Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Αν έχεις όρεξη να αλλάζεις κάθε μήνα ή δύο, ανάλογα πας κίτρινο, αν όχι πας σταθερό. 

Δε θα πήγαινα προσωπικά σε σταθερό με τις καταναλώσεις που έχει μέχρι και Οκτώβριο.Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει νταβατζιλικι 10ευρω πάγιο.

Προφανώς και συμφωνώ απόλυτα ότι η επιλογή κυμαινόμενου προϋποθέτει ότι θα ασχολείται τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε μήνα να τσεκάρει την τιμή του.

Επεξ/σία από messinia3
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δε θα πήγαινα προσωπικά σε σταθερό με τις καταναλώσεις που έχει μέχρι και Οκτώβριο.Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει νταβατζιλικι 10ευρω πάγιο.

Προφανώς και συμφωνώ απόλυτα ότι η επιλογή κυμαινόμενου προϋποθέτει ότι θα ασχολείται τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε μήνα να τσεκάρει την τιμή του.

Προσωπικά εμείς ξέρουμε όπως είπες. Ο άλλος ξέρουμε αν ξέρει; ξεκινάμε από εκεί. Επίσης το αν έχει όρεξη να αλλάζει, γνωρίζω πολύ κόσμο που είτε δεν το έχουν με αυτο (όσο κ να τους έχω πει πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο) είτε γιατί γενικά το βαριούνται πάρα το όφελος που θα μπορούσαν να έχουν. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Προσωπικά εμείς ξέρουμε όπως είπες. Ο άλλος ξέρουμε αν ξέρει; ξεκινάμε από εκεί. Επίσης το αν έχει όρεξη να αλλάζει, γνωρίζω πολύ κόσμο που είτε δεν το έχουν με αυτο (όσο κ να τους έχω πει πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο) είτε γιατί γενικά το βαριούνται πάρα το όφελος που θα μπορούσαν να έχουν. 

Δε διαφωνώ κάπου...προφανώς και γνωρίζω και εγώ πολύ κόσμο που κινείται ανάλογα.Σε αυτούς λοιπόν  εαν οι καταναλωσεις τους ηταν στο μεσο ορο και προς τα κατω οι προτάσεις μου ήταν το smart night -45% της ζενιθ και εναλλακτικά το κίτρινο της protergia με προσωπική τους ενημέρωση να αλλάζουν οπότε εγώ διαπίστωνα ότι άλλαξε η τιμή του.😊

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

+1

Εχεις δικιο, πρεπει να το εχεις κιολας, ή τουλαχιστον να θελεις να ασχοληθεις. Δηλαδη εγω που ειμαι στο deal τι διαφορα εχω με το secure, 4,90 επιπλεον παγιο και 0,008/kw. Δεν ειναι πανω 6-7 ευρω τον μηνα, αλλα ενταξει αν μπορεις και θες να ασχολησε εχει ενα νοημα, αλλιως ειναι μπλεξιμο γτ πρεπει να εισαι εκει καθε μηνα να παρακολουθεις.

Μπορει να πει καποιος ρε αδερφε για 6-7 ευρω δεν εχει και κανενα νοημα. Οτι ορεξη εχει ο καθενας αποφασιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

+1

Εχεις δικιο, πρεπει να το εχεις κιολας, ή τουλαχιστον να θελεις να ασχοληθεις. Δηλαδη εγω που ειμαι στο deal τι διαφορα εχω με το secure, 4,90 επιπλεον παγιο και 0,008/kw. Δεν ειναι πανω 6-7 ευρω τον μηνα, αλλα ενταξει αν μπορεις και θες να ασχολησε εχει ενα νοημα, αλλιως ειναι μπλεξιμο γτ πρεπει να εισαι εκει καθε μηνα να παρακολουθεις.

Μπορει να πει καποιος ρε αδερφε για 6-7 ευρω δεν εχει και κανενα νοημα. Οτι ορεξη εχει ο καθενας αποφασιζει.

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες..δεν είναι απλά τα 6-7 ευρώ το μήνα. Είναι και το θέμα δέσμευσης. Εάν προκύψει (όπως συνέβη πέρυσι π.χ.) δώρο 50 η και 100 ευρώ σε κυμαινόμενο πρόγραμμα κάποιος που είναι σε σταθερό πρόγραμμα θα πρέπει να υπολογίσει και το κόστος πρόωρης αποχώρησης. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Ο φίλος που πίνουμε καφέ τωρα, ενώ του έχω κάνει με στυλό πράξεις, του έχω εξηγήσει τα πάντα. Απλά δεν θέλει...ανενδοτος χαχχα

• Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δε διαφωνώ κάπου...προφανώς και γνωρίζω και εγώ πολύ κόσμο που κινείται ανάλογα.Σε αυτούς λοιπόν  εαν οι καταναλωσεις τους ηταν στο μεσο ορο και προς τα κατω οι προτάσεις μου ήταν το smart night -45% της ζενιθ και εναλλακτικά το κίτρινο της protergia με προσωπική τους ενημέρωση να αλλάζουν οπότε εγώ διαπίστωνα ότι άλλαξε η τιμή του.😊

Ναι σωστα βοηθαμε κι οσους δεν μπορουν. Αλλα να σου πω κατι, ειχα αναλαβει κι εγω δυο να τους ενημερωνω για το παλιο swift, αλλα τον εναν τον εχασα, εχει δυο μηνες να μπει στο φορουμ κι εχει ξεμεινει στο παλιο, ευτυχως εχει ακομα 0,107/kw, αλλα ξεμεινε εκει. 

• Like 1
Δημοσ.

8/9 τελειώνει το σταθερό πρόγραμμα της Protergia που είχε 0,085 λεπτά την κιλοβατώρα και με το δεκάρικο bring me a friend βγήκε ωραία το 8 μηνο. Για 200 κιλοβατώρες το μήνα περίπου έχουμε κάποιο άλλο σταθερό της προκοπής; Αν και λογικά αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω αίτηση αλλαγής οπότε μπορεί να έχει βγει και κάτι άλλο μέχρι τότε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ο φίλος που πίνουμε καφέ τωρα, ενώ του έχω κάνει με στυλό πράξεις, του έχω εξηγήσει τα πάντα. Απλά δεν θέλει...ανενδοτος χαχχα

ΔΕΗ και ξερό ψωμί υποθέτω....ε άσε και μερικούς να μας πληρώνουν τα δώρα δεν πειράζει 😂

1 λεπτό πριν, colombiano747 είπε

8/9 τελειώνει το σταθερό πρόγραμμα της Protergia που είχε 0,085 λεπτά την κιλοβατώρα και με το δεκάρικο bring me a friend βγήκε ωραία το 8 μηνο. Για 200 κιλοβατώρες το μήνα περίπου έχουμε κάποιο άλλο σταθερό της προκοπής; Αν και λογικά αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω αίτηση αλλαγής οπότε μπορεί να έχει βγει και κάτι άλλο μέχρι τότε 

8/9 τελειώνει και το έξτρα 2μηνο στην ίδια τιμή?..

Έχεις χρόνο όπως και να έχει 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

ΔΕΗ και ξερό ψωμί υποθέτω....ε άσε και μερικούς να μας πληρώνουν τα δώρα δεν πειράζει 😂

Αυτό λες να τον πείσει; θα του το πω 🤣🤣🤣

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Ειναι και αυτο που εγραψα πανω, του ειπα καθε 1η του μηνα να με ρωτας να σου λεω, ενταξει μ λεει. Τον πρωτο μηνα δεν ρωτησε, εστειλα εγω μηνυμα το ειδε μετα απο 10 μερες, τον δευτερο μηνα του εστειλα αλλαζουμε παμε στο deal, ακομα δεν εχει διαβασει το μηνυμα και εχουμε μπει στον τριτο. Ευτυχως ακομα ειναι 0.107/kw, αν ειχε παει 0,20 θα ετρεχε τον αλλο μηνα που θα του ερχοταν ο λογαριασμος.

7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες..δεν είναι απλά τα 6-7 ευρώ το μήνα. Είναι και το θέμα δέσμευσης. Εάν προκύψει (όπως συνέβη πέρυσι π.χ.) δώρο 50 η και 100 ευρώ σε κυμαινόμενο πρόγραμμα κάποιος που είναι σε σταθερό πρόγραμμα θα πρέπει να υπολογίσει και το κόστος πρόωρης αποχώρησης. 

Ναι αλλα ο αλλος εβαλε κιτρινο και εξαφανιστηκε. Πρεπει και να το χεις με τις αλλαγες. Αν ειχε βαλει σταθερο θα ηταν ησυχος, τωρα κινδυνευει να πληρωσει περισσοτερα απο αυτα που κερδισε.

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Κάτι υπάρχει. Σιγά σιγά ξεκινά να κοιτάς. Ναι καλητερα τότε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν θελει κιτρινο; ή δεν θελει να φυγει απο ΔΕΗ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν θελει κιτρινο; ή δεν θελει να φυγει απο ΔΕΗ;

Δεν φεύγει από δεη, βαριέται την γραφειοκρατία λέει. 

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν φεύγει από δεη, βαριέται την γραφειοκρατία λέει. 

Οπως φανταζομαι θα ειναι και στο πρασινο. Ανηκει σε μια μεγαλη κατηγορια ανθρωπων, "αυτην ξερω, αυτην εμπιστευομαι" και 0,45 να παει η κιλοβατωρα, δεν προκειται να αλλαξει. Οποτε μην κουραζεσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...