Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adelaar είπε

Συμπερασμα .Παγώνω λίγο  την ΖΕΝΙΘ μήπως και βρω τον τρόπο να τσιμπήσω το 100€ του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.  

Από την στιγμή που είσαι ΔΕΗ τα παίρνεις τα 100€ του Σκλαβενίτη σίγουρα στην elpedison

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 minutes ago, adelaar said:

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Μίλησα με την ζενιθ για το θέμα με τον τελευταίο λογαριασμό και μου είπε ότι φροντίζουν πριν λήξη το συμβολαίου, να επικοινωνούν προκειμένου να μην τιμολογηθεί ο πελάτης τους με 0.188. Ακόμα και έτσι να είναι όμως , στην περιπτωση που θέλεις να αλλαξεις απο ζενιθ θα χρεωθείς αυξημένη τιμή κιλοβατώρας . 

Συμπερασμα .Παγώνω λίγο  την ΖΕΝΙΘ μήπως και βρω τον τρόπο να τσιμπήσω το 100€ του   ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για Ελπεντισον bright 12m  .  

ΛΟΛ. Ναι, όπως επικοινωνήσανε μαζί μας για να μας ενημερώσουν για την αλλαγή συντελεστή υπολογισμού στο Power Home Smart Night που τον είδαμε φάντη μπαστούνι στον τελευταίο λογαριασμό και ανοίξαμε αίτημα στο myrae για τους απατεώνες.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adelaar είπε

Μαλλον δεν το ζητησα με σωστό τρόπο. 

Μην αυτομαστιγώνεσαι!! Όταν κάτι δεν είναι επίσημο και εξαρτάσαι από τον υπάλληλο και τον προϊστάμενό του, στον οποίο θα πέσεις, και τις ορέξεις-στόχους τους, δεν είναι θέμα του πελάτη. Μου έχει τυχει στην ελπέντισον σε διάστημα 15 λεπτών ο ένας υπάλληλος να μην δίνει το δωρο και ο άλλος να  το δίνει.

2 ώρες πριν, adelaar είπε

Τι εννοείτε με το ..(συνυπολογίζεις την απωλεια της εκπτωσης στον τελικό)?Ο τελευταίος λογαριασμός θα τιμολογηθεί με 0.188(€/kWh)?

Oh, oui monsieur adelaar!🙂

Δημοσ.

Είμαι στο ζενίθ smart night με 0€ πάγιο και έκπτωση 40+5%.

Όταν συμπληρώθουν οι 12 ΜΗΝΕΣ σταματά προφανώς το 0% πάγιο αλλά τι γίνεται με την έκπτωση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Όταν συμπληρώθουν οι 12 ΜΗΝΕΣ σταματά προφανώς το 0% πάγιο αλλά τι γίνεται με την έκπτωση?

τι γραφει το συμβολαιο; νομιζω θα σε ριξουν καπου αλλου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

τι γραφει το συμβολαιο; νομιζω θα σε ριξουν καπου αλλου

Συμπληρώνω αρχές Αυγούστου.

ΕΧΩ περιθώριο....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

ΕΧΩ περιθώριο....

ε ναι αρκετο για να περασει σχεδον το καλοκαιρι, απο αυγουστο ξαναψαχνεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, GREGORYMO said:

Είμαι στο ζενίθ smart night με 0€ πάγιο και έκπτωση 40+5%.

2.3 Η Εταιρεία θα ενημερώσει τον Πελάτη για την επερχόμενη λήξη της Σύμβασης ένα (1) μήνα πριν την επέλευση αυτής, (🤡) καθώς και για το δικαίωμα αλλαγής Προμηθευτή. Με τη λήξη της διάρκειας της Σύμβασης, όπως ορίζεται στο παρόν, εφόσον ο Πελάτης δεν επιλέξει οποιοδήποτε άλλο εμπορικά διαθέσιμο κατά τον χρόνο εκείνο προϊόν προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, θα υπαχθεί στο Ειδικό Τιμολόγιο της Εταιρείας. Ειδικότερα, με τη λήξη της Σύμβασης, παύουν να ισχύουν οι παρόντες όροι και εφαρμόζονται οι όροι του Ειδικού Τιμολογίου, σύμφωνα με τους δημοσιευμένους όρους του κατά το χρόνο εκείνο, για την κατηγορία στην οποία υπάγεται ο Πελάτης.

Πρασινάκι.

Επεξ/σία από teo_3
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, teo_3 είπε

2.3 Η Εταιρεία θα ενημερώσει τον Πελάτη για την επερχόμενη λήξη της Σύμβασης ένα (1) μήνα πριν την επέλευση αυτής, (🤡) καθώς και για το δικαίωμα αλλαγής Προμηθευτή. Με τη λήξη της διάρκειας της Σύμβασης, όπως ορίζεται στο παρόν, εφόσον ο Πελάτης δεν επιλέξει οποιοδήποτε άλλο εμπορικά διαθέσιμο κατά τον χρόνο εκείνο προϊόν προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, θα υπαχθεί στο Ειδικό Τιμολόγιο της Εταιρείας. Ειδικότερα, με τη λήξη της Σύμβασης, παύουν να ισχύουν οι παρόντες όροι και εφαρμόζονται οι όροι του Ειδικού Τιμολογίου, σύμφωνα με τους δημοσιευμένους όρους του κατά το χρόνο εκείνο, για την κατηγορία στην οποία υπάγεται ο Πελάτης.

Πρασινάκι.

Αρα, οπωσδήποτε 2-3 ημέρες πριν το έτος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αρα, οπωσδήποτε 2-3 ημέρες πριν το έτος.

Είμαι στο ίδιο Είναι πολύ νωρίς ακόμη θα κάνουμε κανένα παζάρι όταν πλησιάσει ο καιρός και θα δούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση , εφοσον κανεις αιτηση για να πας απο ΔΕΗ σε elpedison πχ ποσο καιρο παιρνει ?
Και αν το καταλαβαινεις με καποιο τροπο ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Είμαι στο ίδιο Είναι πολύ νωρίς ακόμη θα κάνουμε κανένα παζάρι όταν πλησιάσει ο καιρός και θα δούμε.

ΕΓΩ 99% θα πάω προτεργια.

11 λεπτά πριν, villasg είπε

Ερωτηση , εφοσον κανεις αιτηση για να πας απο ΔΕΗ σε elpedison πχ ποσο καιρο παιρνει ?

Τουλάχιστον 2-3 ημέρες.

Έρχεται ειδοποίηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, villasg είπε

Εξαρτάται από τις διαθέσεις του ΔΕΔΔΗΕ και εάν εστάλη σωστά το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης.

Νορμάλ σε μια βδομάδα max ολοκληρωνεται.

Μπορείς βα τσεκάρεις κι εσύ με τα στοιχεία της παροχής σου τηλεφωνικά με ΔΕΔΔΗΕ η και μέσω της εφαρμογής για ΥΔΕ.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου μπαίνει με 35% + την προμήθεια αερίου + τη διαχείριση σε νέα Μονάδα Φυσικού αερίου που κατασκευάζεται.
Υπενθυμίζεται ότι συμμετέχει ήδη σε μια ακόμη Μονάδα που κατασκευάζεται, από κοινού με τη ΔΕΗ, με 35%.
Η ΔΕπΑ ήδη είναι προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Φυσικό Αέριο Ελλάδος.
Λέτε να γίνει καθετοποιημένος παίκτης, πίσω από ΔΕΗ, Protergia, Elpedison, Ηρών;

https://energypress.gr/news/depa-emporias-ypegrapse-stratigiki-ependysi-600-ekat-eyro-me-tis-clavenia-eusif-larissa-kai

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adelaar είπε

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Μίλησα με την ζενιθ για το θέμα με τον τελευταίο λογαριασμό και μου είπε ότι φροντίζουν πριν λήξη το συμβολαίου, να επικοινωνούν προκειμένου να μην τιμολογηθεί ο πελάτης τους με 0.188. Ακόμα και έτσι να είναι όμως , στην περιπτωση που θέλεις να αλλαξεις απο ζενιθ θα χρεωθείς αυξημένη τιμή κιλοβατώρας . 

Συμπερασμα .Παγώνω λίγο  την ΖΕΝΙΘ μήπως και βρω τον τρόπο να τσιμπήσω το 100€ του   ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για Ελπεντισον bright 12m  .  

Επειδή το έψαξα λίγο αυτό με τον τελευταίο λογαριασμό της Ζενίθ (από την εξυπηρέτηση πελατών τους δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση), νομίζω πως υπάρχει το θετικό ενδεχόμενο και το αρνητικό.

Το θετικό είναι να έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός λίγες μέρες πριν την αποχώρηση, οπότε η επιβάρυνση θα αφορά κατανάλωση λίγων ημερών.

Το αρνητικό είναι να μην έχει προλάβει να εκδοθεί εκκαθαριστικός (λόγω π.χ. βήματος καταμέτρησης από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και ουσιαστικά να χρεωθεις kwh ολοκληρου τετραμήνου στην διπλασια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...