Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα, ευχαριστώ!

Καλημέρα, μπορεί να μου στείλει κάποιος με pm μια πρόσκληση σύστασης για Protergia Value Secure 12M?

Επεξ/σία από makis44
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vklon είπε

elpedison δίνει δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 100€ στα σταθερά

δεν το βρισκω πουθενα να το αναφερει ... ενα λινκ ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, villasg είπε

δεν το βρισκω πουθενα να το αναφερει ... ενα λινκ ? 

Είναι κατ’ εξαίρεση για πελάτες που είναι ΔΕΗ και το δίνουν συγκεκριμένοι πωλητές

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Δεν συνυπολογίζει τα δώρα και, εικάζω, τα πάγια.  Δεν συνυπολογίζει τα 50 ευρώ δώρο της Προτέργιας και, κυρίως, την απώλεια της έκπτωσης συνέπειας της Ζενιθ. Σε αυτην την κατανάλωση δεν αξίζει το ρίσκο. Επίσης , το φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus έχει πάγιο 14,90, δεν ξερω αν το συνυπολογίζει, υποθετω όχι. Του Ήρωνος είναι 18μηνο αλλά έχει 50 ευρώ δώρο. Φυσικά σε όλα τα σταθερα δικαιούται ο πάροχος μετά το 6μηνο να σου αλλάξει την τιμή μονομερώς. Δες και το εξελ πιο πάνω, αν θες.

Για τί κατανάλωση μιλάμε; Σταθερό μόνο;

Σταθερο και στους δυο ενα χρονο μπλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Δες και το εξελ πιο πάνω, αν θες.

Ακυρο το βρηκα

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Με πηραν απο προτεργια για την ανανεωση 
Μου ειπαν οτι μεχρι την παραταση που εχω ως τον Ιουλιο θα ισχυει η τιμη 0,095 που εχω τωρα και μετα θα παει 0,099
Αν δινουν καποια εκπτωση 60ε στα παγια αν ανανεωσω μου ειπαν δεν ισχυει 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vklon είπε

Η elpedison δίνει δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 100€ στα σταθερά, ο ΗΡΩΝ 50€ και protergia 50€ 5x10€ αν πας με σύσταση. Διαλέγεις τι από αυτά σε συμφέρει περισσότερο.
Με τα δώρα το όφελος είναι:

• 171€ elpedison
  • 123€ στον ΗΡΩΝ
  • 111€ protergia.

Καλημέρα. Επειδή ψάχνομαι και εγώ, βοήθησε με λίγο για να καταλάβω.. ελπε δινει 100ε επιταγη σκλαβενιτη, πως το οφελος είναι 171 και οχι 100? το ιδιο για ηρων, πως το οφελος ειναι 123 και οχι 50? και το ιδιο για ρποτεργια.. Υπαρχουν και αλλες εκπτωσεις?

Ευχαριστω..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sotis1978 είπε

Καλημέρα. Επειδή ψάχνομαι και εγώ, βοήθησε με λίγο για να καταλάβω.. ελπε δινει 100ε επιταγη σκλαβενιτη, πως το οφελος είναι 171 και οχι 100? το ιδιο για ηρων, πως το οφελος ειναι 123 και οχι 50? και το ιδιο για ρποτεργια.. Υπαρχουν και αλλες εκπτωσεις?

Ευχαριστω..

Εννοεί σε σύγκριση με το πρόγραμμα που έχει τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sotis1978 είπε

Ευχαριστω..

Προστιθονται στο κερδος που μου βγαζει η σελιδα 

1 ώρα πριν, villasg είπε

Στο αλλαζω ρευμα  ( εβαλα στοιχεια 5 μηνου του 2025 1084kw - 158 ημερες )  μου βγαζει σε μπλε  ζενιθ Ζeniθ Power Home Secure 2.0 με κερδος 115€ , φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus με 82 , Ηρων Blue Generous MAX Home με 73 ,ELPEDISON BRIGHT 12M με 71 , Protergia Οικιακό Value Secure 12M με 61.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, sotis1978 said:

Για 12μηνο με μέση κατανάλωση 400-500kwh/μήνα, τι προτείνετε;

Τώρα έχω ξεμείνει στο ζενίθ σελεκτ

Protergia Value Secure 12M (0,099€ + 9,9€ πάγιο) μέσω συστάσεως για 5 x10€. Αν έχεις 2η παροχή, πχ εξοχικό,  παίρνεις +50€ και στις 2 παροχές.

Zenith Power Home Secure 2 (0,09€ και 9.9 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sotis1978 είπε

Ευχαριστω..

Εγώ πρόσθεσα τα δώρα στο υποτιθέμενο όφελος που θα έχει με την αλλαγή παρόχου αλλά αυτές οι εφαρμογές είναι αναξιόπιστες τις περισσότερες φορές καθώς δεν υπολογίζουν τα δώρα. Απλά κοιτάς την τιμή της kWh και επιλέγεις ανάλογα. Η elpedison δίνει 100€ Σκλαβενίτη αν είσαι πελάτης ΔΕΗ και 50€ αν είσαι από άλλο πάροχο. Ο ΗΡΩΝ 50€ με το e-contract και η protergia μέσω σύστασης 5x10€.
Οι διαφορές στην τιμή της kWh είναι ελάχιστες και δεν θα δεις διαφορά καθώς ο ένας έχει 7.9€ πάγιο και λίγο ακριβότερη kWh και η zenith φθηνότερη αλλά με έκπτωση συνέπειας που αν ξεχάσεις να πληρώσεις έναν μήνα πάει 0.18 η kWh για αυτό προσοχή 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sotis1978 είπε

Για 12μηνο με μέση κατανάλωση 400-500kwh/μήνα, τι προτείνετε;

Τώρα έχω ξεμείνει στο ζενίθ σελεκτ

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές. 

2) 2) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) +  δωροεπιταγη Σκλαβενίτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...