Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ναι αυτά δεν γίνανε σήμερα έχει καιρό που προσπαθούσα να τον πείσω, απλά κάθε φορά του λέω κοίτα τι χάνεις... Πιστεύω θα τον πείσω κάποια στιγμή. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

ΔΕΗ και ξερό ψωμί υποθέτω....ε άσε και μερικούς να μας πληρώνουν τα δώρα δεν πειράζει 😂

8/9 τελειώνει και το έξτρα 2μηνο στην ίδια τιμή?..

Έχεις χρόνο όπως και να έχει 

Ναι φίλε μου από 8/1 είμαι στο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Περιμενε 1η Σεπτεμβριου, να δεις τι παιζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ναι αλλα ο αλλος εβαλε κιτρινο και εξαφανιστηκε. Πρεπει και να το χεις με τις αλλαγες. Αν ειχε βαλει σταθερο θα ηταν ησυχος, τωρα κινδυνευει να πληρωσει περισσοτερα απο αυτα που κερδισε.

Δε μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να κάνει κάτι με το ζόρι...ο καθένας κάνει λοιπόν τις επιλογές του. 

17 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Μια χαρά είσαι λοιπόν...απόλαυσε τον Αύγουστο χωρίς έννοιες 😁

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφέρθηκα πρόσφατα από Volterra σε Protergia. Το πρόγραμμα που μου έδωσαν αυτομάτως είναι το Value Lite.

Μηνιαία κατανάλωση είναι συνήθως κοντά στις 300 Kw εκτός από τον Ιούνιο που εκτοξεύτηκε στις 516 για 33 ημέρες περίοδο κατανάλωσης, πιθανότατα εξαιτίας χρήσης κλιματιστικών.

Με συμφέρει να παραμείνω σε αυτό το πρόγραμμα ή υπάρχει κάτι πιο οικονομικό; Τα κλιματιστικά τον Ιούλιο δε σταμάτησαν να λειτουργούν προφανώς με αυτό τον καύσωνα και φοβάμαι γδάρσιμο.

Επίσης μέσα από την εφαρμογή μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα ;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Zus είπε

Μεταφέρθηκα πρόσφατα από Volterra σε Protergia. Το πρόγραμμα που μου έδωσαν αυτομάτως είναι το Value Lite.

Μηνιαία κατανάλωση είναι συνήθως κοντά στις 300 Kw εκτός από τον Ιούνιο που εκτοξεύτηκε στις 516 για 33 ημέρες περίοδο κατανάλωσης, πιθανότατα εξαιτίας χρήσης κλιματιστικών.

Με συμφέρει να παραμείνω σε αυτό το πρόγραμμα ή υπάρχει κάτι πιο οικονομικό; Τα κλιματιστικά τον Ιούλιο δε σταμάτησαν να λειτουργούν προφανώς με αυτό τον καύσωνα και φοβάμαι γδάρσιμο.

Οχι το lite φυγε γρηγορα, αυτο αξιζει για πολυ χαμηλες καταναλωσεις εως μηδενικες, για κλειστα σπιτια κλπ.

Κανε αμεσα εσωτερικη αλλαγη στο deal. 5 παγιο και 0.09093/kw.  Προυποθεση να ελεγχεις καθε μηνα τιμη, αλλιως secure σταθερο 9,90 παγιο κ 0,099/kw.

Στο προγραμμα που εισαι θα πληρωσεις πανακριβα, θα πεσει γδαρσιμο.

16 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δε μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να κάνει κάτι με το ζόρι...ο καθένας κάνει λοιπόν τις επιλογές του. 

Επειδη το ξερω και καταλαβα οτι δεν ειχε διαθεση να κοιταζει τιμες, του προτεινα το σταθερο, αλλα μ λεει αυτο ειναι φθηνοτερο και αν μπορεις να με ενημερωνεις. Ανελαβα να τον ενημερωνω αλλα χαθηκε, οποτε γιαυτο λεω οτι αν δεν υπαρχει διαθεση για παρακολουθηση τιμων καθε μηνα τι νοημα εχει το φθηνοτερο καλυτερα να πληρωσει κατι παραπανω (ουτως η αλλως τωρα που το αφησε θα πληρωσει περισσοτερα) και ας δεσμευθει για ενα χρονο. Οποτε καταληγω οτι μεταξυ σταθερου και exante κυμαινομενου, περα απο την τιμη παιζει ρολο να εισαι σε εγρηγορση αλλιως χανεις στο τελος.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Zus είπε

Επίσης μέσα από την εφαρμογή μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα ;

Πάρε τηλέφωνο σήμερα κιόλας στην εξυπηρέτηση πελατών και ζητά να μεταβεις  στο προγραμμα swift on time deals...αν αργεί κάπως η επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να μέτρια σεις και λίγο το γδαρσιμο που θα φας.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάρε τηλέφωνο σήμερα κιόλας στην εξυπηρέτηση πελατών και ζητά να μεταβεις  στο προγραμμα swift on time deals...

Το τηλεφωνικό τους λειτουργούσε έως τις 16.00 σήμερα. Δευτέρα πρωί πρώτο πράγμα.

Απατεωνιές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Zus είπε

Το τηλεφωνικό τους λειτουργούσε έως τις 16.00 σήμερα. Δευτέρα πρωί πρώτο πράγμα.

Απατεωνιές...

Έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες και κάποια ακόμα τηλέφωνα επικοινωνίας  μήπως και το προλάβεις σήμερα....αλλιώς οπωσδήποτε Δευτέρα εσωτερική αλλαγή προγράμματος και βλέπεις μετά πως θα πορευτεις. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zus είπε

Απατεωνιές...

2111883014 παρε και σε αυτο, αλλιως Δευτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά .... 

Βλέπω να πηγαίνω elpedison από το smart night για τον επιπλέον λόγο ότι θα πάρω τα 100€ σαν προηγούμενος πελάτης  (πέρυσι πριν πάω στην  zenith). 

Το ερώτημα είναι 

Για την μία παροχή με κατανάλωση 300 kw θα πάω στο reward ultra με 9.9€ πάγιο.

Στην φοιτητική έχουμε κατανάλωση 150 kw , να πάω στο reward zero χωρίς πάγιο αλλά με 0,14€ χρέωση κιλοβατώρας ?? 

Τι λέτε ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό απόγευμα !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, polhs είπε

Καλησπέρα παιδιά .... 

Βλέπω να πηγαίνω elpedison από το smart night για τον επιπλέον λόγο ότι θα πάρω τα 100€ σαν προηγούμενος πελάτης  (πέρυσι πριν πάω στην  zenith). 

Το ερώτημα είναι 

Για την μία παροχή με κατανάλωση 300 kw θα πάω στο reward ultra με 9.9€ πάγιο.

Στην φοιτητική έχουμε κατανάλωση 150 kw , να πάω στο reward zero χωρίς πάγιο αλλά με 0,14€ χρέωση κιλοβατώρας ?? 

Τι λέτε ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό απόγευμα !!! 

Αρχικά επειδή σε γειτονικό forum αναφέρεται σημερα για πιθανή?(το θεωρώ βέβαια πολύ δύσκολο σε μη εμπορικά διαθέσιμο προγραμμα) παραταση στο smart night με το  40% έκπτωση(υπάρχει επικοινωνία μέσω myrae με ζενιθ) κανε λίγο κρατεί να αποσαφηνίστει το ζήτημα.

Επειτα παραλληλα να επιβεβαιώσεις ότι θα σου δώσουν τα 100 ευρω win back και στο reward zero από elpedison.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αρχικά επειδή σε γειτονικό forum αναφέρεται σημερα για πιθανή?(το θεωρώ βέβαια πολύ δύσκολο σε μη εμπορικά διαθέσιμο προγραμμα) παραταση στο smart night με το  40% έκπτωση(υπάρχει επικοινωνία μέσω myrae με ζενιθ) κανε λίγο κρατεί να αποσαφηνίστει το ζήτημα.

Επειτα παραλληλα να επιβεβαιώσεις ότι θα σου δώσουν τα 100 ευρω win back και στο reward zero από elpedison.

Ευχαριστώ πολύ !! 

Αν θα παραταθεί ούτε συζήτηση για αλλαγή !! 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, polhs είπε

Ευχαριστώ πολύ !! 

Αν θα παραταθεί ούτε συζήτηση για αλλαγή !! 

Nαι αλλά εγώ έφυγα για protergia από χτες μια που το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες λέτε να κάνω αίτημα υπαναχώρησης μετά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Nαι αλλά εγώ έφυγα για protergia από χτες μια που το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες λέτε να κάνω αίτημα υπαναχώρησης μετά;

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δώσουν παράταση , θα δείξει βέβαια . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...