Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, CptBill said:

τζιφος εδω. μια μερα μετα δεν με εχουν καλεσει

3 hours ago, messinia3 said:

Κάλεσε 2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων

Kαι πες ότι αν δε σε καλέσουν εντός της ημέρας... θα πας αλλού.

Και στα καπάκια το ίδιο τη Παρασκευή... αν δε σου στείλουν τη σύμβαση προς υπογραφή εντός της ημέρας, πας αλλού.

• Like 2
Δημοσ.

Να κάνει αίτηση από δική μου πρόσκληση να πάρω την 1η επιτέλους και θα τον καλέσουν! χαχαχα

Αν κάποιος έχεις συμπληρώσει τις 10 προσκλήσεις τι γίνεται ξέρουμε; Μπορεί να στείλει και να αποδεχθεί η protergia;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hountalass είπε

Να κάνει αίτηση από δική μου πρόσκληση να πάρω την 1η επιτέλους και θα τον καλέσουν! χαχαχα

Αν κάποιος έχεις συμπληρώσει τις 10 προσκλήσεις τι γίνεται ξέρουμε; Μπορεί να στείλει και να αποδεχθεί η protergia;

Αν κάποιος συμπληρώσει τις 10 συστάσεις απλά το ΑΦΜ του δε μπορεί να λάβει περισσότερα 50αρικα.Αυτος που λαμβάνει τη συσταση δεν έχει πρόβλημα, λαμβάνει κανονικά τα σπαστά 50.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CptBill είπε

τζιφος εδω. μια μερα μετα δεν με εχουν καλεσει

Με κάλεσαν σήμερα το μεσημέρι 3η ημέρα μετα την αίτηση. Αφού μίλησα με τον εκπρόσωπο και έστειλα τα δικαιολογητικά που μου ζήτησε, πέρασε μισή ωρα και με κάλεσε μια αλλη εκπρόσωπος για να με ενημερώσει πως μέχρι αύριο το πρωί θα μου στείλουν τα συμβόλαια στο email για να υπογράψω ηλεκτρονικά. Δεν πέρασαν 1-2 ωρες και μου έστειλαν το συμβόλαιο για υπογραφή. Με εξέπληξε η ταχύτητα ομολογώ. Λογικά πολυ σύντομα θα ειμαι πελάτης της protergia και θα μου πιάνουν λιγότερο τον 🍑απ' ότι η ΔΕΗ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hountalass είπε

Να κάνεις προσφορά στα 40€

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Να κάνεις προσφορά στα 40€

Χαχαχαχα όντως,  θα δίνω και 10αρικο απο τσέπη και 10 Σκλαβενίτη 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θέλω να φυγω απο το μπλε τιμολογιο της ΔΕΗ και να πάω protergeia. Ποιο πακέτο να πάρω ?, (~300kwh/month)/

Παιδια, παρακαλώ όχι άλλες συστάσεις!

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xorxhs! είπε

Καλησπέρα,

Θέλω να φυγω απο το μπλε τιμολογιο της ΔΕΗ και να πάω protergeia. Ποιο πακέτο να πάρω ?, (~300kwh/month)/

Παιδια, παρακαλώ όχι άλλες συστάσεις!

Σε συμφέρει το κίτρινο το deal αρκεί κάθε αρχές του μήνα να κοιτάς την τιμή γιατι καμία φορά αλλάζει ονομασία και κάνεις εσωτερική αλλαγή. Εαν δεν έχεις χρόνο πας σε μπλε το secure . 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας. 180 τετραγωνικά έχω το κάτω το νοικιάζω και θα βάλω αντλία θέρμανσης για να ζεσταίνω   και τους 3 ορόφους. Είμαι στη Ζενίθ στο μπλε τιμολόγιο και έκανα αίτηση για τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα. Τι τιμολόγιο αξίζει να πάω?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Καλημέρα σας. 180 τετραγωνικά έχω το κάτω το νοικιάζω και θα βάλω αντλία θέρμανσης για να ζεσταίνω   και τους 3 ορόφους. Είμαι στη Ζενίθ στο μπλε τιμολόγιο και έκανα αίτηση για τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα. Τι τιμολόγιο αξίζει να πάω?

Κοίτα με βάση τα τετραγωνικά και το γεγονός ότι θα βάλεις αντλία θερμότητας λογικά θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα ένα σταθερό πρόγραμμα (μπλε τιμολόγιο)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, favou2000 είπε

Καλά πήγε αυτό.😄

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζενίθ πλέον δεν προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο σε όσους κάνουν καταγγελία μέσω ΡΑΕ. Άρα όποιος πρόλαβε πρόλαβε, δυστυχώς.

• Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atom7 είπε

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζενίθ πλέον δεν προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο σε όσους κάνουν καταγγελία μέσω ΡΑΕ. Άρα όποιος πρόλαβε πρόλαβε, δυστυχώς.

ναι εγω εφαγα το πρωι σημερα.Αργησα να την κανω και καλα να παθω.Δεν πειραζει παμε για αλλα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ισχύει, προφανώς ότι παίρνει μεγαλες διαστάσεις έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Δημοσ.

Και εγώ έκανα καταγγελία πριν 2 μέρες και δεν έχω λάβει απάντηση... Εμένα έληξε 16/8. Θα πάω για ένα μήνα δωρεάν στη Volton

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...