Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά με σύστησε μέλος εδώ την προηγουμένη εβδομάδα, παρασκευή αν θυμάμαι καλα,(αν θέλει ας το επιβεβαίωση). χθες ενεργοποιήθηκα, σήμερα με άφησε να κανω εγγραφή στο app και είδη μετράω 4 προσκλήσεις. δεν είναι τόσο δύσκολο , όταν κατι είναι καλο και συμφέρει (ειδικά όταν είσαι αξιόπιστος και σε ξέρουν οτι ασχολεισε κτλ κτλ) και εχει και δωρακι και για τους 2.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lazarnik είπε

προσωπικά με σύστησε μέλος εδώ την προηγουμένη εβδομάδα, παρασκευή αν θυμάμαι καλα,(αν θέλει ας το επιβεβαίωση). χθες ενεργοποιήθηκα, σήμερα με άφησε να κανω εγγραφή στο app και είδη μετράω 4 προσκλήσεις. δεν είναι τόσο δύσκολο , όταν κατι είναι καλο και συμφέρει (ειδικά όταν είσαι αξιόπιστος και σε ξέρουν οτι ασχολεισε κτλ κτλ) και εχει και δωρακι και για τους 2.

Εχεις απολυτο δικιο, αν εισαι λιγο τακτικος εδω στο φορουμ δεν ειναι καθολου δυσκολο, εγω σε λιγοτερο απο 1 μηνα ειχα δωσει και τις 10, αυτη η περιοδος ομως ειναι ακομα πιο φουλ σε συστασεις, αν δεν ειχα πιασει ταβανι μπορει να ειχα δωσει πανω απο 100. Αυτες τις μερες καθε δυο σχολια ζητανε και μια συσταση, απλως να εχεις λιγο χρονο θελει.

Δημοσ.

Καλημέρα αν μπώ αρχικά στο Value Swift OnTime Deal, μπορώ μόλις ενεργοποιηθώ να αλλάξω άμεσα (ακόμα και τις πρώτες μέρες) με ένα τηλεφώνημα σε σταθερό (Value Secure 12M)?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vaggy είπε

Καλημέρα αν μπώ αρχικά στο Value Swift OnTime Deal, μπορώ μόλις ενεργοποιηθώ να αλλάξω άμεσα (ακόμα και τις πρώτες μέρες) με ένα τηλεφώνημα σε σταθερό (Value Secure 12M)?

Ναι μπορεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggy είπε

Ναι οποτε θες αλλαζεις.Εαν θες να μπεις γιατι δεν μπαινεις κατευθειαν?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggy είπε

Ναι, είναι εφικτή η αλλαγή  από το Value Swift OnTime Deal στο Value Secure 12M, ακόμα και λίγο μετά την ενεργοποίηση του αρχικού προγράμματος.  Πάντα ομως ελέγχουμε  για τυχόν εξαιρεσεις ή περιορισμους που ενδεχεται κάποια στιγμή να μπουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Ναι οποτε θες αλλαζεις.Εαν θες να μπεις γιατι δεν μπαινεις κατευθειαν?

Λέω να μπω στο deal με χαμηλότερη χρέωση και πάγιο αρχικά κι αν μπορέσω να το κρατήσω μέχρι όσο πάει παρακολουθώντας το. Αν όμως αρχισουν να ακούγονται διάφορα και να ανεβαίνει η χονδρική πολύ, να αλλάξω πριν τις αρχές του μήνα που γίνονται οι αλλαγές στα σταθερά.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggy είπε

Λέω να μπω στο deal με χαμηλότερη χρέωση και πάγιο αρχικά κι αν μπορέσω να το κρατήσω μέχρι όσο πάει παρακολουθώντας το. Αν όμως αρχισουν να ακούγονται διάφορα και να ανεβαίνει η χονδρική πολύ, να αλλάξω πριν τις αρχές του μήνα που γίνονται οι αλλαγές στα σταθερά.

Κοιτα το πολυ-πολυ μετα απο 3-4 μηνες να γινει αυτο π εγινε τωρα, να βγει ενα αλλο με 0,09093 και αυτο να ακριβυνει, παντα η  προτεργια εχει ενα φτηνο κιτρινο για κραχτη, οποτε καθε μηνα ενημερωνεσε απ το φορουμ για να δεις αν αλλξε κατι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggy είπε

οκ απλα θελει παρακολουθηση το κιτρινο μην ξεχαστεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/6/2025 στις 8:17 ΜΜ, Demetroula είπε

Kαλησπέρα παιδιά, ξεχάστηκα στο κίτρινο One του Ήρων που ανέβηκε αρκετά τον τελευταίο μήνα. 

Με πήραν τηλ για σταθερό elpe με πάγιο 12.90, 0.8 λεπτά η kwh με έκπτωση συνέπειας και δωροεπιταγή 70 ευρώ Σκλαβενίτη.

Καμία πρόταση που να πάω;

Μήπως μπορείς να μου στείλεις pm το τηλέφωνο από το οποίο σε πήραν; 

Δημοσ.

Oσοι είχατε το -40% στη Ζενιθ και δωρεάν πάγια, σας κάλεσαν για κάποια πρόταση από την εταιρία? 

Λήγει 24/8 και σκέφτομαι αν πρέπει να κινηθώ απο τώρα ή να περιμένω αρχές Αυγούστου. Θέλω να το εξαντλήσω μιας και οι περισσότερες kw μου ειναι το καλοκαίρι λόγω κλιματιστικών. 

Δεν θέλω μπλε, αλλά ένα ακόμη καλό κίτρινο να με πάει μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Κατανάλωση 250-300 το καλοκαίρι και 150-180 τον χειμώνα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Oσοι είχατε το -40% στη Ζενιθ και δωρεάν πάγια, σας κάλεσαν για κάποια πρόταση από την εταιρία? 

Λήγει 24/8 και σκέφτομαι αν πρέπει να κινηθώ απο τώρα ή να περιμένω αρχές Αυγούστου. Θέλω να το εξαντλήσω μιας και οι περισσότερες kw μου ειναι το καλοκαίρι λόγω κλιματιστικών. 

Δεν θέλω μπλε, αλλά ένα ακόμη καλό κίτρινο να με πάει μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Κατανάλωση 250-300 το καλοκαίρι και 150-180 τον χειμώνα. 

το βλεπεις λιγες μερες πριν την ημερομηνια

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Λογικα θα σου κανουν προταση για αλλο προγραμμα.Εγω εχω με 45% ληγει αρχες Σεπτεμβρη και επειδη θελανε το καλο μου με καλεσαν χθες για ναω στο κιτρινο τους με 6 παγια δωρο σπαστα δεν θυμαμαι μηνες.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Είμαι στην ίδια φάση με εσένα..29/8 λήγει.. έλεγα να κάνω ένα πέρασμα από ΗΡΩΝ Αύγουστο που θα λείπω και θα υπάρχει μικρή κατανάλωση σχετικά (μισό μήνα πχ) και μετά Προτεργια με την ελπίδα να δώσω καμία σύσταση (στο κίτρινο όμως γιατί καίω λίγες kwh).. αλλά με την νέα τιμή στο one δεν ξέρω αν αξίζει πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...