Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα στην ομάδα,

είμαι σε αναζήτηση παροχου τώρα είμαι στο nrg fixed 4U σταθερό με πήραν από nrg και μου πρότειναν νέο πρόγραμμα άλλα με ρήτρα συνεπείας στο οποίο είμαι κάθετα αντίθετος. Το fixed 4u λήγει 29/06 και η κοπέλα με ενημέρωσε ότι σε περίπτωση αποχώρησης έστω και μια μέρα πριν λήξει υπάρχει ρήτρα 100€.... τι φάση.

Προς το παρόν κοιτάω για elpedison σταθερό χωρίς ρήτρα συνεπείας άλλα δεν ξέρω πότε να το ενεργοποιήσω για να μην χρεωθώ τα 100€ από την nrg.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bilham είπε

Η εκκαθάριση θα γίνει μία φορά, στο τέλος του δωδεκάμηνου. Αυτοί πάντως λένε δεσμεύονται ότι θα απορροφήσουν οποιεσδήποτε αυξήσεις ρυθμιζόμενων προκύψουν στη διάρκεια της σύμβασης.

Σίγουρα θα απορροφήσουν τις όποιες αυξήσεις προκύψουν, όπως και δεν θα δώσουν τις όποιες μειώσεις.

Ο τρόπος της εκκαθάρισης με προβληματίζει, δεν είναι ξεκάθαρος. Ο ΦΠΑ είναι μέσα στην συνολική τιμή του πακέτου;

Μπορεί κάποιο μέλος να δώσει ένα παράδειγμα υπολογισμού; Αν το γνωρίζει σίγουρα.... 

Δημοσ.
Στις 13/5/2025 στις 12:50 ΜΜ, purple_pain είπε

Καλημέρα. Είμαι στο σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ myhome enter με χρέωση 0,125/kwh (5€ πάγιο + green pass) που λήγει σε ένα μήνα. Η κατανάλωσή μου είναι ~ 120 kwh το μήνα. Με τη λήξη της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου το πρόγραμμα ανανεώνεται για ένα χρονο με τη νέα τιμή 0,145/kwh ;

Καλημέρα. Περασαν 15 ημέρες από την αποστολή της σχετικής φόρμας στην Protergia για το πρόγραμμα σταθερής χρέωσης secure value με πρόσκληση από φίλο (xariskk24) του φόρουμ. Καμμία απόκριση από την εταιρεία. Προσπαθώ χθες να ξαναστείλω την φόρμα. Ανοίγει ένα παραθυρο στην φόρμα που με πληροφορει οτι εχει γινει ηδη εγγραφή του αριθμού παροχής. Τελικά ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία είναι μεσω τηλεφωνικής κλήσης; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sysyfos είπε

Το fixed 4u λήγει 29/06 και η κοπέλα με ενημέρωσε ότι σε περίπτωση αποχώρησης έστω και μια μέρα πριν λήξει υπάρχει ρήτρα 100€.... τι φάση.

Αποκλείεται να ισχύει αυτό. Ζήτησε αντίγραφο της σύμβασης να δεις το πινακάκι. Το penalty πάει αναλογικά με τον χρόνο παραμονής.

Οι πιο τίμιοι, μόλις μπεις στον 12ο, δεν χρεώνουν τίποτα. Οι πιο ακριβοί έχουν το ίδιο ποσό στο τελευταίο δίμηνο ή τρίμηνο. Η ΔΕΗ πχ από τον 10ο δεν χρεώνει τίποτα. Το κακό με την nrg είναι ότι για να βρεις το ιστορικό των τιμών τους στο site και γενικά ειδικούς και γενικούς, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Τα κρύβουν πολύ καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, purple_pain είπε

Καλημέρα. Περασαν 15 ημέρες από την αποστολή της σχετικής φόρμας στην Protergia για το πρόγραμμα σταθερής χρέωσης secure value με πρόσκληση από φίλο (xariskk24) του φόρουμ. Καμμία απόκριση από την εταιρεία. Προσπαθώ χθες να ξαναστείλω την φόρμα. Ανοίγει ένα παραθυρο στην φόρμα που με πληροφορει οτι εχει γινει ηδη εγγραφή του αριθμού παροχής. Τελικά ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία είναι μεσω τηλεφωνικής κλήσης; 

Καλημέρα. Παίρνεις εδώ τηλέφωνο 2160020517 (είναι το νούμερο που ασχολείται με τις συστάσεις). Εγώ με το που τους κάλεσα και τους είπα γιατί αργούν με πήραν πίσω γρήγορα.

Επεξ/σία από stelios91
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sysyfos είπε

Το fixed 4u λήγει 29/06 και η κοπέλα με ενημέρωσε ότι σε περίπτωση αποχώρησης έστω και μια μέρα πριν λήξει υπάρχει ρήτρα 100€.... τι φάση.

Δες την σύμβαση που υπέγραψες. Γράφει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios91 είπε

Καλημέρα. Παίρνεις εδώ τηλέφωνο 2160020517 (είναι το νούμερο που ασχολείται με τις συστάσεις). Εγώ με το που τους κάλεσα και τους είπα γιατί αργούν με πήραν πίσω γρήγορα.

Τηλεφώνησα στον αριθμό 2160020517 της protergia. Ενημέρωσα τον συνομιλητή μου Στράτο Ρ... ότι έχω στείλει εδώ και 15 μέρες την σχετική φορμα για το πρόγραμμα secure value εκ συστάσεως, χωρίς καμμία απόκριση από την εταιρεία. Αφού μου ανέλυσε το πρόγραμμα, στην ερώτησή μου αν ισχυει η έκπτωση 5 παγίων λόγω συστάσεως, μου είπε ότι 50 ευρώ πιστωνεται μόνο το ΑΦΜ που δίνει την σύσταση! Εγώ δεν έχω καμμία έκπτωση στα πάγια 🤔

• Confused 1
Δημοσ.

Είμαι στο Protergia Επαγγελματικό 1 - Value Safe Business 6ΜΗΝΕΣ και έχει παράταση μέχρι 14 Αυγούστου με 0,115€/kwh. Μου έστειλαν μήνυμα ότι λήγει η σύμβαση και να ζητήσω να με καλέσουν για πρόταση ανανέωσης. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε επαγγελματικό σε άλλο πάροχο; Κατανάλωση περίπου 1500kwh το μήνα...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, purple_pain είπε

Αφού μου ανέλυσε το πρόγραμμα, στην ερώτησή μου αν ισχυει η έκπτωση 5 παγίων λόγω συστάσεως, μου είπε ότι 50 ευρώ πιστωνεται μόνο το ΑΦΜ που δίνει την σύσταση! Εγώ δεν έχω καμμία έκπτωση στα πάγια

50€ παίρνεις εσύ και 50€ αυτός που κάνει την σύσταση. Δεν δίνεται υπό μορφή "πίστωσης παγίου". Έπεσες σε καινούργιο....Ξαναπάρε.

29 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε επαγγελματικό σε άλλο πάροχο;

Σε Γ21 δεν υπάρχει. Προσπάθησε να πάρεις τα 60€ που έγραψε κάποιος παραπάνω. Αλλά πιστεύω ότι είναι customize προσφορά ανάλογα την κατανάλωση. Που την έχεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, purple_pain είπε

Αφού μου ανέλυσε το πρόγραμμα, στην ερώτησή μου αν ισχυει η έκπτωση 5 παγίων λόγω συστάσεως, μου είπε ότι 50 ευρώ πιστωνεται μόνο το ΑΦΜ που δίνει την σύσταση! Εγώ δεν έχω καμμία έκπτωση στα πάγια 🤔

Θα σου στειλουν τη συμβαση; αυτο που λεει παντως δεν ισχυει, αν ειχε αλλαξει κατι θα ειχε ανακοινωθει. αν σου στειλει τη συμβαση θα το δεις εκει. Δεν ειναι πιστωση στα παγια ειναι 10 ευρω εκπτωση στους 5 πρωτους λογαριασμους.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 hour ago, purple_pain said:

Τηλεφώνησα στον αριθμό 2160020517 της protergia. Ενημέρωσα τον συνομιλητή μου Στράτο Ρ... ότι έχω στείλει εδώ και 15 μέρες την σχετική φορμα για το πρόγραμμα secure value εκ συστάσεως, χωρίς καμμία απόκριση από την εταιρεία. Αφού μου ανέλυσε το πρόγραμμα, στην ερώτησή μου αν ισχυει η έκπτωση 5 παγίων λόγω συστάσεως, μου είπε ότι 50 ευρώ πιστωνεται μόνο το ΑΦΜ που δίνει την σύσταση! Εγώ δεν έχω καμμία έκπτωση στα πάγια 🤔

Αφού δε σου ζήτησε να δώσεις και 50€ πάλι καλά να λες. Εδώ αναφέρεται τι δικαιούσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο έλαβα τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη της volton. Μου δίνει το flat δηλαδή 0,099 ευρώ με συνέπεια και επειδή ήμουν παλιός πελάτης της volton μου κάνει τα ΠΡΩΤΑ 6 πάγια δώρο.

Αρνούνται όμως να μου στείλουν γραπτώς το τιμοκατάλογο και το τρόπο που αποδίδονται τα πάγια.Αφου μας στείλετε τα δικαιολογητικά λέει και μετα θα σας στείλουμε τη σύμβαση

Τώρα είμαι στο SMART 45%  της zenith μέχρι και το Σεπτέμβριο. Θα αρχίσει να δουλεύει και η αντλία ψύξη..

Τι κάνουμε;

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
8 minutes ago, giorgosvet said:

Πριν λίγο έλαβα τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη της volton. Μου δίνει το flat δηλαδή 0,099 ευρώ με συνέπεια και επειδή ήμουν παλιός πελάτης της volton μου κάνει τα ΠΡΩΤΑ 6 πάγια δώρο.

Αρνούνται όμως να μου στείλουν γραπτώς το τιμοκατάλογο και το τρόπο που αποδίδονται τα πάγια.Αφου μας στείλετε τα δικαιολογητικά λέει και μετα θα σας στείλουμε τη σύμβαση

Τώρα είμαι στο SMART 45%  της zenith μέχρι και το σεπτέμβριο. Θα arxisei  να δουλεύει και η αντλία ψύξη..

Τι κάνουμε;

Holding Hold The Line GIF

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, donnarumma είπε

Σίγουρα θα απορροφήσουν τις όποιες αυξήσεις προκύψουν, όπως και δεν θα δώσουν τις όποιες μειώσεις.

Ο τρόπος της εκκαθάρισης με προβληματίζει, δεν είναι ξεκάθαρος. Ο ΦΠΑ είναι μέσα στην συνολική τιμή του πακέτου;

Μπορεί κάποιο μέλος να δώσει ένα παράδειγμα υπολογισμού; Αν το γνωρίζει σίγουρα.... 

Με ενημέρωσαν ότι στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ για το ποσό αυτό. Δηλαδή είναι πχ 29,99 μαζί με τον ΦΠΑ. 

Δε μπορώ να καταλάβω αν συμφέρει και σε ποιες περιπτώσεις. Βλέπω κάτι τρελά 0,24€ την κιλοβατώρα όταν μπορείς να τη βρεις με 0,10 (πχ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) αλλα χωρίς τις ρυθμιζόμενες. Είναι τόσο υψηλές οι ρυθμιζόμενες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...