Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και μολις θα ελεγα γιατι αργει τοσο πολυ να ερθει ο λογαριασμος στην ΗΡΩΝ και μπαινω σημερα στο site και ηρθε 192 ευρω, για 57 ημερες. Γιατι δεν ερχεται καθε μηνα; Εκκαθαριστικος ειναι.

image.png.e5346ce2b38ef2e0a098f267a99f644b.png

Αλλο να πληρωνω 90-100 το μηνα, και αλλο 200 το διμηνο με τη μια.

600Kwh το μηνα, θεωρειται νορμαλ χρηση για το χειμωνα με θερμανση και αφυγραντηρα;

image.png.ecc7a314e3a96f9f3e950f691330ee2c.png

Εκει που λεει συνολικη χρεωση προμηθειεας ειναι και η τιμη της κιλοβατωρας που με χρεωσαν, δλδ το 0.0657; Πως ακριβως προκυπτει και γιατι ειναι τοσο χαμηλη;

Και αλλα 80 ευρω κλασσικα ειναι οι ρυθμιζομενες χρεωσεις..

Αν διαιρέσεις την συνολική χρεώση προμήθειας 80,36€ δια τις 1223 kwh προκύπτει αυτό το ποσό. Έχει μέσα και το πάγιο αλλά και την έκπτωση των 50€, οπότε για αυτό βλεπεις τόσο χαμηλη τιμή.

• Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

600Kwh το μηνα, θεωρειται νορμαλ χρηση για το χειμωνα με θερμανση και αφυγραντηρα;

Πάντως ο αφυγραντήρας καίει πολύ, εγω απο τοτε που το καταλαβα και τον περιόρισα έχω τη μιση κατανάλωση απο ότι είχα.

• Confused 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Seldon40 said:

Πάντως ο αφυγραντήρας καίει πολύ, εγω απο τοτε που το καταλαβα και τον περιόρισα έχω τη μιση κατανάλωση απο ότι είχα.

Εξαρταται τον τυπο. Ενας ινβερτερ αφυγραντηρας 20λιτρος καιει περιπου 280-300watt την ωρα. Ενας με ζεολιθο μικροτερης χωρητικοτητας καιει κοντα 600watt.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, βάση χονδρικής πόσο λέτε νά είναι το YELLOW ONE HOME(0.0903 Απριλίου )για το Μάιο?

Εμείς που είμασταν με κλειδωμένη έως 23/03/25.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, koriosg4 είπε

Καλησπέρα, βάση χονδρικής πόσο λέτε νά είναι το YELLOW ONE HOME(0.0903 Απριλίου )για το Μάιο?

Εμείς που είμασταν με κλειδωμένη έως 23/03/25.

Ευχαριστώ.

Αν έκανα σωστά τους υπολογισμούς θα βγει 0,015372€/KWh ο μηχανισμός διακύμανσης.

Οπότε 0,0936 + 0,015372 τελική με την έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Αν έκανα σωστά τους υπολογισμούς θα βγει 0,015246€/KWh ο μηχανισμός διακύμανσης.

Οπότε 0,0936 + 0,015246 τελική με την έκπτωση συνέπειας.

Αν ειναι έτσι σχετικά καλά θα είναι το συγκεκριμένο αν και υπαρχουν και καλύτερα!

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, όποιος είναι στο Power Home Smart Night με 40% μπορεί να τσεκάρει αν στον τελευταίο λογαριασμό (προχτές βγήκε σε μένα) έχουν υπολογίσει σωστά το ποσό της έκπτωσης ?

Γιατί στους δικούς μου (2 παροχές) έχουν κάνει λάθος (δεν είναι για +0,60-0,70 αλλά μήπως άρχισαν να <<Ηρωνεύονται>> ???)

Να σημειώσω ότι μέχρι τώρα οι λογαριασμοί ήταν κομπλέ...

Δημοσ.
4 hours ago, Seldon40 said:

Ισχυει οτι καιει αρκετα. Και εκεινο το διμηνο τον ειχα φουλ κανα 10ωρο καθημερινα. Αλλα και η υγρασια στο σπιτι δε επεφτε κατω απο τους 60.

• Like 1
Δημοσ.

Εφυγα απο Volton τελικα κ πηγα ΔΕΗ.

Εχει εκδοθει τελικος λογαριασμος απο VOLTON (ο οποιος ληγει σημερα) χωρις ομως να μου εχουν αφαιρεση το συνολικο ποσο της επιδοτηση του κρατους ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ που δεν μου ειχαν δωσει τους αντιστοιχους μηνες.

Μετα απο ενοχλησεις μου μου ειπαν οτι θα βγαλουν καποια στιγμη μετα απο 1 μηνα κ βλεπουμε  μπορει κ 3, πιστωτικο λογαριασμο το ποσο που αν και εφοσον δικαιουμαι.

Τι με συμβουλευετε να κανω; Να πληρωσω 255ευρω σημερα για να μην εχω χρεος και να δω σε δευτερο χρονο τι μπορω να κανω  ή να το αγνοησω κ να απαιτησω εκδοση νεου τελικου λογαριασμου;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasilhsstr είπε

Καλησπέρα παίδες, όποιος είναι στο Power Home Smart Night με 40% μπορεί να τσεκάρει αν στον τελευταίο λογαριασμό (προχτές βγήκε σε μένα) έχουν υπολογίσει σωστά το ποσό της έκπτωσης ?

Γιατί στους δικούς μου (2 παροχές) έχουν κάνει λάθος (δεν είναι για +0,60-0,70 αλλά μήπως άρχισαν να <<Ηρωνεύονται>> ???)

Εμένα είναι σωστή..με αφορμή το post σου το κοίταξα...δεν το είχα ξανά ελέγξει 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasilhsstr είπε

Και το δικό μου σωστό είναι.

IMG_20250429_232926.jpg.b7e2b78fc0b21dda561df66d935454db.jpg

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

με εριξε ο ηρων στο protect (κιτρινο). να περιμενω να δω πως παει η να φυγω για μπλε Protergia value secure 12Μ?

Φύγε είναι ακριβό. Η τραβά κίτρινο προτεργια μέχρι να δεις τι θα γινει

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

με εριξε ο ηρων στο protect (κιτρινο). να περιμενω να δω πως παει η να φυγω για μπλε Protergia value secure 12Μ?

Κατ`αρχάς ενδιαφέρεσαι για κίτρινο ή μπλε; Αξίζει πάντως να περιμενεις λίγες μέρες να μπει ο Μαιος μήπως προκύψει κάτι νέο

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Κατ`αρχάς ενδιαφέρεσαι για κίτρινο ή μπλε; Αξίζει πάντως να περιμενεις λίγες μέρες να μπει ο Μαιος μήπως προκύψει κάτι νέο

μπλε. αν δεν δωσει κανα δωρακι παω προτεργια μπλε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...