Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Apollon-inso είπε

Εξαρτάται απο το κοινό - πελάτες και τι ζητά ο καθένας συνολικά. ¨Ο ενεργειακός τουρίστας δεν θα αφήσει το άλογο, ενώ ο μεσοπρόθεσμος τουρίστας μπορεί να αράξει στην πρωτέργια δεδομένων και της δυνατότητας των συστάσεων. Για όλους τους υπόλοιπους που δεν ασχολουνται θα πληρώνουν το μάρμαρο.

θα γίνως ίσως γραφικός με την ερωτηση ... αλλά έχουμε εικόνα μέχρι ποτέ σκοπεύει να τρέξει ο Μυτιληναιος το προμο της πυραμίδας ?

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Λοιποννννν ... για να κάνουμε λίγο brainstorming ! Zenith Smart Night -45% !!!!!! 

Μπαίνουμε σε Ιούλιο - Αύγουστο που σημαίνει καταναλώσεις !!!!! αν κρίνουμε από τα περσινά, η τιμή στη προγραμματαρα ήταν στα 11cent  και 10,6cent αντίστοιχα για τους ανωθεν μηνες.  Ο Ιούνιος κλείνει περιπου στα 7,7cent για εμάς, ενώ πέρυσι με αντίστοιχο πρόγραμμα, θα έκλεινε στα 8,6cent. Δεδομενω της καταστασης στην Μ. Ανατολη, τα σταθερα 9.9λεπτα της προτεργια ποσο lucrative ακουγονται με συσταση, ωστε να αφησουμε το αλογο που κερδιζε μεχρι στιγμης ?! 

Αφού περάσουμε την γραμμή (τελη Αυγούστου) θα κατέβω από το άλογο.. εγώ σταθερό Προτεργια δύσκολα ακόμη και με σύσταση καιω λίγες τους περισσότερους μήνες..προς το κίτρινο με σύσταση με ελπίδα να δώσω καμία σύσταση και εγώ και να μην έχουν καταργηθεί μέχρι τότε. βέβαια μου τρώγεται και ένα γρήγορο πέρασμα ΗΡΩΝ για κανά μήνα ..

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

θα γίνως ίσως γραφικός με την ερωτηση ... αλλά έχουμε εικόνα μέχρι ποτέ σκοπεύει να τρέξει ο Μυτιληναιος το προμο της πυραμίδας ?

Μέχρι να γίνει πρώτος σε πελάτες 😂

• Haha 3
Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα ο πρώτος λογαριασμός της Elpedison με το 25€ της εγγύησης. Το πλήρωσα με ενεργοποίηση παράλληλα της πάγιας εντολής με κάρτα. 
Το θέμα είναι ότι ο λογαριασμός είναι έναντι και θέλω να τους ρωτήσω αν μπορεί να βγαίνει λίγες μέρες μετά την καταμέτρηση της ΔΕΔΔΗΕ ώστε να είναι εκκαθαριστικός. Εκτός αν ο έναντι βγαίνει μόνο την πρώτη φορά, απλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Αφού περάσουμε την γραμμή (τελη Αυγούστου) θα κατέβω από το άλογο.. εγώ σταθερό Προτεργια δύσκολα ακόμη και με σύσταση καιω λίγες τους περισσότερους μήνες..προς το κίτρινο με σύσταση με ελπίδα να δώσω καμία σύσταση και εγώ και να μην έχουν καταργηθεί μέχρι τότε. βέβαια μου τρώγεται και ένα γρήγορο πέρασμα ΗΡΩΝ για κανά μήνα ..

για ποιο πρόγραμμα ακριβώς μιλάμε στον Ηρωνα ?! σορρυ αλλά είμαι καιρός εκτός παιχνιδιού ... άτιμη ζενίθ μας γλύκανε !

Πάντως με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς η kwh με τη προγραμματαρα μας βγηκε κατω απο 0.091/kwh για ενα 11μηνο σχεδον - διχως να συνυπολογιζω το μειωμενο κοστος απο τις χρεωσεις στο ''νυχτερινο'' σκελος. Οποτε με μια πιο αντικειμενικη εκτιμηση εκει γυρω στα 8 λεπτα ή λιγο πιο κατω απο αυτο. Και ολα αυτα διχως παγιο. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, mdkamael είπε

για ποιο πρόγραμμα ακριβώς μιλάμε στον Ηρωνα ?! σορρυ αλλά είμαι καιρός εκτός παιχνιδιού ... άτιμη ζενίθ μας γλύκανε !

Πάντως με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς η kwh με τη προγραμματαρα μας βγηκε κατω απο 0.091/kwh για ενα 11μηνο σχεδον - διχως να συνυπολογιζω το μειωμενο κοστος απο τις χρεωσεις στο ''νυχτερινο'' σκελος. Οποτε με μια πιο αντικειμενικη εκτιμηση εκει γυρω στα 8 λεπτα ή λιγο πιο κατω απο αυτο. Και ολα αυτα διχως παγιο. 

Το yellow one κάπως έτσι..δεν είναι και το τέλειο είναι πάνω από 0,11 αλλά οκ για ένα μήνα με 50€ αξίζει ..

Καλά ναι ένα χρόνο μακριά από τουρισμό με το smart night αλλά χαλάλι 

47 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Μέχρι να γίνει πρώτος σε πελάτες 😂

Άντε δεύτερος 

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.
1 hour ago, mdkamael said:

Λοιποννννν ... για να κάνουμε λίγο brainstorming ! Zenith Smart Night -45% !!!!!! 

Μπαίνουμε σε Ιούλιο - Αύγουστο που σημαίνει καταναλώσεις !!!!! αν κρίνουμε από τα περσινά, η τιμή στη προγραμματαρα ήταν στα 11cent  και 10,6cent αντίστοιχα για τους ανωθεν μηνες.  Ο Ιούνιος κλείνει περιπου στα 7,7cent για εμάς, ενώ πέρυσι με αντίστοιχο πρόγραμμα, θα έκλεινε στα 8,6cent. Δεδομενω της καταστασης στην Μ. Ανατολη, τα σταθερα 9.9λεπτα της προτεργια ποσο lucrative ακουγονται με συσταση, ωστε να αφησουμε το αλογο που κερδιζε μεχρι στιγμης ?! 

Holding Hold The Line GIF

• Like 2
Δημοσ.
47 minutes ago, Dogtor21 said:

Άντε δεύτερος 

Αν θυμαμαι καλα ειναι ηδη 2ος με διαφορα στους οικιακους και 1ος στους εταιρικους/βιομηχανικους (λογικο εν μερει γιατι εχει τον βιομηχανικο εαυτο του πελατη 😅).

1 hour ago, mdkamael said:

Δε νομιζω οτι εχεις ισχυρο κινητρο αλλαγης αμεσα και για οσο αξιοποιεις το -45% ΕΚΤΟΣ και αν κανει τσατσια η Ζενιθ και αρχισει να αυξανει συντελεστες ή να σας εξωθησει με καποιο τροπο εκτος.

Ο Προτεργιος αν δεν καβατζωσει ικανο αριθμο πελατων Οικιακων να πιεσει τη ΔΕΗ σε αυτο το κομματι δεν νομιζω να περικοψει το προγραμμα συστασεων. Οποτε ισως καβατζαρεις και το καλοκαιρι στη Ζενιθ και απο Σεπτεμβρη το ξανακοιτας. Εκτος και αν του παει απροσμενα καλα το Πικασο (που δεν το βλεπω εκτος και αν τυφλωθουν τελειως οι καταναλωτες) οποτε θεωρησει πως εδεσε το γαιδαρο του με κοροιδα πελατες και σταματησει ολες τις αλλες παροχες και κινητρα. Μπουμερανγκ θα του γυρισει μεσοπροθεσμα αλλα δεν ξερω ποσο θα τον νοιαξει. Τωρα παντως και μεχρι Αυγουστο που ειναι να μπει στο LSE δεν νομιζω να κανει ταρζανιες και να θελει να ακουστει κατι κακο για τον ομιλο γενικα οποτε θα συνεχισει μαλλον το γλειψιμο απο τα μεσα που ταιζει και ενδεχομενα και τα διαφορα προμος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζητώ κωδικό σύστασης για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime.

Παρακαλώ θερμά όχι μηνύματα από νέα μέλη. Θα προτιμηθεί μέλος με συνεισφορά στο forum.

Ευχαριστώ.

Edit: Κωδικός ελήφθη. Έχω απαντήσει αποκλειστικά στο μέλος του οποίου τον κωδικό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη που ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 2
Δημοσ.

0.054 λεπτά χρέωση.Φευγεις;  Όχι! Εγώ έκανα τη βλακεία και πήγα στο flat της νοlton 0.099 για 6 μήνες χωρίς πάγιο ενω ειχα άλλους 4 μήνες στο smart.

Όσοι είστε στο smart καθίστε στα αυγά σας.

IMG_20250627_180855.jpg.65e2c6bdda4c90bd6c714a04aa54bcf4.jpg

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mdkamael είπε

Ειμαι ακριβώς στην ίδια φάση! Με πηραν τηλ απο Zeniθ να ανανεωσω και να παω στο μπλε τους με 0,10κάτι η κιλοβατώρα (με εκπτωση συνέπειας). Τώρα ειμαι σε Power Home Night Smart και η κοπέλα που με καλεσε μονο τον πανικο δεν εφερε. "Βλεπετε τι γινεται στον κοσμο", "όλα ακριβαινουν", "σημερα που μιλαμε η τιμη ειναι στα 0,10κάτι, αυριο κανεις δεν ξερει ποσο θα ειναι" κτλπ τα γνωστά.

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mdkamael είπε

Έχεις λάβει υπ όψιν σού το ΠΑΓΙΟ που ειδικά για μικρές κατανάλωσεις είναι πολύ σημαντικό?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις λάβει υπ όψιν σού το ΠΑΓΙΟ που ειδικά για μικρές κατανάλωσεις είναι πολύ σημαντικό?

ναιναι ... 5Χ10 από σύσταση και μια 50αρου που όλο και καποιον θα βρω να χώσω από το κοντινό συγγενικό περιβάλλον. Αλλά ναι το έλαβα υπόψιν μου κ αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nk9 είπε

Την πάγια την έβαλα σε κάρτα.

Το ποσό που χρεωθηκε περιλάμβανε και τα 25€. Από την εφαρμογή που την ενεργοποίησα δεν βρήκα δυνατότητα αλλαγής του ποσού χρέωσης.

Αν και ο λογαριασμος λήγει στις 30/06 (είναι ο πρώτος), εντούτοις η κάρτα χρεώθηκε κατά την ημερομηνία ανάθεσης της πάγιας. Νομίζω πώς απο τον επόμενο μήνα θα χρεώνεται στη λήξη του.

Από την online εξυπηρέτηση από αντιπρόσωπο:

Κ εγώ πλήρωσα τον λογαριασμό μαζί με την εγγύηση και μου είπαν ότι το ποσό των 25€ θα επιστραφεί και τον επόμενο μήνα δεν θα υπάρξει χρέωση 25€ για την εγγύηση.

Εγώ ενεργοποίησα την πάγια μέσω τραπέζης με το RF. 

Μου είπαν ότι η πάγια πληρώνεται τηβ ημέρα που λήγει ο λογαριασμός. Εάν είναι ΣΚ τότε πληρώνεται αυτόματα τελευταία εργάσιμη, δηλαδή Παρασκευή.

Αυτά.

Επεξ/σία από laxanoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...