Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Αφού έχεις Protergia, δεν στέλνεις συστάσεις στις άλλες παροχές να πάρεις και τα δώρα ?

Αυτό είπα.

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!
Μπορεί μήπως κάποιος να μου στείλει μια σύσταση για protergia;

Edit: Έλαβα ήδη, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από ps3hrakleio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει απαντηθεί:

* η σύσταση για κάθε εταιρεία (από αυτές που τις έχουν) ισχύει ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα της θα επιλέξουμε ακολούθως;

* σύσταση στον εαυτό μας μπορούμε να κάνουμε για άλλη παροχή;

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joe22 είπε

* η σύσταση για κάθε εταιρεία (από αυτές που τις έχουν) ισχύει ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα της θα επιλέξουμε στην ακολούθως;

Ναι

Ναι

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Joe22 είπε

* η σύσταση για κάθε εταιρεία (από αυτές που τις έχουν) ισχύει ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα της θα επιλέξουμε ακολούθως;

Αν μιλας για προτεργια ναι και στα δυο. Δεν ξερω αλλη εταιρια να εχει συσταση.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν μιλας για προτεργια ναι και στα δυο. Δεν ξερω αλλη εταιρια να εχει συσταση.

Ηρών elpedison 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Τι σύσταση έχει ο Ήρων?

Τα 20€ ?

Ναι, αλλά μόνο για νέους πελάτες, που δεν είχαν ξαναπάει ποτέ Ήρωνα 

Δημοσ.

7 hours ago, petranthe said:

Η Protergia αν βγάλει έναντι και μετά από 2-3 μέρες λάβει μέτρηση από ΔΕΔΗΕ, βγάζει άμεσα εκαθαριστικό ή βγάζει μετά από ενα μηνα για 2-3 μέρες;

1 μήνα μετά τον έναντι, θα βγάλει εκκαθαριστικό. Ο εκκαθαριστικός θα έχει τη περίοδο κατανάλωσης απ'τη αρχικη μέρα εκπροσώπησης μέχρι την ημερομηνία της επιτόπιας. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας! Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει το καλυτερο δυνατο συνδιαστικο προγραμμα για Ρευμα και Αεριο μαζι? Η ακομα και χωριστα αν ειναι καλυτερο :) Θα εκτιμησω οποιαδηποτε απαντηση!

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Με κατανάλωση 1000kWh/μ (λόγω και αντλίας) και για μπλε τιμολόγιο, μάλλον καταλήγω σε elpedison ή protergia μιας και ¨ακούγονται" πιο σοβαρές...

Κάποιο πρόγραμμα τους προτείνετε; Για σύσταση (αν κι εφόσον θα σας ζητήσω προσεχώς). Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα σας.

Με κατανάλωση 1000kWh/μ (λόγω και αντλίας) και για μπλε τιμολόγιο, μάλλον καταλήγω σε elpedison ή protergia μιας και ¨ακούγονται" πιο σοβαρές...

Κάποιο πρόγραμμα τους προτείνετε; Για σύσταση (αν κι εφόσον θα σας ζητήσω προσεχώς). Ευχαριστώ

Οποίο έχει πιο χαμηλή χρέωση κιλοβατωρας για τοσο υψηλή κατανάλωση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Joe22 said:

Καλημέρα σας.

Για 1000kwh Elpedison με μεγαλύτερο πάγιο αλλά και 8,8λεπτά, Protergia πάει στα 9,9λεπτά και συμφέρει αν κάνεις και εσύ συστάσεις.

Επεξ/σία από teo_3
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, teo_3 είπε

Για 1000kwh Elpedison με μεγαλύτερο πάγιο αλλά και 8,8λεπτά, Protergia πάει στα 9,9λεπτά και συμφέρει αν κάνεις και εσύ συστάσεις.

Σε ευχαριστώ. Υποθέτω πως τα ίδια προτείνεις και για ρολόι νυχτερινού ρεύματος (που υπάρχει). Παροχή τριφασική

Δημοσ.
2 minutes ago, Joe22 said:

Σε ευχαριστώ. Υποθέτω πως τα ίδια προτείνεις και για ρολόι νυχτερινού ρεύματος (που υπάρχει). Παροχή τριφασική

Σοβαρά προγράμματα για νυχτερινό δεν έχει, το κυμαινόμενο της Ελπέ με 13,9 πρωινό και 4,9 λεπτά βραδυνό δεν νομίζω να βολεύει, είναι και κυμαινόμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...