Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι ειχατε βαλει ΗΡΩΝ yellow one home, εχετε παραμεινει ή εχετε παει καπου αλλου;

Επισης, γιατι ο λογαριασμος ερχεται με καθυστερηση ενος μηνα; Δλδ ηρθε 29 Μαϊου για καταναλαση 29/03/2025 - 27/04/2025, και ληξη σημερα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οσοι ειχατε βαλει ΗΡΩΝ yellow one home, εχετε παραμεινει ή εχετε παει καπου αλλου;

Επισης, γιατι ο λογαριασμος ερχεται με καθυστερηση ενος μηνα; Δλδ ηρθε 29 Μαϊου για καταναλαση 29/03/2025 - 27/04/2025, και ληξη σημερα.

Ταχυδρομικα εννοείς?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Σήμερα πήγα protergia. Οι λογαριασμοί στον Ήρωνα -απ' ότι μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία- βγαίνουν εναλλάξ σε τρεις κύκλους τιμολόγησης. Εμένα εκδόθηκε ο πρώτος στις 10 Απριλίου, ο επόμενος στις 26 Μαΐου και ο τρίτος στις 17 Ιουνίου, πριν καν λήξει η προθεσμία πληρωμής του προηγούμενου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimpap61 είπε

Σήμερα πήγα protergia. Οι λογαριασμοί στον Ήρωνα -απ' ότι μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία- βγαίνουν εναλλάξ σε τρεις κύκλους τιμολόγησης. Εμένα εκδόθηκε ο πρώτος στις 10 Απριλίου, ο επόμενος στις 26 Μαΐου και ο τρίτος στις 17 Ιουνίου, πριν καν λήξει η προθεσμία πληρωμής του προηγούμενου.

Θυμάμαι πριν 2 χρόνια που είχα φύγει από ηρων, έστελναν λογ/σμους μήνες μετά! Γενικά δεν υπάρχει πιο καθυστερημένη εταιρία (κυριολεκτικά) ως προς την τιμολόγηση. 

Δημοσ.
Στις 21/6/2025 στις 4:45 ΜΜ, akaloith είπε

τελειωνει το πακετακι που ημουν για 1 χρονο zenith και ηταν εξαιρετο
image.jpeg.923933e029807523b79b0d2d3ac4ed99.jpeg

0 παγιο και φθηνη kwh (κανω λιγες kwh)
τι βαζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πότε λήγει το συμβόλαιό σου; Νομίζω έχεις ακόμα κανένα μήνα τουλάχιστον...

Στις 21/6/2025 στις 4:46 ΜΜ, 1comment είπε

Θέλω να αλλάξω εταιρία στο εξοχικό των γονιών μου. Έχουν το nrg ειδικό. Έριξα μια ματιά και είδα 40 ευρω για 57 κιλ/ώρες! Με -26 ευρω έναντι παρακαλώ! Το χειμώνα δεν πάνε καθόλου, μόνο καλοκαίρι κυρίως σ-κ οπότε θα τους βάλω σε ενα με φτηνή χρέωση. Το θέμα είναι η ληγμένη υδε. Έχετε εικόνα αν για αλλαγή παρόχου θα γίνει διαδικασία από δεδδηε σχετικά με αυτό; Ξέρω ότι σίγουρα τη ζητάνε σε αλλαγή ονόματος.

Σε αλλαγή παρόχου δεν τη ζητάνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, bilham είπε

Πότε λήγει το συμβόλαιό σου; Νομίζω έχεις ακόμα κανένα μήνα τουλάχιστον...

σωστα εχω αλλον ενα μηνα, αλλα δεν εχω δεσμευση - ρητρα οποτε αν προκυψει κατι καλο και τωρα προφανως το βαζω
ειμαι σε αναμονη για καποιο καλο πακετο - προσφορα οτιδηποτε
τωρα εχω 0 παγιο (δωρο τα παγια) και φθηνη kwh σε κιτρινο zenith αλλα τελειωνει και κανω λιγες kwh

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akaloith είπε

σωστα εχω αλλον ενα μηνα, αλλα δεν εχω δεσμευση - ρητρα οποτε αν προκυψει κατι καλο και τωρα προφανως το βαζω
ειμαι σε αναμονη για καποιο καλο πακετο - προσφορα οτιδηποτε
τωρα εχω 0 παγιο (δωρο τα παγια) και φθηνη kwh σε κιτρινο zenith αλλα τελειωνει και κανω λιγες kwh

Προς στιγμήν ανάλογο κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει. Ίσως από Αύγουστο και μετά, αναλόγως βέβαια των διεθνών εξελίξεων

Οπότε κοιτάς σε σταθερά, στα οποία η τάση δεν είναι να κατέβουν άλλο...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bilham είπε

Προς στιγμήν ανάλογο κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει. Ίσως από Αύγουστο και μετά, αναλόγως βέβαια των διεθνών εξελίξεων

Οπότε κοιτάς σε σταθερά, στα οποία η τάση δεν είναι να κατέβουν άλλο...

δε νομιζω σταθερα να μου ταιριαζουν γιατι κανω λιγες kwh και συνηθως εχουν μεγαλα παγια
απο τα πακετα με 0 παγιο ή εστω λιγο ποιο εχει "φθηνοτερη" kwh?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, villasg είπε

Ερωτηση για Elpedison .
Οσοι πηγατε με την προσφορα που εδινε επιταγη 100€ απο σκλαβενιτη πως / ποτε την λαβατε ?
Χρειαζεται καποια ενεργεια ή σε ειδοποιουν αυτοι ?

Από 22/05 ακόμα δεν έχω λάβει κάτι.

Οι όροι του προγράμματος λένε πως την παραλαμβάνεις (μέσω courier προφανώς) εντός διμήνου από την μεταφορά της παροχής.

Επεξ/σία από nk9
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα αιτηση στο φυσικο αεριο και υπογραψα Τεταρτη 18/6 .Την παρασκευη 20/6 με παιρνουν τηλεφωνο και λενε οτι χρωσταω στην ΔΕΗ (παροχος τωρα) και οτι πρεπει να υπογραψω νεα αιτηση που αρνηθηκα.Βεβαια δεν χρωσταω πουθενα και τιποτα και τους εστειλα το αποδειχτηκο πληρωμης 10/6 που ειχα ξοφλησει.Σημερα πηρα τηλεφωνο και στην εξυπηρετηση παλι μου ελεγε οτι χρωσταω και δεν εχει προχωρησει η αιτηση.Ζηταω προισταμενο και στελνω και μαιλ και δεν πηρε ποτε κανενας.Ξαναπερνω τηλεφωνο και λεει εχει προχωρησει η αιτηση.Επειδη μαλλον λενε οτι θελουν και στο τελος θα βγω και χρεωμενος λετε να κανω αιτηση υπαναχωρησης η να περιμενω 3 μερες που λενε οτι κανει η αλλαγη ;Δεν το βλεπω μαλλον.Μπορω καπως να δω αν εκρεμμει αιτηση απο καποιον παροχο; να παρω την δεδηε?

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
5 hours ago, GREGORYMO said:

Ταχυδρομικα εννοείς?

Ηλεκτρονικά.

5 hours ago, dimpap61 said:

Το κακο είναι όταν πας αλλού και σου βγει ο τελικός, θα είναι για 2,3 μήνες μαζί!

Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 10:42 ΠΜ, bilham είπε

Κοίτα τους λογαριασμούς 05/04/25 και 05/05/25, μήπως σου έδωσαν επιδότηση ενώ δεν έπρεπε

Ναι, στους προηγούμενους λογαριαμσούς είχα πάρει ακριβώς αυτά τα ποά ως επιδότηση ΤΕΜ.

Το θέμα είναι πώς θα ξέρω ότι δεν τα δικαιούμαι - και κυρίως αν φαίνεται ότι η εταιρεία έδωσε την επιδότηση, ως όφειλε, και μετά την πήρε πίσω (οπότε φαίνεται σωστή στο κράτος, αλλά δεν κοιτάζει κανείς αν επιστρέφεται στο τέλος: σαν το δώρο Πάσχα που δίνει ο εργοδότης για να είναι σωστός και μετά ζητά να του το επιστρέψεις σε μετρητά).

Ελπίζω να μην ακούγονται παράλογα αυτά που σκέφτομαι!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aias είπε

εκανα αιτηση στο φυσικο αεριο και υπογραψα Τεταρτη 18/6 .Την παρασκευη 20/6 με παιρνουν τηλεφωνο και λενε οτι χρωσταω στην ΔΕΗ (παροχος τωρα) και οτι πρεπει να υπογραψω νεα αιτηση που αρνηθηκα.Βεβαια δεν χρωσταω πουθενα και τιποτα και τους εστειλα το αποδειχτηκο πληρωμης 10/6 που ειχα ξοφλησει.Σημερα πηρα τηλεφωνο και στην εξυπηρετηση παλι μου ελεγε οτι χρωσταω και δεν εχει προχωρησει η αιτηση.Ζηταω προισταμενο και στελνω και μαιλ και δεν πηρε ποτε κανενας.Ξαναπερνω τηλεφωνο και λεει εχει προχωρησει η αιτηση.Επειδη μαλλον λενε οτι θελουν και στο τελος θα βγω και χρεωμενος λετε να κανω αιτηση υπαναχωρησης η να περιμενω 3 μερες που λενε οτι κανει η αλλαγη ;Δεν το βλεπω μαλλον.Μπορω καπως να δω αν εκρεμμει αιτηση απο καποιον παροχο; να παρω την δεδηε?

Πάρε Δεδδηε να δεις 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/6/2025 στις 8:54 ΠΜ, teo_3 είπε

Για 1000kwh Elpedison με μεγαλύτερο πάγιο αλλά και 8,8λεπτά, Protergia πάει στα 9,9λεπτά και συμφέρει αν κάνεις και εσύ συστάσεις.

Συμφωνώ, από ό,τι βλέπω μέχρι στιγμής η Ελπέ και η Προτέ φαίνονται οι πιο συνεπείς και σοβαρές από τις άλλες. Ελπίζω και να είναι :)

Δημοσ.
1 minute ago, Joe22 said:

Συμφωνώ, από ό,τι βλέπω μέχρι στιγμής η Ελπέ και η Προτέ φαίνονται οι πιο συνεπείς και σοβαρές από τις άλλες. Ελπίζω και να είναι :)

Όλες καλές είναι και όλες έχουν θέματα. Καλύτερα να πας με αυτό που σε συμφέρει και βλέπεις στην πορεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...