Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω του ότι, σιγά σιγά, θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή σε οικιακή παροχή με NRG Simple 3.0 και επαγγελματική με NRG Simple 1.0 BUSINESS1 (μηδενικό πάγιο στο Γ21 λόγω συνδυαστικής προσφοράς με την οικιακή) — και τα δύο "κίτρινα" — με κλειδωμένη τιμή μέχρι 30/6. Γνωρίζετε τι συμφέρει αυτή τη στιγμή, είτε σε συνδυασμό είτε μεμονωμένα, για τις δύο παροχές; Η σύσταση στην Protergia ισχύει και στα Γ21; Αν και πάντα ήμουν σε "κίτρινα", πλέον μια καλή πρόταση για "μπλε" ενδεχομένως να τη σκεφτόμουν αρκετά σοβαρά.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, corollag5 είπε

Λόγω του ότι, σιγά σιγά, θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή σε οικιακή παροχή με NRG Simple 3.0 και επαγγελματική με NRG Simple 1.0 BUSINESS1 (μηδενικό πάγιο στο Γ21 λόγω συνδυαστικής προσφοράς με την οικιακή) — και τα δύο "κίτρινα" — με κλειδωμένη τιμή μέχρι 30/6. Γνωρίζετε τι συμφέρει αυτή τη στιγμή, είτε σε συνδυασμό είτε μεμονωμένα, για τις δύο παροχές; Η σύσταση στην Protergia ισχύει και στα Γ21; Αν και πάντα ήμουν σε "κίτρινα", πλέον μια καλή πρόταση για "μπλε" ενδεχομένως να τη σκεφτόμουν αρκετά σοβαρά.

Ισχύει και για Γ21. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
14 minutes ago, 1comment said:

Ισχύει και για Γ21. 

Ενδεχομένως έχει χιλιοειπωθεί — ποιο πρόγραμμα λοιπόν για σύσταση σε οικιακό & επαγγελματικό αντίστοιχα, στην Protergia;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, corollag5 είπε

Ενδεχομένως έχει χιλιοειπωθεί — ποιο πρόγραμμα λοιπόν για σύσταση σε οικιακό & επαγγελματικό αντίστοιχα, στην Protergia;

Το value secure 12M εγώ έχω σπίτι και δουλειά. Το επαγγελματικό είναι 0,119 και 9,90 πάγιο. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με Protergia και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια με τα 5*10 ευρώ μέσω σύστασης δεν ισχύει πλέον και ίσχυε μέχρι την περασμένη εβδομάδα αληθεύει αυτό?

Δημοσ.
2 minutes ago, Pickle Rick said:

Μίλησα με Protergia και μου ανέφεραν ότι η προωθητική ενέργεια με τα 5*10 ευρώ μέσω σύστασης δεν ισχύει πλέον και ίσχυε μέχρι την περασμένη εβδομάδα αληθεύει αυτό?

Στη σελίδα τους πάντως αναφέρεται ότι ισχύει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

δεν εχει ανακοικωθει κατι, συμπληρωσες τη φορμα και σε πηραν και σου το ειπαν; η μονος σου πηρες και ρωτησες;

Παντως μεχρι σημερα βλεπω στο φορουμ ζητανε συστασεις και συμπληρωνουν τις φορμες, αν ειχε καταργηθει δεν θα δουλευαν οι φορμες.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

δεν εχει ανακοικωθει κατι, συμπληρωσες τη φορμα και σε πηραν και σου το ειπαν; η μονος σου πηρες και ρωτησες;

Πήρα εγώ τηλέφωνο έναν εκπρόσωπο που είχε επικοινωνήσει μαζί μου παλιότερα και θέλησα να τον βοηθήσω μέσω του συμβολαίου. Ο ίδιος δεν γνώριζε καθόλου για την προωθητική ενέργεια και μου έδωσε τον προιστάμενό του ο οποίος ανέφερε ότι δεν βρίσκεται σε ισχύ πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Πήρα εγώ τηλέφωνο έναν εκπρόσωπο που είχε επικοινωνήσει μαζί μου παλιότερα και θέλησα να τον βοηθήσω μέσω του συμβολαίου. Ο ίδιος δεν γνώριζε καθόλου για την προωθητική ενέργεια και μου έδωσε τον προιστάμενό του ο οποίος ανέφερε ότι δεν βρίσκεται σε ισχύ πλέον.

Αφου πηρες συσταση συμπληρωσε τη φορμα και θα σε παρουν μην ακους βλακειες. Για συστασεις εχουν αλλο τηλ.2160020517.

Απο καταστηματα ας πουμε δεν προτεινουν αυτη την προωθητικη ενεργεια γτ δεν περνουν τπτ. οπως ισως και πωλητες δεν τους συμφερει.

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Υπάρχει κάπου δυνατότητα να δω ιστορικό ενδείξεων? Με ημερομηνία κτλ??

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αφου πηρες συσταση συμπληρωσε τη φορμα και θα σε παρουν μην ακους βλακειες. Για συστασεις εχουν αλλο τηλ.2160020517.

Απο καταστηματα ας πουμε δεν προτεινουν αυτη την προωθητικη ενεργεια γτ δεν περνουν τπτ. οπως ισως και πωλητες δεν τους συμφερει.

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ 

Απλά έιπα μήπως εκτός από τα παιδιά που μου στείλανε τη σύσταση βοηθούσα και τον υπάλληλο που είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Τέλος πάντων θα το κάνω έτσι όπως λες. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Απλά έιπα μήπως εκτός από τα παιδιά που μου στείλανε τη σύσταση βοηθούσα και τον υπάλληλο που είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Τέλος πάντων θα το κάνω έτσι όπως λες. Ευχαριστώ πολύ!

Τον υπαλληλο δεν τον συμφερει να πας με συσταση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ 

Φαντάζομαι αυτές είναι όταν περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ.. άρα μήπως δεν έχει και πολύ νόημα να δίνω μετρήσεις στο app της ζενίθ?? 

Και σε συνέχεια αυτόν που λέγαμε παραπάνω εσύ προτείνεις με το που πάρει ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ και εμφανιστεί στο σύστημα κάνεις αίτηση αλλαγής παρόχου..(φαντάζομαι αν η δικιά μου φωτογραφία έχει λίγο παραπάνω kwh δεν θα υπάρξει πρόβλημα)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και σε συνέχεια αυτόν που λέγαμε παραπάνω εσύ προτείνεις με το που πάρει ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ και εμφανιστεί στο σύστημα κάνεις αίτηση αλλαγής παρόχου..(φαντάζομαι αν η δικιά μου φωτογραφία έχει λίγο παραπάνω kwh δεν θα υπάρξει πρόβλημα)

1. Το εχω δοκιμασει και δεν πιανει τουλαχιστον στον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ, για να καταλαβεις εδωσα προτεργια μετρηση και δεδδηε, η προτεργια εξεδωσε λογαριασμο με βαση τη δικη μ μετρηση ενω ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κατεγραψε ποτε τη μετρηση μου, οποτε δεν το προτεινω.

2. Με την παραπανω μετρηση δεν εχεις προβλημα, με την παρακατω θα εχεις. Απλως το προτεινω για προγραμματα που τρωνε την εκπτωση συνεπειας στον τελικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, antykaps είπε

και εγω είμαι στην ιδια φαση, εχω smart night 40% απο 26/8/2024 
Επειδή δεν βρίσκω την σύμβαση  άυτή ηταν για ένα χρόνο?
Μετά τι ισχύει?
Πότε πρεπει  να ψαξουμε για άλλη εταιρία /πρόγραμμα
Εχετε κατι να προτεινετε που να συμφερει σημερα να κανω αλαγη παρόχου

Ευχαριστώ

Για 1 χρόνο είναι οπότε αρχές Αυγούστου σιγά σιγά να ψάχνεσαι για ότι  καλύτερο υπάρχει τότε.Πιθανον θα σε πάρουν από ζενίθ και παζαρεψε τους ότι καλύτερο μπορείς να μείνεις με δωρεάν πάγιο μεγάλη έκπτωση κλπ κλπ 

Επεξ/σία από favou2000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...