Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dimperor said:

κανονικα υπεβαλα αιτημα υπαναχωρησης 1,5 ημερα μετα την αρχικη αιτηση για μεταφορα και μου απαντησαν σημερα δεν γινεται και πως εχει μεταφερθει η γραμμη στη elpedison

Αποδέχτηκες να στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ εντός του παραθύρου υπαναχώρησης και ο ΔΕΔΔΗΕ πρόλαβε κι έκανε την αλλαγή, οπότε τώρα δε μπορείς να γυρίσεις στο προηγούμενο πάροχο με μαγικό τρόπο.

Spoiler

1.jpg.d082f4b2947b564f7a6ea8be216efe8d.jpg

edit: Εάν εξακολουθείς να έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης (δε ξέρω τι ακριβώς ορίζει ο παραπάνω νόμος)... θα πρέπει να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο και να ολοκληρωθεί η αλλαγή εντός 14 ημερών από τότε που υπέγραψες τη σύμβαση με την Elpedison. O ΗΡΩΝ πχ μπορεί να κάνει αλλαγή γρήγορα... ενώ με Protergia παίζεις με τη φωτιά γιατί είναι τα ζώα μου αργά.

Ακόμα βέβαια κι αν πάρεις εκπροσώπηση απ'τον άλλο πάροχο εντός 14 ημερών, μπορεί η Elpedison θα χρεώσει ρήτρα αποδέσμευσης στον τελικό... μετά θα τρέχεις να κάνεις αμφισβητήσεις κλπ.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το value lite με μηδενικο παγιο και σχετικα καλη τιμη κιλοβατωρας, ζητα απο το φορουμ εδω και συσταση. αναλογως την καταναλωση ομως, αν πχ καλοκαιρι εχεις καταναλωση πηγαινε στο swift ontime με 5ευρω παγιο και 0,91/κβ και απο σεπτεμβριο πας στο lite.

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. 
Το σπίτι το επισκεφτόμαστε δυο τρεις εβδομάδες το χρόνο. Τις υπόλοιπες είναι τελείως κλειστό. 
Στο value lite, η τιμή είναι 0.15 αν καταλαβαίνω σωστά; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

Συσταση έχω από δική μου άλλη παροχή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsagod είπε

ακομα καλυτερα, θα παρεις 100 μαζι.

1 λεπτό πριν, tsagod είπε

Στο value lite, η τιμή είναι 0.15 αν καταλαβαίνω σωστά; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

δεν χρειαζεται κατι αλλο να προσεξεις, απλως ως κιτρινο που ειναι να εχεις το νου σου καθε μηνα, αλλα αφου εχεις μηδενικη καταναλωση ολα ενταξει. ναι καπου εκει στα 0,15 ειναι δεν θυμαμαι ακριβως.

Δημοσ.
2 minutes ago, tsagod said:

Σε ευχαριστώ για την απαντηση. 
Το σπίτι το επισκεφτόμαστε δυο τρεις εβδομάδες το χρόνο. Τις υπόλοιπες είναι τελείως κλειστό. 

Είναι το πιο φθηνό πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο. Να δίνεις μετρήσεις έστω και αν δεν πας, αν δεν παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ, κάθε μήνα, ώστε αν δεν έχεις ψυγεία κλπ ανοιχτά, να χρεώνεσαι ποσό κατανάλωσης κάτω απο 10€ για να μην σου χρεώνουν και την ΕΡΤ. Όχι έναντι.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teo_3 είπε

Να δίνεις μετρήσεις έστω και αν δεν πας, αν δεν παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ, κάθε μήνα, ώστε αν δεν έχεις ψυγεία κλπ ανοιχτά

Σωστη παρατηρηση, δωσε μετρησεις, μην αφηνεις να εκδιδουν εναντι, ακομα κι αν δεν ξερεις δωσε 0.

• Like 2
Δημοσ.

Υπέγραψα συμβόλαιο πριν 5  μέρες να πάω ΗΡΩΝ και να φύγω απο protergia.

Πήρε η protergia για αντιπρόταση δίνοντας 100€ πιστωτικο.

Θέλω να συνεχίσω με protergia και θα στείλουν συμβόλαια.

Πρέπει να προσέξω κάτι για να μην γίνει λάθος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stylish είπε

Σταθερο υπεγραψες;

Δημοσ.

Τη συμβουλ'η σας παρακαλώ.

Ο ήρων δεν έχει εκδόσει ακόμη το λαγαριασμό Απριλίου ,που θα έπρεπε να εκδοθεί στις 10/5. Μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στις 30 Απριλίου, 800kwh. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπάλληλος μου είπε ότι έχω δίκιο και μάλλον είναι συστημικό πρόβλημα. Έστειλα mail με αίτημα την έκδοση του λογαριασμού Απριλίουκαι η απάντηση είναι "εξετάζουμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε". Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή να περιμένω;

Δημοσ.
5 minutes ago, Seldon40 said:

Σταθερο υπεγραψες;

Κίτρινο. (κακώς δεν το ανέφερα) ήμουν κίτρινο και πήγα σε κιτρινο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stylish είπε

Κίτρινο. (κακώς δεν το ανέφερα) ήμουν κίτρινο και πήγα σε κιτρινο.

νομιζω αφου ειναι κιτρινο δεν χρειαζετε να υπογραψεις υπαναχωρηση, μπορεις να αλλαξεις, τι σου ειπαν απο προτεργια;

Παντως καλη προσφορα τα 100 για κιτρινο. εχεις μεγαλη καταναλωση;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Seldon40 said:

νομιζω αφου ειναι κιτρινο δεν χρειαζετε να υπογραψεις υπαναχωρηση, μπορεις να αλλαξεις, τι σου ειπαν απο προτεργια;

Παντως καλη προσφορα τα 100 για κιτρινο. εχεις μεγαλη καταναλωση;

Να απαντησω απλα στο email ειπαν. Το εχει κανει κανείς, μηπως τελικα προχωρήσει της ΗΡΩΝ?

Ειναι για μηδενικη κατανάλωση η παροχή.

Πίστωση  ποσού παραμονής στην εταιρία: 100€ (αποδίδεται στον επόμενο λογαριασμό) για την οικιακή παροχή σας.

Επεξ/σία από stylish
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stylish είπε

Το εχει κανει κανείς, μηπως τελικα προχωρήσει της ΗΡΩΝ?

Νομιζω αφου φευγεις απο κιτρινο ειναι αζημιως ουτως η αλλως. ας απαντησουν ομως οσοι το εχουν κανει.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Τη συμβουλ'η σας παρακαλώ.

Ο ήρων δεν έχει εκδόσει ακόμη το λαγαριασμό Απριλίου ,που θα έπρεπε να εκδοθεί στις 10/5. Μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στις 30 Απριλίου, 800kwh. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπάλληλος μου είπε ότι έχω δίκιο και μάλλον είναι συστημικό πρόβλημα. Έστειλα mail με αίτημα την έκδοση του λογαριασμού Απριλίουκαι η απάντηση είναι "εξετάζουμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε". Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή να περιμένω;

Μπορείς να ανοίξεις αίτημα στο my rae για καθυστέρηση λογαριασμού αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα 

31 λεπτά πριν, stylish είπε

Πήρε η protergia για αντιπρόταση δίνοντας 100€ πιστωτικο.

Θέλω να συνεχίσω με protergia και θα στείλουν συμβόλαια.

Πρέπει να προσέξω κάτι για να μην γίνει λάθος;

Μίλα και με δεδδηε καθημερινά να μαθαίνεις τι ακριβώς αίτημα έχουν αυτοί 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Disrespect είπε

Μούφα μου φαίνεται το Πικάσο. Εγω πχ που μενω Κηφισια και τα δημοτικά τέλη που περιλαμβάνονται στον λογαριασμό είναι στον Θεό, θα με καλύπτει η συμφωνία; Και αν ξεπεράσεις τις συμφωνημένες κιλοβατώρες ποιά θα είναι η χρέωση; 

Το picasso δεν περιλαμβάνει ΔΤ. Μόνο κατανάλωση & ρυθμιζόμενες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...