Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, Witcher1st said:

Ισχυει οτι καιει αρκετα. Και εκεινο το διμηνο τον ειχα φουλ κανα 10ωρο καθημερινα. Αλλα και η υγρασια στο σπιτι δε επεφτε κατω απο τους 60.

θες 2ο αφυγραντήρα. Ή ακόμα μεγαλύτερη επένδυση (κουφώματα; θερμοπρόσοψη;)

• Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, vasilhsstr είπε

Καλησπέρα παίδες, όποιος είναι στο Power Home Smart Night με 40% μπορεί να τσεκάρει αν στον τελευταίο λογαριασμό (προχτές βγήκε σε μένα) έχουν υπολογίσει σωστά το ποσό της έκπτωσης ?

Γιατί στους δικούς μου (2 παροχές) έχουν κάνει λάθος (δεν είναι για +0,60-0,70 αλλά μήπως άρχισαν να <<Ηρωνεύονται>> ???)

Να σημειώσω ότι μέχρι τώρα οι λογαριασμοί ήταν κομπλέ...

εγώ άλλο παρατήρησα

επιπλέον χαράτσι

Από 1.5.2025 ο συντελεστής "Χ" ο οποίος αντικατοπτρίζει τις εκτιμώμενες συνολικές απώλειες στο Δίκτυο Διανομής και επηρεάζει την τιμή προμήθειας του προϊόντος σας (παρ. 3.1 των Ειδικών Όρων), θα αναπροσαρμοστεί σε 1,2119. Διατηρείτε
το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zenith.gr ή στο 18321

δηλαδή αν έχει διαρροή η μέση τάση λόγο υγρασία ειδικά το βράδυ ή στην βροχή θα πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο??

Δημοσ.
14 minutes ago, glamor said:

εγώ άλλο παρατήρησα

επιπλέον χαράτσι

Από 1.5.2025 ο συντελεστής "Χ" ο οποίος αντικατοπτρίζει τις εκτιμώμενες συνολικές απώλειες στο Δίκτυο Διανομής και επηρεάζει την τιμή προμήθειας του προϊόντος σας (παρ. 3.1 των Ειδικών Όρων), θα αναπροσαρμοστεί σε 1,2119. Διατηρείτε
το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας
. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zenith.gr ή στο 18321

δηλαδή αν έχει διαρροή η μέση τάση λόγο υγρασία ειδικά το βράδυ ή στην βροχή θα πληρώσουμε εμείς το μάρμαρο??

Και πάλι καλά να λέμε. Μονά ζυγά δικά τους. Γιαυτό κυνηγάμε προσφορές σα να μην υπάρχει αύριο, κανένα brand loyalty σε καμία εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.
29 minutes ago, glamor said:

εγώ άλλο παρατήρησα

επιπλέον χαράτσι

το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.zenith.gr ή στο 18321

Αυτα που λετε ειναι μονο για το πρόγραμμα power home smart night?

Στο Ηome Direct plus δεν ισχυει;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, glamor είπε

εγώ άλλο παρατήρησα

επιπλέον χαράτσι

ΟΛΑ τα κόστη σε όλες τις επιχειρήσεις, ο καταναλωτής τα πληρώνει.

Καινούριο το λές?

Δημοσ.
On 24/04/2025 at 19:12, juanjk said:

Απευθείας, χρησιμοποιείστε το Ε9 ή παραχωρητήριο/μισθωτήριο και κάντε μεταβίβαση στο όνομά σας με χρήση μονάχα του τελευταίου λογαριασμού από τον προηγούμενο χρήστη.

Άρα αρκεί μόνο το Ε9 σου στο οποίο να εμφανίζεσαι εσυ ως επικαρπωτης ή ψηλός κύριος ανεξαρτήτως ποσοστού;

κ ο τελευταίος λογαριασμός στο όνομα του προηγούμενου χρήστη;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΟΛΑ τα κόστη σε όλες τις επιχειρήσεις, ο καταναλωτής τα πληρώνει.

Καινούριο το λές?

το θέμα είναι ότι η παραγωγή ενέργεια - μεταφορά - μέχρι το τελικό καταναλωτή υπάρχει φυσικές απώλειες ... εάν θέλουν να τα μηδενίσουν (ελαχιστοποιήσουν) αυτές απώλειες να τα κάνουν όλα υπόγειά τα καλωδια

Δημοσ.
13 hours ago, HardwareZone said:

θες 2ο αφυγραντήρα. Ή ακόμα μεγαλύτερη επένδυση (κουφώματα; θερμοπρόσοψη;)

Το εχω στο δωματιο και κλεινω πορτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω πάροχο για το νέο σπίτι δυάρι 55τμ με την κοπέλα μου. Δεν κάνουμε τρελές καταναλώσεις, δηλαδή κυρίως φούρνο, υπολογιστή, πλυντήρια, τα κλασικά. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο σταθερό πακέτο (καθώς δεν είμαι έμπειρος να αλλάζω συχνά πακέτα); 

Έχω δει το Zenith Power home secure 2.0 με 0.099/kwh με έκπτωση συνέπειας βέβαια όπου η πραγματική χρέωση είναι 0.1880/kwh με 9.90 πάγιο και 3-4 πάγια δώρο.

Επίσης είδα πριν λίγο το Elpedison Bright 12M με 0.1049/kwh και 7.90 πάγιο χωρίς συνέπεια για 1 χρόνο. 

Είναι καλά πακέτα για αυτό που ψάχνω; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Manu_KLG είπε

Είναι καλά πακέτα για αυτό που ψάχνω; Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Τα excelάκια τα έχεις συμβουλευθεί?

Βάλε εκεί τις καταναλώσεις σου και θα δεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Manu_KLG είπε

Καλησπέρα, ψάχνω πάροχο για το νέο σπίτι δυάρι 55τμ με την κοπέλα μου. Δεν κάνουμε τρελές καταναλώσεις, δηλαδή κυρίως φούρνο, υπολογιστή, πλυντήρια, τα κλασικά. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο σταθερό πακέτο (καθώς δεν είμαι έμπειρος να αλλάζω συχνά πακέτα); 

Έχω δει το Zenith Power home secure 2.0 με 0.099/kwh με έκπτωση συνέπειας βέβαια όπου η πραγματική χρέωση είναι 0.1880/kwh με 9.90 πάγιο και 3-4 πάγια δώρο.

Επίσης είδα πριν λίγο το Elpedison Bright 12M με 0.1049/kwh και 7.90 πάγιο χωρίς συνέπεια για 1 χρόνο. 

Είναι καλά πακέτα για αυτό που ψάχνω; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση). Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερει κατά πολύ

2) Ζενιθ Secure 2 με 9,90 πάγιο και 0,09/κβ με 3 πάγια δώρο μέχρι σήμερα, ίσως συνεχισθεί. Στον τελικό σου τρώνε την έκπτωση συνέπειας.

3) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) + πιθανον καποια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sebu είπε

Άρα αρκεί μόνο το Ε9 σου στο οποίο να εμφανίζεσαι εσυ ως επικαρπωτης ή ψηλός κύριος ανεξαρτήτως ποσοστού;

κ ο τελευταίος λογαριασμός στο όνομα του προηγούμενου χρήστη;

και ταυτότητα

5 ώρες πριν, glamor είπε

εγώ άλλο παρατήρησα

επιπλέον χαράτσι

Ναι, έχει αναφερθεί πάλι αυτό. Από 1/5 αυξάνεται ο συντελεστής απωλειών από 1,1357 σε 1,1619 Αυτό σημαίνει πως οι συνολικές απώλειες στη χαμηλή τάση ενισχύονται στο 16,19% από 13,57%, καταγράφοντας αύξηση 19% περίπου.

Δυστυχώς πάντα από τον καταναλωτή τα παίρνουν 

https://energypress.gr/news/ayxanoyn-oi-idi-ypsiles-apoleies-sto-diktyo-ilektrikis-energeias-sti-hora-mas-kai-oi

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, glamor είπε

το θέμα είναι ότι η παραγωγή ενέργεια - μεταφορά - μέχρι το τελικό καταναλωτή υπάρχει φυσικές απώλειες ... εάν θέλουν να τα μηδενίσουν (ελαχιστοποιήσουν) αυτές απώλειες να τα κάνουν όλα υπόγειά τα καλωδια

Υπόγεια καλώδια σημαίνει απαλλοτρίωση γης....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Υπόγεια καλώδια σημαίνει απαλλοτρίωση γης....

Δεν σημαινει αυτο... Απλα στο υπογειο  δικτυο ειναι τριπλασιο το κοστος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...