Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

θα ανακοινωθουν για ολα τα τιμολογια, κυριως ομως πρασινα και κιτρινα, τα μπλε δεν αλλαζουν ιδιαιτερα.

Για τα πράσινα μόνο υπάρχει σχετική υποχρέωση.

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

ΥΓ. οποιο και να επιλεξεις να ζητησεις να αφαιρεθει το greenpass, πληρωνεις κανα 2ευρω περιπου τον μηνα χωρις λογο.

1€ μηνιαίως. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Για όσους είναι στον ΗΡΩΝ ανακάλυψα αυτό. Προς το παρόν έκανα την αίτηση.

Θεωρητικά, λαμβάνεις επιστροφή στον λογαριασμό ρευματος, αν κατάλαβα καλά.

https://www.allianz.com.gr/el/ag_heron_pelates

Αν χρειαζεσαι ασφαλεια οκ, αν δεν ειχες σκοπο ομως να κανεις τη συγκεκριμενη ασφαλεια, ποιο το οφελος; Ποσο κοστιζει η ασφαλεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

παρακολουθω καιρο το forum και ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.

Μια συσταση για protergia θα ηθελα κι εγω.

Ευχαριστω!

EDIT: Με καλυψατε, ευχαριστω!

Επεξ/σία από phaedonas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Για όσους είναι στον ΗΡΩΝ ανακάλυψα αυτό. Προς το παρόν έκανα την αίτηση.

Θεωρητικά, λαμβάνεις επιστροφή στον λογαριασμό ρευματος, αν κατάλαβα καλά.

https://www.allianz.com.gr/el/ag_heron_pelates

Ναι είναι αρκετά παλιο promo ο ασφαλιστικός γονέας (τώρα allianz- πριν Ευρωπαική Πίστη) Ισχύει όμως μόνο έαν βγάλεις την κάρτα μέσω του link του Ήρωνα. Π.χ. εγώ που έχω ήδη την κάρτα του ασφαλιστικού γονέα δε λαμβάνω έκπτωση εάν πάω στον Ήρων.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
38 minutes ago, Seldon40 said:

Αν χρειαζεσαι ασφαλεια οκ, αν δεν ειχες σκοπο ομως να κανεις τη συγκεκριμενη ασφαλεια, ποιο το οφελος; Ποσο κοστιζει η ασφαλεια;

Βαση των όρων που φαίνεται, δεν χρειάζεται να είσαι πελάτης allianz και να αποκτήσεις ασφάλεια.

image.png.6fc1b32e521b3b052fcd28fa7d838b51.png

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Βαση των όρων που φαίνεται, δεν χρειάζεται να είσαι πελάτης allianz και να αποκτήσεις ασφάλεια.

Ναι τωρα το διαβασα δεν ειχα καταλαβει ακριβως, αλλα και παλι δεν ξερω ποσο συμφερον ειναι (αν καταλαβα καλα), γτ ειδα 1% επιστροφη, 0,5% θα πηγαινει στον λογαριασμο ρευματος και 0,5% στην ασφαλεια (αν εχεις).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Δε χρειάζεται να είσαι πελάτης επιβεβαιώνω. Κι εγώ τώρα χρησιμοποιώ την κάρτα, ενώ δεν είμαι πελάτης τους ( μαζεύω έκπτωση απο αγορές για μελλοντική χρήση)

Δημοσ.

Κουραστηκα ρε μαγκες καθε φορα τα ιδια. Ρωταω για εταιρια, λεω δεν θελω πρωτεργια και σπαμαρετε με προσωπικα μηνυματα για την πρωτεργια. Δλδ μιλαω με bot εδω μεσα, δε το καταλαβαινω. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Κουραστηκα ρε μαγκες καθε φορα τα ιδια. Ρωταω για εταιρια, λεω δεν θελω πρωτεργια και σπαμαρετε με προσωπικα μηνυματα για την πρωτεργια. Δλδ μιλαω με bot εδω μεσα, δε το καταλαβαινω. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ.

εχεις δικιο αλλα εγω που δεν εχω να σου δωσω συσταση σου λεω οτι θα στην προτεινα, αλλα οκ, υπαρχουν κι αλλοι παροχοι με καλες τιμες. Με την καταναλωση που εχεις νομιζω θα προτιμουσες ενα σταθερο; 

πχ βολτον το φλατ ειναι κιτρινο γτ ειναι εξαμηνο, σταθερη τιμη, 9,90 παγιο και 0.099 η κιλοβατωρα.

Επίσης ELPEDISON Reward Ultra, 9,90 παγιο και 0,098 η κιλοβατωρα. 

Για μεγαλες καταναλωσεις θα προτεινα και το ELPEDISON Reward Maximum 12,90 πάγιο αλλα 0,088 η κιλοβατωρα.

Καπου αναφερθηκε εδω οτι η ελπεντισον δινει προμο 100 ευρω αυτο τον καιρο 20x5μηνες. Δεν ξερω αν ειναι απο εξωτερικους συνεργατες. Ας απαντησει καποιος που το ανεφερε τις προηγουμενες μερες. Εσυ που εισαι τωρα;

edit. λαθος νομιζω ειναι για win-back

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

εχεις δικιο αλλα εγω που δεν εχω να σου δωσω συσταση σου λεω οτι θα στην προτεινα, αλλα οκ, υπαρχουν κι αλλοι παροχοι με καλες τιμες. Με την καταναλωση που εχεις νομιζω θα προτιμουσες ενα σταθερο; 

πχ βολτον το φλατ ειναι κιτρινο γτ ειναι εξαμηνο, σταθερη τιμη, 9,90 παγιο και 0.099 η κιλοβατωρα.

Επίσης ELPEDISON Reward Ultra, 9,90 παγιο και 0,098 η κιλοβατωρα. 

Για μεγαλες καταναλωσεις θα προτεινα και το ELPEDISON Reward Maximum 12,90 πάγιο αλλα 0,088 η κιλοβατωρα.

Καπου αναφερθηκε εδω οτι η ελπεντισον δινει προμο 100 ευρω αυτο τον καιρο 20x5μηνες. Δεν ξερω αν ειναι απο εξωτερικους συνεργατες. Ας απαντησει καποιος που το ανεφερε τις προηγουμενες μερες. Εσυ που εισαι τωρα;

edit. λαθος νομιζω ειναι για win-back

Το win back είναι για μπλε μόνο;

Δημοσ.

Η προωθητικη προσφορά win back της elpedison, με ενημέρωσαν ότι ισχύει μόνο για πελάτες που έφυγαν και ξανα επιστρέφουν στην εταιρία.  Αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό καποιος ας ενημερώσει καθότι είμαι κι εγω σε αναζήτηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...