Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Εχω μια καινουργια παροχη σε μονοκατοικια που εφαγα μια πιστολια απο κιτρινο τιμολογιο της ΔΕΗ. 1000kwh σε ενα μηνα και δεν προβλεπεται πολυ διαφορετικα η κατασταση στην συνεχεια.
Προτεινετε το μπλε της Protergia ? Νομιζω οτι ειναι το φθηνοτερο για τετοιες καταναλωσεις, και παρολο το 10€ πάγιο, συμφερει.

Αυτη η καταναλωση προβλεπεται για ολο το χρονο; δες και το ELPEDISON Reward Maximum με 12,90 παγιο και 0,088/kw, παρολο το υψηλο παγιο, για τοσο υψηλες καταναλωσεις συμφερει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Αυτη η καταναλωση προβλεπεται για ολο το χρονο; δες και το ELPEDISON Reward Maximum με 12,90 παγιο και 0,088/kw, παρολο το υψηλο παγιο, για τοσο υψηλες καταναλωσεις συμφερει.

ετσι νομιζω. Τον χειμωνα θα κοψει η αντλια της πισινας, αλλα θα φουντωσουν τα κλιματιστικα που μαζι με το ενεργειακο τζακι ειναι η θερμανση του σπιτιου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει ψάξει κανείς τι συμφέρει περισσότερο για φοιτητικο ρεύμα; Είναι για γκαρσονιέρα στα Χανιά, ισόγειο, με την μιση μερα να λείπει ο φοιτητής στη σχολη, οπότε λογικά δεν θα κάνει μεγάλη κατανάλωση.

Δημοσ.
4 hours ago, gusmin said:

Καλησπέρα, έχει ψάξει κανείς τι συμφέρει περισσότερο για φοιτητικο ρεύμα; Είναι για γκαρσονιέρα στα Χανιά, ισόγειο, με την μιση μερα να λείπει ο φοιτητής στη σχολη, οπότε λογικά δεν θα κάνει μεγάλη κατανάλωση.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από ΔΕΗ. Το πάγιο είναι 3 ευρώ για 9 μήνες(το καλοκαίρι δεν έχει πάγιο) και σχετικά καλή τιμή 0,129 kwh για τις πρώτες 150 kwh. Το μεγάλο ατού για μένα είναι τα κουπόνια 50 ευρώ από κωτσοβολο(για αγορά >100€)  και 50 ευρώ από efood καθώς και 2 ευρώ για καφέ από τα coffee island κάθε μέρα. Το πρόγραμμα είναι κίτρινο, αν δεν είσαι ικανοποιημένος αλλάζεις πάροχο όποτε θέλεις(τα κουπόνια εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, ακόμη και αν φύγεις από ΔΕΗ).

Επίσης η ζενίθ έχει καλό πρόγραμμα με 5 ευρώ πάγιο και 0,095kwh για θα πρώτες 200kwh, επίσης κιτρινο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2025 στις 8:16 ΠΜ, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς?

Είμαι στο ζενίθ smart night.

ΚΑΠΟΙΟΙ λένε ότι όσοι έκαναν καταγγελία για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού, τούς κράτησαν στο ίδιο πρόγραμμα με την έκπτωση του 40%.

Μπορώ να κάνω καταγγελία?

Στην ραε?

Και τι περίπου αναφέρω?

Καλημέρα σε όλους. 

Είδα το παραπάνω και επειδή εχω ζενίθ Power Home Direct Plus στη λήξη, με ενδιαφέρει να διαβάσω για το παραπάνω. Έχω πάει ως τις 9 αυγούστου και δεν βλέπω άλλη αναφορά στο topic. Σε τι αναφέρεστε; Δεν μπορώ να βρω κάτι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, wasd είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Είδα το παραπάνω και επειδή εχω ζενίθ Power Home Direct Plus στη λήξη, με ενδιαφέρει να διαβάσω για το παραπάνω. Έχω πάει ως τις 9 αυγούστου και δεν βλέπω άλλη αναφορά στο topic. Σε τι αναφέρεστε; Δεν μπορώ να βρω κάτι.

Κάνεις καταγγελία μέσω rae για παράνομη αύξηση του συντελεστή χ απο τον Μάιο έως και τώρα. Τελευταία απαντάνε σχετικά άμεσα και μέσα στις προτάσεις που κάνουν ειναι η ανανέωση με την έκπτωση 40% και αυξάνουν τον συντελεστή χ. Αυτά έχω καταλάβει και στο γραψα όσο συνοπτικά μπορούσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας.

30 Αυγούστου λήγει το συμβόλαιο για το αέριο, είχα ξεμείνει στην ΔΕΗ.

12 Σεπτέμβρη λήγει το ζενίθ Power Home Direct Plus.

Σκεφτόμουν να φέρω το αέριο στην ζενίθ με το πρόγραμμα

Gas Home Secure 2.0 (https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-secure-2-0/) με χρεώσεις:

Spoiler

image.png.c9ea8d4e24e34d2208bcd6584127244f.png

και πρακτικά να παραμείνω στην ζενίθ αλλά με το πρόγραμμα 

Power Home Secure Summer (https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/)

Spoiler

image.png.ebc7b78cbedd9144626fa45f54a329e6.png

Ποιά η γνώμη σας;

Το άλλο πρόγραμμα που έχει με τίτλο Power Home Secure Night 2.0, εαν καταλαβαίνω καλά, επαναφέρει την έννοια του ημερήσιου και νυχτερινού με διαφορετικές χρεώσεις, 0,139 για ημερήσιο και 0,089 για νυχτερινό, οπότε δεν συμφέρει.

11 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Κάνεις καταγγελία μέσω rae για παράνομη αύξηση του συντελεστή χ απο τον Μάιο έως και τώρα. Τελευταία απαντάνε σχετικά άμεσα και μέσα στις προτάσεις που κάνουν ειναι η ανανέωση με την έκπτωση 40% και αυξάνουν τον συντελεστή χ. Αυτά έχω καταλάβει και στο γραψα όσο συνοπτικά μπορούσα. 

Μήπως τότε αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Γιατί βλέπω κάνει αναφορά στο smart night. 

Κάποιος που το έχει κάνει, αν μπορεί να μου απαντήσει, και παραθέτοντας το σχετικό link για το ποστ που αναφέρθηκε. Δεν βαριέμαι να διαβάσω, απλά δεν το έχω βρεί μέχρι στιγμής και είμαι στην 623.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, POUARO είπε

ποιο τιμολογιο ειναθ αυτο τησ protergia με 5 παγιο και 9 λεπτα? Εχει προυποθεση καταναλωσης?

Κίτρινο είναι κάθε 1 μήνα ανακοινώνει τιμή. Δεν έχει προϋπόθεση κατανάλωσης. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, POUARO είπε

ποιο τιμολογιο ειναθ αυτο τησ protergia με 5 παγιο και 9 λεπτα? Εχει προυποθεση καταναλωσης?

Είναι το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal (κίτρινο). Όχι δεν έχει προϋπόθεση κατανάλωσης.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Είναι το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal (κίτρινο). Όχι δεν έχει προϋπόθεση κατανάλωσης.

Αρα τον ενα μηνα μπορει να ειναι 9 λεπτα και τον επομενο 20?  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, POUARO είπε

Την συγκεκριμένη τιμή η Protergia την είχε κρατήσει αν και σε κίτρινο, 6 μήνες σταθερή. Μετά τους 6 μήνες άλλαξε το όνομα του προγράμματος (φυσικά πάλι κίτρινο) με την ίδια τιμή. Κι εγώ ήμουν στο προηγούμενο όπως και πολλοί άλλοι. Μόλις είδαμε το νέο όνομα με την ίδια τιμή, με ένα τηλέφωνο μόνο αλλάζεις εσωτερικά στο νέο πρόγραμμα. Αν αλλάξει τόσο δραματικά η τιμή και δεν υπάρχει κάτι καλό στην Protergia, τότε θα πάμε σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό που θα υπάρχει την αντίστοιχη περίοδο. Άλλωστε κίτρινο είναι το πρόγραμμα, αλλάζουμε χωρίς να έχουμε να πληρώσουμε κάποια ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, POUARO είπε

Η πρωτεργια τελευταίο 6 μηνο κρατάει για 3-4 μήνες ίδια τιμή και μετα αλλαζει ονομασία και φεύγεις πας εκεί. Προ 2 μηνου έκανε αλλαγή αλλά και το παλιό δεν το ανέβασε πολυ 0.105 καπου εκει για την ώρα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, POUARO είπε

Αυτό ήταν το προηγούμενο που κράτησε 6 μήνες σταθερή τιμή, τώρα το βάφτισε Deal 🙂

PROTERGIA Οικιακό Value Swift OnTime.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...