Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SOADNICK είπε

Υπάρχει κάποιο μπλε που να συμφέρει για καταναλώσεις περίπου 180-200kWh/μήνα; Βλέπω πολλά 10ευρα πάγια στους εναλλακτικούς που μάλλον με βάζουν μέσα σε σχέση με το μπλε της δεη.

Τα ενδιαφέροντα  μπλε/σταθερά:

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

2) Zenith power home secure 2 (0,090 και 9.90 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας.

3) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) + μάλλον (αλλάζει κατά διαστηματα) δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

Κάνεις την σύγκριση και αποφασίζεις

Δημοσ.
43 minutes ago, Kate10S said:

Δεν υπάρχουν έναντι αλλά μονο εκκαθαριστικοί λογαριασμοί στις περιοχές που είναι ενταγμένες σε μηνιαία καταμέτρηση.

Kι εγώ είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση εδώ κι ένα χρόνο... κι όλο έναντι βγάζουν. Έκκαθαριστικό μόνο άμα επικοινωνήσω και κάνω παράπονα. Άμα σκαλώσει για κάποιο λόγο η τιμολόγηση τους, δε βγάζεις άκρη. 

43 minutes ago, Kate10S said:

Άλλη μέρα ήρθαν και μέτρησαν και άλλη έγραψε η Protergia στην εφαρμογή της όπως και μαγειρεύτηκαν οι τιμές κατανάλωσης αναλογικά με την κατανάλωση του προηγούμενου μήνα.

Μη δίνεις σημασία στην εφαρμογή... μπορεί να εμφανίζει υπολογισμό κατανάλωσης βάσει εκτίμησης. Όταν γίνει εκκαθάριση, θα τιμολογηθείς βάσει της πραγματικής ημερομηνίας που έγινε η καταμέτρηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Kι εγώ είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση εδώ κι ένα χρόνο... κι όλο έναντι βγάζουν. Έκκαθαριστικό μόνο άμα επικοινωνήσω και κάνω παράπονα. Άμα σκαλώσει για κάποιο λόγο η τιμολόγηση τους, δε βγάζεις άκρη. 

Μη δίνεις σημασία στην εφαρμογή... μπορεί να εμφανίζει υπολογισμό κατανάλωσης βάσει εκτίμησης. Όταν γίνει εκκαθάριση, θα τιμολογηθείς βάσει της πραγματικής ημερομηνίας που έγινε η καταμέτρηση. 

Μήπως δεν ήρθαν για καταμέτρηση στην περίπτωσή σου ή δεν μπόρεσαν να μπουν? Σε εμένα δεν έχει υπάρξει θέμα ένα χρόνο τώρα, πάντα μηνιαους εκκαθ/κους παίρνω. 

Η πρώτη μέτρηση ήταν σωστή, στη δεύτερη είναι το θέμα. Αφού ήρθε η υπάλληλος γιατί να μην γράψει τη σωστή δεν κατάλαβα. Η εφαρμογή γράφει τις καταμετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ, δεν φαίνεται να είναι κατ'εκτίμηση αλλά ακριβέστατη εκτός της τελυταίας καταμέτρησης. Αφού ήρθε 2/5 γιατί να γράψει 27/4?

Επεξ/σία από Kate10S
Δημοσ.
On 01/05/2025 at 23:02, juanjk said:

Δες στην υπογραφή μου και κατέβασε το στον υπολογιστή.

Ειναι ενημερωμενο κ ας γραφει Απριλιος?

Δημοσ.

1 minute ago, Kate10S said:

Η πρώτη μέτρηση ήταν σωστή, στη δεύτερη είναι το θέμα. Αφού ήρθε η υπάλληλος γιατί να μην γράψει τη σωστή δεν κατάλαβα.

Γιατί αν η προτέργια έχει ρυθμίσει την εφαρμογή να εμφανίζει τις καταμετρήσεις Απριλίου... και η καταμέτρηση έγινε τον Μάιο... τότε όταν η εφαρμογή έκανε συγχρονισμό δεν υπήρχε επιτόπια ένδειξη οπότε μάλλον έβαλαν εκτίμηση.

Αν μπεις στην εφαρμογή mydeddie και πας μετρήσεις-->στατιστικά καταναλώσεων--> ενδείξεις παροχής... ούτε εκεί θα έχει εμφανιστεί ακόμα η καταμέτρηση. Ο συγχρονισμός παίρνει μερικές εργάσιμες. Όταν γίνει ο συγχρονισμός στην εφαρμογή... τότε θα λάβει ενημέρωση και η protergia για την ένδειξη. 

Αλλά η εφαρμογή μάλλον δε θα συγχρονιστεί και θα βγει έναντι. Εκτός κι αν συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας στο site και ζητήσεις να σε καλέσουν απ'το τμήμα τιμολόγησης... τότε άμα δούνε ότι έγινε καταμέτρηση στις 3/5 θα φροντίσουν στον επόμενο λογαριασμό να βγει εκκαθαριστικός.

Ααα, επίσης αν βγει έναντι... δεν ακυρώνεται. Ούτε μπορείς να ζητήσεις να βγει εκκαθαριστικός στα καπάκια. Μια φορά το μήνα βγαίνει λογαριασμός... αν υπάρχει οποιοδήποτε λάθος, η διόρθωση γίνεται στον επόμενο.

Έχει πολλά κουλά η protergia... μακράν το χειρότερο τμήμα τιμολόγησης.

Δημοσ.
22 hours ago, Kate10S said:

Κι εγώ αυτό έβαλα πριν ένα μήνα "Protergia Value Secure 12M" και παρά του ότι μου έγινε referral το οποίο φαίνεται και στη σύμβαση, δεν μου έκαναν την έκπτωση των 50 ευρώ (10 το μήνα για 5 μήνας σε εμένα και 50 εφάπαξ σε αυτόν που μου έστειλε τη πρόσκληση).

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα referrals και τις εκπτώσεις που τάζει η Protergia αλλά δεν τηρεί και αν μπορείς να τα κυνηγήσεις? Τους έστειλα μήνυμα αλλά είναι άφαντοι μέχρι στιγμής.

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα, ήρθε εχθές υπάλληλος καταμέτρησης ΔΕΔΔΗΕ 2/5/2025 και σήμερα βλέπω στη protergia app ότι καταχωρήθηκε καταμέτρηση για 27/04/2025 Κυριακή και όχι για εχθές. Η τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές της χθεσινής ημέρας κατά τον μέσο όρο κατανάλωσης ημέρας έτσι όπως το υπολόγισα. Παίζει να έρχονται όποτε τους καπνίσει και να βάζουν παρελθοντικές ημερομηνίες καταμέτρησης κατά προσέγγιση? Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται να έγινε εδώ. Κυριακή 27/4 αποκλείεται να ήρθε γιατί δεν έχω καταγραφή στη κάμερα της εισόδου, η οποία πιάνει πάντα την κίνηση και βγάζει φωτογραφία, ακόμη και άλλος ένοικος να άνοιξε την πόρτα.

Αν εσυ εισαι αυτος που πηγε Προτεργια ως νεος πελατης θα παρεις 10 ευρω το μηνα ως πιστωση για 5 μηνες. Δεν θα παρεις το 50αρικο (5*10) με την μια. Αυτος που σε συστησε θα παρει 50 ευρω ως δυνητικη πιστωση να την εξαργυρωσει οποτε επιλεξει.

Αρα σε καθε ενα απο τους επομενους 5 λογαριασμους σου θα παιρνεις 10 ευρω πιστωση, υποθετωντας οτι εισαι σε μηνιαια τιμολογηση και θα λαβεις 5 λογαριασμους.

Δημοσ.
Στις 3/5/2025 στις 10:19 ΜΜ, Specs είπε

Ειναι ενημερωμενο κ ας γραφει Απριλιος?

Καλησπέρα. Είμαι λίγο πίσω στην ενημέρωση λόγω φόρτου, θα το ενημερώσω σύντομα. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημεεερα! Υπαρχει καποιο καλο δωρο τουρισμου γι αυτον τον μηνα? Ή καποιο κυμαινομενο καλο σ αυτη τη φαση; ειμαι να την κανω τωρα απ το κιτρινο της ελπε γτ η τιμη ηταν κλειδωμενη μεχρι Μαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημεεερα! Υπαρχει καποιο καλο δωρο τουρισμου γι αυτον τον μηνα? Ή καποιο κυμαινομενο καλο σ αυτη τη φαση; ειμαι να την κανω τωρα απ το κιτρινο της ελπε γτ η τιμη ηταν κλειδωμενη μεχρι Μαιο

Δυστυχώς οι περιορισμένες επιλογές, Προτέργια σουιφτ (0,091/κβ) με συσταση για 5χ10 ευρώ ή Ήρων yellow one home (0,109/κβ) μεσω  e-contract, αν δεν εχεις πάει το τελευταίο εξάμηνο, στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σας

μπορεί κάποιος να στείλει συστασεως (για ένα γνωστό μου  Protergia Value Secure 12M )

ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχει μήπως διαθέσιμη σύσταση για Protergia Value Secure 12M?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, (δεν ξέρω αν η ερώτηση ταιριάζει τόσο με αυτό το topic)

Πρόσφατα είχα λάβει προσφορά για σταθερό τιμολόγιο από την protergia. Το αποδεχτηκα ωστόσο εντός  14 ημερών έλαβα αντιπροσφορά από τον προηγούμενο πάροχο (elpedison) και την αποδέχτηκα επειδή ήταν καλύτερη. Εχθές (μία εβδομάδα μετά την αποδοχή της elpedison) έλαβα τηλεφώνημα από πωλήτρια της Fysiko Aerio και με προβλημάτισε ότι θεωρούσε δεδομένο ότι εκείνη την στιγμή είχα συμβόλαιο με χρεώσεις και δώρα ακριβώς ίδια με αυτά της πρότασης της protergia. Την ρώτησα απο που έχει αυτήν την πληροφόρηση και αρνήθηκε να μου απαντήσει, μετά ανέφαρα ότι νιώθω ανασφάλεια για τα προσωπικά μου δεδομένα και θέλω το επώνυμο της (μου είχε δώσει μόνο το μικρό της) και μου το έκλεισε (το τηλέφωνο όμως ταιριάζει με τους καταλόγους της ΦΑ οπότε δεν θεωρώ ότι ήταν scam).

Δεν υπάρχει ζήτημα με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων;

Δημοσ.

Όταν λήγει σταθερό πρόγραμμα επαγγελματικό ελπεντισον σε πάει αυτόματα στο κίτρινο smart zero ή σε πράσινο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...