Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alekout είπε

Νομίζω ούτε τώρα το δίνουν για κυμαινόμενο . Για το σταθερό μόνο . Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορεί με σύσταση , να επιδοτηθεί μια παροχή που πριν ένα μήνα ήταν στην εταιρία . Το έχει κάνει κάποιος ;

Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που πήραν 100αρικο ως αντιπροσφορα και για το  swift on time.

Εννοείται ότι εάν έχεις αποχωρήσει από την εταιρεία μπορείς μετά να λάβεις ρκ νέου σύσταση για την επιστροφή της παροχής σου (αλλάζει ο αριθμός παροχής και προχωράει κανονικά)

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Έκανα καμιά διετία ενεργειακό τουρισμό. Αυτή τη στιγμή σε κίτρινο υπάρχει κάτι αξιόλογο που να δίνει μπόνους εγγραφής????

Τώρα είμαι βολτον είχα ένα πρόγραμμα που κάτω από έναν όριο σου κάνει δώρο τον μήνα, το πήρα όλα οκ, πριν ήμουν  Ηρών, δοκίμασα να ξαναπάω είτε από κατάστημα είτε από econtract και μου απάντησαν θέλει 6 μήνες για να πάρεις ξανά το 50ρι. Υπαρχει κάποιος άλλος πάροχος ??? Είτε μπόνους εγγραφής είτε κουπόνι άπο μάρκετ?? Ενημερώνω μόνο για τουρισμού κίτρινο πράσινο κτλ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Καλημέρα. Έκανα καμιά διετία ενεργειακό τουρισμό. Αυτή τη στιγμή σε κίτρινο υπάρχει κάτι αξιόλογο που να δίνει μπόνους εγγραφής????

Τώρα είμαι βολτον είχα ένα πρόγραμμα που κάτω από έναν όριο σου κάνει δώρο τον μήνα, το πήρα όλα οκ, πριν ήμουν  Ηρών, δοκίμασα να ξαναπάω είτε από κατάστημα είτε από econtract και μου απάντησαν θέλει 6 μήνες για να πάρεις ξανά το 50ρι. Υπαρχει κάποιος άλλος πάροχος ??? Είτε μπόνους εγγραφής είτε κουπόνι άπο μάρκετ?? Ενημερώνω μόνο για τουρισμού κίτρινο πράσινο κτλ 

Εκτος απο προτεργια με συσταση. Εχει αναφερθει για ηρων η εξης πατεντα: πας στο πανακριβο solar που περνεις σιγουρα το 50αρικο ασχετως 6μηνου και μεσα σε πολυ λιγες μερες (μην ξεχαστεις) κανεις εσωτερικη αλλαγη σε αλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mwv είπε

ναι η 1 ειναι γυρω στις 100 max

9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

δεν σε συμφερει το φοιτητικο (9,90 παγιο), κοιτα λιγο το value lite, με μηδενικο παγιο και σχετικα καλη τιμη kw.

δεν ξερω αν γινεται φοιτητικο χωρις πασο, αλλα μαλλον σε βολευει το lite.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Μια χαρά είναι το φοιτητικό για αυτές τις kWh, το lite θα σου βγει πιο ακριβό και νομίζω το δίνουν και χωρίς επίδειξη πάσου

Tα 9,90 δεν είναι πάγιο. Είναι όλο το ρεύμα χωρίς κάτι άλλο. Αν κάψεις πάνω από 115kwh θα χρεωθείς τις παραπάνω με έναν συγκεκριμένο τύπο

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilham είπε

Μια χαρά είναι το φοιτητικό για αυτές τις kWh, το lite θα σου βγει πιο ακριβό και νομίζω το δίνουν και χωρίς επίδειξη πάσου

Tα 9,90 δεν είναι πάγιο. Είναι όλο το ρεύμα χωρίς κάτι άλλο. Αν κάψεις πάνω από 115kwh θα χρεωθείς τις παραπάνω με έναν συγκεκριμένο τύπο

Aφου ξερεις οτι ειναι χωρις πασο, οκ. Δεν το ηξερα. Μονο μην γινει καμια στραβη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εκτος απο προτεργια με συσταση. Εχει αναφερθει για ηρων η εξης πατεντα: πας στο πανακριβο solar που περνεις σιγουρα το 50αρικο ασχετως 6μηνου και μεσα σε πολυ λιγες μερες (μην ξεχαστεις) κανεις εσωτερικη αλλαγη σε αλλο.

Πρωτεργια μπλε? 

Δεύτερη απορία, όχι ότι με κούρασε ο τουρισμός αλλά λόγω έλλειψης επιλογών αν αποφασίσω να πάω μπλε, τι είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο, ιδανικά μονοετές συμβόλαιο εάν υπάρχει και αν παίζει ρόλο για σπίτι που κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά το 200ρι κατανάλωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, costacurta είπε

Πρωτεργια μπλε? 

Δεύτερη απορία, όχι ότι με κούρασε ο τουρισμός αλλά λόγω έλλειψης επιλογών αν αποφασίσω να πάω μπλε, τι είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο, ιδανικά μονοετές συμβόλαιο εάν υπάρχει και αν παίζει ρόλο για σπίτι που κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά το 200ρι κατανάλωση 

Πρέπει να δεις αν σε συμφέρει επειδή δεν έχεις μεγάλη κατανάλωση, γιατί τα μπλε έχουν  απο 10 ευρώ πάγιο.Το θετικό είναι ότι έχεις το καφάλι σου ήσυχο

Επεξ/σία από DrAndreas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, costacurta είπε

Πρωτεργια μπλε? 

Η συσταση ειναι για ολα τα προγραμματα, μπλε κιτρινιο κ πρασινο.

13 λεπτά πριν, costacurta είπε

Αν δεν εχεις ορεξη να εξασκηθεις στο σπορ των συστασεων ωστε να δινεις συστασεις.

Eunice Home EDGE με 7,00 παγιο και 0,098/kw.

https://eunice-power.gr/hlektrikh-energeia/gia-to-spiti/eunice-home-edge/

Επίσης πολυ καλο για μεχρι 200kw θα ηταν και το ELPEDISON Reward Zero fee με μηδενικο παγιο και 0,1395/kw

https://www.elpedison.gr/el/e-contract/oikiako/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/?_gl=1*1g0bwdz*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw7MLDBhAuEiwAIeXGIbikCAV_GNvV63hkTFwMKi42r83jp6U7q0rcvNHp-B4Jy670JjdkpBoCpKIQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADE949mTV23cX5SiciEeopgBqPgyw

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου κάνει σύσταση σε protergia? Ενδιαφέρομαι για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime.

Επ

3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η συσταση ειναι για ολα τα προγραμματα, μπλε κιτρινιο κ πρασινο.

Eunice Home EDGE με 7,00 παγιο και 0,098/kw.

https://eunice-power.gr/hlektrikh-energeia/gia-to-spiti/eunice-home-edge/

Είναι αξιόπιστη εταιρία η Eunice; Είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω τι γίνεται με τους εναλλακτικούς παρόχους.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω οικιακο Γ1 απο την ΔΕΗ και εως τωρα δεν εχω δοκιμασει να παω σε καποιο εναλλακτικο παροχο. Η καταναλωση που εχω ανα μηνα ειναι ~400kwh. 

Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα εσεις? Κυριως σκεφτομαι για μπλε τιμολογιο...

Αυτα που μου κινησαν το ενδιαφερον ειναι 

Protergia Value Secure 12M

nrg fixed on time advanced promo 

ELPEDISON Reward Ultra

Οι ενδοιασμοι μου ειναι γενικα αν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις και κατα ποσο ειναι σταθερες σαν εταιριες (π.χ . στην εξυπηρετηση πελατων, εκδοση λογαριασμων κτλ).

Ευχαριστω εκ των υστερων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Camel4 είπε

Καλησπερα σε ολους. Εχω οικιακο Γ1 απο την ΔΕΗ και εως τωρα δεν εχω δοκιμασει να παω σε καποιο εναλλακτικο παροχο. Η καταναλωση που εχω ανα μηνα ειναι ~400kwh. 

Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα εσεις? Κυριως σκεφτομαι για μπλε τιμολογιο...

ELPEDISON Reward Ultra

Οι ενδοιασμοι μου ειναι γενικα αν υπαρχουν κρυφες χρεωσεις και κατα ποσο ειναι σταθερες σαν εταιριες (π.χ . στην εξυπηρετηση πελατων, εκδοση λογαριασμων κτλ).

Για το reward ultra τρέχει promo με 100€ αλλά νομίζω. Πάντως το κατάστημα Σερρών το διαφημίζει, γιατί από ότι είδα στο site δεν υπάρχει κάτι. Με 400kwh/μήνα συμφέρει περισσότερο της ΕΛΠΕ. Ειδικά μαζί με το δώρο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Camel4 είπε

ELPEDISON Reward Ultra

Όλες οι εταιρείες είναι αξιόπιστες. Κρυφές χρεώσεις δεν υπάρχουν ενα 6% επι των τιμών που βλέπεις αφορά όλες τις εταιρίες μαζί και την Δεη. Όποια σε βολεύει σε θέμα τιμής ανάλογα την κατανάλωση σου πας. Τρέχουν και διάφορες προσφορές κατα καιρούς αρα τα βάζεις ολα κάτω και επιλέγεις. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Camel4 είπε

ELPEDISON Reward Ultra

Αν παρεις και συσταση, προτιμησε Protergia Value Secure 12M, πολυ ενταξει εξυπηρετηση, χρεωσεις, εκδοση λογαριασμου. Επειδη εισαι φρεσκος στις αλλαγες σιγουρα προτημισε ενα μπλε. Οπου και να πας παντως καλυτερα απο ΔΕΗ θα εισαι.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, smyrali είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου κάνει σύσταση σε protergia? Ενδιαφέρομαι για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime.

Επ

Είναι αξιόπιστη εταιρία η Eunice; Είμαι αρχάριος και δεν γνωρίζω τι γίνεται με τους εναλλακτικούς παρόχους.

Να ζητήσεις το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime DEAL

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Να ζητήσεις το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime DEAL

ουτως η αλλως μονο το deal ειναι εμπορικα διαθεσιμο, το παλιο ειναι για οσους ειναι ηδη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...