Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που έχεις?το swift on time deal είναι από αρχές Ιουλίου το φθηνό κράχτης της protergia πάντως. 

Αυτη την στιγμή απ οτι βλεπω εχω το πρασινο

Protergia Οικιακό - Value Special

Εχει καποιο καλυτερο για να αλλαξω σε καποιο αλλο ή υπαρχει καποιος λογος να μην επιλεξω το swift on time deal?

Επεξ/σία από GeorgeGK
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Εχει καποιο καλυτερο για να αλλαξω σε καποιο αλλο ή υπαρχει καποιος λογος να μην επιλεξω το swift on time deal?

Εάν θες να κάνεις εσωτερική αλλαγή ειναι οτι καλύτερο,αν και θεωρητικά τέλος του μήνα θα πρέπει να ξαναδείς εάν παραμένει στην ίδια τιμή. 

Δημοσ.

Δεν θα ειχα θεμα να παω και σε αλλο παροχο απλά απο το site που εστειλα που εχει τα συγκριτικα μου φανηκε το οτι swift on time deal ειναι το πιο worth

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeGK είπε

Δεν θα ειχα θεμα να παω και σε αλλο παροχο απλά απο το site που εστειλα που εχει τα συγκριτικα μου φανηκε το οτι swift on time deal ειναι το πιο worth

Είναι εξαιρετικό κυμαινόμενο ειδικά εάν συνδυαστεί με σύσταση για τα 50 ευρώ δώρο στο 5μηνο.το θέμα είναι ότι η fixed τιμή του ισχύει για Ιούλιο.Δεν είμαστε θεωρητικά βεβεοι ότι θα συνεχίσει τον Αύγουστο. Αφού είσαι ήδη protergia εννοείται ότι κάνεις την εσωτερική αλλαγή και εν τω μεταξύ σκεφτεσαι εάν υπάρχει κάτι μεταβατικό σε άλλο παροχο.

Δημοσ.
Στις 27/7/2025 στις 1:16 ΜΜ, ekrepali είπε

Με τις αλλοιώσεις λογαριασμων θα το πάρουν χαμπάρι οι πάροχοι και θα μας δυσκολεύουν τα πράγματα 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Εχω protergia τώρα αλλα βλεπω η χρεωση ειναι 0.15/kWh με συνεπεια. Δεν ξερω τι πακετο ειναι αυτο.

Βλεποντας απο εδώ σκεφτομαι να τους παρω και να το γυρισω σε Value Swift on Time Deal. Νομιζω συμφωνα με το site νομιζω ειναι το πιο συμφερον.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Να κάνεις γρήγορα αλλαγή. Αλλά σε ποιο ξεχάστηκες; Και από ποτέ; Πρέπει να είσαι πολλούς μήνες ξεχασμένος. Αν είναι όμως να πας στο deal και να θυμηθείς μετά από κανένα χρόνο να κοιτάξεις τι πληρώνεις δεν συμφέρει. Γτ από ότι καταλαβαίνω δεν ξέρεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι. Οπότε μήπως να επιλέξεις σταθερό να είσαι ήσυχος για ένα χρόνο. Δηλαδή τα 5 ευρώ παραπάνω που θα πληρώνεις στο πάγιο δεν είναι τίποτα μπροστά στο να ξεχάσεις σε ακριβό κίτρινο.

38 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Τα πράσινα και τα κίτρινα exante θέλουν  έλεγχο κάθε μήνα. Αν δεν έχεις χρόνο η διάθεση να κοιτάς τιμές κάθε μήνα να προτιμήσεις σταθερό.

35 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε

Είναι το πιο φθηνό, κάθε πρώτη του μηνός πρέπει να αφιερωνεις 5-10 λεπτά να βλέπεις μήπως κανείς αλλαγή.

Δημοσ.
Στις 24/7/2025 στις 12:38 ΜΜ, Joe22 είπε

Σε protergia κι εγώ από 15/7.

* Να δώσω μέτρηση στις 10/8;

* Πώς βλέπω πότε ή κάθε πότε περνάει ο Δεδδηε;

Καλησπέρα σας. Περιμένοντας να δω τον 1ο λογαριασμό του μπλε τιμολογίου (που δεν έχει ακόμη φανεί) βλέπω στην protergia app πως o ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει καταμέτρηση στις 7/8....  Πώς κινούμαι, δίνω τις μετρήσεις μου και πότε;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Πραγματι ειναι τεραστια η αρχικη τιμη πλεον, οποτε να προτιμησεις εναν παροχο που βαζει προκαταβολικα τη συνεπεια, nrg και ηρων βαζουν στον επομενο λογαριασμο, προτεργια και ελπεντισον προκαταβολικα, δεν ξερω οι υπολοιποι

Σταθερο θα βαλω σίγουρα,δεν εχω πλέον χρονο για τουρισμό.το εκανα παλαιότερα,φτανει. 

Εμενα ενδείξεις περναν τον τελευταίο χρονο απο 11-14 καθε μηνα περιπου.το συμβολαιο με την ζενιθ το 12μηνο ληγει 11/9 ποτε δλδ θα ηταν φρόνιμο να το αλλαξω; αυτοί μου στειλαν και μνμ αν δεν φυγω απο την εταιρεία θα μεταβω αυτόματα στο πρασινο...

Επισης οπως ανεφερε και ενα αλλο μελος,θα εχω πιθανός θεμα με τον τελικο λογαριασμό με την έκπτωση συνεπειας και θα πρέπει να κανω αιτημα αναγκαστικα; Ή παιζει ρολο ποτε θα κανω την αίτηση,πριν ληξη το 12μηνο ή μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Joe22 είπε

Καλησπέρα σας. Περιμένοντας να δω τον 1ο λογαριασμό του μπλε τιμολογίου (που δεν έχει ακόμη φανεί) βλέπω στην protergia app πως o ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει καταμέτρηση στις 7/8....  Πώς κινούμαι, δίνω τις μετρήσεις μου και πότε;

Αφου θα μετρησει ο ΔΕΔΔΗΕ 7/8 δεν εχει νοημα να δωσεις μετρησεις διαφορετικη ημερα, δωσε 7/8 αν και θα σου βγει μνμ οτι επειδη αναμενουν καταμετρηση δεδδηε δεν θα ληφθουν υπ'οψιν.

6 ώρες πριν, lacta13 είπε

Επισης οπως ανεφερε και ενα αλλο μελος,θα εχω πιθανός θεμα με τον τελικο λογαριασμό με την έκπτωση συνεπειας και θα πρέπει να κανω αιτημα αναγκαστικα; Ή παιζει ρολο ποτε θα κανω την αίτηση,πριν ληξη το 12μηνο ή μετά;

Να σου πω τι εκανα εγω και μ βγηκε σε καλο.

Ημουνα ηρων, 2/4 μετραει ο δεδδηε, βγαζω φωτογραφια την ιδια μερα, την οποια στελνω στην προτεργια, 5/4 υπογραφω συμβαση (ημουνα σε σταθερο και δεν μπορουσα να φυγω νωριτερα), 8/4 γινεται η αλλαγη. Εκδιδεται εκκαθαριστικος για την καταναλωση μεχρι 2/4, και μετα ενας 5ημερος τελικος με μηδενικη καταναλώση. Ετσι δεν εχασα καμια εκπτωση συνεπειας.

6 ώρες πριν, lacta13 είπε

Εμενα ενδείξεις περναν τον τελευταίο χρονο απο 11-14 καθε μηνα περιπου.το συμβολαιο με την ζενιθ το 12μηνο ληγει 11/9 ποτε δλδ θα ηταν φρόνιμο να το αλλαξω; αυτοί μου στειλαν και μνμ αν δεν φυγω απο την εταιρεία θα μεταβω αυτόματα στο πρασινο...

Ενταξει και να πας για μερικες μερες στο πρασινο δεν εγινε και τπτ. οποτε κοιτα σε σχεση με το δεδδηε να συγχρονιστεις.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση για το υβριδικό της volton το flat. Η συνέπεια αποδίδεται προκαταβολικά ή μετά από έγκαιρη πληρωμή στον επόμενο λογαριασμό; Έχουν βάλει έκπτωση συνέπειας ακόμη και στο πάγιο!! Τι άλλο έχουμε να δούμε!

Επεξ/σία από BigJim34
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Μια ερώτηση για το υβριδικό της volton το flat. Η συνέπεια αποδίδεται προκαταβολικά ή μετά από έγκαιρη πληρωμή στον επόμενο λογαριασμό; Έχουν βάλει έκπτωση συνέπειας ακόμη και στο πάγιο!! Τι άλλο έχουμε να δούμε!

Αποδίδεται προκαταβολικά. Όντως ισχύει αυτό με το πάγιο. Για αιτήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου έχει κι ένα πρόμο 3χ10€ στους 3 πρώτους λογαριασμούς, δηλαδή δίνει δώρο τα 3 πρώτα πάγια.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Ειδικοι Οροι

5.7. Κατά την διάρκεια των πρώτων έξι (6) μηνών, [εκατό ογδόντα (180) ημερολογιακών ημερών], της διάρκειας ισχύος της Σύμβασης η τιμολόγηση θα γίνεται με τις χρεώσεις της εμπρόθεσμης πληρωμής που φέρουν τους τίτλους «Πάγιο με Έκπτωση Συνέπειας 45% (€/μήνα) και «Χρέωση Προμήθειας με Έκπτωση Συνέπειας 45% (€/kWh)»

3 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αποδίδεται προκαταβολικά. Όντως ισχύει αυτό με το πάγιο. Για αιτήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου έχει κι ένα πρόμο 3χ10€ στους 3 πρώτους λογαριασμούς, δηλαδή δίνει δώρο τα 3 πρώτα πάγια.

Απο ηλεκτρονικη αιτηση αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...