Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mdkamael είπε

ερώτηση για επανάληψη άπαξ κ έχει ξανάπεσει εδώ η ίδια ... δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών έχουμε σε περίπτωση οπου σαν ιδιώτες κλείνουμε μπλε τιμολόγιο ?! 

Η υπαναχώρηση αφορά σύμβαση εξ αποστάσεως, δλδ τηλεφωνικά ή από ιστοσελίδα άσχετα από είδος συμβολαίου. Αν πήγες σε γραφείο παρόχου και έκανες εκεί το συμβόλαιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης σε σταθερό τιμολόγιο.

• Thanks 2
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Η υπαναχώρηση αφορά σύμβαση εξ αποστάσεως, δλδ τηλεφωνικά ή από ιστοσελίδα άσχετα από είδος συμβολαίου. Αν πήγες σε γραφείο παρόχου και έκανες εκεί το συμβόλαιο δεν έχεις κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης σε σταθερό τιμολόγιο.

Interesting fact το τελευταιο σκελος.Δεν το ειχα στο ρανταρ. Thnks!!!!

Δημοσ.

Καλημέρα. Μία σύσταση παρακαλώ για protergia.

5 λεπτά πριν, Athan_9 είπε

Καλημέρα. Μία σύσταση παρακαλώ για protergia.

OK. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Είμαι ζενίθ και θα φύγω εκτός απροόπτου 02 Σεπτεμβρίου.

ΤΩΡΑ πρέπει να δώσω ΕΝΔΕΙΞΗ στο σύστημα.

Έχει διάφορο να δώσω λίγο παραπάνω?

Δηλαδή μένει να εκδοθεί ένας εκκαθαριστικός και ο τελικός.

Τι θα ωφεληθω?

Την έκπτωση συνέπειας 5% η κάτι παραπάνω?

Δημοσ.
9 hours ago, mdkamael said:

ερώτηση για επανάληψη άπαξ κ έχει ξανάπεσει εδώ η ίδια ... δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών έχουμε σε περίπτωση οπου σαν ιδιώτες κλείνουμε μπλε τιμολόγιο ?! 

Εντός 14 ημερών από την υπογραφή. Μόνο σε συμβάσεις που έγιναν από απόσταση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε κάποιος μια σύσταση protergia?

Ευχαριστώ… έλαβα 

Επεξ/σία από nikgl
Δημοσ.

Καλημέρα,

Πήρα στην Protergia για ανανέωση και ρώτησα για τα 100 ευρώ δώρο, αλλά μου είπαν ότι αυτό ίσχυε μόνο τον Ιούνιο. Εδώ διάβασα ότι κάποιοι έλαβαν το δώρο πριν λίγες μέρες. Τι ισχύει τελικά;

Θέλω σταθερό και θα με συνέφερε να μείνω στην Protergia μόνο εάν λάβω τα 100 ευρω, ειδάλλως με συμφέρει να πάω στο ΗΡΩΝ Blue generous max ή στο Eunice Home, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη η εταιρεία. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σκέφτομαι να φύγω από ΔΕΗ τουλάχιστον για το ρεύμα και ίσως και για το φυσικό αέριο.
Είμαι στο πράσινο και λέω να πάω στην ΗΡΩΝ στο 18μηνο μπλε που έβγαλε στα 0.09.
Μια ερώτηση έχω μόνο.
Η έκπτωση συνέπειας μπορεί να τηρηθεί εύκολα;
Δηλαδή βγαίνουν οι λογαριασμοί σε site με ηλεκτρονικό τρόπο εγκαίρως, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την προθεσμία λόγω καθυστέρησης λήψης έντυπου λογαριασμού;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barbaraa είπε

Καλημέρα,

Πήρα στην Protergia για ανανέωση και ρώτησα για τα 100 ευρώ δώρο, αλλά μου είπαν ότι αυτό ίσχυε μόνο τον Ιούνιο. Εδώ διάβασα ότι κάποιοι έλαβαν το δώρο πριν λίγες μέρες. Τι ισχύει τελικά;

Θέλω σταθερό και θα με συνέφερε να μείνω στην Protergia μόνο εάν λάβω τα 100 ευρω, ειδάλλως με συμφέρει να πάω στο ΗΡΩΝ Blue generous max ή στο Eunice Home, αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη η εταιρεία. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ

Είτε κάνεις αίτηση σε κυμαινόμενο άλλου παρόχου και ευελπιστείς ότι θα σε καλέσουν για αντιπροσφορά δίνοντας σου τα 100 ευρώ δώρο από protergia , είτε κοιτάς και για αντίστοιχες επιλογές σταθερών σε αλλους παρόχους και αναλόγως των καταναλώσεών σου. Π.χ. Αυτο το διάστημα σε elpedison παιζει promo 50 ευρώ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά τα πακέτα όπου τα έχεις όλα και ρεύμα και φυσικό αέριο στον ίδιο πάροχο συμφέρουν ή καλύτερα να τα έχεις χωριστά το ρεύμα με το αέριο;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lucanis είπε

Σκέφτομαι να φύγω από ΔΕΗ τουλάχιστον για το ρεύμα και ίσως και για το φυσικό αέριο.
Μια ερώτηση έχω μόνο.
Δηλαδή βγαίνουν οι λογαριασμοί σε site με ηλεκτρονικό τρόπο εγκαίρως, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την προθεσμία λόγω καθυστέρησης λήψης έντυπου λογαριασμού;

Ναι θα κανεις myheron και θα τον βλεπεις πολλες μερες πριν την ληξη.Βεβαια μπορεις να βαλεις και παγια εντολη που γλυτωνεις εγγυηση και δεν εχεις αγχος για την πληρωμη.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lucanis είπε

Ναι εγκαιρως βγαινουν δεν εχεις θεμα εαν πληρωσεις εγκαιρως.Απο οτι εχω διαβασει αξιζει μεμονωμενα να εχεις χωριστα αεριο-ρευμα αλλα θα σου πουν και αλλα παιδια.Στον ηρων απλα να ξερεις εαν δεν κανω λαθος η εκπτωση συνεπειας αποδιδειται σε επομενο λογαριασμο και σε τελευταιο λογαριασμο εαν φυγεις σου τρωει εκπτωση συνεπειας.Εισαι σε ακριβο προγραμμα φυγε χθες για καποιο μπλε θα σου λεγα Πρωτεργια αλλα οπως και να χει απο Δεη μακρια

Δημοσ.
Στις 5/8/2025 στις 1:39 ΜΜ, NonJim13 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με το τμήμα πωλήσεων της Protergia ,προωθώντας μου το μπλε τιμολόγιο διάρκειας ενός έτους, σε σχετική αναφορά στο μπόνους συστάσεων των 50 ευρώ μου ανέφεραν πως το σχετικό πρόγραμμα έχει διακοπεί. Όταν τους απάντησα πως στην εφαρμογή υφίσταται ακόμη η επιλογή της πρόσκλησης ο πωλητής με προώθησε στην προϊσταμένη του, η οποία μου επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα «Bring a Friend» έχει λήξει αρκετούς μήνες, η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί και σε περίπτωση που συνέχιζα τη διαδικασία μέσω πρόσκλησης θα δεχόμουν τηλεφωνική κλήση όπου θα με ενημέρωναν πως δεν είναι εν ισχύ το πρόγραμμα. 

Ερώτηση: 

Υπάρχει κάποιος που να έκανε πρόσφατα χρήση του μπόνους Bring a Friend για να το διασταυρώσει αυτό; Προσωπικά μου φαίνεται κόλπο του τμήματος πωλήσεων για να καταγράψουν την πώληση στο όνομα τους ή κάτι παρεμφερές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

Πριν 10 μέρες ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου στο 12μηνο protergia με σύσταση από μέλος του φόρουμ 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι που μάλλον δεν θα σας πούν, είναι πως τον Ιούλιο, η Ελλάδα έδωσε ρεκόρ ηλιακής ενέργειας όλων των εποχών, ενώ αντίστοιχα σε πολύ μεγάλα επίπεδα κινήθηκε και ο Ιούνης, καθώς οι ώρες ηλιοφάνειας το τελευταίο 2μηνο, έσπασαν όλα τα ρεκόρ, ακόμη και στην βόρεια χώρα.  Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά έφτασε τις 1,8 τεραβατώρες. Η υψηλότερη μηνιαία επίδοση που έχει καταγραφεί στη χώρα.
Αύξηση 46% σε σύγκριση με Ιούλιο 2024. Το εύλογο ερώτημα, είναι το γιατί δεν βλέπουμε αυτό το πλεόνασμα να διοχετεύεται στους λογαριασμούς, αντ αυτού υπάρχει και μικρή σταθερή αύξηση. Την απάντηση μας την δίνει η eurostat:  H ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας είναι ολιγοπωλιακή, με το 95% της παραγωγής να ελέγχεται από μόλις τρεις εταιρείες, σύμφωνα με την ίδια. Αυτό περιορίζει τον ανταγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα στους μεγάλους παίκτες να επηρεάζουν τις τιμές. Ενας ακόμη παράγοντας, είναι πως  στην Ελλάδα, το χρηματιστήριο ενέργειας λειτουργεί με το μοντέλο της οριακής τιμής, όπου η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας καθορίζεται από το κόστος της ακριβότερης μονάδας παραγωγής που χρησιμοποιείται για να καλύψει τη ζήτηση κάθε στιγμή. Οπότε, ακόμα και όταν οι ΑΠΕ αιολικής και ηλιακής παραγωγής ενέργειας παράγουν φθηνή ενέργεια (σχεδόν μηδενικό οριακό κόστος), στην πράξη, δεν πρόκειται ποτέ ο τελικός καταναλωτής να δει διαφορά στον λογαριασμό, καθώς  η τελική τιμή διαμορφώνεται συχνά από μονάδες φυσικού αερίου, που είναι πλέον ακριβότερες.
https://www.facebook.com/share/p/16fLXd2abP/

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lucanis είπε

Μια ερώτηση έχω μόνο.

Ολα καλα ειναι στον ΗΡΩΝ, με e-contract θα παρεις και 50αρικο, το μονο θεμα, ειναι οτι η εκπτωση συνεπειας αποδιδετε στον επομενο λογαριασμο, κι ετσι ο πρωτος λογαριασμος θα ειναι τσιμπιμενος αλλα θα λαβεις πιστωτικα την εκπτωση στον δευτερο, και στον τελικο την τρωνε, εχει αναφερθει ομως οτι με καταγγελια μεσω myrae την δινουν. Κατα τα αλλα οκ, και οι λογαριασμοι, και η τιμολογηση, δεν θα εχεις καποιο μπλεξιμο, τον λογαριασμο τον λαμβανεις εγκαιρα και μπορεις να τον δεις οταν εκδιδετε και στο app. Τελος να ξερεις ο ηρων τιμολογει απο 40 μερες εως 2 μηνες πισω αλλα δεν σε επηρεαζει καπου αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...