Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Κανονικά πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση ο υπάλληλος στο ρολόι. Μπορεί να μπλέξεις άσχημα γι αυτό. Πέραν όμως αυτού για να βγάζεις εκκαθαριστικό θα πρέπει να μετριέται. Άρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παίρνεις την ένδειξη. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση κάποιας κάμερας.

Τι να σας πω, δεν ξέρω, το σπίτι το αγοράσαμε έτσι πριν από 6 χρόνια, δεν το χτίσαμε εμείς εξαρχής.Και δεν μας έχει ειδοποιήσει και κανείς από την ΔΕΗ ότι πρέπει να βγάλουμε το ρολόι έξω...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Elise76 είπε

Τι να σας πω, δεν ξέρω, το σπίτι το αγοράσαμε έτσι πριν από 6 χρόνια, δεν το χτίσαμε εμείς εξαρχής.Και δεν μας έχει ειδοποιήσει και κανείς από την ΔΕΗ ότι πρέπει να βγάλουμε το ρολόι έξω...

Εμένα μου είχαν κρεμάσει ειδοποίηση, οπότε έχω ανοικτά την πόρτα της Αυλής.

Δημοσ.
21 minutes ago, Elise76 said:

Αυτό θέλω, να δίνω εγώ τις μετρήσεις! Τηλεφωνικά στην Ζενίθ ή στον ΔΕΔΔΗΕ ή τις δίνετε;

Στο ΔΕΔΔΗΕ να δίνεις, στο 2111900500 έχει αυτοματοποιημένο σύστημα, βάζεις παροχή και ένδειξη, σου την επιβεβαιώνει και τέλος. Τη στέλνει μετά στον πάροχο, πχ Ζενίθ και σου βγάζει λογαριασμό με βάση αυτήν την μέτρηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, teo_3 said:

Εγώ θα σε ρωτούσα πως γίνεται 8 στους 10 να μένουν ΔΕΗ πράσινο μπετόν αρμέ. Αλλά έχει ήδη απαντηθεί προ πολλού στην ψυχολογία της μάζας.

Δεν εχει να κανει μονο με την ψυχολογια της μαζας. Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και η Θεσσαλονικη με το μισο πληθυσμο.

Ο αλλος μισος ειναι σε μικρες πολεις, κωμοπολεις και χωρια στα οποια επι το πλειστον υπαρχουν αρυθμιστα θεματα με κληρονομικα και διαδοχες ιδιοκτησιας/ονοματος σε ΔΕΚΟ γιατι παιρνουν πολυ χρονο, χρημα, ταλαιπωρια, χαρτια, υπαρχει ασυμφωνια εμπλεκομενων κτλ.

Παρα πολλοι επομενως δεν εχουν καμια επιλογη απο το να μεινουν στο Πρασινο Γ1/Γ1Ν που τους εχει καταταξει αυτοματα η ΔΕΗ καθως δεν μπορουν να αλλαξουν παροχο (εφοσον εχει πεθανει ο αρχικος ιδιοκτητης εδω και δεκαετιες στο ονομα του οποιου ηταν και παραμενει το ρολοι λχ παππους) ουτε καν προγραμμα στην ιδια τη ΔΕΗ καθως απαιτουνται στοιχεια και χαρτια/δικαιολογητικα του θανοντος τα οποια προφανως δεν υπαρχουν. Προφανως αυτο βολευει και τη ΔΕΗ και δεν ασχολειται με επικαιροποιησεις ανα Χ χρονια οπως λχ οι τραπεζες γιατι ετσι θα δημιουργουσε τεραστιο προβλημα και γκρινια στους πελατες και μετα θα εκανε τι? Θα εκοβε τις παροχες?

Γνωριζω παμπολες τετοιες περιπτωσεις σε διαφορα μερη της Ελλαδας, επαρχια, αρκετες συγγενικες και φιλων, που εχουν φαει ηττα και φολα απο τη ΔΕΗ για αλλαγη ονοματος, ουτε καν προγραμματος ή παροχου, οποτε καθονται στα αυγα τους, παραμενει το Πρασινο Γ1 και η ΔΕΗ εμφανιζει μια φουσκωμενη πελατειακη βαση στη λιανικη. True story δυστυχως και πολυ δυσκολο να βελτιωθει.

Επεξ/σία από Sebu
Δημοσ.
21 minutes ago, Sebu said:

Δεν εχει να κανει μονο με την ψυχολογια της μαζας. Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα και η Θεσσαλονικη με το μισο πληθυσμο.

Ο αλλος μισος ειναι σε μικρες πολεις, κωμοπολεις και χωρια στα οποια επι το πλειστον υπαρχουν αρυθμιστα θεματα με κληρονομικα και διαδοχες ιδιοκτησιας/ονοματος σε ΔΕΚΟ γιατι παιρνουν πολυ χρονο, χρημα, ταλαιπωρια, χαρτια, υπαρχει ασυμφωνια εμπλεκομενων κτλ.

Παρα πολλοι επομενως δεν εχουν καμια επιλογη απο το να μεινουν στο Πρασινο Γ1/Γ1Ν που τους εχει καταταξει αυτοματα η ΔΕΗ καθως δεν μπορουν να αλλαξουν παροχο (εφοσον εχει πεθανει ο αρχικος ιδιοκτητης εδω και δεκαετιες στο ονομα του οποιου ηταν και παραμενει το ρολοι λχ παππους) ουτε καν προγραμμα στην ιδια τη ΔΕΗ καθως απαιτουνται στοιχεια και χαρτια/δικαιολογητικα του θανοντος τα οποια προφανως δεν υπαρχουν. Προφανως αυτο βολευει και τη ΔΕΗ και δεν ασχολειται με επικαιροποιησεις ανα Χ χρονια οπως λχ οι τραπεζες γιατι ετσι θα δημιουργουσε τεραστιο προβλημα και γκρινια στους πελατες και μετα θα εκανε τι? Θα εκοβε τις παροχες?

Γνωριζω παμπολες τετοιες περιπτωσεις σε διαφορα μερη της Ελλαδας, επαρχια, αρκετες συγγενικες και φιλων, που εχουν φαει ηττα και φολα απο τη ΔΕΗ για αλλαγη ονοματος, ουτε καν προγραμματος ή παροχου, οποτε καθονται στα αυγα τους, παραμενει το Πρασινο Γ1 και η ΔΕΗ εμφανιζει μια φουσκωμενη πελατειακη βαση στη λιανικη. True story δυστυχως και πολυ δυσκολο να βελτιωθει.

Σίγουρα θα έχει και τέτοιες περιπτώσεις δεν το συζητάμε. Αλλά προσωπικά έχω πάθει πλάκα που προσπαθώ να μεταπείσω συγγενείς και φίλους να αλλάξουν γιατί δεν τους συμφέρει και ενώ φυσικά γκρινιάζουν κλασσικά για τους λογαριασμούς στο τέλος μου μοστράρουν ένα "σαν την ΔΕΗ δεν έχει" λες και είναι η Χαλκιδική (λολ) και λες τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ιδίως για αυτό το ρημαδο Power Home Smart Night με το 40% έσκιζα τα ρούχα μου και ρε φίλε πράσινο ΔΕΗ και ξερό ψωμί.Λες και είναι μέτοχοι. Άτομα με 300+kwh κατανάλωση. Άντε βγάλε άκρη. 

Αυτό που έγραψα το πιστεύω. Ψυχολογία της μάζας και σύνδρομο της Στοκχόλμης. Προτιμούν να γκρινιάζουν από το να γλυτώσουν κάνα φράγκο.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, teo_3 είπε

έχω πάθει πλάκα που προσπαθώ να μεταπείσω συγγενείς και φίλους να αλλάξουν γιατί δεν τους συμφέρει

Το ιδιο ακριβως εχω παθει κι εγω. Εχω ενα εξαμηνο που εφυγα απο ΔΕΗ και οταν το λεω σε γνωστους και συγγενεις, μου λενε μπραβο, ωραια τιμη κλπ. αλλα δεν φευγουν απο ΔΕΗ με τιποτα. Εγω εχω δει τεραστια διαφορα μες το εξαμηνο και ας πηγα σε σταθερο στην αρχη, τωρα που αλλαξα και πηγα σε κιτρινο, βλεπω οτι η διαφορα ειναι ακομη μεγαλυτερη. Δεν πειθονται με τιποτα ομως. Δεν πειραζει θα μενουν περισσοτερα δωρα για εμας που ξεφυγαμε απο τη ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα Με πηραν απο nrg για προσφορα κιτρινο τιμολογιο 0,095 και θα εχω και την κρατικη επιδοτηση οποτε πεφτει ποιο κατω η τιμη και με 5ευρω παγιο.Τωρα ειμαι με μπλε τιμολογιο στην ελπε και η τελειωνει τωρα το συμβολαιο μου η τον αλλο μηνα ( οποτε αν φυγω εχω ρητρα?)

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis22k είπε

Kαλησπερα Με πηραν απο nrg για προσφορα κιτρινο τιμολογιο 0,095 και θα εχω και την κρατικη επιδοτηση οποτε πεφτει ποιο κατω η τιμη και με 5ευρω παγιο.Τωρα ειμαι με μπλε τιμολογιο στην ελπε και η τελειωνει τωρα το συμβολαιο μου η τον αλλο μηνα ( οποτε αν φυγω εχω ρητρα?)

Δες το συμβολαιο. οτι λεει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Της nrg ισχύει έως 30/6 οπότε δεν επείγει να το κάνεις τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειπε οτιδεν υπαρχει σαν εμπορικο προγραμμα αλλα για συγκεκριμενα ατομα :)

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.
8 minutes ago, giannis22k said:

Άμα το ΦΕΚ (όπως σε προηγούμενες μήνες) ότι δεν επιδοτούνται τα κυμαινόμενα με τελική τιμή κάτω από 0.14, δε θα πάρεις επιδότηση. Μετά από 1/7 που θα γίνει ρητροπρόγραμμα, θα παίρνεις σίγουρα επιδότηση αλλά η αρχική τιμή θα εκτοξευτευτεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Μου ειπε οτιδεν υπαρχει σαν εμπορικο προγραμμα αλλα για συγκεκριμενα ατομα :)

η τιμη του ειναι 0,099 και σου κανουν ειδική τιμή δηλ. 0,095; η ειδικη προσφορα είναι 0,004; σιγα το δωρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, teo_3 said:

Σίγουρα θα έχει και τέτοιες περιπτώσεις δεν το συζητάμε. Αλλά προσωπικά έχω πάθει πλάκα που προσπαθώ να μεταπείσω συγγενείς και φίλους να αλλάξουν γιατί δεν τους συμφέρει και ενώ φυσικά γκρινιάζουν κλασσικά για τους λογαριασμούς στο τέλος μου μοστράρουν ένα "σαν την ΔΕΗ δεν έχει" λες και είναι η Χαλκιδική (λολ) και λες τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ιδίως για αυτό το ρημαδο Power Home Smart Night με το 40% έσκιζα τα ρούχα μου και ρε φίλε πράσινο ΔΕΗ και ξερό ψωμί.Λες και είναι μέτοχοι. Άτομα με 300+kwh κατανάλωση. Άντε βγάλε άκρη. 

Αυτό που έγραψα το πιστεύω. Ψυχολογία της μάζας και σύνδρομο της Στοκχόλμης. Προτιμούν να γκρινιάζουν από το να γλυτώσουν κάνα φράγκο.

Οσοι παντως εχω επιχειρησει να τους παω ακομα και στο Μπλε της ΔΕΗ που εδινε 50+50 ευρω, να βγαλουν εστω τα παγια τους ετους, δεν μπορουν για το λογο που ανεφερα.

Ρολοι στο ονομα νεκρου ιδιοκτητη, που η ΔΕΗ ζηταει την Αρτα και τα Γιαννενα για να αλλαξει το ονομα (λογικο) συν τον κινδυνο για ΥΔΕ. Και κανενας ιδιοκτητης ειδικα επαρχια δεν καθεται να μπλεξει με ολο αυτο το γραφειοκρατιλικι. Λχ σε στενο συγγενη που το ρολοι ειναι στο ονομα του μακαριτη συζυγου αλλα πλεον στο σπιτι καθως δεν υπαρχει κληρονομια και δεν ειχαν παιδια εχουν εμπλακει και οι συγγενεις απο τη δικη του οικογενεια (αδερφια του, ανιψια του κτλ.) και δεν υπαρχουν ουτε κληρονομιες, ουτε αποδοχες, ουτε αποποιησεις ουτε τιποτα, η ΔΕΗ ζηταει χαρτια για αλλαγη ονοματος τα οποια δεν υφιστανται και οι τριτοι συγγενεις αρνουνται να συμφωνησουν γιατι φοβουνται οτι ετσι θα αναγνωρισουν/χασουν δικαιωματα απο την οικια. Αυτο το ρολοι για βιου θα μεινει ΔΕΗ Γ1 μεχρι να σβησει ο ηλιος ή τα μνημονια.

Και παμπολες αλλες τετοιες περιπτωσεις.

Για να μην μιλησω για cases που σε αλλαγη ονοματος/εκπροσωπησης ειδικα σε χωρια με ρολογια προπολεμικα, ενω ο ΔΕΔΔΗΕ κανει κανονικα καταμετρησεις σφυριζοντας κλεφτικα ή/και βαζει στην τυχη καταναλωση στη μηνιαια χωρις να περασει, μολις ζητηθει αλλαγη ονοματος/παροχου ο ΔΕΔΔΗΕ εμφανιζεται και "ανακαλυπτει" λεει οτι καποια απο τις σφραγιδες εχει φαγωμενο συρματακι ή κομμενο κτλ πραγμα το οποιο δεν λαμβανε υποψη επι πολλα ετη και φυσικα κανενας χωριατης δεν ξερει να κοιταξει στο ρολοι οτι πρεπει να εχει Χ σφραγιδες με συγκεκριμενο τροπο δεμενες κτλ. Και ο ΔΕΔΔΗΕ σηκωνει επι μηνες τα χερια ψηλα μην κανοντας τιποτα. Και μενουν ολες οι αλλαγες στον αερα και ο πελατης ακομα στη ΔΕΗ Γ1.

Επεξ/σία από Sebu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...