Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

μου το ειπαν και αυτοι αλλα το θεωρησα δικαιολογια.
Πηρα και μου ειπαν οτι επειδη εκρεμει μια αιτηση αυξησης τασης δεν εχει γινει η αλλαγη παροχου. Το εδωσαν χειροκινητα μου ειπαν στο τοπικο γραφειο. 
Εντωμεταξυ η αιτηση και η πληρωμη για την αυξηση τασης(αλλαγη μετρητη) εγινε περσι τον ιουλιο και ξεραμε οτι θα παρει πανω απο 18 μηνες. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο παγωνει την αλλαγη παροχου...

Αυτό με την αύξηση τάσης ίσως πράγματι δημιουργεί κάποιο θέμα στην αλλαγή παροχου,κάτι είχε γραφτεί κι άλλη φορά εδώ ,δεν ξέρω  περισσότερα ίσως κάποιος συμφουριτης 

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υφίσταται ακόμα και ενδιαφέρεται κάποιος, ας μου στείλει μία σύσταση για protergia. Ευχαριστώ.

Edit: έλαβα ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Razor333
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση μέσω πρόσκλησης στον προτεργεια από Παρασκευή και ακόμη να με καλέσουν... Συνηθισμένο ή να ξανακάνω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gangel είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ξανά elpedison σταθερό με 10.5c/kw μετά από 1 έτος dei myhome online. Επειδή τη τελευταία φορά που ήμουν elpe είχα καταχωρήσει κάρτα για πάγια εντολή από την αρχή ενώ τώρα δε με αφήνει! Θα χρεωθώ εγγύηση και αν ναι υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;

Δες την απάντηση μου παραπάνω..

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, jimsomebody said:

Έχω κάνει αίτηση μέσω πρόσκλησης στον προτεργεια από Παρασκευή και ακόμη να με καλέσουν... Συνηθισμένο ή να ξανακάνω?

Εγώ Σάββατο συμπλήρωσα τη φόρμα κι επειδή τη μυρίστηκα τη δουλειά... πήρα τηλέφωνο το μεσημέρι στο 2160020517 και ζήτησα να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα να με καλέσει άμεσα. Όντως σε μισή ώρα με πήρανε, ενημέρωσαν προφορικά για το πρόγραμμα και μου είπανε τα δικαιολογητικά. Τα έστειλα στο [email protected]

Mετά με ξαναπήρανε για επιβεβαίωση στοιχείων (και γι'αυτό είχα ζητήσει επίσπευση αλλιώς καλούν εντός 1 εργάσιμης). Μετά έστειλαν τη σύμβαση στο email, έβαλα τις υπογραφές και ξεμπέρδεψα.

Γρήγορα γίνεται η διαδικασία, αρκεί να πάρουν μπρος. Για λόγο επίσπευσης τους είπα ότι περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια σε 7 μέρες, οπότε θα πρέπει να ξεμπερδέψουμε γρήγορα ώστε να στείλει η protergia το αίτημα νωρίτερα. Γιατί αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ και μετά στείλει η protergia το αίτημα με μικρότερη ένδειξη (της σημερινής φώτο), το αίτημα κολλάει και πρέπει να ξαναστείλουν αρχική ένδειξη στον Θαλή. Παραδόξως η εκπρόσωπος που μίλησα στο 2160020517 το ήξερε αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται με τις ετεροχρονισμένες ενδείξεις, και μ'έβαλε σε επίσπευση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ μια σύσταση για το Protergia Value Secure 12M. Ευχαριστώ!

Edit: Έλαβα, σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Argiris26
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,  μια από τα ίδια και εγώ αν υπάρχει διαθέσιμη σύσταση για το Protergia Value Secure 12M..; Ευχαριστώ!

Edit: Έλαβα, σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από asp_xs
Δημοσ.

Απορία για τις συστάσεις..Η κάθε σύσταση αφορά συγκεκριμένα κάποιο πρόγραμμα η είναι γενική και διαλέγεις εσύ όποιο θες? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Απορία για τις συστάσεις..Η κάθε σύσταση αφορά συγκεκριμένα κάποιο πρόγραμμα η είναι γενική και διαλέγεις εσύ όποιο θες? 

Διαλέγεις όποιο θες. Απλά το λες στον υπάλληλο της Protergia που θα σε πάρει τηλ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Γενική είναι, εσύ διαλέγεις το προγραμμα

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Jsiderh είπε

Καλημέρα σε όλους,

πως μπορώ να δω το ιστορικό των τιμών ανά πάροχο , ανά πρόγραμμα ?
Υπάρχει κάποιο site/excel που να έχουμε την ιστορικότητα?
Θέλω να πάω σε κίτρινο για 2-3 μήνες μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, έχω το Online της ΔΕΗ που λήγει το συμβολαιο σε λίγες ημέρες και επειδή δεν θέλω να κάνω "τουρισμό", το διάστημα αυτό, θέλω να επιλέξω ένα πρόγραμμα που έχει σχετικά σταθερή & χαμηλή τιμή κάθε μήνα και από Φθινόπωρο να πάω σε σταθερό ξανά.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

Δες εδώ

18 ώρες πριν, Geoponer είπε

Είμαι ακόμη στην Protergia (Value Swift on Time) και στον τελευταία λογαριασμό μου έγιναν κάποιες διορθώσεις που δε μου άρεσαν... είναι λογικό να γίνεται αυτή η "διόρθωση", ειδικά 2 μήνες αργότερα ή πάνε να φάνε το bonus του Bring a Friend?

image.png

Κοίτα τους λογαριασμούς 05/04/25 και 05/05/25, μήπως σου έδωσαν επιδότηση ενώ δεν έπρεπε

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μεταξύ ήρων και protergia για σταθερό μπλε τι προτείνεται ; Τείνω προς τον Ηρων γιατί έχει 50 ευρώ δώρο και μου φαίνεται ότι μπορώ να κάνω και πιο γρήγορα την αίτηση online γιατί βιάζομαι. Αυτό με τη σύσταση (που δεν έχω κιόλας), δεν αργεί πιο πολύ ; Εσείς τι λέτε ;

Επεξ/σία από nickgreck
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nickgreck είπε

Παιδιά μεταξύ ήρων και protergia για σταθερό μπλε τι προτείνεται ; Τείνω προς τον Ηρων γιατί έχει 50 ευρώ δώρο και μου φαίνεται ότι μπορώ να κάνω και πιο γρήγορα την αίτηση online γιατί βιάζομαι. Εσείς τι λέτε ;

Ο ΗΡΩΝ σου δίνει 50€ και τέλος..η Protergia με σύσταση 5*10 και θεωρητικά αν έχεις και άλλη παροχή θα πάρεις και άλλο 50€.. αλλιώς ναι λογικά θα πάει ίσως λίγο πιο γρήγορα 

Δημοσ.
Στις 11/6/2025 στις 1:10 ΠΜ, bilham είπε

Σε ενοχλούν τα 0,079 χωρίς πάγιο (

smart night ) και θέλεις να φύγεις;; Πού να πας;;

Καλημέρα! Δεν θα είναι όμως μεγάλο πακέτο η τιμολόγηση με την αρχική τους χωρίς συνέπεια, που θα ρίξουν κατακούτελα τον τελευταίο μήνα που θα συμπέσει με πολύ μεγάλες καταναλώσεις λόγω κλιματιστικού?

Εκτός κι αν κάνω ντιλ να συνεχίσω σε άλλο πρόγραμμα εφόσον τιμολογηθώ με συνέπεια τον Αύγουστο...

Και μετά, βλέπουμε αν όντως μείνω..😈

Ομοιοπαθής και γω, με λήξη συμβολαίου 1 Σεπτέμβρη..

Σχετικά με την φημολογούμενη εκτόξευση τιμών λόγω πιθανού κλεισίματος των στενών του ορμούζ ελέω συρράξεων, πώς το βλέπετε?

Δημοσ.

Νομιζω μεχρι 6 μηνες δεν εχουν δικαιωμα να σου αλλαξουν την τιμη σε σταθερο ?

Μετα με προειδοποιηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...