Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μια σύσταση και εγώ για Protergia θα ήθελα.

3 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Καλημέρα, μια σύσταση και εγώ για Protergia θα ήθελα.

Έλαβα, ευχαριστω!

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι είστε ήδη στην Protergia τσεκάρετε το Protergia Club.

Έχει διάφορα κουπόνια όπως Έκπτωση 5€ στον επόμενο λογαριασμό και 10% έκπτωση στο BOX delivery app.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Όσοι είστε ήδη στην Protergia τσεκάρετε το Protergia Club.

Έχει διάφορα κουπόνια όπως Έκπτωση 5€ στον επόμενο λογαριασμό και 10% έκπτωση στο BOX delivery app.

καλημερα, μπορεισ να δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες?

Δημοσ.

Καλημέρα! Είναι προυπόθεση να είσαι πελάτης για 1 έτος... Πάντως καλή κίνηση σε συνδυασμό με τις συστάσεις...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nick_21 είπε

Καλημέρα! Είναι προυπόθεση να είσαι πελάτης για 1 έτος... Πάντως καλή κίνηση σε συνδυασμό με τις συστάσεις...

Αρκετά επιθετική πολιτική από την protergia ώστε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

εγω είμαι απο τον Μάρτιο πελατης πάντως και μου το εμφάνισε κανονικά στο protergia app

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vdeseris είπε

εγω είμαι απο τον Μάρτιο πελατης πάντως και μου το εμφάνισε κανονικά στο protergia app

Κάπου έχει γραφτεί ότι δεν υπάρχει ως επιλογή στο app σε όσους είναι πελάτες κάτω του χρόνου το protergia club. Και σε μένα που είμαι από Φλέβαρη πάτνως πελάτης δεν το εμφανίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάπου έχει γραφτεί ότι δεν υπάρχει ως επιλογή στο app σε όσους είναι πελάτες κάτω του χρόνου το protergia club. Και σε μένα που είμαι από Φλέβαρη πάτνως πελάτης δεν το εμφανίζει.

Ανήκεις σε αυτό το level:

Protergia Club Orange

Αναλυτικά

• Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις κατεβάσει την εφαρμογή Protergia App και έχεις εγγραφεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης Protergia Club.
  • Τώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις αποκλειστικά οφέλη και προσφορές μέσω του Protergia Club.
Αναβάθμισε το level σου

Protergia Club Premium

Αναλυτικά

• Για να αναβαθμιστείς σε αυτό το level χρειάζεται είσαι πελάτης Protergia για τουλάχιστον ένα χρόνο.
  • Απόλαυσε μεγαλύτερες εκπτώσεις και ανταμοιβές από επιλεγμένους συνεργάτες ως μέρος του Premium Protergia Club.
Επεξ/σία από vdeseris
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vdeseris είπε

Protergia Club Orange

Αναλυτικά

• Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις κατεβάσει την εφαρμογή Protergia App και έχεις εγγραφεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης Protergia Club.
  • Τώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις αποκλειστικά οφέλη και προσφορές μέσω του Protergia Club.
Αναβάθμισε το level σου

Protergia Club Premium

Αναλυτικά

• Για να αναβαθμιστείς σε αυτό το level χρειάζεται είσαι πελάτης Protergia για τουλάχιστον ένα χρόνο.
  • Απόλαυσε μεγαλύτερες εκπτώσεις και ανταμοιβές από επιλεγμένους συνεργάτες ως μέρος του Premium Protergia Club.

Προσωπικά εγώ δε βρίσκω καν το protergia club.Εμφανίζεται αχνά στην αρχή το εικονίδιο και μετά εξαφανίζεται.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Προσωπικά εγώ δε βρίσκω καν το protergia club.Εμφανίζεται αχνά στην αρχή το εικονίδιο και μετά εξαφανίζεται.

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Αν και νέος πελάτης βέβαια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vdeseris είπε

Protergia Club Orange

Αναλυτικά

Αναβάθμισε το level σου

Protergia Club Premium

Αναλυτικά

Σιγά μην κάνουμε και τελετές μύησης για να πάρουμε μια καλή τιμή στην ενέργεια. Τί είναι αυτοί ρε!

• Haha 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Από κυμαινόμενα προγράμματα και με δεδομένο ότι δεν έχεις εικόνα των καταναλώσεών σου το swift on time deals της protergia είναι μία καλή επιλογή. Όπως γράφεις θα πρέπει να αφιερώνεις 5 λεπτάκια κάθε μήνα για τυχόν αλλαγές. Ιουλίο ξεκίνησε αυτό, λογικά θα διαρκέσει κάποιο διάστημα ακόμα.

Αυτό είχα κατά νου και εγώ. Ο διχασμός μου είναι το αέριο. Μέχρι στιγμής έλεγα να κάνω ξεχωριστά πακέτα ίσως και σε διαφορετικούς παρόχους αλλά κάποιοι μου λένε να κοιτάξω πακέτο ρεύμα +αέριο μαζί. Ποια είναι η γνώμη σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sofiapapaschoina είπε

Αυτό είχα κατά νου και εγώ. Ο διχασμός μου είναι το αέριο. Μέχρι στιγμής έλεγα να κάνω ξεχωριστά πακέτα ίσως και σε διαφορετικούς παρόχους αλλά κάποιοι μου λένε να κοιτάξω πακέτο ρεύμα +αέριο μαζί. Ποια είναι η γνώμη σου;

Εγώ θα σου έλεγα ξεχωριστά ρεύμα και αέριο (υπάρχει και σχετικό νήμα να ρίξεις μία ματιά) . 

edit:άκυρο στο αέριο δεν ισχύουν οι συστάσεις.

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...