Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Πάρε "μολύβι και χαρτί" και υπολόγισέ τα😁

μονο στην καταναλωση 6ε περιπου η διαφορα αλλα στην προτεργια θα μπορω να κανω και καμια συσταση 

Καπου διαβασα οτι η ζενιθ τρωει την εκπτωση στο τελος

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Σε γειτονικό φορουμ, εγραψε καποιος, οτι εξεδωσαν διμηνο τον τελευταιο λογαριασμό και πληρωσε δηλ. διπλη τιμη για 2 μηνες

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Ισχύει, και όσο μεγαλύτερη η κατανάλωση τόσο πιο επώδυνο θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πρόσφατα, αν και με κάποια καθυστέρηση, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικό πάροχο ρεύματος, καθώς χρησιμοποιώ τη ΔΕΗ χωρίς συμβόλαιο. Μελετώντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις του φόρουμ, ωστόσο, βρήκα αρκετές πληροφορίες που με μπέρδεψαν . Αρχικά σκέφτηκα τη Ζενίθ, αλλά διάβασα κάποια σχόλια για τον τελευταίο λογαριασμό που δεν μου φαίνονται ιδιαίτερα συμφέροντα. Η μέση μηνιαία κατανάλωσή μου είναι περίπου 250 μονάδες, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν τις χίλιες μονάδες τον μηνα  λόγω χρήσης κλιματιστικού.

Θα θέλατε να μου προτείνετε κάποιο σενάριο αλλαγής  για μεγαλύτερη οικονομία? 

Επιπλέον, οποιαδήποτε σύσταση  αν χρειαστεί,  θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, godjet είπε

Καλημέρα σας. Πρόσφατα, αν και με κάποια καθυστέρηση, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικό πάροχο ρεύματος, καθώς χρησιμοποιώ τη ΔΕΗ χωρίς συμβόλαιο. Μελετώντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις του φόρουμ, ωστόσο, βρήκα αρκετές πληροφορίες που με μπέρδεψαν . Αρχικά σκέφτηκα τη Ζενίθ, αλλά διάβασα κάποια σχόλια για τον τελευταίο λογαριασμό που δεν μου φαίνονται ιδιαίτερα συμφέροντα. Η μέση μηνιαία κατανάλωσή μου είναι περίπου 250 μονάδες, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν τις χίλιες μονάδες τον μηνα  λόγω χρήσης κλιματιστικού.

Θα θέλατε να μου προτείνετε κάποιο σενάριο αλλαγής  για μεγαλύτερη οικονομία? 

Επιπλέον, οποιαδήποτε σύσταση  αν χρειαστεί,  θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ.

Σχετικώς με αυτό που έχεις πολλά τα σενάρια για μεγαλύτερη οικονομία🙂

Κατ`αρχάς θέλεις σταθερό ή κυμαινόμενο; 

Τα γράφω πάλι για όσους ενδιαφέρονται:

Αν θες μπλε/σταθερό:

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

2) Zenith power home secure 2 (0,090 και 9.90 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας.

Αν θες κίτρινο/κυμαινομενο:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση).

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract. Προϋπόθεση να μην ήσουν πελάτης το τελευταίο εξάμηνο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ) χωρίς όμως δώρο

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rebirth είπε

Υπάρχει άραγε περίπτωση στο τελευταίο δεκαήμερο Μαΐου να βγει κανένα καλό κίτρινο από το πουθενά; 

Η elpedison πιθανώς θα βγάλει τον Ιούνιο το καινούργιο το win more. Και τον Φεβρουάριο έτσι έκανε περίμενε 10 μέρες αφού λήξει το παλιό να υπερχρεώσει και μετά έβγαλε το win more 3.

Για σταθερό κοιτά και τον ΗΡΩΝ καθώς μπορείς να πάρεις μέχρι και 150€. Αν πας πρώτα από το e-contract σε ένα κυμαινόμενο θα πάρεις πρώτα 50€ και μετά από win back αν πας να αλλάξεις πάροχο σου δίνουν 100€ τμηματικά για 10 μήνες. Είναι πολύ μεγαλύτερο το όφελος από τα 50€ της protergia.
Επίσης δίνει και η elpedison 60€ δωροεπιταγές δώρο στα σταθερά.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερό, ας ρίξει μία ματιά στο νέο promo της elpedison...δυστυχως οι τουρίστες μένουμε στην απέξω.

100-ΕΧΤΡΑ PROMO 2 ΜΑΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ 100€_e4d70095-ce9b-4944-b943-24ed7d4ed78c.pdf 125.06 kB · 15 downloads

Αφορά μόνο νέους πελάτες η και πελάτες ελπεντισον που θα πάνε σε σταθερό?

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αφορά μόνο νέους πελάτες η και πελάτες ελπεντισον που θα πάνε σε σταθερό?

Όλα τα promo αφορούν νέους πελάτες δυστυχώς. 

• Like 1
Δημοσ.

Για μια αλλάγη που θέλω να κάνω τουρισμό, για λίγες μέρες και να ξαναγυρίσω στο πρόγραμμα μου, να πάω ΗΡΩΝ yellow one; Δεν έχω περάσει ποτέ από Ηρων

Δημοσ.
Just now, marksk said:

Για μια αλλάγη που θέλω να κάνω τουρισμό, για λίγες μέρες και να ξαναγυρίσω στο πρόγραμμα μου, να πάω ΗΡΩΝ yellow one; Δεν έχω περάσει ποτέ από Ηρων

Πηγαινε. Αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου πριν 2 χρονια, οσες φορες εχω πάει δεν υπήρχε πρόβλημα. Εχω παρει ολες τις φορες που πήγα σε αυτους τα 50 ευρω μπονους χωρις να εχει περασει εξαμηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, marksk είπε

Αυτό ακριβώς γινόταν και με την Ελπέντισον. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε πιο πάνω με τον αποκλεισμό των κυμαινομενων από τα δώρα.

33 λεπτά πριν, madboy είπε

Πηγαινε. Αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου πριν 2 χρονια, οσες φορες εχω πάει δεν υπήρχε πρόβλημα. Εχω παρει ολες τις φορες που πήγα σε αυτους τα 50 ευρω μπονους χωρις να εχει περασει εξαμηνο.

Το ξέρω ότι δεν έχεις τέτοια πρόθεση αλλά σχόλια σαν και αυτό οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάργηση αυτής της δυνατότητας στο εγγύς μέλλον.

Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί. Προσέχουμε για να έχουμε!!!

Δεν είναι εξυπνάδα να πάω σε ένα πάροχο λίγες μέρες, να αρπάξω το δωρο και να εξαφανισθώ. Εξυπνάδα είναι να κάνω σωστή διαχείριση ώστε και εγώ να έχω μια χαρά όφελος και να μην αναγκάσω τον πάροχο με την συμπεριφορά μου να αλλάξει στάση ως προς τις προσφορές του οι οποίες ήταν σπουδαίες για μεγάλο διάστημα. Με σωστή διαχείριση, η προσφορά θα με περιμένει και την επομενη φορά.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 6
Δημοσ.

Την προσφορά της elpedison με τα 100€ που τη βρίσκω; Στη σελίδα τους δεν υπάρχει. Επίσης είχα παλιά elpedison, prin 6-7 μήνες αλλά τώρα θα κάνω νέα συνδεση γιατί μετακομίζω. Θα μου τη δώσουν;

Δημοσ.

Βρήκα ένα παράθυρακι για τουρισμό πρωτεργια 50ε αλλά μόνο για βόρεια Ελλάδα και κατόχους ultra κάρτα σε γυμναστήρια bodyfit. Θα πάω αύριο να ρωτήσω αν ισχύει για κίτρινα και θα ενημερώσω 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...