Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτέργια πληρωμή με πάγια κάνει πολλές μέρες να ενημερωθεί το app; Έχει πληρωθεί από 27-6 και ακόμα δείχνει ανεξόφλητο. 

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέω να πάω Protergia Value Swift on Time Deal. Ξέρει κανείς πόσο είναι €/ Kwh τον πρώτο μήνα δηλαδή χωρίς την συνέπεια? Επίσης πως παίρνω τα 10€ x 5, δεν έχω κανένα γνωστό στην Protergia.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lobiv82 είπε

Λέω να πάω Protergia Value Swift on Time Deal. Ξέρει κανείς πόσο είναι €/ Kwh τον πρώτο μήνα δηλαδή χωρίς την συνέπεια? Επίσης πως παίρνω τα 10€ x 5, δεν έχω κανένα γνωστό στην Protergia.

αποτον πρωτο μηνα εχει συνεπεια.εαν δεν πληρωσεις εγκαιρως πληρωνεις μετα 0,145 περιπου.σου εχω στειλει συσταση.

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Λογικα θα σου κανουν προταση για αλλο προγραμμα.Εγω εχω με 45% ληγει αρχες Σεπτεμβρη και επειδη θελανε το καλο μου με καλεσαν χθες για ναω στο κιτρινο τους με 6 παγια δωρο σπαστα δεν θυμαμαι μηνες.

δεν εχουν ΤΟ κιτρινο. Εχουν ΤΑ κιτρινα.

σε ποιο απ'ολα τα κιτρινα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

δεν εχουν ΤΟ κιτρινο. Εχουν ΤΑ κιτρινα.

σε ποιο απ'ολα τα κιτρινα;

Δεν εδωσα και βαση ουτως η αλλως εως Σεπτεμβριο δεν το κουναω ρουπι.power home save 2 εαν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

Αλλάζει η Protergia τον τρόπο υπολογισμού στην εκκαθάριση του Picasso

Πλέον αντί μαθηματικού τύπου θα πολλαπλασιάζονται με το 0,099 για το οικιακό ή 0,0119 για επαγγελματικό + Ρυθμιζόμενες χρεώσεις

Αυτό σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης.

Σε περίπτωση δόσεων πολλαπλασιάζονται με το 0,169 ή 0,189 (τιμή χωρίς συνέπεια)  για το επαγγελματικό + Ρυθμιζόμενες

Για όσους ενδιαφέρονται 😉

Δημοσ.
9 minutes ago, bilham said:

Αλλάζει η Protergia τον τρόπο υπολογισμού στην εκκαθάριση του Picasso

Άραγε σε όσους είχαν ήδη υπογράψει, θα αναγκαστούν να στείλουν γραπτές ειδοποιήσεις για μονομερή τροποποίηση όρων με αζημίως αποχώρηση;  Το έχουν ξεφτιλίσει το πράγμα πάντως και η ΡΑΕ σφυράει αδιάφορα... η protergia ακόμα διαφημίζει το πρόγραμμα ως μπλε!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, 1comment said:

Προτέργια πληρωμή με πάγια κάνει πολλές μέρες να ενημερωθεί το app; Έχει πληρωθεί από 27-6 και ακόμα δείχνει ανεξόφλητο. 

Θελει μερικες εργασιμες σιγουρα. Συνηθως 4-5, αυτο το μηνα για αγνωστο λογο χρειαστηκε 7 εργασιμες να εμφανιστει ως εξοφλημενος, παρολο που η πληρωμη φαινοταν στο σαιτ απο την πρωτη στιγμη (πληρωμη μεσω του σαιτ). Εικαζω οτι ειναι εσωτερικο τους θεμα, ητοι η πληρωμη γινεται μεν μεσω του payment api αλλα μετα για να περαστει στις εξοφλησεις χρειαζεται αλλες εσωτερικες batch ενεργειες ωστε ο λογαριασμος να συμψηφιστει με την πληρωμη, να βγει εξοφλημενος και να απεικονιστει και στο σαιτ ο λογαριασμος με 0,00 υπολοιπο.

48 minutes ago, ekrepali said:

Άραγε σε όσους είχαν ήδη υπογράψει, θα αναγκαστούν να στείλουν γραπτές ειδοποιήσεις για μονομερή τροποποίηση όρων με αζημίως αποχώρηση;  Το έχουν ξεφτιλίσει το πράγμα πάντως και η ΡΑΕ σφυράει αδιάφορα... η protergia ακόμα διαφημίζει το πρόγραμμα ως μπλε!

Ειπες τη μαγικη λεξη.....ΡΑΕ....Υπαρχει Εποπτικη Αρχη στην Ελλαδα που να προστατευει τους πολιτες/πελατες και να ειναι φοβητρο για τις εταιρειες και τα καρτελ/ολιγοπωλεια??? Οχι.

Βλεπε ΤτΕ, ΡΑΕ, Επιτροπη Κεφαλαιαγορας, Επιτροπη Ανταγωνισμου, ΑΠΔΠΧ κτλ.

Η πλακα ειναι οτι με εξαιρεση την ΤτΕ που ειναι βολεμενοι με μισθαρες και παροχαρες στις υπολοιπες Αρχες δεν εχουν καν σοβαρους μισθους, βλεπεις προσωπικο με διδακτορικα και γνωσεις (ουχι ομως εμπειρια αγορας - σπανιο αυτο) να αμειβονται με 1.000-1.200-1.500 μικτα οταν αυτοι που καλουνται να ελεγξουν αμειβονται υπερπολλαπλασια. Και ειναι και στημενα υποστελεχωμενες οι Αρχες αυτες για ευνοητους λογους. Και με ανυπαρκτα budget. Αρα πως να κανουν την οποια δουλεια υποτιθεται εχουν (λειτουργημα ειναι κανονικα αλλα φευ).

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 1comment είπε

ΑN κάνει συστάσεις γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο. Εδώ με το που ζητήσει κάποιος σύσταση μέσα σε 3 λεπτά (και πολύ λέω) του έχουν στείλει

Τέλη μαϊου με σύσταση από μέλος του φόρουμ πήγα στο swift .

Δεν έχω καταφέρει να κάνω καμιά σύσταση. Δεν τους προλαβαίνω 😁

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Τέλη μαϊου με σύσταση από μέλος του φόρουμ πήγα στο swift .

Δεν έχω καταφέρει να κάνω καμιά σύσταση. Δεν τους προλαβαίνω 😁

Με αφορμή αυτό, να ρωτήσω. Αν κάποιος φτάσει τις 10 συστάσεις, μπορεί να εξακολουθεί να στέλνει το λινκ (εξάλλου ίδιο είναι) κι ας μην έχει οικονομικό όφελος;  Από τους όρους χρήσης αντιλαμβάνομαι ότι ισχύει. Και είναι απαράδεκτο όποιος το εκμεταλλεύεται και συνεχίζει να στέλνει ενώ είμαστε τόσοι που έχουμε.

Σε περίπτωση που ο υφιστάμενος πελάτης συστήσει περισσότερους από 10 φίλους (ανά ΑΦΜ), θα κερδίσει την προσφορά των 50€ μόνο για τους 10 πρώτους φίλους που θα ενεργοποιηθούν επιτυχώς.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
Just now, 1comment said:

Με αφορμή αυτό, να ρωτήσω. Αν κάποιος φτάσει τις 10 συστάσεις, μπορεί να εξακολουθεί να στέλνει το λινκ (εξάλλου ίδιο είναι) κι ας μην έχει οικονομικό όφελος; Υποψιάζομαι ότι αυτό ισχύει αλλά ας επιβεβαιώσουν κι άλλοι. 

Ισχυει απλα δεν εχει οικονομικο οφελος. Εχει μονο ο πελατης που παει το 10*5 και η Προτεργια το νεο πελατη.

Οποτε αν δεν καιγεσαι, μπορεις να αφησεις καποιον αλλον που εχει ακομα αποθεμα μεχρι να ταβανιασει και εκεινος το οφελος του 10*50. One for all and all for one.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Αν κάποιος φτάσει τις 10 συστάσεις, μπορεί να εξακολουθεί να στέλνει το λινκ (εξάλλου ίδιο είναι) κι ας μην έχει οικονομικό όφελος; 

Για ποιο λόγο να το κανει; εγω εδωσα 10 συστασεις και τελος. Τι οφελος εχω να δινω παραπανω συστασεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Για ποιο λόγο να το κανει; εγω εδωσα 10 συστασεις και τελος. Τι οφελος εχω να δινω παραπανω συστασεις;

Τσέκαρε τις τελευταίες 10 σελίδες και όσους ζητάνε και θα καταλαβεις τι έχει συμβεί. Είναι εμφανές.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το θέμα είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένο μέλος (τσέκαρε τις τελευταίες σελίδες και θα καταλάβεις) που με το που ζητήσει κάποιος, του στέλνει μέσα σε 2 λεπτά. Κυριολεκτώ για το χρόνο. Προφανώς έχει στείλει 10 αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Τσέκαρε τις τελευταίες 10 σελίδες και όσους ζητάνε και θα καταλαβεις τι έχει συμβεί. Είναι εμφανές.

μπορει να εβαλε, τα 5 σπιτια,  τα αδερφια , θειους , ανιψια.... και πρεπει να φτασει τα 100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, 1comment said:

Το θέμα είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένο μέλος (τσέκαρε τις τελευταίες σελίδες και θα καταλάβεις) που με το που ζητήσει κάποιος, του στέλνει μέσα σε 2 λεπτά. Κυριολεκτώ για το χρόνο. Προφανώς έχει στείλει 10 αλλά εξακολουθεί να το κάνει. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Χαχαχαχα κοιτα και εγω εχω ξεμεινει εδω και μηνες με τις μισες συστασεις και δεν προλαβαινω να τις δωσω γιατι πολυ απλα δεν θα καθομαι πανω απο το φορουμ να παταω refresh για να στελνω συστασεις.

Αν τυχει και την ωρα που ειμαι μεσα συμπεσω με καποιον που εχει αναγκη και ειμαι πρωτος και θελει να παρει απο εμενα εχεις καλως. Αν οχι παλι καλως. Εφοσον εχει αποδειχτει οτι φιλοι και συγγενεις για τους περισσοτερους απο εμας δεν πειθονται να φυγουν απο τη ΔΕΗ, δεν εχουμε πολλες εναλλακτικες να δωσουμε τις πιστωσεις παρα τετοιες κοινοτητες οπου οπως εχω ξαναπει εμφανιζεται η ζητηση απο μονη της.

Εισαι το μελος που λες να αγνοει οτι στις 10 συστασεις τελος και να φανταζεται οτι θα βγαλει χιλιαδες ευρω απο πιστωσεις 😋

Ισως παλι απλα ειναι καλος σαμαρειτης. Ισως απο την αλλη εχει παει 2-3-5 συνδεσεις/ρολογια στην Προτεργια (δικα του ή συγγενων) και πρακτικα μοιραζει συστασεις απο αλλους για να κερδιζουν και φιλοι του ή να κερδιζει ο ιδιος στα αλλα ρολογια του. Μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν που δεν εχουν νοημα και ειναι και αυτες χασιμο χρονου.

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του, τις πραξεις τους και τις ενεργειες του. Δεν οριζουμε κανεναν αλλο.

Επεξ/σία από Sebu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...