Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vklon είπε

Η elpedison δίνει δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 100€ στα σταθερά

μιλησα και μου ειπαν 50€ ρωτησα για το 100€ και ειπαν θα επικοινωνησουν να με ενημερωσουν 

Επεξ/σία από villasg
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Αν δινουν καποια εκπτωση 60ε στα παγια αν ανανεωσω μου ειπαν δεν ισχυει 

Ναι κι εγω δεν περιμενα να ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dopermann είπε

Ναι...

Αναλόγως των καταναλώσεών σου δες τα γνωστά, ELPEdison Bright (αν ισχύει δωροεπιταγή) -Ζενιθ secure (συνυπολογίζεις την απωλεια της εκπτωσης στον τελικό). Εναλλακτικώς δες για ανανέωση με δωρο 6 πάγια που έχει αναφερθει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Αναλόγως των καταναλώσεών σου δες τα γνωστά, ELPEdison Bright (αν ισχύει δωροεπιταγή) -Ζενιθ secure (συνυπολογίζεις την απωλεια της εκπτωσης στον τελικό). Εναλλακτικώς δες για ανανέωση με δωρο 6 πάγια που έχει αναφερθει.

Αυτο σκεφτηκα και εγω να μεινω ως εχω εφοσον η ελπε δεν δινει 100 ευρω και δινει 50 κιαν κανω και καμια συσταση στην προτεργια θα κατεβω κιαλλο..Με παιρνουν τηλ απο ελπε συνεχεια τωρα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, villasg είπε

μιλησα και μου ειπαν 50€ ρωτησα για το 100€ και ειπαν θα επικοινωνησουν να με ενημερωσουν 

Και μου το εδωσαν τηλεφωνικα μολις πριν λιγο ( ειχα ζητησει επικοινωνια μεσω της φορμας στην σελιδα τους ) 

Επεξ/σία από villasg
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θα μπορούσα να έχω παρακαλώ μία σύσταση για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

7 λεπτά πριν, georgegiannis είπε

Καλησπέρα σας,

θα μπορούσα να έχω παρακαλώ μία σύσταση για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σας ευχαριστώ. Ακολούθησα τον σύνδεσμο που ήρθε πρώτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O smart μετρητης που σου εγκαθιστα η Προτεργια στον Πινακα λετε να αξιζει?

https://www.protergia.gr/spiti/energeiakes-luseis/protergia-smart-meters/

Το ερωτημα βασικα ειναι (α) τι δεδομενα στελνει πραγματικα (ή και εν αγνοια σου) και (β) σε περιπτωση αποχωρησης πως παρακολουθεις τις καταναλωσεις δεδομενου οτι δεν εισαι πλεον πελατης, θα εχεις ακομα προσβαση στο app για να βλεπεις τι γινεται? Ομοιως εκτος απο τη συνολικη καταναλωση σε επιπεδο Πινακα/σπιτιου/ημερας, δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο θα μπορουσε να μετραει, παρα μονο να σε βοηθησει να αντιληφθεις αν εχεις γενικα μεγαλες καταναλωσεις ή αν αναβοντας καποια συγκεκριμενη συσκευη εκτινασεται η καταναλωση (λχ θερμοσιφωνας, φουρνος, πλυντηριο, κλιματιστικο κτλ).

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sebu είπε

O smart μετρητης που σου εγκαθιστα η Προτεργια στον Πινακα λετε να αξιζει?

Να σου πω εγω εκανα την αιτηση, οταν με παρουν τηλ ομως θα ρωτησω λεπτομεριες, αυτο που με απασχολει κυριως αν εχω καποια υποχρεωση να μεινω συγκεκριμενο διαστημα στην προτεργια και οταν θα φυγω τι θα γινει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elpedison μίλησα μόλις τώρα για να αλλάξω από ΔΕΗ . Δεν μου εδωσαν δωροεπιταγη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Θα προχωρήσω ΖΕΝΙΘ home Secure απο εξωτερικο κανάλι πώλησης της εταιρίας που δίνει και κάποια μικροδωρακια μαζι με τα 3 πάγια δωρο .Μαλλον δεν το ζητησα με σωστό τρόπο. 

Επεξ/σία από adelaar
Δημοσ.

Στην εφαρμογή της Προτέργια μου λέει Επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗE 20/05. Πότε θα εμφανιστεί η καταμέτρηση στον λογαριασμό μου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Τι εννοείτε με το ..(συνυπολογίζεις την απωλεια της εκπτωσης στον τελικό)?Ο τελευταίος λογαριασμός θα τιμολογηθεί με 0.188(€/kWh)?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, uliXes είπε

Στην εφαρμογή της Προτέργια μου λέει Επόμενη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗE 20/05. Πότε θα εμφανιστεί η καταμέτρηση στον λογαριασμό μου;

Αρχες Ιουνιου λογικα θα γίνει η τιμολόγηση. Στην εφαρμογη του ΔΕΔΔΗΕ θα φανει σε λίγες μερες η καταμέτρηση

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adelaar είπε

Τι εννοείτε με το ..(συνυπολογίζεις την απωλεια της εκπτωσης στον τελικό)?Ο τελευταίος λογαριασμός θα τιμολογηθεί με 0.188(€/kWh)?

Αυτο εννοει οτι ο τελικος θα τιμολογηθει χωρις την εκπτωση συνεπειας και οπως εγραψαν συμφορουμιτες η τιμολογηση ισως φτανει και διμηνο πολλες φορες, οποτε να το συνυπολογισεις.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, adelaar είπε

Ναι, από τη στιγμή που υπάρχει έκπτωση συνέπειας στον τελικό δεν μετράει. Ουσιαστικά για 1-2 μήνες θα πληρώσεις την kWh 18 λεπτά. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στον ΗΡΩΝ που έχει έκπτωση συνέπειας ενώ elpedison η τιμή στα 10 λεπτά είναι τελική χωρίς έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Μίλησα με την ζενιθ για το θέμα με τον τελευταίο λογαριασμό και μου είπε ότι φροντίζουν πριν λήξη το συμβολαίου, να επικοινωνούν προκειμένου να μην τιμολογηθεί ο πελάτης τους με 0.188. Ακόμα και έτσι να είναι όμως , στην περιπτωση που θέλεις να αλλαξεις απο ζενιθ θα χρεωθείς αυξημένη τιμή κιλοβατώρας . 

Συμπερασμα .Παγώνω λίγο  την ΖΕΝΙΘ μήπως και βρω τον τρόπο να τσιμπήσω το 100€ του   ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για Ελπεντισον bright 12m  .  

Επεξ/σία από adelaar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...