Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, HERTHAN said:

Moλις εκανα ανανεωση Protergia στο 12μηνο σταθερο αφου καλεσα στο 21 1188 3039 και τον σηκωσαν αμεσως.

Παιρνω τηλεφωνο και λεω να γεια σας ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω δωρο με την καθε ανανεωση.

Με ρωταει σας ειπαν οτι ειστε στην λιστα?

Απανταω ναι μου ειπαν οτι ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω πριν λιγο που με καλεσαν την ανανεωση συμβολαιου και καλεσα πισω γιατι ηθελα να το σκεφτω για να προχωρησουμε στην ανανεωση.

Μου λεει οκ το καταχωρω για τα 60 ευρω και προχωραμε σε ανανεωση.

Και προχωρησαμε σε ανανεωση

Αντε του χρονου παλι με υγεια.:)

Το θεμα ειναι ρωτησες που θα φαινεται το 60αρι στη συμβαση ανανεωσης? Θα σου στειλουν νεο συμβολαιο να υπογραψεις? Θα ειναι στο ιδιο πεδιο που παλια εβαζαν το BAF Referral 50 euro?

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πήραν από Zenith να μου αλλάξουν το Power Home Smart Night -45% με δωρεάν πάγια που έχω μέχρι Σεπτέμβριο νομίζω σε σταθερό Power Home Secure 2.0 με 0,09/kwh και 3 πάγια δώρο, μετά 9,90. Του είπα ότι το πρόγραμμά μου είναι πιο φθηνό από αυτό που προτείνει. Μου είπε τον επόμενο μήνα θα ανέβει πολύ η ΤΕΑ και όσο καλοκαιριάζει παραδοσιακά η ΤΕΑ ανεβαίνει. Ισχύει αυτό? Να αλλάξω πρόγραμμα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, walex είπε

Μου είπε τον επόμενο μήνα θα ανέβει πολύ η ΤΕΑ και όσο καλοκαιριάζει παραδοσιακά η ΤΕΑ ανεβαίνει. Ισχύει αυτό? Να αλλάξω πρόγραμμα?

Oσο και να ανεβει η ΤΕΑ νονιζω εισαι σε μηδενικο παγιο εκπτωση -45% , δεν νομιζω να σε συμφερει, απο Σεπτεμβριο ποιος ζει ποιος πεθαινει, θα δεις τι θα κανεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, walex said:

Με πήραν από Zenith να μου αλλάξουν το Power Home Smart Night -45% με δωρεάν πάγια που έχω μέχρι Σεπτέμβριο νομίζω σε σταθερό Power Home Secure 2.0 με 0,09/kwh και 3 πάγια δώρο, μετά 9,90. Του είπα ότι το πρόγραμμά μου είναι πιο φθηνό από αυτό που προτείνει. Μου είπε τον επόμενο μήνα θα ανέβει πολύ η ΤΕΑ και όσο καλοκαιριάζει παραδοσιακά η ΤΕΑ ανεβαίνει. Ισχύει αυτό? Να αλλάξω πρόγραμμα?

Holding Hold The Line GIF

Πέρα από τη πλάκα όμως, αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, ίσως να συμφέρει το μπλε.

Και ναι το καλοκαίρι αυξάνεται η ΤΕΑ, τουλάχιστον πέρυσι. Αλλά και το χειμώνα που έφτασε η ΤΕΑ στο θεό το Smart δεν πήγε πάνω από 12 λεπτά.

Edit: Αν δεις τη ετήσια διακύμανση της ΤΕΑ εδώ: https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures, θα δεις ότι το καλοκαίρι έφθασε περίπου σε τιμές Δεκέμβριου & Φεβρουαρίου, οπότε δες τι πλήρωνες το χειμώνα και υπολόγισε.

Επεξ/σία από darkmatinee
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, darkmatinee said:

Holding Hold The Line GIF

Πέρα από τη πλάκα όμως, αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, ίσως να συμφέρει το μπλε.

Και ναι το καλοκαίρι αυξάνεται η ΤΕΑ, τουλάχιστον πέρυσι. Αλλά και το χειμώνα που έφτασε η ΤΕΑ στο θεό το Smart δεν πήγε πάνω από 12 λεπτά.

έχω 400 kwh τον μήνα περίπου

Δημοσ.
12 minutes ago, walex said:

Καλά, μην τρελαίνεσαι. Με 400kwh στα 0,09 και 10€ πάγιο θα πρέπει να πάει στα 0,115€ και πάνω χωρίς πάγιο το PHSN για να μην είναι συμφέρον. Και το χειμώνα κάπου εκεί έπαιξε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

απο προτεργια εχει ηδη ανακοινωθει το swift ontime ιδια τιμη και ιουνιο, με συσταση για να παρεις και 10χ5=50

5 ώρες πριν, petranthe είπε

Aν θες κίτρινο το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με συσταση για να παρεις 50 ευρώ και σταθερή κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Ιουνίου.

5 ώρες πριν, messinia3 είπε

H σταθερή κλειδωμένη τιμή στο value swift on time ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου....καλό είναι να το επισημαίνουμε ώστε να μην την πατήσει κανείς συμφορουμίτης.

Σήμερα δέχτηκα κλήση από protergia κατόπιν σύστασης και τους ανέφερα ότι επιθυμώ συμβόλαιο για το swift ontime, μιας και συνεχίζει η ίδια τιμή για τον Ιούνιο και μου είπαν ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα και θα γνωρίζουν από Δευτέρα. Σκέφτηκα ότι έπεσα σε υπάλληλο που δεν είχε ενημέρωση και κάλεσα αργότερα. Παρότι μίλησα με διαφορετικό υπάλληλο,μου ανέφερε το ίδιο. Ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και ότι αν το προχωρήσουμε θα ισχύουν οι όροι μηνός Μαίου. Εν τέλει δεν το προχώρησα και περιμένω την Δευτέρα.

Επεξ/σία από Nekro87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Σήμερα δέχτηκα κλήση από protergia κατόπιν σύστασης και τους ανέφερα ότι επιθυμώ συμβόλαιο για το swift ontime, μιας και συνεχίζει η ίδια τιμή για τον Ιούνιο και μου είπαν ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα και θα γνωρίζουν από Δευτέρα. Σκέφτηκα ότι έπεσα σε υπάλληλο που δεν είχε ενημέρωση και κάλεσα αργότερα. Παρότι μίλησα με διαφορετικό υπάλληλο,μου ανέφερε το ίδιο. Ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και ότι αν το προχωρήσουμε θα ισχύουν οι όροι μηνός Μαίου. Εν τέλει δεν το προχώρησα και περιμένω την Δευτέρα.

Οι υπάλληλοι δεν ξερουν τι τους γίνεται μάλλον, η ιδια η προτεργια εχει ανακοινώσει και υπάρχει στην ιστοσελίδα της: και τον Ιούνιο εξακολουθεί να προσφέρεται το Value Swift on time στα 0,09093 €/kWh με συνέπεια.

https://www.protergia.gr/articles/ένας-χρόνος-με-σταθερές-και-ανταγωνιστικές-τιμές-για-όλους-από-την-protergia-και-τώρα-η-επόμενη-μέρα-της-ενέργειας/

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα. Ας απαντήσει κάποιος, αν γίνεται λίγο γρήγορα -γιατί την κάνω από Elpedison. Μου ήρθαν κολλητά δυο εκκαθαριστικοί στους 180 ευρώ για τους δυο τελευταίους μήνες και έχουν χρεώσει 50 ευρώ εγγύηση (ενώ είχα ζητήσει να ενεργοποιηθεί πάγια). Μίλησα μαζί τους από τηλεφώνου και μου είπαν ότι θα τραβηχτεί το ποσό όλο (με την εγγύηση) και πως αυτό πιστώνεται στις επόμενες μέρες, όταν εγώ ενεργποιήσω την πάγια από την εφαρμογή ή το σάιτ... Όταν ρώτησα πόσες μέρες μου λένε «ε ή 7 ή 10 μέρες». Τι θα λέγατε να κάνω; Να τους δώσω όλο το ποσό και να την κάνω για Protergeia (όπως έχω προγραμματίσει) ή υπάρχει κάτι άλλο; Αν φύγω εν ολίγοις θα μου επιστρέψουν την εγγύηση; Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Παίδες καλησπέρα. Ας απαντήσει κάποιος, αν γίνεται λίγο γρήγορα -γιατί την κάνω από Elpedison. Μου ήρθαν κολλητά δυο εκκαθαριστικοί στους 180 ευρώ για τους δυο τελευταίους μήνες και έχουν χρεώσει 50 ευρώ εγγύηση (ενώ είχα ζητήσει να ενεργοποιηθεί πάγια). Μίλησα μαζί τους από τηλεφώνου και μου είπαν ότι θα τραβηχτεί το ποσό όλο (με την εγγύηση) και πως αυτό πιστώνεται στις επόμενες μέρες, όταν εγώ ενεργποιήσω την πάγια από την εφαρμογή ή το σάιτ... Όταν ρώτησα πόσες μέρες μου λένε «ε ή 7 ή 10 μέρες». Τι θα λέγατε να κάνω; Να τους δώσω όλο το ποσό και να την κάνω για Protergeia (όπως έχω προγραμματίσει) ή υπάρχει κάτι άλλο; Αν φύγω εν ολίγοις θα μου επιστρέψουν την εγγύηση; Ευχαριστώ. 

θα σου ερθει τελικος που θα αφαιρειται 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Η εγγύηση δεν χάνεται. Όταν βγει τελικός λογαριασμός θα πιστωθεί σε εκείνον τον λογαριασμό. Επίσης η elpedison μέσω του app έχει εύκολη επιλογή για επιστροφή χρημάτων πιστωτικού τελικού. Απλά βάζεις iban, δηλώνεις ότι είναι στο όνομα σου το iban και σε περίπου 7-10 μέρες τα βάζουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, HERTHAN said:

Παιρνω τηλεφωνο και λεω να γεια σας ειμαι στην λιστα για τα 60 ευρω δωρο με την καθε ανανεωση.

:)

Έπρεπε να τους πεις "γεια σας, είμαι αυτός που κέρδισε τα 50 χιλιάρικα, σας στέλνω iban"... 

• Haha 7
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Προσωπικά, ακριβώς ίδια περίπτωση με τη δική σου, έκανα αίτηση για προτεργια, δεν πλήρωσα την εγγύηση elpedison, δηλαδή δεν έδωσα όλο το ποσό για να μην έχω τέτοια θέματα με επιστροφές χρημάτων. Παρόλα αυτά αν θες να σαι 100% τυπικός βάλε όλο το ποσό, είναι δεδομένο ότι θα σου τα βάλουν πίσω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ και τους τρεις παιδιά. Πληρώνω τη λυπητερή και αντίο Elpedison (για την ώρα 😎). 

ΥΓ: Για υπαναχωρηση για αιτήσεις μέσω mail/τηλεφώνου πόσο χρόνο έχουμε;  👽

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...