Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

Ποιο πρόγραμμα με συμφέρει καλύτερα αυτή τη περίοδο για οικιακή παροχή; είμαι στη protergia από τον Φλεβάρη στο σταθερό Protergia Οικιακό - Value Secure με 0,08500 € / kWh και 9,90 €/μήνα πάγιο που ήταν για 6μηνο και τώρα έληξε και με έχουν βάλει αυτόματα στο Protergia Οικιακό - Value Secure 6Μήνες. Αξίζει να μείνω προτέργια και να αλλαξω πακέτο; Κάποιο απο τα κυμαινόμενα τους ίσως;

Έχω κατανάλωση 250-300 kWh το μήνα περίπου.

οπως σου ειπε και ο @messinia3, κανε αλλαγη παροχου πχ ηρων κιτρινο για το 50αρικο και μετα θα σε παρουν για αντιπροσφορα 100 ευρω δωρο. Τοτε αν δεν ψηνεσαι για κυμαινομενο πηγαινε σταθερο Secure12m, με 9,90παγιο και 0,099/κβ, ετσι θα εξασφαλισεις τα 10 απο τα 12 παγια.

7 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

μπορώ να κάνω απλά αίτηση για κυμαινόμενο σε οποιονδήποτε και να μην το προχωρήσω εν τέλη; για να "εκβιάσω" την αντιπροσφορά με τα 100€; Μετά από πόσες μέρες ειδοποιείται η προτέργια και την κανει; ξερουμε;

Μολις φτασει το αιτημα αλλαγης απο τον δεδδηε θα σε παρουν τηλ. πηγαινε ηρων ωστε και να υπαρξει καθυστερηση να φας το 50αρικο οσο μεινεις στον ηρων.

Και τα παιδια απο πανω σου προτεινουν κιτρινο ωστε να μην χρειαστει να κανεις υπαναχωρηση, και λιγες μερες μπορεις να μεινεις στον αλλον παροχο δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης στα κιτρινα. οποτε οταν σου δωσουν τα 100 υπογραφεις συμβαση στην προτεργια αμεσα, χωρις αλλη διαδικασια.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 4
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

οπως σου ειπε και ο @messinia3, κανε αλλαγη παροχου πχ ηρων κιτρινο για το 50αρικο και μετα θα σε παρουν για αντιπροσφορα 100 ευρω δωρο. Τοτε αν δεν ψηνεσαι για κυμαινομενο πηγαινε σταθερο Secure12m, με 9,90παγιο και 0,099/κβ, ετσι θα εξασφαλισεις τα 10 απο τα 12 παγια.

Μολις φτασει το αιτημα αλλαγης απο τον δεδδηε θα σε παρουν τηλ. πηγαινε ηρων ωστε και να υπαρξει καθυστερηση να φας το 50αρικο οσο μεινεις στον ηρων.

ποιο απο όλα τα κίτρινα του ΗΡΩΝ;  YELLOW ONE HOME ή YELLOW FREE HOME;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

ποιο απο όλα τα κίτρινα του ΗΡΩΝ;  YELLOW ONE HOME ή YELLOW FREE HOME;

YELLOW ONE HOME, 5 ευρω παγιο και 0,13/kw (ιουλιο), λιγο τσιμπιμενη η τιμη αλλα με το 50αρικο δωρο εισαι οκ, δεν θα το φας σιγουρα.

Ειναι σιγουρο οτι θα σε παρουν για αντιπροσφορα, αλλα και μια στις χιλιες να μη σε παρουν, και θελεις να γυρισεις, αφου φας το 50αρικο, περνεις συσταση και πλεον ως νεος πελατης τουλαχιστον θα παρεις το 10x5.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να κανω αιτηση στον ΗΡΩΝ αλλα μου βγάζει μήνυμα στο τέλος:

Η εγγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς η παροχή βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης.

Το έχει συναντήσει κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

Η εγγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς η παροχή βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης.

Συμβαίνει καμία φορά (bug), θα σε καλέσουν (ή κάλεσε εσύ) να σου ολοκληρώσουν την αίτηση τηλεφωνικά.

Edit:Τσέκαρε να αναγράφει bonus η σύμβαση που θα λάβεις για το 50αρικο του econtract

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

οπως λεει ο @messinia3, επιβεβαιωσε ομως οτι θα παρεις και το 50αρικο απο το e-contract. Νομιζω θα γινει γρηγορα η αλλαγη, και μεχρι παρασκευη θα εχεις και την αντιπροσφορα.

Δημοσ.

Βοηθήστε λίγο παιδιά.. Νοίκιασα σπίτι στην κόρη μου πέρασε Πάτρα. Το σπίτι αυτή τη στιγμή έχει ρεύμα από εταιρία που δεν γνωρίζω. Το μισθωτήριο ξεκινάει από 1η Αυγούστου, κ πρέπει να γυρίσω κ το ρεύμα μέχρι τότε στο όνομα μου. Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή την ένδειξη του μετρητή. Το σπίτι θα κατοικηθει από 1η Οκτωβρίου, άρα έως τότε δεν θα υπάρχει κατανάλωση. 

Πως μου προτείνετε να κινηθώ; 

Δημοσ.

Αν έχεις έναν λογαριασμό ηλεκτρικού και το μισθωτηριο κάνε μια αίτηση σε εταιρία της επιλογής σου.

Το student της προτεργια είναι αρκετά καλό για φοιτητές ή άτομα που μένουν μόνα τους

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Βοηθήστε λίγο παιδιά.. Νοίκιασα σπίτι στην κόρη μου πέρασε Πάτρα. Το σπίτι αυτή τη στιγμή έχει ρεύμα από εταιρία που δεν γνωρίζω. Το μισθωτήριο ξεκινάει από 1η Αυγούστου, κ πρέπει να γυρίσω κ το ρεύμα μέχρι τότε στο όνομα μου. Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή την ένδειξη του μετρητή. Το σπίτι θα κατοικηθει από 1η Οκτωβρίου, άρα έως τότε δεν θα υπάρχει κατανάλωση. 

Για μένα μέχρι και Σεπτέμβριο πας σε κυμαινόμενο πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο και κανένα δωράκι. Μετά βλέπεις τι θα επιλέξεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με ένα κίτρινο χωρίς πάγιο σε μία εταιρεία και από 1 Οκτώβρη να κάνεις εσωτερική αλλαγή σε κάποιο κίτρινο με πάγιο ή σταθερό

Επεξ/σία από 1J4t
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, g-e-o είπε

protergia lite, με μηδενικο παγιο για τους πρωτους μηνες που δεν θα εχει καταναλωση, και 1 οκτωβριου το αλλαζεις στο student που ειναι 9,90 οι 115kw/μηνα. Θα ζητησεις και συσταση απο εδω για μπονους 10x5μηνες. Τωρα για τα διαδικαστικα οπως ειπε παραπανω ο @vali θα χρειαστεις μισθωτηριο σιγουρα, νομιζω επειδη θα αλλαξει ονομα η παροχη θα κανει επιτοπια καταμετρηση ο δεδδηε (δεν θα χρειαζεται φωτογραφια μετρητη μαλλον). θα σου πει λεπτομεριες και ο καινουργιος παροχος οταν επικοινωνησεις για την αλλαγη ονοματος και τη συμβαση.

13 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Ανάμεσα σε student protergia κ Ηρων student, ποιο θεωρείτε καλυτερο; 

protergia 115kw= 9,90euro (με συσταση 10x5=50 δωρο), απο 116kw και μετα ιουλιο εχει 0,17/kw

ηρων 115kw (τον ιουνιο ειχε 0.15543/kw)= 17.87 euro (e-contract 50+ 20 απο το προγραμμα=70 δωρο)

νομιζω προηγειται η προτεργια

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jmallen3 είπε

Το εχω συναντήσει και εγω στον Ηρων , μια φορά πέρυσι και μια φορά φέτος. Ειναι απαραδεκτοι σε αυτό το θέμα. Μάλιστα η αιτηση έγινε παρασκευή και τελικα με πηρανε τηλεφωνο Κυριακή απόγευμα, οπου μου δώσανε ενα μαιλ για να στείλω τα δικαιολογητικα ξανά. Τι να πει κανείς; θέλουν και econtract............

Επεξ/σία από Apollon-inso
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Πώς βάζω πάγια στην Πρωτέργια; Δε βρίσκω πουθενά το κουμπάκι...

δεν υπαρχει κουμπακι 😂

οταν εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος, με το RF που θα αναγραφεται στον λογαριασμο θα κανεις παγια μεσω ibank.

προσοχη ομως τον πρωτο λογαριασμο θα τον πληρωσεις 'χειροκινητα', η παγια θα ισχυει απο τον δευτερο και μετα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...