Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Έρχονται και τα κόκκινα, ένα μωβακι την επόμενη 

Δεν τα βάζουν τουλάχιστον, Κόκκινοι και Χάλκινοι τόνοι, Golden Glow, Balayage, Expensive Brunette, Lived-in Blonde, Καστανό με ανταύγειες που τα καταλαβαίνουμε καλύτερα. Νισάφι πια 😏😜🙃

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, harkonto είπε

Κανένα πρόγραμμα για φοιτητές έχουμε υπ'οψιν μας;

Του Ήρωνα, με 50€ λόγω econtract και επιπλέον 20€ του πακέτου, ακριβή κιλοβατώρα βέβαια αλλά το δώρο είναι καλό 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, harkonto είπε

Κανένα πρόγραμμα για φοιτητές έχουμε υπ'οψιν μας;

Αν είσαι σε Protergia μπορείς να στείλεις σύσταση και να πάρεις 50€ άμεσα στην παροχή που έχεις και άλλα 5Χ10 στο φοιτητικό. Προς το παρόν θα πήγαινα σε κίτρινο swift ontime deal μεχρι να δεις τις καταναλώσεις και να αποφασίσεις...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Του Ήρωνα, με 50€ λόγω econtract και επιπλέον 20€ του πακέτου, ακριβή κιλοβατώρα βέβαια αλλά το δώρο είναι καλό 

Εννοείς το κίτρινο;Όταν λες ακριβή;

Στο κίτρινο μπορείς να διακόψεις οπότε επιθυμείς;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, harkonto είπε

Εννοείς το κίτρινο;Όταν λες ακριβή;

Στο κίτρινο μπορείς να διακόψεις οπότε επιθυμείς;

Ναι φεύγεις οπότε θες, δηλαδή τρως τα 70€ και γεια χαρά. Δεν θυμάμαι τη τιμή

Δημοσ.

Μίλησα με την εξυπηρέτησή τους πριν λίγο καιρό, η απάντηση ήταν ότι ειναι πολιτική της εταιρίας, δεν εκδίδουμε λογαριασμό στο μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, soterman είπε

Μίλησα με την εξυπηρέτησή τους πριν λίγο καιρό, η απάντηση ήταν ότι ειναι πολιτική της εταιρίας, δεν εκδίδουμε λογαριασμό στο μήνα.

Γι αυτό καταναλώνουμε λιγο κατω απο το 50αρικο δωρο και βγάλτε λογαριασμό οπότε θέλετε...ούτως ή άλλως πιστωτικος θα είναι. 😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soterman είπε

Ανεκαθεν ο Ηρων σε μενα εβγαζε μηνιαιο λογαριασμο..ακομη και πολυ προσφατα που ημουν Απριλη με Ιουνη..Απλα ο 1ος ερχεται οντως με καθυστερηση..Τωρα πληρωσα τον τελικο ενα μικρο ποσο..

Δημοσ.

Αν πάρω σύσταση για Protergia και πάω στο Value Swift OnTime αλλά θέλω πχ σε 2 μήνες να πάω στο σταθερό τους, συνεχίζω να έχω τα 5 * 10 της σύστασης;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theo156 είπε

Αν πάρω σύσταση για Protergia και πάω στο Value Swift OnTime αλλά θέλω πχ σε 2 μήνες να πάω στο σταθερό τους, συνεχίζω να έχω τα 5 * 10 της σύστασης;

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...