Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει καμιά προσφορά για μια γραμμή που δε χρησιμοποιείται (θέλω μηδενικό πάγιο);

Ξέρω για το 50αρικο του Ήρωνα. Έχει τίποτα καλύτερο;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως γίνεται η ζενίθ να βγάζει κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό χωρίς να καταχωρω τους μετρητές; Ρωτάω γιατί αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 3 μήνες.

Από πότε περνάει ο δεδδηε κάθε μήνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BEBELAC είπε

Παίζει καμιά προσφορά για μια γραμμή που δε χρησιμοποιείται (θέλω μηδενικό πάγιο);

Ξέρω για το 50αρικο του Ήρωνα. Έχει τίποτα καλύτερο;

Τα γνωστά. Ήρων ή Προτέργια με σύσταση (5χ10 ευρω) σε προγραμμα χωρις πάγιο. Αν έχεις δέυτερη παροχή, προτιμότερη η Προτεργια ώστε να λάβεις άλλα 50 ευρώ και στις δύο.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
4 minutes ago, lexotamilf said:

Ξέρει κανείς πως γίνεται η ζενίθ να βγάζει κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό χωρίς να καταχωρω τους μετρητές; Ρωτάω γιατί αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 3 μήνες.

Ανάλογα την περιοχή, έχει πάνω απο ένα χρόνο που μετράνε μηνιαίως.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Περιοχή?

Δημοσ.

Παιδια, στη ζενιθ το προγραμμα Power Home Secure Plus γνωρίζω ότι δεν έχει έκπτωση συνέπειας στον 1 λογαριασμό και χάνεται-αρα πληρώνεις με 0,19 την kwh αν καταλαβαίνω σωστά. Το ίδιο ισχύει και στο τελευταίο λογαριασμό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, userAnon είπε

Παιδια, στη ζενιθ το προγραμμα Power Home Secure Plus γνωρίζω ότι δεν έχει έκπτωση συνέπειας στον 1 λογαριασμό και χάνεται-αρα πληρώνεις με 0,19 την kwh αν καταλαβαίνω σωστά. Το ίδιο ισχύει και στο τελευταίο λογαριασμό?

Τον πρώτο πληρώνεις χωρίς εκπτωση αλλα η εκπτωση μπαίνει στον δευτερο κ.ο.κ. και στο τέλος ναι σου τρωνε την εκπτωση του τελικου.

edit: λάθος στον πρωτο εφαρμοζεται και πιστωνεται και στην τελικη την τρωνε την εκπτωση.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2025 στις 9:43 ΜΜ, kotsonatos04 είπε

Καταθέτω την εμπειρία με elpedison. 
Είμαι ήδη πελάτης της και κάλεσα σήμερα για συγγενικό μου πρόσωπο, αν τρέχει προσφορά για να «μεταπηδήσει» από αλλο πάροχο. 

Έδωσαν ως δώρο 2 δωροεπιταγές των 30€ για Σκλαβενίτη και 20€ στο λογαριασμό για εμένα. 

Μου επισήμαναν πως ήταν για νέες συνδέσεις μέχρι και σήμερα. Τώρα αν ισχύει ή όχι δεν με επηρέασε στην τελική απόφαση, σχεδόν ειλημμένη ήταν η απόφαση για elpedison. 

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ 2 χ 30 + 20 ΣΥΣΤΑΣΗΣ; ΒΕFON? H KAPOIO ΑΛΛΟ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Τον πρώτο πληρώνεις χωρίς εκπτωση αλλα η εκπτωση μπαίνει στον δευτερο κ.ο.κ. και στο τέλος ναι σου τρωνε την εκπτωση του τελικου.

Και γιατί στο website τους αναφέρουν "52% έκπτωση συνέπειας που εφαρμόζεται απο τον 1ο λογαριασμό μπλα μπλα";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Και γιατί στο website τους αναφέρουν "52% έκπτωση συνέπειας που εφαρμόζεται απο τον 1ο λογαριασμό μπλα μπλα";

Μάλλον λάθος εκανα, εφαρμοζεται και πιστωνεται απο τον πρώτο, στον τελικό ομως την τρωνε την εκπτωση!!!

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
18 hours ago, Seldon40 said:

Γτ σταθερό; Εγω κιτρινο προτεργια ειμαι και θα συνεχισω. Δεν υπαρχει λογος να δεσμευτω. Εσυ που εισαι;

YELLOW ONE HOME  ΗΡΩΝ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Συνεχιζουμε με τα κυμαινομενα ή μπαινουμε σε μπλε σταθερο πλεον;

Εφ`όσον είσαι στον Ήρωνα, μπορείς να πας στην Προτέργια, στο κίτρινο swift on time, για 5χ10 ευρώ με την συσταση και το βλέπεις μετά.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...