Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gespi79 είπε

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Για νεο σπιτι που θα νοικιασω τον Σεπτεμβρη και το χειμώνα λογικα θα ζεσταινομαι μονο με aircondition που δεν εχω ξανακανει, δεν ξερω τι θα με συμφερε. (Θα ειναι λιγο καπου 55-60 τετραγωνικα ενώ ο χωρος που θελω να ζεσταινει ειναι ισως τα 25-30.)

Σε αυτο το σπιτι που ειμαι τωρα εχω καταναλωσει τους 2 τελευταιους μηνες 130 και 170kwh αλλα με φιδωλή χρήση κλιματιστικου (ανεμιστηρας οροφης τιμιος) και τον χειμωνα ειχαμε πετρελαιο γιαυτο ψάχνομαι τώρα.
Θα κοιταξω να παρω ενα 12αρι A++ ή Α+++ στη θερμανση αλλά πάλι ιδέα δεν έχω πως μεταφραζεται αυτο σε ώρες και εντελει κιλοβατωρες.
Εχει κανεις εμπειρία παρόμοια να μου πει τι πρόγραμμα χρησιμοποιει ή να μου δωσει καποια κατεύθυνση προς τι είδος να ψάξω?

Eνας φίλος μου είπε τα πακέτα του picasso και εδω βλεπω αρκετα ποστ για protergia. Το picasso παιρνει και συστάσεις;

Καλημέρα μακριά απο το picasso. Είναι ύπουλο πρόγραμμα που απο παιδιά εδω του forum που τα ξέρουν και εχουν υπολογίσει έχει περιπου στα 0,145 η kw πολυ ακριβή. Σύσταση παίζει και σε αυτό και σε ολα τα προγράμματα της . Αμα πας σε σταθερό πρωτεργια πολυ καλύτερο το μπλε secure πιο οικονομικό και με σύσταση εννοείται να πας αμα πας πρωτεργια. Εαν έχεις τον χρόνο να κοιτας αρχές του μηνα τιμες απο εδω θα σε βόλευε το κίτρινο της. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Σε κάνα μήνα λήγει το ένδοξο smart night και είμαι σε αναζήτηση.. με κάλεσε η ΔΕΗ για ένα πρόγραμμα σταθερό με 14 λεπτά kwh και 5 ευρώ πάγιο και μου δίνει λέει 100 στον πρώτο λογαριασμό και 9 μήνες antenna plus . Πώς το βλέπετε αξίζει;

Ανάλογα τι kwh καις και εαν σου χρειάζεται το antenna plus. Καλή προσφορά αμα το χεις ανάγκη.Σαν πρόγραμμα η kwh είναι ακριβή βρίσκεις φθηνότερα. Τα υπολογίζεις και αποφασίζεις. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Σε κάνα μήνα λήγει το ένδοξο smart night και είμαι σε αναζήτηση.. με κάλεσε η ΔΕΗ για ένα πρόγραμμα σταθερό με 14 λεπτά kwh και 5 ευρώ πάγιο και μου δίνει λέει 100 στον πρώτο λογαριασμό και 9 μήνες antenna plus . Πώς το βλέπετε αξίζει;

Υπάρχουν αρκετά φθηνότερα σταθερά προγράμματα στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Ανάλογα τι kwh καις και εαν σου χρειάζεται το antenna plus. Καλή προσφορά αμα το χεις ανάγκη.Σαν πρόγραμμα η kwh είναι ακριβή βρίσκεις φθηνότερα. Τα υπολογίζεις και αποφασίζεις. 

200-300 μέσο όρο..

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Υπάρχουν αρκετά φθηνότερα σταθερά προγράμματα στην αγορά.

Το 100αρικο είναι αυτό που με δελεάζει.. και τα 5 πάγιο.. αν σπάσω το 100αρικο δια 12  είναι - 8.5 το μήνα άρα μηδενικο πάγιο και άλλα 3.5 από το λογαριασμό.. ε;;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gespi79 είπε

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Για νεο σπιτι που θα νοικιασω τον Σεπτεμβρη και το χειμώνα λογικα θα ζεσταινομαι μονο με aircondition που δεν εχω ξανακανει, δεν ξερω τι θα με συμφερε. (Θα ειναι λιγο καπου 55-60 τετραγωνικα ενώ ο χωρος που θελω να ζεσταινει ειναι ισως τα 25-30.)

Σε αυτο το σπιτι που ειμαι τωρα εχω καταναλωσει τους 2 τελευταιους μηνες 130 και 170kwh αλλα με φιδωλή χρήση κλιματιστικου (ανεμιστηρας οροφης τιμιος) και τον χειμωνα ειχαμε πετρελαιο γιαυτο ψάχνομαι τώρα.
Θα κοιταξω να παρω ενα 12αρι A++ ή Α+++ στη θερμανση αλλά πάλι ιδέα δεν έχω πως μεταφραζεται αυτο σε ώρες και εντελει κιλοβατωρες.
Εχει κανεις εμπειρία παρόμοια να μου πει τι πρόγραμμα χρησιμοποιει ή να μου δωσει καποια κατεύθυνση προς τι είδος να ψάξω?

Eνας φίλος μου είπε τα πακέτα του picasso και εδω βλεπω αρκετα ποστ για protergia. Το picasso παιρνει και συστάσεις;

Οχι picasso δεν σε συμφερει με τιποτα. 

Καταρχας αν η καταναλωση σου ειναι ας πουμε 200kw τον μηνα, σε συμφερει κυμαινομενο που εχει πιο χαμηλο παγιο. Και συγκεκριμενα το swift on time deal της προτεργια με 5παγιο +0,09093/kw.

Στα κυμαινομενα ομως πρεπει καθε μηνα να παρακολουθεις τιμες ωστε αν χρειαστει να κανεις αλλαγη. Εαν αυτο ειναι δυσκολο για σενα και υπαρχει περιπτωση να ξεχαστεις σε καποιο που ανεβει η τιμη του χωρις να το καταλαβεις τοτε το σταθερο ειναι μονοδρομος.

Ειτε Προτεργια σταθερο secure12M, 9,90 παγιο + 0,099/kw.

Ειτε Eunice Home EDGE, 7ευρω παγιο + 0,098/kw. 

Και τα δυο ιδια τιμη θα σου ερθουν μεσα στο χρονο εαν υπολογισεις και την συσταση στην προτεργια, εαν υπαρχει πιθανοτητα να δωσεις και καμια συσταση τοτε υπερτερει η προτεργια.

Για χαμηλες καταναλώσεις ειναι και το ELPEDISON Reward Zero fee με 0 παγιο και 0,1395/kw.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

200-300 μέσο όρο..

Το 100αρικο είναι αυτό που με δελεάζει.. και τα 5 πάγιο.. αν σπάσω το 100αρικο δια 12  είναι - 8.5 το μήνα άρα μηδενικο πάγιο και άλλα 3.5 από το λογαριασμό.. ε;;

Πολύ ακριβή τιμή kwh όμως.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

και άλλα 3.5 από το λογαριασμό.. ε;;

ναι σωστα.Κανονικα οι καταναλωσεις σου ειναι για κιτρινο αλλα εαν δεν υπαρχει δυνατοτητα παρακολουθησης μπλε αναγκαστικα.Εαν παιξεις με συσταση και επωφεληθεις 5χ10 και με την δυνατοτητα δικια σου συστασης μετα θα χεις μεγαλυτερο κερδος.Το antenna plus αμα το χεις αναγκη εχεις και απο εκει κερδος νομιζω ειναι κανα 9 το μηνα.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, gemis XTX said:

200-300 μέσο όρο..

Θα έχεις όμως 3000kwh x 0.145 = 435 ευρώ ρεύμα. Οπότε τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις

435 ρευμα + 60 πάγιο - 100 δώρο =395 ευρώ ετησιως

Στην προτεργια θα έχεις

297 ρευμα + 119 πάγιο -(5*10) = 366 ευρώ.

Υπολόγισα με 250 kWh το μήνα. Αν έχεις παραπάνω η διαφορά θα είναι υπέρ της προτεργιας και λιγότερες υπέρ της ΔΕΗ.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

200-300 μέσο όρο..

Με ενα απλο υπολογισμο 300kw.

ΔΕΗ 5+(0,14Χ300)= 47 Χ 12= 564 - 100 (δωρο) = 464 ΕΥΡΩ τον χρονο.

ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ 9,90 + (0,099Χ300)= 39,60 Χ 12 = 475,20 - 50(απο συσταση) = 425,20 τον χρονο.

Κανε υπολογισμους με τα δωρα που σου δινουν για να δεις τι σε συμφερει. Μην τσιμπας μονο με τα δωρα, παιζει ρολο και η τιμη κιλοβατωρας. και βαλε οτι υπολογισα μονο τη συσταση που θα παρεις οχι τυχον αλλες που θα δωσεις.

14 λεπτά πριν, vali είπε

Θα έχεις όμως 3000kwh x 0.145 = 435 ευρώ ρεύμα. Οπότε τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις

435 ρευμα + 60 πάγιο - 100 δώρο =395 ευρώ ετησιως

Στην προτεργια θα έχεις

297 ρευμα + 119 πάγιο -(5*10) = 366 ευρώ.

Υπολόγισα με 250 kWh το μήνα. Αν έχεις παραπάνω η διαφορά θα είναι υπέρ της προτεργιας και λιγότερες υπέρ της ΔΕΗ.

Mε προλαβες στους υπολογισμους. Ακριβως αυτο πρεπει να κανουμε ειδικα στα σταθερα, να υπολογισεις ολο τον χρονο μειον τα δωρα ωστε να καταλαβεις αν συμφερει.

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα στη protergia με  πρόσκληση  και μετά από ενάμιση μήνα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Όμως πουθενά δε βλέπω την έκπτωση των 10,00€ (έκπτωση 10 ευρώ στους 5 πρώτους λογαριασμούς). Έπρεπε να κάνω κάτι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 111111 είπε

Πήγα στη protergia με  πρόσκληση  και μετά από ενάμιση μήνα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Όμως πουθενά δε βλέπω την έκπτωση των 10,00€ (έκπτωση 10 ευρώ στους 5 πρώτους λογαριασμούς). Έπρεπε να κάνω κάτι;

Το συμβόλαιο το έγραφε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Το συμβόλαιο το έγραφε?

συγνώμη τώρ το είδα. Άλλες χρεώσεις -10,00€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 111111 είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν αναγράφεται κάπου? Στη σύμβαση που είχες υπογράψει είχε την ένδειξη BAF50?

Στέλνεις email στην εταιρεία προφανώς και ζητάς την πίστωση του δώρου των 50 ευρώ κατά αναλογία. Μπορείς να το κάνεις και απευθείας μέσω αναφοράς στο myrae.

Edit : όλα καλά λοιπόν

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 111111 είπε

Παρε τηλ. να το πεις ισως εγινε λαθος, επρεπε να το αναγραφει στη δευτερη σελιδα, στη χρεωση προμηθειας, εκει που αναγραφει: "Άλλες Χρεώσεις Βάσει Όρων Συμβολαίου" και απο κάτω: "BAF Promo (1/5): -10,00 €"

1 λεπτό πριν, 111111 είπε

συγνώμη τώρ το είδα. Άλλες χρεώσεις -10,00€

ΟΚ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας 

Μια σύσταση protergia αν είναι εύκολο,θα το εκτιμούσα 

Ευχαριστώ

Edit:Σας ευχαριστώ όλους,με καλύψατε 

Επεξ/σία από CosmosOrion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...