Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, messinia3 είπε

Παιδιά για να μην το κουράζουμε.Για όσους ενδιαφέρονται για συνέχιση του smart night για ενα ακόμα έτος με την έκπτωση του 40% κάνουν καταγγελία κατά τηε ζενιθ στη ΡΑΕ και ακολουθεί απάντηση της ζενιθ που προσφέρει την ανανέωση.

Εμένα που έληξε χθες ο χρόνος μπορώ να προβώ στην ενέργεια που αναφέρεται;

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Επδ τώρα ψαχνομαι: Είμαι στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Η κατανάλωση μου είναι περίπου 250 kwh/ μήνα Σεπτέμβριο ως Απρίλιο 8 μήνες) και περίπου 400 kwh/μήνα από Μάη ως και Αύγουστο ( 4 μήνες).

1) Ποιά είναι η καλύτερη πρόταση αν παραμείνω στη ΔΕΗ;

2) Υπάρχει πρόταση καλύτερη για άλλη εταιρεία χωρίς ψιλά γράμματα ή μεγάλη γραφειοκρατία;

3) Υπάρχει άραγε κάποια πλατφόρμα ή εφαρμογή όπου μπορώ να συγκρίνω εύκολα και με αξιοπιστία τις επιλογές που έχω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σε εξοχικό που έληξε το zenith smart night -40% και μηδέν πάγιο, τι έχει να προτείνει κάποιος αυτή την περίοδο; Κυρίως με ενδιαφέρει μηδενικό πάγιο γιατί το χειμώνα η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από atom7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, history είπε

ΑΦΟΥ έληξε που είσαι ΤΩΡΑ?

Δημοσ.

Δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. 

5 ώρες πριν, atom7 είπε

Καλησπέρα, σε εξοχικό που έληξε το zenith smart night -40% και μηδέν πάγιο, τι έχει να προτείνει κάποιος αυτή την περίοδο; Κυρίως με ενδιαφέρει μηδενικό πάγιο γιατί το χειμώνα η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδενική. Ευχαριστώ!

Δοκίμασε κι εσύ μέσω καταγγελίας να σου προσφέρουν ανανέωση στο smart night.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Stavros82t είπε

Παίδες καλησπέρα. Επδ τώρα ψαχνομαι: Είμαι στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Η κατανάλωση μου είναι περίπου 250 kwh/ μήνα Σεπτέμβριο ως Απρίλιο 8 μήνες) και περίπου 400 kwh/μήνα από Μάη ως και Αύγουστο ( 4 μήνες).

2) Υπάρχει πρόταση καλύτερη για άλλη εταιρεία χωρίς ψιλά γράμματα ή μεγάλη γραφειοκρατία;

3) Υπάρχει άραγε κάποια πλατφόρμα ή εφαρμογή όπου μπορώ να συγκρίνω εύκολα και με αξιοπιστία τις επιλογές που έχω;

Εγώ μέσα σε max 10 μέρες πέρασα σε protergia στο κλασσικό Value Swift OnTime Deal (5 πάγιο - 0.09 kwh) από ΔΕΗ πράσινο.

Εξαρτάται αν θες σταθερό μπλε ή κίτρινο αν το κοιτάς την τιμή που ανακοινώνει κάθε αρχή του μήνα η κάθε εταιρία. 

Υπάρχει το excelακι που έχουν τα παιδιά εδώ, υπάρχει και το energycost.gr

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΑΦΟΥ έληξε που είσαι ΤΩΡΑ?

Έληξε 16/8. Λείπω εκτός Αθηνών. Καμία ειδοποίηση από τη Ζενίθ. Αυτόματα μπήκε στο πράσινο. Σκοπευω να κάνω ένα tour για δώρα.... Αλλά τώρα με την καταγγελία....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, history είπε

Έληξε 16/8. Λείπω εκτός Αθηνών. Καμία ειδοποίηση από τη Ζενίθ. Αυτόματα μπήκε στο πράσινο. Σκοπευω να κάνω ένα tour για δώρα.... Αλλά τώρα με την καταγγελία....

Δοκιμασετο εαν εχεις και χαμηλη καταναλωση.Μηπως γινει αμεσα γιατι συνηθως το τρεχουν τωρα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, history είπε

Κάνε καταγγελία ακόμα και σήμερα, πλέον απαντάνε σχεδόν αμέσως.Αν δεν κάτσει (που θα κάτσει κατά την γνώμη μου,εμένα μου στείλανε σήμερα για σύμβαση που λήγει 6/9 ) μετά ξεκινάς τα tour 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stavros82t είπε

1.Εαν παραμείνεις ΔΕΗ η καλύτερη επιλογή είναι το κίτρινο myhome4all. 

2.Σαφως υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε κυμαινομενα άλλων παροχων.Κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή το πιο ανταγωνιστικο είναι το value swift ontime deal της protergia (κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Αυγούστου)

Η αλλαγή παροχου είναι κάτι απλό. 

3.υπαρχει το excel του @juanjk και το energycost.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, messinia3 είπε

Παιδιά για να μην το κουράζουμε.Για όσους ενδιαφέρονται για συνέχιση του smart night για ενα ακόμα έτος με την έκπτωση του 40% κάνουν καταγγελία κατά τηε ζενιθ στη ΡΑΕ και ακολουθεί απάντηση της ζενιθ που προσφέρει την ανανέωση.

Τι ακριβως να καταγγειλω? Τι ακριβως να επιλεξω στην καταγγελια?Ποιον συντελεστη αυξησανε? Δεν εχω παρει χαμπαρι καθολου 😀

Επεξ/σία από lele322
Δημοσ.
4 hours ago, messinia3 said:

Δοκίμασε κι εσύ μέσω καταγγελίας να σου προσφέρουν ανανέωση στο smart night.

Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες γιατί λήγει τον Οκτώβριο. Έχουμε κάποιο draft για την καταγγελία; Είναι τόσο φθηνή η τιμή της kwh που δεν έχω πάρει χαμπάρι πως αύξησε τον συντελεστή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lele322 είπε

Τι ακριβως να καταγγειλω? Ποιον συντελεστη αυξησανε? Δεν εχω παρει χαμπαρι καθολου 😀

Εχεις pm

Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες γιατί λήγει τον Οκτώβριο. Έχουμε κάποιο draft για την καταγγελία; Είναι τόσο φθηνή η τιμή της kwh που δεν έχω πάρει χαμπάρι πως αύξησε τον συντελεστή.

The same

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...