Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

το θεμα ειναι να δει τους ορους. μηπως και χωρις να το χρησιμοποιησει, τελικα το χρεωθει και αν φυγει νωριτερα χρεωθει το ποσο του δωρου.

Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στους όρους, προαιρετικό είναι το ταξίδι 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Για πες μας περισσότερα, αν θες

Δεν το ήξερα, στο τηλέφωνο μου το είπαν και είναι μέχρι τέλος του μήνα μου ανέφεραν. Δεν με χάλασε.

Επεξ/σία από lexotamilf
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, giorgos_76 said:

Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.. Κάθε χρόνο χειμώνα, ίδιες κιλοβατώρες έχω λόγω αντλίας θερμότητας..

Πέρσι ας πούμε, πληρώθηκα το ΚΟΤ μέχρι 2100 και τα υπόλοιπα κανονικά.. Τώρα αν άλλαξε κάτι στο νόμο δεν ξέρω..

Με τον Δεδδυε μπορώ να επικοινωνήσω μήπως βρω καμία άκρη; Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Εξαρτάται τη κατανάλωση. Πχ 2000 ημερήσιες και 3000 νυχτερινές, χρεώνονται (2000 ημερήσιες - ΚΟΤ) + 3000 νυχτερινές με τιμή ημερήσιου.

Ενώ αν κάψεις πχ 2400 ημερήσιες τότε κάηκες, σε πετάει εκτός Κοτ.

Παίζουν ρόλο και οι μέρες κατανάλωσης (αναλογία ημερών κλπ). 

Άμα θες ανέβασε αναλυτικά τη κατανάλωση και τις μέρες κατανάλωσης στο topic του κοινωνικού τιμολογιου

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos_76 είπε

Δεν νομίζω να έχεις δίκιο.. Κάθε χρόνο χειμώνα, ίδιες κιλοβατώρες έχω λόγω αντλίας θερμότητας..

Πέρσι ας πούμε, πληρώθηκα το ΚΟΤ μέχρι 2100 και τα υπόλοιπα κανονικά.. Τώρα αν άλλαξε κάτι στο νόμο δεν ξέρω..

Με τον Δεδδυε μπορώ να επικοινωνήσω μήπως βρω καμία άκρη; Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Ο νόμος ΔΕΝ άλλαξε αλλά μάλλον οριακά βγήκες έξω...

Δημοσ.
13 hours ago, ekrepali said:

Aφού ο μετρητής καταγράφει και νυχτερινές... τότε το πρόβλημα σου είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τις μέτρησε.

Είτε δηλαδή μέτρησαν μόνο τις ημερήσιες...

Είτε μέτρησαν τις συνολικές (ημερήσιες + νυχτερινές) και τις καταχώρησαν σαν ημερήσιες.

To πρόβλημα δηλαδή είναι "λανθασμένη καταμέτρηση".

Επίσημη απάντηση του Δεδδηε 

(Σε απάντηση του αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις παροχές που είναι ενταγμένες στο μητρώο πιστοποιημένων μετρητών παρέχουμε στους Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας καμπύλες και όχι ενδείξεις. Από την 01.10.2024 η παροχή σας είναι ενταγμένη στο μητρώο με καμπύλες φορτίου, στις 24.03.2025 υπογράψατε σύμβαση με τον προμηθευτή για νυχτερινό τιμολόγιο. Από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, οι καμπύλες φορτίου που αποστέλλονται στον Προμηθευτή περιλαμβάνουν για κάθε μέρα, μετρητικά δεδομένα για 96 διαστήματα (ανά 15 λεπτά). Παρακαλώ ενημερώστε τον προμηθευτή ότι τα τιμολόγια μπορεί να τα εξάγει από τις καμπύλες φορτίου που λαμβάνει)

Εσείς τι καταλαβαίνετε επειδή εγώ έχω καεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, moutrosl είπε

Εσείς τι καταλαβαίνετε επειδή εγώ έχω καεί.

Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει οτι στελνει καταναλωση στον προμηθευτη αναλυτικα ανα 15λεπτο και ο προμηθευτης πρεπει να κανει την προσθεση να βρει τις καταναλωσεις κανονικης και μειωμενης ζώνης. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως εντασσεσαι στο μητρώο με καμπύλες φορτίου; αυθαιρετα ο ΔΕΔΔΗΕ σε εντάσσει;

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι επιχείρηση αρτοποιείο και κάποια στιγμή ήρθαν χωρίς να έχω κάνει κάποια αίτηση και μου άλλαξαν το μετρητή και μου είπαν ότι το κάνουν μόνοι τους στις επιχειρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Seldon40 said:

Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει οτι στελνει καταναλωση στον προμηθευτη αναλυτικα ανα 15λεπτο και ο προμηθευτης πρεπει να κανει την προσθεση να βρει τις καταναλωσεις κανονικης και μειωμενης ζώνης. 

Κι όταν με το καλό η Protergia αποφασίσει να μετατρέψει τις καμπύλες φορτίου σε ημερήσια+νυχτερινή κατανάλωση... θα πρέπει ο καταναλωτής να ελέγχει κιόλας αν είναι η σωστή η τιμολόγηση. Γιατί σε διπλανό forum που πόσταρε κάποιος για καμπύλες φορτίου στη Protergia (εκείνος είχε οικιακό), χρέωναν ό,τι να'ναι!

@moutrosl κάνε screenshot την απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ. Μετά αίτημα στο myrae για καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών ή συχνότητα λογαριασμών (δε θυμάμαι ακριβώς την αιτιολογία, κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Ζήτα να σου βγάλουν επιτέλους λογαριασμό και να σου πιστώσουν επίσης ποινική ρήτρα 5% (όπως ορίζει η σύμβαση) για χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών. Καθώς αυτοί ευθύνονται και τόσο καιρό σού έλεγαν μπούρδες.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vklon είπε

Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στους όρους, προαιρετικό είναι το ταξίδι 

Σωστα. Πρακτικά για να το κάνουμε λιανά σου πληρώνουν τη διαμονή και τίποτα άλλο για νησιωτικούς προορισμούς. Τώρα αν τα ακτοπλοικά στο "δικό" τους ταξιδιωτικό γραφέιο είναι ακραία ακριβά μπορείς να το κρίνεις και να μην πας. More

Προσωπικά, πιο ιδιαίτερο και περίεργο μου φαίνεται η κατάθεση μετρήτων στον λογαριασμό (δεν έχει δηλαδή την μορφή δωροεπιταγής)

Δημοσ.
17 hours ago, astrolavosg said:

Ρώτησα τήν κοπέλα αλλά δέν γνώριζε. Υποθέτει σε δύο με τρείς μήνες. Η παραλαβή τους θα γίνει από κούριερ μετά από ένα περίπου μήνα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Προχωρησα σε συμβαση και ρωτησα και εγω την κοπέλα σχετικα με τα κουπόνια. Με πήρε τηλέφωνο μετά από μερικά λεπτά, επιβεβαίωσε το 5 Χ20€ και για τη λήξη είπε οτι δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Μακάρι να είναι έτσι.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, messacc είπε

Προχωρησα σε συμβαση και ρωτησα και εγω την κοπέλα σχετικα με τα κουπόνια. Με πήρε τηλέφωνο μετά από μερικά λεπτά, επιβεβαίωσε το 5 Χ20€ και για τη λήξη είπε οτι δεν έχουν ημερομηνία λήξεως. Μακάρι να είναι έτσι.

Ένα χρόνο διαρκούν τα κουπόνια του Σκλαβενίτη, δεν θα έχεις θέμα με την λήξη

Δημοσ.
23 ώρες πριν, NightKing είπε

ΔΕΗ είχες πριν;

NAI

Ερωτηση για καποιον που εχει παει Elpedison :
Μετα απο ποσες μερες απο την "ηχογραφηση συγκαταθεσης" σας ηρθε μυνημα οτι ειναι ολα οκ και μεταφερθηκε η εκπροσωπηση ?

Εγω ολοκληρωσα την τεταρτη και μεχρι σημερα δεν εχει ερθει κατι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...