Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soulis_Maritsas είπε

Καλησπερα παιδια,

Δυο γρηγορες ερωτησεις αν μπορει καποιος να απαντησει...

Υπεγραψα ηλεκτρονικα για αλλαγη παροχου απο Protergia σε Zenith. Λογικα οταν παει το αιτημα θα παρει η Protergia για αντιπροσφορα.

1) Απο τη μερα υπογραφης ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, σωστα?

2) Αν αποφασισω να δεχτω την αντιπροσφορα, πρεπει να στειλω καποιο εντυπο στην Zenith? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω!

Στο 2 : Αν έχεις κάνει για κυμαινόμενο στη Zenith , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα . Αν είναι σταθερό πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση αλλιώς θα χρεωθείς ρήτρα αποχώρησης .

• Thanks 2
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Υπέγραψα προτέργια και ενεργοποιήθηκε το ρεύμα και αέριο(θεωρητικά). Λέω θεωρητικά γιατί ήρθαν για μέτρηση κλπ αλλά δεν μου ήρθε κάτι για ενεργοποίηση αερίου. Στην εφαρμογή εμφανίζει μόνο το ρεύμα προς το παρόν.

Γνωρίζει κανείς κάτι ή πρέπει να πάρω τηλ μήπως έγινε καμιά στραβή?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadassDffeD είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Υπέγραψα προτέργια και ενεργοποιήθηκε το ρεύμα και αέριο(θεωρητικά). Λέω θεωρητικά γιατί ήρθαν για μέτρηση κλπ αλλά δεν μου ήρθε κάτι για ενεργοποίηση αερίου. Στην εφαρμογή εμφανίζει μόνο το ρεύμα προς το παρόν.

Ευχαριστω!

Το αέριο καθυστερεί να ενεργοποιηθεί. Δεν αλλάζει άμεσα όπως το ρεύμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, timefliesfast είπε

Καλημέρα σε όλους. Μια σύντομη ερώτηση:

Με δεδομένο πως έχω και νυχτερινό (προς το παρόν είμαι στο κίτρινο της ΔΕΗ ως ευεργέτης που είμαι), χαλβάδιαζα από τα όσα παίζουν αυτό το διάστημα το Power Home Secure Night της Zenith που νομίζω πως είναι μια τίμια επιλογή.

Το θέμα είναι πως λογικά μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να μπει αντλία θερμότητας (για ζέστη μόνο) μέσω του Εξοικονομώ, κι αναρωτιόμουν αν αυτή η συνθήκη μπορεί/πρέπει να μου αλλάξει τις επιλογές. Επηρεάζει σε οτιδήποτε η αντλία; Συνεχίζω με θάρρος και παρρησία;

Ευχαριστώ πολύ!

Και πάλι ευγνώμων παιδιά αν μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη αν η αντλία θερμότητας που λογικά θα μπει σε κανένα δίμηνο πρέπει να αλλάξει και την προσέγγισή μου για την επιλογή παρόχου και προγράμματος. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, timefliesfast είπε

Και πάλι ευγνώμων παιδιά αν μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη αν η αντλία θερμότητας που λογικά θα μπει σε κανένα δίμηνο πρέπει να αλλάξει και την προσέγγισή μου για την επιλογή παρόχου και προγράμματος. 

Σαφώς και την επηρεάζει.Υπολογισε 2000 με 3000 kwh επιπλέον για το χειμώνα για θέρμανση.Αρα η τιμή της kwh είναι σημαντική για να έχεις και το ανάλογο κέρδος από την αντλία.

Δημοσ.

Kαλημέρα

Λέω να πάω σε 1 από τα 2 μπλε σταθερά τιμολόγια της Zenith

Eχετε εμπειρία με αυτόν τον πάροχο? (ευκολία επικοινωνίας, ταχύτητα μεταφοράς της σύνδεσης κλπ)

Ποιο θα προτείνατε? (έχω και νυχτερινό)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BadassDffeD είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ευχαριμε πηγε στο κιτρινο και με στω!

Τυχερός είσαι!!!!

Σε μένα απο 21/5/2025 δεν εχουν πάρει ακόμη μετρήσεις για το ρεύμα.

Η δεη οπου και είμαι ακόμη με πηγε στο κυμαινομενο και μου ρίχνει '' ξυλο'' κανονικοτατα!!!

Εχω κάνει αιτημα στο ΡΑΕ , αλλα μέχρι στιγμής καμια εξέλιξη δεν έχω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, chefakis είπε

Σε λίγο τελειώνει σε όλους το smart night,οπότε όλοι θα ψάχνουμε για νέο πρόγραμμα 

υπάρχουν αρκετοί που το ξεκίνησαν από Σεπτέμβρη οπότε έχουμε ακόμα μέλλον

Δημοσ.
18 hours ago, Soulis_Maritsas said:

Καλησπερα παιδια,

Δυο γρηγορες ερωτησεις αν μπορει καποιος να απαντησει...

Υπεγραψα ηλεκτρονικα για αλλαγη παροχου απο Protergia σε Zenith. Λογικα οταν παει το αιτημα θα παρει η Protergia για αντιπροσφορα.

1) Απο τη μερα υπογραφης ισχυει δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, σωστα?

2) Αν αποφασισω να δεχτω την αντιπροσφορα, πρεπει να στειλω καποιο εντυπο στην Zenith? Ποια ειναι η διαδικασια?

Ευχαριστω!

Αν έχεις υπογράψει μπλε με τη Ζενίθ, καλύτερα να κάνει και αίτηση υπαναχώρησης, για να είσαι καλυμμένος. Θα τη βρεις εδώ: https://zenith.gr/media/ulflyebv/mod-073-rev-04-εντυπο-δηλωσησ-υπαναχωρησησ-απο-συμβαση-προμηθειασ.pdf

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως διαβλέπω ένα ψιλοκαρτελάκι, ειδικά στα επαγγελματικά...εκεί που πέρυσι βρίσκαμε κάθε φορά οικονομικό πρόγραμμα και με bonus, τώρα μας πάνε σε ακριβά, σταθερά και με ακριβό πάγιο όλοι ανεξαιρέτως.

Δημοσ.
Στις 29/5/2025 στις 9:51 ΠΜ, donnarumma είπε

Σίγουρα θα απορροφήσουν τις όποιες αυξήσεις προκύψουν, όπως και δεν θα δώσουν τις όποιες μειώσεις.

Ο τρόπος της εκκαθάρισης με προβληματίζει, δεν είναι ξεκάθαρος. Ο ΦΠΑ είναι μέσα στην συνολική τιμή του πακέτου;

Μπορεί κάποιο μέλος να δώσει ένα παράδειγμα υπολογισμού; Αν το γνωρίζει σίγουρα.... 

Aν και πέρασαν μέρες, αλλά επειδή δεν απαντήθηκε παραθέτω τον πίνακα υπολογισμού

1637252837_.png.df12b3b41f79ece1114e83237ed1b90d.png

Στις 29/5/2025 στις 9:05 ΜΜ, Invunche είπε

Καλησπέρα σας,

Έχω μηνιαία κατανάλωση περίπου 700 kWh και ειμαι μεταξύ των προγραμμάτων ELPEDISON Bright 12M και Protergia Οικιακό Value Secure 12M.

Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας με το ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλυτερο. Αυτό που με προβληματίζει στην περίπτωση της Protergia είναι ότι σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής εστω και κατα λαθος, χάνεται η έκπτωση συνέπειας.

Ευχαριστώ 

1,5€ ακριβότερα της Elpedison στις 700kWh αλλά χωρίς συνέπεια. Αν δεν βάζεις πάγια εντολή ή κάποιες φορές περνάει η ημερομηνία πληρωμής πας Elpedison

Στις 30/5/2025 στις 4:21 ΜΜ, walex είπε

Με πήραν από Zenith να μου αλλάξουν το Power Home Smart Night -45% με δωρεάν πάγια που έχω μέχρι Σεπτέμβριο νομίζω σε σταθερό Power Home Secure 2.0 με 0,09/kwh και 3 πάγια δώρο, μετά 9,90. Του είπα ότι το πρόγραμμά μου είναι πιο φθηνό από αυτό που προτείνει. Μου είπε τον επόμενο μήνα θα ανέβει πολύ η ΤΕΑ και όσο καλοκαιριάζει παραδοσιακά η ΤΕΑ ανεβαίνει. Ισχύει αυτό? Να αλλάξω πρόγραμμα?

Όπως έχουμε ξαναπεί, κάτς σταυγάσ!

21 ώρες πριν, liakjim είπε

πφφφ, 23/6 λήγει το secure 6M της προτέργια. Πόσο βαριέμαι που πρέπει να ξαναρχίσω να διαβάζω τι έχει παιχτεί... Έχουμε κανά σοσάκι; Κανά sticky; Κανά excel; Thanks

Είσαι σίγουρος ότι λήγει 23/6; Δες στον τελευταίο λογαριασμό μήπως αυτό έχει αλλάξει...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

Είσαι σίγουρος ότι λήγει 23/6; Δες στον τελευταίο λογαριασμό μήπως αυτό έχει αλλάξει...

Με πήραν χθες για ανανέωση, την ρώτησα και μου είπε 23/6. Δεν έχει έρθει ακόμη ο λογαριασμός που να λέει κάτι. Γιατί το λες όμως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, liakjim είπε

Με πήραν χθες για ανανέωση, την ρώτησα και μου είπε 23/6. Δεν έχει έρθει ακόμη ο λογαριασμός που να λέει κάτι. Γιατί το λες όμως;

Προφανώς το λέει γιατί θεωρητικά τα 6μηνα της Protergia έχουν πάρει παράταση 2 μήνες (εκτός αν πέρασε κ' αυτό το 2μηνο). 

Το δικό μου secure6M λήγει 10 Ιουνίου αλλά στο λογαριασμό μου γράφει λήξη 10 Αυγούστου! 

Επεξ/σία από Titarasaudi
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δε ξέρω πόσο εύκολα έγινε σε εσάς η αλλαγή παρόχουν αλλα εγώ παλεύω εδώ και 3 εβδομάδες να αλλάξω και επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έρχεται για καταμέτρηση δεν έχει γίνει η αλλαγή.

Η protergia έκανε αίτημα εκπροσώπησης 23/5 στον ΔΕΔΔΗΕ και έκτοτε το τίποτα. Ακόμα και τηλεμετρούμενο μετρητή που έχω, βγήκε έναντι λογαριασμός και λένε δεν ξέρουν γιατί.

Ποια είναι η δική σας εμπειρία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psaras33 είπε

Ποια είναι η δική σας εμπειρία; 

Δεν εχω τηλεμετρηση, μετραει καθε 4μηνες ο ΔΕΔΔΗΕ αλλα απο ΗΡΩΝ σε προτεργια εγινε μεσα σε 2-3 μερες με φωτο που εστειλα. τωρα δεν ξερω αν για τηλεμετρησεις ισχυει κατι αλλο.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...