Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

Οκ. Παντως το φοιτητικο της προτεργια δεν ειναι πλεον εμπορικα διαθεσιμο, μονο φοιτητικη προσφορα για πικασο εχει τον Αυγουστο.

Πουθενά δεν συμφέρουν τα φοιτητικά από όσα έχω δει μέχρι τώρα. Σε σταθερό μάλλον θα πάω γιατί δεν θέλω να ρισκάρω ακριβές τιμές τον χειμώνα που θα ζεσταινομαι με ρεύμα (και τζάκι) και συγκεκριμένα στο δωδεκάμηνο της προτεργια μάλλον.

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Ο πίνακας σου παίζει να είναι και συλλεκτικός 😅

οταν εχεις ηλεκτρολογο πατερα, ο πινακας ο δικος σου μενει χρεπι και των αλλων τζιτζι :P

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Στην αιτηση για smart meter στην protergia, επισυναπτεις υποχρεωτικα και φωτο του πινακα, οποτε θα σου απαντησουν.

ΥΓ. Οπως ειπε και ο @liakjim σιγουρα ειναι συλλεκτικος.

μου απαντησαν οτι εχουν ηδη ολοκληρωθει οι 1000 αιτησεις και βλεπουμε για καααποτε....

ακυρωθηκε η αιτηση του ηρων student (δεν ημουν δικαιουχος)
protergia: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησής σας
https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

γραψτε τον αριθμο παροχης τον παλιο με ενα μηδεν στο τελος

και περιμενουμε
που αλλου μπορω να τσεκαρω;

Επεξ/σία από akaloith
  • Haha 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, JohnAdv είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Για καταναλώσεις έως 250kw το μήνα τι προτείνετε?

Volton smart?

Ευχαριστώ πολυ

Καλησπερα, μιλάς για τουρισμό μήνα?

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για protergia smart meter, μου ήρθε mail που έλεγε ότι δεν είμαι στους 1000 πρώτους. Τελικά Παρασκευή με κάλεσαν και μου είπαν ότι έχουν ακυρώσεις και θα μου βάλουν, μου έστειλαν και την σύμβαση για υπογραφή κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Subzerog7 είπε

Έκανα αίτηση για protergia smart meter, μου ήρθε mail που έλεγε ότι δεν είμαι στους 1000 πρώτους. Τελικά Παρασκευή με κάλεσαν και μου είπαν ότι έχουν ακυρώσεις και θα μου βάλουν, μου έστειλαν και την σύμβαση για υπογραφή κλπ.

Τον κωδικο που σου ζηταει οταν πας να ανοιξεις το εγγραφο που σου εστειλαν πως τον βρηκες δεν μου εχουν στειλει κωδικο εμενα να το ανοιξω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dopermann είπε

Τον κωδικο που σου ζηταει οταν πας να ανοιξεις το εγγραφο που σου εστειλαν πως τον βρηκες δεν μου εχουν στειλει κωδικο εμενα να το ανοιξω...

Δοκίμασε να βάλεις το ΑΦΜ σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στην ομάδα,λόγω φόρτου εργασίας και επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι στο πρόγραμμα Protergia Οικιακό Ν - Value Swift OnTime από 11/6/25(δεν είχα χρόνο να αλλάξω σε deal),περιμένω να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα αν και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 01/07 δεν βγηκε λογαριασμός για τον Ιούνιο,ειχα παρει τηλ και μου ειπαν οτι τιμολογούμε καθε 5 του μήνα,κατανάλωση για Ιούνιο είχα 353kwh, ξαναμέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 31/07 και είχα κατανάλωση 651kwh (για μήνα Ιούλιο) αλλά βλέπω στην εφαρμογή οτι ειναι καταχωρημενες 1004kwh (δλδ και αυτές του Ιουνίου),να αρχίσω να κλαίω?

2 λεπτά πριν, Aos είπε

καλησπέρα στην ομάδα,λόγω φόρτου εργασίας και επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι στο πρόγραμμα Protergia Οικιακό Ν - Value Swift OnTime από 11/6/25(δεν είχα χρόνο να αλλάξω σε deal)περιμένω να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα αν και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 01/07 δεν βγηκε λογαριασμός για τον Ιούνιο,ειχα παρει τηλ και μου ειπαν οτι τιμολογούμε καθε 5 του μήνα,κατανάλωση για Ιούνιο είχα 353kwh, ξαναμέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 31/07 και είχα κατανάλωση 651kwh (για μήνα Ιούλιο) αλλά βλέπω στην εφαρμογή οτι εινια καταχωρημενες 1004kwh (δλδ και αυτές του Ιουνίου),να αρχίσω να κλαίω?

2 λεπτά πριν, Aos είπε

καλησπέρα στην ομάδα,λόγω φόρτου εργασίας και επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι στο πρόγραμμα Protergia Οικιακό Ν - Value Swift OnTime από 11/6/25,περιμένω να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα αν και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 01/07 δεν βγηκε λογαριασμός για τον Ιούνιο,ειχα παρει τηλ και μου ειπαν οτι τιμολογούμε καθε 5 του μήνα,κατανάλωση για Ιούνιο είχα 353kwh, ξαναμέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 31/07 και είχα κατανάλωση 651kwh (για μήνα Ιούλιο) αλλά βλέπω στην εφαρμογή οτι ειναι καταχωρημένες 1004kwh (δλδ και αυτές του Ιουνίου),να αρχίσω να κλαίω?

Επεξ/σία από Aos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aos είπε

καλησπέρα στην ομάδα,λόγω φόρτου εργασίας και επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι στο πρόγραμμα Protergia Οικιακό Ν - Value Swift OnTime από 11/6/25(δεν είχα χρόνο να αλλάξω σε deal),περιμένω να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα αν και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 01/07 δεν βγηκε λογαριασμός για τον Ιούνιο,ειχα παρει τηλ και μου ειπαν οτι τιμολογούμε καθε 5 του μήνα,κατανάλωση για Ιούνιο είχα 353kwh, ξαναμέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 31/07 και είχα κατανάλωση 651kwh (για μήνα Ιούλιο) αλλά βλέπω στην εφαρμογή οτι ειναι καταχωρημενες 1004kwh (δλδ και αυτές του Ιουνίου),να αρχίσω να κλαίω?

Δεν έχεις κάνει καμία ενέργεια για μετάβαση στο DEAL;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gas_83 είπε

Δεν έχεις κάνει καμία ενέργεια για μετάβαση στο DEAL;

αύριο σκοπεύω να κανω κίνηση,ξαναλέω δεν ήταν εφικτό νωρίτερα γτ δεν είχα χρόνο καθόλου!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Aos είπε

αύριο σκοπεύω να κανω κίνηση,ξαναλέω δεν ήταν εφικτό νωρίτερα γτ δεν είχα χρόνο καθόλου!

Ιουλίου δεν ειχε μεγάλη διαφορά 1 λεπτό ήταν και εαν δεν κανω λαθος και Αύγουστο το ίδιο εαν ειχα διαβάσει καλά εδώ . Μικρή η χασούρα δηλαδή. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Ιουλίου δεν ειχε μεγάλη διαφορά 1 λεπτό ήταν και εαν δεν κανω λαθος και Αύγουστο το ίδιο εαν ειχα διαβάσει καλά εδώ . Μικρή η χασούρα δηλαδή. 

Ναι και για Αύγουστο αύξησε την έκπτωση η protergia και διατήρησε την τιμή του swift ontime στα 0,107.

Όμως όταν πάμε σε κυμαινόμενο με κλειδωμένη τιμή μήνα,δύο επιπλέον μήνες παραμονής (εαν η τιμή του έχει αλλάξει) μπορεί να κοστίσει ακριβότερα από το οποίο όφελος της αρχικής χαμηλής τιμής.

Θέλει προσοχή,η εσωτερική αλλαγή είναι υπόθεση 5 λεπτών. (Θα μπορούσε ο φίλος ακόμα ακόμα να είχε αφήσει τηλέφωνο να τον καλεσουν)

Φθηνά τη γλιτωσε πάντως με τις καταναλώσεις μάλιστα που έχει.

51 λεπτά πριν, Aos είπε

Δες αρχικά  στο ιστορικό ενδείξεων εαν αναφέρει καταναλώσεις,το διάστημα καταναλωσης και στον τύπο εάν γράφει προς τιμολόγηση ή τιμολογημενη 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aos είπε

Την αλλαγη επρεπε να την κανεις ασχετως αν εκδοθηκε ή οχι λογαριασμος, γτ βεβαια ειναι μικρη ευτυχως η αυξηση αλλα και παλι για 651kw τον ιουλιο θα πληρωσεις 10.46 ευρω παραπανω. Οπως ειπε και ο @messinia3 ενα τηλ ηταν οσο και χρονο να μην ειχες. 

Οσο για την εκδοση λογαριασμου κοιταξε λιγο το ιστορικο στο protergiaapp, ειναι προς τιμοληγηση ή τιμολογημενη; τι αναφερει;  

Αφου εισαι στον πρωτο κυκλο τιμολογησης επρεπε 5/7 να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος και 5/8 ο δευτερος (σιγουρα μια καθυστερηση θα υπαρχει δηλ κι εγω που ειμαι στον ιδιο κυκλο, ακομη δεν φανηκε στο app ο λογαριασμος μου για 5/8).

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Την αλλαγη επρεπε να την κανεις ασχετως αν εκδοθηκε ή οχι λογαριασμος, γτ βεβαια ειναι μικρη ευτυχως η αυξηση αλλα και παλι για 651kw τον ιουλιο θα πληρωσεις 10.46 ευρω παραπανω. Οπως ειπε και ο @messinia3 ενα τηλ ηταν οσο και χρονο να μην ειχες. 

Οσο για την εκδοση λογαριασμου κοιταξε λιγο το ιστορικο στο protergiaapp, ειναι προς τιμοληγηση ή τιμολογημενη; τι αναφερει;  

Αφου εισαι στον πρωτο κυκλο τιμολογησης επρεπε 5/7 να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος και 5/8 ο δευτερος (σιγουρα μια καθυστερηση θα υπαρχει δηλ κι εγω που ειμαι στον ιδιο κυκλο, ακομη δεν φανηκε στο app ο λογαριασμος μου για 5/8).

τιμολογημένη γράφει στον τύπο της τελευταίας μέτρησης (31/07),ενώ στην μέτρηση στις 01/07 (353kwh) δεν γράφει κατι

ευχαρίστω πολύ όσοι φίλοι μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε στα ερωτήματά μου/απορίες

Μόλις τώρα, Aos είπε

τιμολογημένη γράφει στον τύπο της τελευταίας μέτρησης (31/07),ενώ στην μέτρηση στις 01/07 (353kwh) δεν γράφει κατι

ευχαρίστω πολύ όσοι φίλοι μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε στα ερωτήματά μου/απορίες

πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί στο app ο λογαριασμός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...