Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους! έχω καταλήξει σε μπλε τιμολόγιο και είμαι μεταξύ

ζενίθ power home secure 2 με 0.098/kwh,

ελιν power on blue 24μηνες με 0,1149 ,

elpedison bright 10.49/kwh

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tasosger είπε

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα.

Δες και το Προτέργια Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως έχεις δώρο για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν πας και το κοινόχρηστο  (ή άλλη δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

Στης ΖΕνιθ χάνεις την έκπτωση συνέπειας στον τελικό.

Στης Ελπεντισον ψαξ`το για δωροεπιταγή, αν δίνουν.

Από πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς σίγουρα όχι Ζενιθ, καλύτερα ελπε,για ελιν δεν ξέρω.

Απο εξυπηρέτηση  πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα, για ελιν δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, tasosger said:

Το Ζενίθ που κοιτάς έχει 0,09€, 0,098€ είναι η έκπτωση συνέπειας.

• Like 2
Δημοσ.
23 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Εφ`όσον είσαι στον Ήρωνα, μπορείς να πας στην Προτέργια, στο κίτρινο swift on time, για 5χ10 ευρώ με την συσταση και το βλέπεις μετά.

Πως γινεται να μου εχουν στειλει 5 ατομα μηνυμα για protergia, χωρις να εχω πει το παραμικρο; Και οι δυο υπεθεσαν κιολας οτι θα παω στην protergia. Βλεπουν το μελλον ή απλα σπαμαρουν; Προφανως και δεν θα συμμετασχω σε πυραμιδες. Ή θα δινει καποια εταιρια ξεκαθαρη εκπτωση ή θα μας βλεπει με τα κυαλια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Πως γινεται να μου εχουν στειλει 5 ατομα μηνυμα για protergia, χωρις να εχω πει το παραμικρο; Και οι δυο υπεθεσαν κιολας οτι θα παω στην protergia. Βλεπουν το μελλον ή απλα σπαμαρουν; Προφανως και δεν θα συμμετασχω σε πυραμιδες. Ή θα δινει καποια εταιρια ξεκαθαρη εκπτωση ή θα μας βλεπει με τα κυαλια.

τι το κακο εχει αυτο που εκανε η προτεργια 

Θα σε χαλαγε να γλιτωσεις 500ε ?

Μακαρι να το κανουν και οι αλλοι να παμε εκει μολις ληξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, adi32 said:

τι το κακο εχει αυτο που εκανε η προτεργια 

Θα σε χαλαγε να γλιτωσεις 500ε ?

Μακαρι να το κανουν και οι αλλοι να παμε εκει μολις ληξει 

Με χαλάει που όλοι σπαμαρουν. Είναι δυνατόν να έχω 8 προσωπικά μηνύματα χωρίς να έχω αναφέρει πουθενά την protergia εδώ μέσα;

Και εννοείς 50 και όχι 500 ευρω. Τα οποία  ο Ήρων μου τα έδωσε χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Με χαλάει που όλοι σπαμαρουν. Είναι δυνατόν να έχω 8 προσωπικά μηνύματα χωρίς να έχω αναφέρει πουθενά την protergia εδώ μέσα;

Και εννοείς 50 και όχι 500 ευρω. Τα οποία  ο Ήρων μου τα έδωσε χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι.

Αλλο θεμα αυτο δε φταιει η εταιρεια 

Αν βαλεις μεχρι 10 ατομα παιρνεις 500 και απο 50 αυτοι 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλημέρα.

Δες και το Προτέργια Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως έχεις δώρο για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν πας και το κοινόχρηστο  (ή άλλη δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

Στης ΖΕνιθ χάνεις την έκπτωση συνέπειας στον τελικό.

Στης Ελπεντισον ψαξ`το για δωροεπιταγή, αν δίνουν.

Από πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς σίγουρα όχι Ζενιθ, καλύτερα ελπε,για ελιν δεν ξέρω.

Απο εξυπηρέτηση  πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα, για ελιν δεν ξέρω.

Κι εγώ αυτό έβαλα πριν ένα μήνα "Protergia Value Secure 12M" και παρά του ότι μου έγινε referral το οποίο φαίνεται και στη σύμβαση, δεν μου έκαναν την έκπτωση των 50 ευρώ (10 το μήνα για 5 μήνας σε εμένα και 50 εφάπαξ σε αυτόν που μου έστειλε τη πρόσκληση).

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα referrals και τις εκπτώσεις που τάζει η Protergia αλλά δεν τηρεί και αν μπορείς να τα κυνηγήσεις? Τους έστειλα μήνυμα αλλά είναι άφαντοι μέχρι στιγμής.

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα, ήρθε εχθές υπάλληλος καταμέτρησης ΔΕΔΔΗΕ 2/5/2025 και σήμερα βλέπω στη protergia app ότι καταχωρήθηκε καταμέτρηση για 27/04/2025 Κυριακή και όχι για εχθές. Η τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές της χθεσινής ημέρας κατά τον μέσο όρο κατανάλωσης ημέρας έτσι όπως το υπολόγισα. Παίζει να έρχονται όποτε τους καπνίσει και να βάζουν παρελθοντικές ημερομηνίες καταμέτρησης κατά προσέγγιση? Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται να έγινε εδώ. Κυριακή 27/4 αποκλείεται να ήρθε γιατί δεν έχω καταγραφή στη κάμερα της εισόδου, η οποία πιάνει πάντα την κίνηση και βγάζει φωτογραφία, ακόμη και άλλος ένοικος να άνοιξε την πόρτα.

Επεξ/σία από Kate10S
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kate10S είπε

Κι εγώ αυτό έβαλα πριν ένα μήνα "Protergia Value Secure 12M" και παρά του ότι μου έγινε referral το οποίο φαίνεται και στη σύμβαση, δεν μου έκαναν την έκπτωση των 50 ευρώ (10 το μήνα για 5 μήνας σε εμένα και 50 εφάπαξ σε αυτόν που μου έστειλε τη πρόσκληση).

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα referrals και τις εκπτώσεις που τάζει η Protergia αλλά δεν τηρεί και αν μπορείς να τα κυνηγήσεις? Τους έστειλα μήνυμα αλλά είναι άφαντοι μέχρι στιγμής.

Μπορει να εγινε καποιο λάθος! στειλε αιτημα myrae, εγω καινουργιος ειμαι δεν ηρθε ακομα πρωτος λογαριασμος, η αδερφη μου που εχει καιρο τωρα της αφαιρειται κανονικα το 10ευρω, και εγω σε συσταση που εδωσα μου εμφανιστηκε το 50αρικο στο protergiaapp και εκανα και εξαργυρωση. θα περιμενω να δω βεβαια και τον πρωτο λογαριασμο. Μιας και ρωταω ο πρωτος λογαριασμος ποσο κανει να εκδοθει;

Εννοειται και μπορεις να τα κυνηγησεις αφου αναγραφονται στο συμβολαιο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Μπορει να εγινε καποιο λάθος! στειλε αιτημα myrae, εγω καινουργιος ειμαι δεν ηρθε ακομα πρωτος λογαριασμος, η αδερφη μου που εχει καιρο τωρα της αφαιρειται κανονικα το 10ευρω, και εγω σε συσταση που εδωσα μου εμφανιστηκε το 50αρικο στο protergiaapp και εκανα και εξαργυρωση. θα περιμενω να δω βεβαια και τον πρωτο λογαριασμο. Μιας και ρωταω ο πρωτος λογαριασμος ποσο κανει να εκδοθει;

Εμένα έκανε σχεδόν δύο μήνες να μου ανακοινωθεί ο πρώτος μηνιαίος λογαριασμός (είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση). 

Επεξ/σία από Kate10S
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Kate10S said:

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα, ήρθε εχθές υπάλληλος καταμέτρησης ΔΕΔΔΗΕ 2/5/2025 και σήμερα βλέπω στη protergia app ότι καταχωρήθηκε καταμέτρηση για 27/04/2025 Κυριακή και όχι για εχθές. Η τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές της χθεσινής ημέρας κατά τον μέσο όρο κατανάλωσης ημέρας έτσι όπως το υπολόγισα. Παίζει να έρχονται όποτε τους καπνίσεις και να βάζουν παρελθοντικές ημερομηνίες καταμέτρησης κατά προσέγγιση?

Στην 3η σελίδα της σύμβασης πρέπει να γράφει στις παρατηρήσεις "baf_referral 50 ευρώ" ή κάτι τέτοιο.

Αν δε το γράφει, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με αυτόν που σου έστειλε τη πρόσκληση... να του ζητήσεις ονοματεπώνυμο, αφμ, αριθμό παροχής γιατί όταν επικοινωνήσεις με τη προτέργια για να διορθωθεί το λάθος, θα σε ρωτήσουν ποιος σου έστειλε τη πρόσκληση.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη σε κάποιον που προσκάλεσα πριν από μήνες.

Για το άλλο που ρώτησες... πιθανολογώ ότι ο 1ος λογαριασμός θα είναι έναντι... και ο 2ος λογαριασμός θα είναι εκκαθαριστικός με περίοδο τιμολόγησης από την ημερομηνία εκπροσώπησης ως την επόμενη καταμέτρηση στις 3/6. Δε πρέπει να έχουν συγχρονιστεί ακόμα οι ενδείξεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...