Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nhn είπε

πολλά είναι...

Γι'αυτό επειδή τα 50 θα τα πληρώσεις ότι και να γίνει, θα φροντίσεις να περιορίσεις τα 52. Αλλά γτ ρώτησες τον πάροχο; Δεν τα βλέπεις και μόνος σου στο λογαριασμό; 102 με πόση κατανάλωση και σε ποιο τιμολόγιο και πάροχο;

• Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 hours ago, Seldon40 said:

Χαμος γινεται για προτεργια παντως, πανε οι συστασεις συννεφο, κριμα που εχουν οριο στις 10!!! 🤣

Άσε προσεύχομαι τα βράδια να βρω κανένα γνωστό να στείλω και εγώ μια γιατί να στήσω καρτέρι εδώ δεν...

Εντωμεταξυ βρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στη πρωτεργια στη σελίδα τους και δεν μου δέχεται τον αριθμό παροχής... Λέει πρέπει να είναι 12 14 ψηφία, δοκίμασα με όλες τις μορφές 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Άσε προσεύχομαι τα βράδια να βρω κανένα γνωστό να στείλω και εγώ μια γιατί να στήσω καρτέρι εδώ δεν...

Εντωμεταξυ βρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμό στη πρωτεργια στη σελίδα τους και δεν μου δέχεται τον αριθμό παροχής... Λέει πρέπει να είναι 12 14 ψηφία, δοκίμασα με όλες τις μορφές 

βαζεις τον καινουργιο αριθμο και προσθετεις 0 στο τελος.μπορει να ειχες και παλια λογαριασμο εκει με αλλο email?γιατι εμενα ετσι εγινε και μιλησα μαζι τους και το φτιαξανε μετα απο μια μερα.

• Like 1
Δημοσ.

To 12 ψηφίο είναι η διαδοχή ΑΦΜ.  Το 1ο ΑΦΜ που εκπροσωπεί η παροχή, παίρνει 0. Το 2ο ΑΦΜ παίρνει 1 κλπ

Εγώ που πήγα 2 φορές protergia είχα xxxxxxxxx210 και τώρα xxxxxxxxx240

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το 1ο ΑΦΜ που εκπροσωπεί η παροχή, παίρνει 0.

Εννοεις το 1ο ΑΦΜ που εκπροσωπει η παροχη στην προτεργια ή γενικα; γτ η δικη μου παροχη γενικα ειναι σε 2ο ΑΦΜ δηλ. ηταν στον πεθερο μου αρχικα και τωρα στη συζυγό μου αλλα στην προτεργια (πρωτη φορα) ειναι 0 το 12ο ψηφιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Seldon40 said:

Εννοεις το 1ο ΑΦΜ που εκπροσωπει η παροχη στην προτεργια ή γενικα; γτ η δικη μου παροχη γενικα ειναι σε 2ο ΑΦΜ δηλ. ηταν στον πεθερο μου αρχικα και τωρα στη συζυγό μου αλλα στην προτεργια (πρωτη φορα) ειναι 0 το 12ο ψηφιο.

Τα ΑΦΜ που έχει εκπροσωπήσει η Protergia στη παροχή. Αν πάρεις εσύ τη παροχή, το 12ο ψηφίο θα γίνει 1. 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimsomebody είπε

Εγώ είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει το 12ψηφιο. 

Δημοσ.
1 hour ago, 1comment said:

Εγώ είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει το 12ψηφιο. 

4 hours ago, jimsomebody said:

στο στελνουν με viber με το που γινει η αλλαγη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Είμαι στο myHome Enter Green Pass 0.125 kWh (μηνιαία κατανάλωση απο 200-400 kWh). Καθώς λήγει το ετήσιο πλάνο σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος αλλος πάροχος που να με συμφέρει. Από ότι είδα η ΔΕΗ εχει το χαμηλότερο πάγιο αλλα απο τιμή kwh υπάρχουν πιο φτηνοί πάροχοι. Τι θα μου προτείνατε; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mavblu είπε

Καλησπέρα σας! Είμαι στο myHome Enter Green Pass 0.125 kWh (μηνιαία κατανάλωση απο 200-400 kWh). Καθώς λήγει το ετήσιο πλάνο σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος αλλος πάροχος που να με συμφέρει. Από ότι είδα η ΔΕΗ εχει το χαμηλότερο πάγιο αλλα απο τιμή kwh υπάρχουν πιο φτηνοί πάροχοι. Τι θα μου προτείνατε; 

Η πρωτεργια με το σταθερό της ειναι μια πολυ καλη λυση ειδικα μέσω συστασης με 0,099 kwh και 9,9 πάγιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apollon-inso είπε

Η πρωτεργια με το σταθερό της ειναι μια πολυ καλη λυση ειδικα μέσω συστασης με 0,099 kwh και 9,9 πάγιο

το 12μηνο πλάνο σωστά; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apollon-inso είπε

Σωστα

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Κάτι τελευταίο εκτός απο αυτό αυτό της προτεργια από τα πλάνα της δεη τι θα μου προτείνατε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mavblu είπε

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Κάτι τελευταίο εκτός απο αυτό αυτό της προτεργια από τα πλάνα της δεη τι θα μου προτείνατε;

Η ΔΕη ειναι αυτη τη στιγμη στα 0,145 με 3,5 ευρ παγιο χωρίς δωρα για σταθερο.. Πριν λιγους μήνες η ΔΕΗ εδινε 50 € τον πρωτο μηνα και 50 τον 6ο μηνα στο σταθερο με 0,145.. Το εχει σταματησει πλεον.

Επεξ/σία από Apollon-inso
Δημοσ.
1 hour ago, mavblu said:

εχει και η elpedison με 0.088 και 12.90 παγιο για 400kwh συμφερει αυτό, για 200 συμφερει protergia 0.099 με 9.90 παγιο και τα 50 ευρω της συστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...