Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επαγγελματικη παροχή στην nrg και πληρώνω γύρω στα 0,20 λεπτά. Τους ζητάω να με πάνε στο nrg fixed on time advanced BUSINESS1 promo που έχει χαμηλή κιλοβατώρα αλλά λένε είναι μόνο για νέους πελάτες. Έχω ανοίξει αίτημα ραε και η πρώτη τους απάντηση είναι ότι είναι μόνο για νέους πελάτες. Αξίζει να το συνεχίσω μέσω ραε να με πάνε; Θα χει αποτέλεσμα;

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Joe22 είπε

H protergia έχει τους δικούς της ρυθμούς...

Ανεξάρτητα επιδοτήσεων, συστάσεων κλπ σε σύγκριση με την elpedison ποια θεωρείτε πιο "σοβαρή" & "αξιόπιστη";

Για εμένα που έχω περάσει και απο τις 2, ξεκάθαρα η Protergia. Στην ουσία με τις μόνες που είχα λιγότερα/καθόλου προβληματα είναι η ΔΕΗ & η Protergia... Όμως πιθανώς να έτυχε...

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Καλημέρα σε ποίο σημείο ακριβώς στο app?

Σε εμένα δεν φαίνεται ακόμα.

Καλημερα πρεπει να κανεις ενημερωση  εφαρμογης απο το playstore και θα στο εμφανισει.Φανταζομαι θα χει βγει και στο appstore.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Έχω επαγγελματικη παροχή στην nrg και πληρώνω γύρω στα 0,20 λεπτά. Τους ζητάω να με πάνε στο nrg fixed on time advanced BUSINESS1 promo που έχει χαμηλή κιλοβατώρα αλλά λένε είναι μόνο για νέους πελάτες. Έχω ανοίξει αίτημα ραε και η πρώτη τους απάντηση είναι ότι είναι μόνο για νέους πελάτες. Αξίζει να το συνεχίσω μέσω ραε να με πάνε; Θα χει αποτέλεσμα;

Δεν έχει νόημα, είναι εμπορική πολιτική της εταιρείας, το κάνουν αρκετά πολλοί πάροχοι αυτό.

Η πιο γρήγορη λύση είναι να κάνεις αλλαγή παρόχου προς κίτρινο πχ ΗΡΩΝ με econtract  και θα σε καλέσουν αμέσως τα πουλάκια χαχα και θα θυμηθούν ότι τελικά το δίνουν και σε παλαιούς πελάτες το πρόγραμμα! 

Προτείνω πάντως να μην ασχοληθείς με το παραπάνω, επίλεξε απευθείας μια προσφορά ίδια (volton flat με promo 30€ , protergia value secure με σύσταση, heron blue generous με econtract, eunice business edge που έχει μηδενικό πάγιο) ή καλύτερη από το fixed on time advanced και αποχαιρέτησέ τους μέχρι την επόμενη φορά.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αλλάζεις πάροχο. Υπάρχουν σταθερά με 0,11-0,12 για ένα χρόνο συν τα δώρα. Μην ασχολείσαι, είναι η πιο ακριβή η nrg γενικότερα. Εμείς έχουμε το εξοχικό που σπάνια πάνε οι γονείς μου με μικρή κατανάλωση και τους έχει γδάρει. Θα το αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο. Το είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες. Η παροχή είναι εργοταξιακή και εδώ και 5 μήνες ο δεδδηε δεν κάνει καμία ενέργεια να την κάνει μόνιμη, ενώ έχω καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά. Όποτε είμαι εγκλωβισμένος στην nrg με 0,20 λεπτά και κατανάλωση πάνω από 2000 το μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Con_stant1ne said:

Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο. Το είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες. Η παροχή είναι εργοταξιακή και εδώ και 5 μήνες ο δεδδηε δεν κάνει καμία ενέργεια να την κάνει μόνιμη, ενώ έχω καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά. Όποτε είμαι εγκλωβισμένος στην nrg με 0,20 λεπτά και κατανάλωση πάνω από 2000 το μήνα.

Βάλε ένα δικηγόρο να κινηθεί κατά ΔΕΔΔΗΕ, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση την έκατσες. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, messinia3 είπε

Πέρασα χθες από κατάστημα elpe και δεν το δίνουν το συγκεκριμένο. Πήρα τηλέφωνο befon και εκεί μου το δώσανε κ μου είπαν ότι είναι μέχρι σήμερα μόνο η δωροεπιταγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Mόλις με πήραν τηλ από Ήρωνα για να κάνω υπαναχώρηση από το κίτρινο swift deal της protergia και να με κρατήσουν ως πελάτη: μου πρότεινε δεκάμηνο σταθερό με 0.89 την kwh και 100 ευρώ δώρο, 10 ανά μήνα. Δηλαδή δώρο τα δέκα πρώτα  πάγια και ελάχιστα χαμηλότερη τιμή kwh.

Γνώμες για το πως να κινηθώ; (μηνιαία κατανάλωση 350 kwh περίπου)

Επεξ/σία από Demetroula
Λάθος παράθεση
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Mόλις με πήραν τηλ από Ήρωνα για να κάνω υπαναχώρηση από το κίτρινο swift deal της protergia και να με κρατήσουν ως πελάτη: μου πρότεινε δεκάμηνο σταθερό με 0.89 την kwh και 100 ευρώ δώρο, 10 ανά μήνα. Δηλαδή δώρο τα δέκα πρώτα  πάγια και ελάχιστα χαμηλότερη τιμή kwh.

Γνώμες για το πως να κινηθώ; (μηνιαία κατανάλωση 350 kwh περίπου)

Καλο ακουγεται και ειδικα αμα δεν εισαι του ψαξιματος και των αλλαγων.Και πιο φθηνο σου  βγαινει η kw .Υπανωρηση δεν χρειαζεται καθως εισαι σε κιτρινο .οποτε θες βγαινεις ανα πασα στιγμη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Demetroula είπε

μου πρότεινε δεκάμηνο σταθερό με 0.89 την kwh και 100 ευρώ δώρο, 10 ανά μήνα. Δηλαδή δώρο τα δέκα πρώτα  πάγια και ελάχιστα χαμηλότερη τιμή kwh.

Θα το εχεις γραπτό αυτο; να εισαι σίγουρη, ζητα το συμβολαιο να σου στειλουν γτ μου κανει λιγο εντυπωση αυτο το 0,089 (απο 0,098 που ειναι), για τα παγια οκ το εχω ξανακουσει. Γτ πολλες φορες οι πωλητες μεχρι τζιτζικια πεταλωνουν για να υπογραψεις. 12μηνο ειναι;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Θα το εχεις γραπτό αυτο; να εισαι σίγουρη, ζητα το συμβολαιο να σου στειλουν γτ μου κανει λιγο εντυπωση αυτο το 0,089 (απο 0,098 που ειναι), για τα παγια οκ το εχω ξανακουσει. Γτ πολλες φορες οι πωλητες μεχρι τζιτζικια πεταλωνουν για να υπογραψεις. 12μηνο ειναι;

Nαι. Μου πρότεινε και το 18μηνο σταθερό με την ίδια τιμή και 108 ευρώ δώρο, μοιρασμένο ανά μήνα ώστε να έρχεται το πάγιο 3.90 ευρώ. Αν καταλήξω σε αυτό, θα το ζητήσω γραπτό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Nαι. Μου πρότεινε και το 18μηνο σταθερό με την ίδια τιμή και 108 ευρώ δώρο, μοιρασμένο ανά μήνα ώστε να έρχεται το πάγιο 3.90 ευρώ. Αν καταλήξω σε αυτό, θα το ζητήσω γραπτό.

Τα 100 κ τα 108 ευρω μπονους ειναι συνηθισμενο, απλως το να δινουν διαφορετικη τιμη kw απο αυτη που εχει το προγραμμα δεν το εχω ξανακουσει, γιαυτο ζητησε το γραπτως.

Τωρα βεβαια σε σχεση με το κιτρινο της προτεργιας οχι οτι ειναι καμια διαφορα ιδιαιτερη (50ευρω η συσταση και αλλα 50 απο τα παγια που ειναι 5ε το μηνα κ οχι 10 που ειναι αυτο που σου προτεινουν=100) , αν υπολογισεις και συστασεις που μπορει να δωσεις υπερτερει κατα πολυ η προτεργια, ακομα και στο σταθερο της να πηγαινες.

1 λεπτό πριν, Akiskosmd είπε

Άρχισαν και από elpe τις συστάσεις 

Για εξηγησε λιγο, τι παιζει;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τα 100 κ τα 108 ευρω μπονους ειναι συνηθισμενο, απλως το να δινουν διαφορετικη τιμη kw απο αυτη που εχει το προγραμμα δεν το εχω ξανακουσει, γιαυτο ζητησε το γραπτως.

Τωρα βεβαια σε σχεση με το κιτρινο της προτεργιας οχι οτι ειναι καμια διαφορα ιδιαιτερη (50ευρω η συσταση και αλλα 50 απο τα παγια που ειναι 5ε το μηνα κ οχι 10 που ειναι αυτο που σου προτεινουν=100) , αν υπολογισεις και συστασεις που μπορει να δωσεις υπερτερει κατα πολυ η προτεργια, ακομα και στο σταθερο της να πηγαινες.

Για εξηγησε λιγο, τι παιζει;

Δίνει 20 σε αυτόν που συστήνει και 50 σε αυτόν που φέρνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...