Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα τηλέφωνο της προτέργιας για τις συστάσεις αλλά δεν μπορώ να το βρω. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2160020517

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα τηλέφωνο της προτέργιας για τις συστάσεις αλλά δεν μπορώ να το βρω. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2160020517

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα 

Το Σεπτέμβριο λήγει το 12 μηνό σταθερό με την ζενίθ 

Θα με πάρουν για προσφορά;;

Ή να ψάχνω για άλλη εταιρεία;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dexs7 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα 

Το Σεπτέμβριο λήγει το 12 μηνό σταθερό με την ζενίθ 

Θα με πάρουν για προσφορά;;

Ή να ψάχνω για άλλη εταιρεία;;

Σίγουρα θα σε καλέσουν. Το θέμα είναι να τσιμπήσεις καμία προσφορά χρηματική και αυτό συνήθως γίνεται εαν κάνεις αίτηση σε άλλο παροχο. 

Δημοσ.
Στις 11/7/2025 στις 12:39 ΜΜ, messinia3 είπε

Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που πήραν 100αρικο ως αντιπροσφορα και για το  swift on time.

Εννοείται ότι εάν έχεις αποχωρήσει από την εταιρεία μπορείς μετά να λάβεις εκ νέου σύσταση για την επιστροφή της παροχής σου (αλλάζει ο αριθμός παροχής και προχωράει κανονικά)

Αφού γίνεται σύσταση , πάλι 100€ είναι εμμέσως . 

Χθες με κάλεσαν κι από Elpe . Για επιστροφή παλιού πελάτη , με 5Χ20€  και για κυμαινόμενο . Τους είπα να με πάρουν από βδομάδα για να το σκεφτώ . 

Κάτι που δεν είχα λάβει υπόψη, είναι ότι ( θα ) είμαι πιστωτικός κανά 100ρικο από συστάσεις . Αυτά θα μείνουν κάβα μέχρι να επιστρέψω ; Δεν πιστεύω να χαθούν .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alekout είπε

Χθες με κάλεσαν κι από Elpe . Για επιστροφή παλιού πελάτη , με 5Χ20€  και για κυμαινόμενο . Τους είπα να με πάρουν από βδομάδα για να το σκεφτώ . 

Κάτι που δεν είχα λάβει υπόψη, είναι ότι ( θα ) είμαι πιστωτικός κανά 100ρικο από συστάσεις . Αυτά θα μείνουν κάβα μέχρι να επιστρέψω ; Δεν πιστεύω να χαθούν .

Πιστωτικος στην protergia εννοείς ε?

Θα υπάρχουν στο ΑΦΜ σου,είτε τα ζητάς σε iban είτε τα αφήνεις κάβα για την επιστροφή σου.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alekout είπε

5x20 δίνει τώρα η ελπε; 5x10 έδινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχές Αυγούστου τελειώνει το smart night 40 ακούς ζενίθ;θα την έχω κάνει για protergia στο deal λοιπόν μετράς ώρες.....2 παροχές είναι....δεν θα σε παρακαλάω για πολύ ή θα βγάλεις κάτι να τους πάρεις τα σώβρακα όπως πέρυσι ή φιλούρες και από κει η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου...😂

Επεξ/σία από vassilis211973
  • Haha 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alekout είπε

Καλησπέρα στους συμφορουμιτες.

Έχουμε τηλέφωνο από elpedison για να ζητήσουμε την επιστροφή παλιού πελάτη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο το elpedison reward zero free χωρις πάγιο, λεει τιποτα;

Υψηλή χρεωση κιλοβατώρας για να ισοσταθμισει το 0 πάγιο. Αξίζει μόνο για κλειστό σπίτι ή πολύ μικρή κατανάλωση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/7/2025 στις 1:15 ΜΜ, Seldon40 είπε

Η συσταση ειναι για ολα τα προγραμματα, μπλε κιτρινιο κ πρασινο.

Αν δεν εχεις ορεξη να εξασκηθεις στο σπορ των συστασεων ωστε να δινεις συστασεις.

Eunice Home EDGE με 7,00 παγιο και 0,098/kw.

https://eunice-power.gr/hlektrikh-energeia/gia-to-spiti/eunice-home-edge/

Επίσης πολυ καλο για μεχρι 200kw θα ηταν και το ELPEDISON Reward Zero fee με μηδενικο παγιο και 0,1395/kw

https://www.elpedison.gr/el/e-contract/oikiako/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/?_gl=1*1g0bwdz*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw7MLDBhAuEiwAIeXGIbikCAV_GNvV63hkTFwMKi42r83jp6U7q0rcvNHp-B4Jy670JjdkpBoCpKIQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADE949mTV23cX5SiciEeopgBqPgyw

Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ. Σκέφτομαι να περιμένω άλλο έναν μήνα βολτον και έπειτα να επιστρέψω στο τουρισμό με ηρων. Μου είπαν μετά τό 6μηνο μπορώ να ξανάπάρω το μπόνους στην ηρων. Βέβαια από εκεί και πέρα δεν βλέπω φως για ενεργειακό τουρισμό και θα πάω μπλε. Το πρόβλημά μου είναι βέβαια ότι και βαριέμαι και δεν θέλω κυρίως να στελνω αριστερά δεξιά συστάσεις (ήδη κάθε φορά που κάνω ερώτηση στο νήμα μου σκάνε 5 dm συστάσεων) ώστε να αποφύγω το βαρύ πάγιο των 10 ευρώ. Τό ότι είναι φθηνότερο το ρεύμα σε μένα που μοιράζω χρόνο σε δουλειά και 2 σπίτια (στο δίσκο μού κάτι τι πατρικό) έχω μια καταλαλωση κάτω από 150 δεν νομίζω ότι γλυτώνω και κάτι φοβερό πιθανόν στα μπλε να βγαίνει και παραπάνω. Αλλά λέμε τώρα λόγω κούρασης διαδικασίας αλλαγών κτλ τι με συμφέρει ένα απλό μπλε πρόγραμμα χωρίς συστάσεις πάντα. 

Υπάρχει κάποιο μπλε χωρίς πάγια και η τιμή ας είναι λίγο ποιο ακριβή. Και επίσης ιδανικά 6μηνο η μονοετές διότι σήμερα νοικιάζω αύριο μπορεί όχι. 

Αν δεν είναι εφικτό μένω απλά κίτρινο 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, costacurta είπε

Υπάρχει κάποιο μπλε χωρίς πάγια και η τιμή ας είναι λίγο ποιο ακριβή. Και επίσης ιδανικά 6μηνο η μονοετές διότι σήμερα νοικιάζω αύριο μπορεί όχι. 

Χωρις παγιο, και για χαμηλη καταναλωση, ελπεντισον. 0,1395/kw

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-zero-fee_134062/

Ισως και αυτο:

https://eunice-power.gr/hlektrikh-energeia/gia-to-spiti/eunice-home-edge/

7 ευρω παγιο, και 0,098/kw

και το μπλε της προτεργια μονο με το να παρεις συσταση χωρις να κηνυγας να δωσεις συστασεις.

Αν υπολογισεις 12μηνο με 150 kw που ειπες, και τα τρια πανω κατω στα ιδια θα σου ερθουν.

Οι τιμες αυτες βεβαια ειναι για τωρα, εσυ λες αρχικα να περιμενεις ενα μηνα βολτον μετα τουρισμο ηρων αρα καλο οκτωβριο στην ουσια, οποτε βλεπεις τοτε τι θα υπαρχει.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, costacurta είπε

Σέ ευχαριστώ πάρα πολύ. Σκέφτομαι να περιμένω άλλο έναν μήνα βολτον και έπειτα να επιστρέψω στο τουρισμό με ηρων. Μου είπαν μετά τό 6μηνο μπορώ να ξανάπάρω το μπόνους στην ηρων. Βέβαια από εκεί και πέρα δεν βλέπω φως για ενεργειακό τουρισμό και θα πάω μπλε. Το πρόβλημά μου είναι βέβαια ότι και βαριέμαι και δεν θέλω κυρίως να στελνω αριστερά δεξιά συστάσεις (ήδη κάθε φορά που κάνω ερώτηση στο νήμα μου σκάνε 5 dm συστάσεων) ώστε να αποφύγω το βαρύ πάγιο των 10 ευρώ. Τό ότι είναι φθηνότερο το ρεύμα σε μένα που μοιράζω χρόνο σε δουλειά και 2 σπίτια (στο δίσκο μού κάτι τι πατρικό) έχω μια καταλαλωση κάτω από 150 δεν νομίζω ότι γλυτώνω και κάτι φοβερό πιθανόν στα μπλε να βγαίνει και παραπάνω. Αλλά λέμε τώρα λόγω κούρασης διαδικασίας αλλαγών κτλ τι με συμφέρει ένα απλό μπλε πρόγραμμα χωρίς συστάσεις πάντα. 

Αν δεν είναι εφικτό μένω απλά κίτρινο 

Όπως είπε ο Seldon40 η elpedison έχει μπλε χωρίς πάγιο και για αιτήσεις σε καταστήματα δίνουν και 100€. Δεν ξέρω αν είναι σε δωροεπιταγη ή έκπτωση σε λογαριασμό. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...