Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάγια εντολή στον ΗΡΩΝ τι παίζει??  Αν βάλω κάρτα βγαίνει εύκολα? Η να περιμένω λογαριασμό και να βάλω σε τραπεζικό λογαριασμό?

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 minutes ago, Dogtor21 said:

Πάγια εντολή στον ΗΡΩΝ τι παίζει??  Αν βάλω κάρτα βγαίνει εύκολα? Η να περιμένω λογαριασμό και να βάλω σε τραπεζικό λογαριασμό?

Όχι δε βγαίνει εύκολα. Πρέπει να στείλεις γραπτό αίτημα στο τμήμα διαχείρισης πληρωμών του ΗΡΩΝ ( υπάρχει ειδική φόρμα που συμπληρώνεις) όπου γράφεις τον πλήρη 12ψηφιο, την ημερομηνία που ενεργοποίησες τη πάγια... και μόνο έτσι καταργείται. 

Κάντο σε τράπεζα καλύτερα.

12 hours ago, 123Loukas123 said:

Καλησπέρα. Για Φ.Α. τι συμφέρει σταθερό η κυμαινόμενο τιμολόγιο? Μέχρι τώρα είμαι ΗΡΩΝ gas max home.

Άθροισα τους λογαριασμούς από 19/7/24 έως 22/5/2025 και είναι περίπου 500 ευρώ

Από το ιστορικό καταναλώσεων φαίνονται 5144 kWh, ενώ από το άθροισμα των λογαριασμών (που έχει και έναντι μέσα) 6770 kWh

https://www.insomnia.gr/forums/topic/830110-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα-v2/page/82/#comments

• Like 1
Δημοσ.

Νέος συνδρομητής protergia και χωρίς να έχω ακόμη λάβει τον 1ο λογαριασμό: 

πώς ενεργοποιείται η εντολή πάγιας τραπεζικής πληρωμής ώστε η συνέπεια κλπ να είναι δεδομένη;

Ζητώ τηλεφωνικώς κάποιο RF, κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Νέος συνδρομητής protergia και χωρίς να έχω ακόμη λάβει τον 1ο λογαριασμό: 

πώς ενεργοποιείται η εντολή πάγιας τραπεζικής πληρωμής ώστε η συνέπεια κλπ να είναι δεδομένη;

Ζητώ τηλεφωνικώς κάποιο RF, κάνω κάτι άλλο;

Oταν εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος θα τον πληρωσεις κανονικα και εμπροθεσμα. Με το RF που θα αναγραφεται στον πρωτο λογαριασμο αμεσα θα κανεις παγια εντολη μεσω ibank η οποια προφανως θα ισχυει απο τον δευτερο λογαριασμο. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όχι δε βγαίνει εύκολα. Πρέπει να στείλεις γραπτό αίτημα στο τμήμα διαχείρισης πληρωμών του ΗΡΩΝ ( υπάρχει ειδική φόρμα που συμπληρώνεις) όπου γράφεις τον πλήρη 12ψηφιο, την ημερομηνία που ενεργοποίησες τη πάγια... και μόνο έτσι καταργείται. 

Κάντο σε τράπεζα καλύτερα.

Σχετικά με Ηρων, αν θέλουμε να κάνουμε πάγια εντολή μέσω τραπέζης για να γλιτώσουμε την εγγύηση, αλλά δεν έχει βγει πρώτος λογαριασμός, τι γίνεται; Μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε πιο μετά αφού βγει; Ο πρώτος λογαριασμός όμως δεν θα έχει μέσα και την εγγύηση που θα πρέπει να πληρωθεί;

Δημοσ.

Με πήραν απο προτέργια για ανανέωση και μου πρότειναν το σταθερο value secure 12M με 0.099 και δώρο 100 ευρώ. Η κατανάλωση μου ειναι 200-250Kwh το μήνα. Υπάρχει κάτι οικονομικότερο αν πάω σε κάποιον άλλο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Με πήραν απο προτέργια για ανανέωση και μου πρότειναν το σταθερο value secure 12M με 0.099 και δώρο 100 ευρώ. Η κατανάλωση μου ειναι 200-250Kwh το μήνα. Υπάρχει κάτι οικονομικότερο αν πάω σε κάποιον άλλο;

Όχι. Μια χαρά είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _^ThEo^_ είπε

Μια χαρα ειναι με το δωρο 100ε.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, nickgreck said:

Σχετικά με Ηρων, αν θέλουμε να κάνουμε πάγια εντολή μέσω τραπέζης για να γλιτώσουμε την εγγύηση, αλλά δεν έχει βγει πρώτος λογαριασμός, τι γίνεται; Μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε πιο μετά αφού βγει; Ο πρώτος λογαριασμός όμως δεν θα έχει μέσα και την εγγύηση που θα πρέπει να πληρωθεί;

Aμα δηλώσεις πάγια εντολή στη σύμβαση, δε χρεώνεται στον 1ο λογαριασμό εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες να ρωτήσω κάτι. Μπήκα και εγώ πρόσφατα στη πρωτεργια μέσω ενός παιδιού άπο εδώ. Αυτός πήρε το 50ρι εγώ τα 5 δεκαεθρα. 

Εγώ νοικιάζω. Μπορώ να βάλω το σπίτι στο χωριό εκεί κάνοντας σύσταση την μητέρα μου καί να πάρω 50 ευρώ καθώς επίσης και το πατρικό που είναι στο πατέρα μου και να πάρω αλλά 50 σωστά? 

1)αυτο γίνεται? Είναι 2 διαφορετικά σπίτια παίζει ρολό ό,τι είναι γονεις μου? 

2) τα 50ευρα έρχονται εφάπαξ ή και αυτά σε δόσεις σε βάθος χρόνου παρακάτω? 

3)αν βάλω τον ένα σπίτι σε κίτρινο και για κάποιο λόγο λόγο αποφασίσω σε 1 η 2 μήνες να φύγω χάνω κάτι? Εννοώ υπάρχει προϋπόθεση για αυτό το δώρο να μείνεις κάποιο διάστημα? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παίδες να ρωτήσω κάτι. Μπήκα και εγώ πρόσφατα στη πρωτεργια μέσω ενός παιδιού άπο εδώ. Αυτός πήρε το 50ρι εγώ τα 5 δεκαεθρα. 

Εγώ νοικιάζω. Μπορώ να βάλω το σπίτι στο χωριό εκεί κάνοντας σύσταση την μητέρα μου καί να πάρω 50 ευρώ καθώς επίσης και το πατρικό που είναι στο πατέρα μου και να πάρω αλλά 50 σωστά? 

1)αυτο γίνεται? Είναι 2 διαφορετικά σπίτια παίζει ρολό ό,τι είναι γονεις μου? 

2) τα 50ευρα έρχονται εφάπαξ ή και αυτά σε δόσεις σε βάθος χρόνου παρακάτω? 

3)αν βάλω τον ένα σπίτι σε κίτρινο και για κάποιο λόγο λόγο αποφασίσω σε 1 η 2 μήνες να φύγω χάνω κάτι? Εννοώ υπάρχει προϋπόθεση για αυτό το δώρο να μείνεις κάποιο διάστημα? 

1)Για κάθε σύσταση που θα κάνεις θα λάβεις 50 ευρώ εσύ και 50 σπαστά (10 ευρώ για 5 μήνες) αυτός που θα συστήσεις.

2)Τα 50ευρα της σύστασης της δικής σου είναι εφάπαξ.Μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή που θα συστήσεις θα υπάρχουν διαθέσιμα στην εφαρμογή 50 ευρώ για εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό (πρέπει να το επιλέξεις εσύ, δε γίνεται αυτόματα)

3) από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η παροχή λαμβάνεις τα 50 ευρώ της σύστασης ασχέρως χρώματος τιμολογίου. Αυτός που έχει λάβει τη σύσταση , δηλαδή τα 10 ευρώ για 5 μήνες , προφανώς εάν αποχωρήσει από την εταιρεία νωρίτερα χάνει το  όποιο ποσό δεν του έχει πιστωθεί ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια σύσταση παρακαλώ για προτέργια,εφόσον το πρόγραμμα μου (μπλε ζενίθ) τελειώνει 28 Αύγουστου να προχωρήσω στην αλλαγή λόγω του ότι θα θέλει και κάποιες μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...