Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Δεν ήξερα οτι θα ανοίξω τους ασκούς τους αιόλου στα pm με την ερώτηση μου. αχαχαχαααχαχ

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο εκλεκτός

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, με πήραν πριν από λίγο από τη Ζενίθ, και μου πρόοτειναν ένα κίτρινο τιμολόγιο με 0,12-0,14 την κιλοβατώρα, αλλά 7 πάγια δώρο, 25 ευρώ σούπερμάρκετ, και 150 ευρώ κάρτα υγείας.

Για τις μικρές καταναλώσεις που κάνουμε εμείς, νομίζω ότι είναι καλή προσφορά, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ, μήπως τυχόν "κάποιο λάκο έχει η φάβα" (?).

Επίσης, έχω και μία ακόμα απορία: Αυτή τη στιγμή, είμαι σε κίτρινο τιμολόγιο στην πρωτέργια, και έχω έναν πιστωτικό λογαριασμό, λόγω 2 referrals που έκανα τον προηγούμενο μήνα.

Αν λοιπόν φύγω για Ζενίθ, τι ακριβώς θα γίνει με αυτό το πιστωτικό υπόλοιπο; Θα χαθεί, ή μπορώ να το πάρω από την πρωτέργια (πχ θα μπορούσαν ίσως να μου το καταθέσουν στον τραπεζικό μου λογαριασμό). Μήπως ξέρει κάποιος τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Επεξ/σία από enteacher04
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Καλημέρα, με πήραν πριν από λίγο από τη Ζενίθ, και μου πρόοτειναν ένα κίτρινο τιμολόγιο με 0,12-0,14 την κιλοβατώρα, αλλά 7 πάγια δώρο, 25 ευρώ σούπερμάρκετ, και 150 ευρώ κάρτα υγείας.

Για τις μικρές καταναλώσεις που κάνουμε εμείς, νομίζω ότι είναι καλή προσφορά, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ, μήπως τυχόν "κάποιο λάκο έχει η φάβα" (?).

Επίσης, έχω και μία ακόμα απορία: Αυτή τη στιγμή, είμαι σε κίτρινο τιμολόγιο στην πρωτέργια, και έχω έναν πιστωτικό λογαριασμό, λόγω 2 referrals που έκανα τον προηγούμενο μήνα.

Αν λοιπόν φύγω για Ζενίθ, τι ακριβώς θα γίνει με αυτό το πιστωτικό υπόλοιπο; Θα χαθεί, ή μπορώ να το πάρω από την πρωτέργια (πχ θα μπορούσαν ίσως να μου το καταθέσουν στον τραπεζικό μου λογαριασμό). Μήπως ξέρει κάποιος τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Αφού έχεις πιστωτικό στην protergia και το πρόγραμμα που σου προτάθηκε από ζενίθ δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο για ποιο λόγο το σκέφτεσαι να φύγεις? Εάν δεν αλλάξει η τιμή του swift on time deals δε θεωρώ ότι έχει κάποιο νόημα η αλλαγή.

7 λεπτά πριν, tiniakos είπε

το Chatgpd μου έβγαλε ότι έχει η ΔΕΗ ίδια τιμή στα μπλε τιμολόγια και για τον Αύγουστο.

Πολύ μπροστά η ΑΙ.

Προς το παρόν ....ελπίζω να την κάνουν αρκετοί από το ακόμα πιο ακριβό της πλέον πράσινο

eidoroi-g1-2025_08_01-1.pdf

Δημοσ.
2 minutes ago, messinia3 said:

Αφού έχεις πιστωτικό στην protergia και το πρόγραμμα που σου προτάθηκε από ζενίθ δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο για ποιο λόγο το σκέφτεσαι να φύγεις? Εάν δεν αλλάξει η τιμή του swift on time deals δε θεωρώ ότι έχει κάποιο νόημα η αλλαγή.

Μα και μόνο τα 150 ευρώ σε κάρτα υγείας είναι μεγάλο δώρο για εμένα, διότι, με βάση αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο τουλάχιστον, μπορώ να τα αξιοποιήσω για καθαρισμό δοντιών σε κάποιον συμβεβλημένο οδοντίατρο. Εγώ πηγαίνω "έτσι κι αλλιώς" 2 φορές το χρόνο για καθαρισμό, οπότε τα 150 ευρώ θα τα αξιοποίησω + τα 25 ευρώ για το σούπερμάρκετ.

Αν δεν χάνω αυτά τα χρήματα που έχω ως πιστωτικό στην πρωτέργια, και μου τα καταθέσουν πχ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, θεωρώ ότι είναι καλή προσφορά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, enteacher04 είπε

Μα και μόνο τα 150 ευρώ σε κάρτα υγείας είναι μεγάλο δώρο για εμένα, διότι, με βάση αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο τουλάχιστον, μπορώ να τα αξιοποιήσω για καθαρισμό δοντιών σε κάποιον συμβεβλημένο οδοντίατρο. Εγώ πηγαίνω "έτσι κι αλλιώς" 2 φορές το χρόνο για καθαρισμό, οπότε τα 150 ευρώ θα τα αξιοποίησω + τα 25 ευρώ για το σούπερμάρκετ.

Αν δεν χάνω αυτά τα χρήματα που έχω ως πιστωτικό στην πρωτέργια, και μου τα καταθέσουν πχ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, θεωρώ ότι είναι καλή προσφορά.

Ζήτα να λάβεις τους αναλυτικούς όρους για την "προσφορά" της κάρτας υγείας και κρίνε μόνος σου. Αναφορικά με το ερώτημα σου για την επιστροφή πιστωτικού πολοίπου στην protergia, γίνεται αλλά καλό είναι να μη ζητάμε πιστωτικά από δώρα σε iban. Κράτα το για την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, messinia3 said:

Ζήτα να λάβεις τους αναλυτικούς όρους για την "προσφορά" της κάρτας υγείας και κρίνε μόνος σου. Αναφορικά με το ερώτημα σου για την επιστροφή πιστωτικού πολοίπου στην protergia, γίνεται αλλά καλό είναι να μη ζητάμε πιστωτικά από δώρα σε iban. Κράτα το για την επόμενη φορά που θα επιστρέψεις.

A ΟΚ, δεν ήξερα ότι μπορώ να το κρατήσω ως "κάβα" στο λογαριασμό μου στην πρωτέργια για όταν επιστρέψω. Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Είχα την "ευκαιρία" να κάνω χρήση πρόσφατα μιας κάρτας "υγείας"...

Εγώ, με εξέταζα καλύτερα συγκριτικά με τις "παροχές" της :)

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 5
Δημοσ.
10 minutes ago, Joe22 said:

Είχα την "ευκαιρία" να κάνω χρήση πρόσφατα μιας κάρτας "υγείας"...

Εγώ, με εξέταζα καλύτερα συγκριτικά με τις "παροχές" της :)

Σύμφωνοι, δεν περιμένω και πολλά από μια κάρτα υγείας, σε ότι αφορά σοβαρές εξετάσεις. Αλλά, ξαναλέω, εγώ σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω για καθαρισμό στα δόντια. Ακόμα και μια μέτρια δουλειά να μου κάνουν, και να μη μου τα καθαρίσουν και εντελώς, είναι ΟΚ για εμένα - και άρα, η προσφορά δεν είναι κακή.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 100€ της elpedison φαίνονται πουθενά επίσημα; Κοιτούσα στη σελίδα τους για τα reward maximum και ultra αλλά εκεί δε λέει κάτι και δε θέλω να τους κυνηγάω μετά και να τρέχω από εκπρόσωπο σε εκπρόσωπο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DreamAxe είπε

Τα 100€ της elpedison φαίνονται πουθενά επίσημα; Κοιτούσα στη σελίδα τους για τα reward maximum και ultra αλλά εκεί δε λέει κάτι και δε θέλω να τους κυνηγάω μετά και να τρέχω από εκπρόσωπο σε εκπρόσωπο.

Μαζί με τη σύμβαση θα πρέπει να λάβεις και το αντίστοιχο promo WIN -BACK 100 ευρώ (μπορείς να το βρεις κάποιες σελίδες πισω το pdf). 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DreamAxe είπε

επισημο δεν υπαρχει.Η σε καλουν για επιστροφη και στο προτεινουν η καλεις εσυ σε συνεργατη και το ζητας μηπως στο δοσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...