Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ανυπαρκτο αυτο π λες, ειτε Ηρων ΥΕLLOW HOME 2, ειτε ζενιθ secure 2 (το οποιο καταργηθηκε), ειτε protergia value secure 12M 

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο. Ζενίθ secure 2.

Άρα, δεν έστειλαν γιατί το κατήργησαν, με πιο ακριβό, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να με ενημερώσουν.....

Καλύτερα που δεν έκανα συμβόλαιο μαζί τους....

Επεξ/σία από Peugeot208
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο. Ζενίθ 

Μαλλον επιτηδες δεν σε πηραν σταματησε το secure 2  και εγινε secure3, καταργηθηκαν τα 3 παγια π εδιναν δωρο, και τιμη ειναι παραπανω απο 0,10/κβ, δεν θυμαμαι ακριβως. Eιχες μιλησει τηλεφωνικα και θα σου εστελναν τη συμβαση;

Παρε τηλ και ζητα να σου δωσουν αυτο π ζητησες και να μην δεχθεις το καινουργιο. Και αν δεν στο δινουν πηγαινε αλλου.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Μαλλον επιτηδες δεν σε πηραν σταματησε το secure 2  και εγινε secure3, καταργηθηκαν τα 3 παγια π εδιναν δωρο, και τιμη ειναι παραπανω απο 0,10/κβ, δεν θυμαμαι ακριβως. Eιχες μιλησει τηλεφωνικα και θα σου εστελναν τη συμβαση;

Ακριβώς όπως τα λες!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Άρα, δεν έστειλαν γιατί το κατήργησαν, με πιο ακριβό, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να με ενημερώσουν.....

Δεν εχει σημασια, αφου μιλησες απο τηλ επρεπε να σου στειλουν το παλιο, αν στο δινουν εχει καλως αλλιως μην παρεις το καινουργιο. Πηγαινε με συσταση στο protergia value secure 12M, 0,99/κβ και 9.9 παγιο, με τη συσταση θα εχεις 10χ5μηνες=50ε αρα 5 παγια θα σ ερθουν δωρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Δεν εχει σημασια, αφου μιλησες απο τηλ επρεπε να σου στειλουν το παλιο, αν στο δινουν εχει καλως αλλιως μην παρεις το καινουργιο. Πηγαινε με συσταση στο protergia value secure 12M, 0,99/κβ και 9.9 παγιο, με τη συσταση θα εχεις 10χ5μηνες=50ε αρα 5 παγια θα σ ερθουν δωρο.

Εννοείται δεν θα πάω.

Γενικά μπορούν να συμπεριφερθούν έτσι ή να τους κάνω μια καταγγελία έτσι για το γαμώτο;

YΓ1. Θα ήθελα και εγώ μια σύσταση για Protergia, αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ 

ΥΓ2. Μου έχουν στείλει σύσταση. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.

Επεξ/σία από Peugeot208
Δημοσ.
11 ώρες πριν, bilham είπε

Η έκπτωση συνέπειας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 5%, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς από τώρα, νομίζω

Ω σωστά να'σαι καλά! Σκάλωσα και νόμιζα θα αφαιρεθεί και το 40αρι της έκπτωσης στον τελικό.

Παρόλ' αυτά, δεν πιστεύεις ότι αξίζει να ψαχτούμε πρόσκαιρα για κάτι σταθερό ελέω των συρράξεων και των φόβων για κλείσιμο των στενών του Ορμούζ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Εννοείται δεν θα πάω.

Γενικά μπορούν να συμπεριφερθούν έτσι ή να τους κάνω μια καταγγελία έτσι για το γαμώτο;

YΓ. Θα ήθελα και εγώ μια σύσταση για Protergia, αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της ζενίθ καταργήθηκε την Δευτέρα 16/6 οπότε αν έκανες νωρίτερα την αίτηση έπρεπε να στο είχαν στείλει το συμβόλαιο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Την Δευτέρα που ήταν τελευταία μερα το έκανα σε 2 παροχές και με 4 πάγια δώρο. Όπως και να έχει μάλλον ήταν τα ζώα μου αργά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μία σύσταση για τη protergia γιατί θέλω να βάλω το Protergia Οικιακό Value Secure 12M. Ευχαριστώ

edit:
Ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις.

Επεξ/σία από MadMan19
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα! Σας διαβάζω τον τελευταίο καιρό αρκετά και έχει έρθει η ώρα να φύγω απο τη ΔΕΗ αφού άρχισε τις μαλακίες με τα τιμολόγια με όριο τις 200 KWh ανα μήνα (Γ1).  Βάσει ετήσιας κατανάλωσης λέω να πάω σε σταθερό αφού χειμώνα-καλοκαίρι δουλέυω μόνο κλιματισμό για θέρμανση-ψύξη. Σκέφτομαι το  Protergia Οικιακό Value Secure 12M, οπότε όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μία σύσταση για τη protergia;   Ευχαριστώ !

5 λεπτά πριν, Vaguras είπε

Καλημέρα στην παρέα! Σας διαβάζω τον τελευταίο καιρό αρκετά και έχει έρθει η ώρα να φύγω απο τη ΔΕΗ αφού άρχισε τις μαλακίες με τα τιμολόγια με όριο τις 200 KWh ανα μήνα (Γ1).  Βάσει ετήσιας κατανάλωσης λέω να πάω σε σταθερό αφού χειμώνα-καλοκαίρι δουλέυω μόνο κλιματισμό για θέρμανση-ψύξη. Σκέφτομαι το  Protergia Οικιακό Value Secure 12M, οπότε όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μία σύσταση για τη protergia;   Ευχαριστώ !

Παιδιά σας ευχαριστώ, 4 προσκλήσεις είναι αρκετές νομίζω!!! 😄

• Haha 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Vaguras said:

Παιδιά σας ευχαριστώ, 4 προσκλήσεις είναι αρκετές νομίζω!!! 😄

4 ίσον καμία φίλος, αν δεν γράψεις διψήφιες δουλειά δε γίνεται.😎

• Haha 2
Δημοσ.

Καλημερα , ερωτηση για Elpedison.
Μου ηρθε ο 1ος λογαριασμος και εμπεριεχει εγγυηση 25€ .
Επειδη θα κανω παγια εντολη τα πληρωνω και θα αφαιρεθουν ή τα αφαιρω και πληρωνω το υπολοιπο ποσο ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Καλημερα , ερωτηση για Elpedison.
Μου ηρθε ο 1ος λογαριασμος και εμπεριεχει εγγυηση 25€ .
Επειδη θα κανω παγια εντολη τα πληρωνω και θα αφαιρεθουν ή τα αφαιρω και πληρωνω το υπολοιπο ποσο ? 

Κοίτα την απάντηση μου πριν μια δύο σελίδες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα επιθυμούσα μια σύσταση για Protergia Οικιακό Value Secure 12M.

Edit: Έλαβα ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Pickle Rick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...