Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Σωστά τα αναγράφεις όπως τα εχεις καταλάβει. 

Όσον αφορά στη λήξη προσφορών μην το παίρνεις τόσο μετρητοίς, θα συνεχίσει σίγουρα το δώρο γιατί η τιμή είναι ακριβή αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τη χονδρική που έχει μειωθεί. 

Ισχύει αυτό που είπες για τη συνέπεια του τελευταίου διαστήματος εκκαθάρισης. Αν δεν έχεις μηνιαιο εκκαθαριστικό, καλύτερα να το λάβεις υπόψη σοβαρά, εκτός αν συμπεφτει η εκκαθάριση δεδδηε σε 10-11 μήνες από την ενεργοποίηση οπότε θα προλάβει να βγει εκκαθαριστικός και φεύγεις μετά. Γενικά αν το επιλέξεις, όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις στον μεθεπόμενο πάροχο μπορείς να δηλώσεις ένδειξη αρχική εκπροσώπησης κοντά στην τελευταία σου εκκαθάριση αρκεί να έχει γίνει σχετικά πρόσφατα, για να αφομοιώσεις την απώλεια συνέπειας και να μην έχεις συνέπεια στις χρεώσεις ΥΚΩ που έχουν κλιμακα. 

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.

Με μια ματιά που έριξα ξανά σήμερα, αντιλαμβανομαι πως τα 100€ στο μεν Enter Two αφορούν και ήδη πελατες της ΔΕΗ, σε αντίθεση με το Online που αφορά νέες ηλεκτροδοτησεις ή μεταφορά από άλλο πάροχο.

Η αλήθεια είναι πως σε απόλυτα νούμερα η καλύτερη προσφορά (πλην Online της ΔΕΗ) είναι της Ζενίθ.

Θα τσεκάρω να δω πότε μετράνε καταναλώσεις εδώ σε εμένα και μάλλον θα κάνω αίτηση μετά.

• Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 2:18 ΜΜ, madwalker είπε

Ποσο πλήρωνες την KW στην Δεη πριν φύγεις και πόσο τώρα αν επιτρέπεται; 

Πληρωνα σε πρασινο 0,15-0,16 και τωρα προτεργια 0,09093, εχω δει τεραστια διαφορα στους λογαριασμους. Δεν πληρωνω εγγυηση γτ εχω παγια εντολη, εχω δωσει και καποιες συστασεις, και αυτη τη στιγμη δεν πληρωνω τιποτα, και δεν θα πληρωνω και τους επομενους μηνες. τι θες να πεις οτι η ΔΕΗ συμφέρει;

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Πληρωνα σε πρασινο 0,15-0,16 και τωρα προτεργια 0,09093, εχω δει τεραστια διαφορα στους λογαριασμους. Δεν πληρωνω εγγυηση γτ εχω παγια εντολη, εχω δωσει και καποιες συστασεις, και αυτη τη στιγμη δεν πληρωνω τιποτα, και δεν θα πληρωνω και τους επομενους μηνες. τι θες να πεις οτι η ΔΕΗ συμφέρει;

protergia ειδα και εγω μεγαλη διαφορα

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 
Ενδοαφερομαι να αλλάξω τον πάροχο σε 2 σπίτια το ένα έχει πολύ μικρή κατανάλωση (κάτω από 100Kwh) και το άλλο έχει μια κατανάλωση περίπου 200-300kwh το μήνα. Στο δεύτερο θα με ενδιέφερε συνδυαστικά με αέριο. Είδα τις προσφορές Zenith και Protergia και μου φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικές. Τι θα προτείνατε για την περίπτωση μου; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SkyNet είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 
Ενδοαφερομαι να αλλάξω τον πάροχο σε 2 σπίτια το ένα έχει πολύ μικρή κατανάλωση (κάτω από 100Kwh) και το άλλο έχει μια κατανάλωση περίπου 200-300kwh το μήνα. Στο δεύτερο θα με ενδιέφερε συνδυαστικά με αέριο. Είδα τις προσφορές Zenith και Protergia και μου φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικές. Τι θα προτείνατε για την περίπτωση μου; 

Για το πρώτο δες το ΔΕΗ myhomeonline με 50+50 αν παραμείνεις 9 μήνες. Μετά συμφέρει και το Προτέργια value swift on time με 5*10€ έκπτωση ή το Protergia value student, δεη myhome 4students αν είσαι φοιτητής.

Για τις 200-300 το Protergia value swift on time με 5*10 ή το ζενίθ power home secure 2 με δέσμευση 11 μήνες, 3 πάγια δώρο αλλά σου κρατάνε και την έκπτωση συνέπειας στον τελευταίο λογαριασμό. Για συνδυαστικά προγράμματα δεν γνωρίζω, ίσως μπορεί ξα βοηθήσει κανείς 

Δημοσ.

Παιδιά, με ~ 600 kWh το μήνα μέσο όρο, πάω δαγκωτό μπλε; Δεν έχω κάτσει ποτέ να ψαχτώ πολύ και πλήρωνα μάλλον κερατιάτικα. Αυτή τη στιγμή έχω PROTERGIA κιτρινο (Οικιακό N Value Standard). Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lokokokakau είπε

Παιδιά, με ~ 600 kWh το μήνα μέσο όρο, πάω δαγκωτό μπλε; Δεν έχω κάτσει ποτέ να ψαχτώ πολύ και πλήρωνα μάλλον κερατιάτικα. Αυτή τη στιγμή έχω PROTERGIA κιτρινο (Οικιακό N Value Standard). Ευχαριστώ.

Έφυγες χθες κιόλας. Αυτή τη στιγμή πληρώνεις 0,16€/kwh ενώ σε άλλα προγράμματα πληρώνεις γύρω στα 0,09€/kwh.

Τα μπλε συνήθως είναι πιο ακριβά επειδή έχουν σταθερή τιμή αλλά αφού σε ενδιαφέρει κάτι σταθερό και να μην ασχολείσαι ίσως να σε συνέφερε το φυσικό αέριο home fixed super plus 12m με 6€ δωροεπιταγή ΑΒ.

Αφού είσαι ήδη στην Προτέργια φαντάζομαι δεν μπορείς να πάρεις τα 5*10€ από σύσταση αλλά παρόλαυτα το value swift on time βγαίνει πιο οικονομικό.

Αλλιώς και της ζενίθ power home secure 2.0  ή nrg simple 3.0

Επεξ/σία από uliXes
  • Like 1
Δημοσ.

Τα μπλε είναι πιο ακριβά θεωρείς; Με 0,09€ που είναι τώρα, παίζει να κατέβει στο άμεσο μέλλον πιο κάτω το κίτρινο; Δυστυχώς δεν έχει αέριο στην περιοχή μου, μένω σε εξωτικό νησί, σε οικισμό μακριά από τον πολιτισμό βλέπεις (γεωγραφικό κέντρο Κέρκυρας). Ευχαριστώ, κοιτάω το ΖΕΝΙΘ που μάλλον είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Τα σχεδόν 10€ πάγιο που ζητάνε στα σταθερά (μπλε) πακέτα δεν τα θεωρείτε πολύ (ειδικά για κάποιον με κατανάλωση 150kWh/μήνα)?  Δηλαδή αν έχει κάποιος και αέριο τότε το πάγιο βγαίνει 20€!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Lokokokakau είπε

Τα μπλε είναι πιο ακριβά θεωρείς; Με 0,09€ που είναι τώρα, παίζει να κατέβει στο άμεσο μέλλον πιο κάτω το κίτρινο; Δυστυχώς δεν έχει αέριο στην περιοχή μου, μένω σε εξωτικό νησί, σε οικισμό μακριά από τον πολιτισμό βλέπεις (γεωγραφικό κέντρο Κέρκυρας). Ευχαριστώ, κοιτάω το ΖΕΝΙΘ που μάλλον είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Με "φυσικό αέριο" εννοώ την εταιρεία που ονομάζεται "φυσικό αέριο" και πουλάει και ρεύμα. Η Προτέργια δεν έχει μόνο ένα κίτρινο. Όπως βλέπεις π.χ. το value swift on time κίτρινο είναι και έχει πιο χαμηλή τιμή. Το θέμα είναι κατά πόσο θα παρακολουθείς τις τιμές, δηλαδή αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να το αυξήσουν, εσυ να το προλάβεις και να αλλάξεις. Γι'αυτό σου πρότεινα το "φυσικό αέριο home fixed super plus" που είναι σταθερό αλλά έχει και πάγιο 15€. Οπότε θα σου συνιστούσα καλύτερα κάποιο από τα κίτρινα που σου είπα προηγουμένως 

8 λεπτά πριν, ATmega είπε

Τα σχεδόν 10€ πάγιο που ζητάνε στα σταθερά (μπλε) πακέτα δεν τα θεωρείτε πολύ (ειδικά για κάποιον με κατανάλωση 150kWh/μήνα)?  Δηλαδή αν έχει κάποιος και αέριο τότε το πάγιο βγαίνει 20€!

Γι αυτό προτείνουμε κυρίως τα κίτρινα. Απλά για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται μπορεί να τους συμφέρει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι από τα χειρότερα διαστήματα για επιλογή κίτρινου. Σχεδόν μηδέν δώρα και ειδικά όσοι είμαστε ήδη Elpedison -και δεν βλέπουμε λόγο για μπλε τιμολόγιο- oι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Προσωπικά, είχα πολύ κακές εμπειρίες με Zenith και NRG και είναι ακόμα πιο... περιορισμένες. 

Στις 8/5/2025 στις 2:48 ΜΜ, giannis22k είπε

Kαλησπερα Με πηραν απο nrg για προσφορα κιτρινο τιμολογιο 0,095 και θα εχω και την κρατικη επιδοτηση οποτε πεφτει ποιο κατω η τιμη και με 5ευρω παγιο.Τωρα ειμαι με μπλε τιμολογιο στην ελπε και η τελειωνει τωρα το συμβολαιο μου η τον αλλο μηνα ( οποτε αν φυγω εχω ρητρα?)

ποιο κίτρινο της NRG είναι στα 0,095 με 5 ευρώ πάγιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση για protergia έχει κάποιος; Σκεφτομαι  να αλλαξω απο πρασινο ΔΕΗ σε  Value Secure 12 Μήνες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΑΒΑ!

Επεξ/σία από AGGFORCE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...