Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Για παροχή ανθρώπων που δεν το ψάχνουν πολύ, προτείνετε να πάνε στο Value secure 12M ή value swift on time deal? Ενδέχεται να ξεφύγει η τιμή του κίτρινου;

Value secure 12M

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
6 minutes ago, bpel86 said:

Για παροχή ανθρώπων που δεν το ψάχνουν πολύ, προτείνετε να πάνε στο Value secure 12M ή value swift on time deal? Ενδέχεται να ξεφύγει η τιμή του κίτρινου;

Αν έχουν μικρή καταναλωση, στο deal. Αν έχουν μεγάλη στο secure

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Ενδέχεται να ξεφύγει η τιμή του κίτρινου;

Τους προηγούμενους 6 μήνες το κίτρινο το είχε κρατήσει σταθερό στα 9 cent/KWh. Μετά το βάφτισε Deal και συνέχισε να το έχει στα 9cent και το παλιό το πήγε στα 10 cent. Λογικά θα το κρατήσει μερικούς μήνες σε αυτή την τιμή. Αν αλλάξει δραματικά η τιμή, αλλάζουμε σε κάποιο πιο ανταγωνιστικό εκείνη την περίοδο. Τη στιγμή που είναι κίτρινο δεν έχουμε πρόστιμο λόγω πρόωρης αποχώρησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα στους επιβιόσαντες απο την οικονομική σφαγή, σας διαβαζω καιρό με θαυμασμό!
Απο ΔΕΗ,με καταναλωση 300kw/m , λεω να παω Value secure 12M αλλά δε μπορω να καταλαβω 
αν παιζει η φαση με τις συστάσεις , πως, κλπ.

Να κάνω συμβόλαιο μαζι τους , και μετα να ζητησω απο το φορουμ;
H δε παιζει στην Προτεργεια  ?

Επεξ/σία από techgr2
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, techgr2 είπε

Kαλησπερα στους επιβιόσαντες απο την οικονομική σφαγή, σας διαβαζω καιρό με θαυμασμό!
Απο ΔΕΗ,με καταναλωση 300kw/m , λεω να παω Value secure 12M αλλά δε μπορω να καταλαβω 
αν παιζει η φαση με τις συστάσεις , πως, κλπ.

Να κάνω συμβόλαιο μαζι τους , και μετα να ζητησω απο το φορουμ;
H δε παιζει στην Προτεργεια  ?

ζητας συσταση πρωτα απο εδω(σιγουρα θα εχεις λαβει)συμπληρωνεις τα στοιχιεια σου και σε μια μερα σε καλουν και επιλεγεις οποιο προγραμμα θες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό το νήμα και ευχαριστώ που μας κρατατε ενημερωμένους. Γιατί για βλάκες μας έχουν αλλα τέλος πάντων.  Θα πάω απο Ηρων σταθερό που ήμουν ρεύμα και αέριο μαζί, σε Protergia στο value swift ontime και αέριο πάλι σε κυμαινόμενο με 5 ευρά πάγιο, δώρο τα τρία πρώτα και τιμή να μην ξεπερνάει πέρυσι τα 4.5 λεπτά με είπε. Καταναλώσεις δεν εχω πάρα πολύ μεγάλες στο αέριο  (πρέπει να το δω) και στο ρεύμα δεν ξεπερνά τις 250/μήνα αν δεν κάνω λάθος 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bpel86 είπε

————

ΥΓ. Ρε παιδιά δε ζήτησα συστάσεις.. Μια απλή ερώτηση έκανα. Ευχαριστώ!

Αν δεν θελεις να το ψαχνεις πολυ οπως λες, Value secure 12M. Γτ στο deal θελει καθε μηνα να βλεπεις τιμη.

5 λεπτά πριν, Apo89 είπε

Καλησπέρα, παρακολουθώ καιρό το νήμα και ευχαριστώ που μας κρατατε ενημερωμένους. Γιατί για βλάκες μας έχουν αλλα τέλος πάντων.  Θα πάω απο Ηρων σταθερό που ήμουν ρεύμα και αέριο μαζί, σε Protergia στο value swift ontime και αέριο πάλι σε κυμαινόμενο με 5 ευρά πάγιο, δώρο τα τρία πρώτα και τιμή να μην ξεπερνάει πέρυσι τα 4.5 λεπτά με είπε. Καταναλώσεις δεν εχω πάρα πολύ μεγάλες στο αέριο  (πρέπει να το δω) και στο ρεύμα δεν ξεπερνά τις 250/μήνα αν δεν κάνω λάθος 

Πολυ καλη επιλογη, αρκει να παρακολουθεις την τιμη καθε μηνα, απο την στιγμη που ειναι κιτρινο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

ζητας συσταση πρωτα απο εδω(σιγουρα θα εχεις λαβει)συμπληρωνεις τα στοιχιεια σου και σε μια μερα σε καλουν και επιλεγεις οποιο προγραμμα θες.

Eχω διζωνικό/νυχτερινό μετρητή, αλλά βλέπω πως εχουν μονο ενα προγραμμα που το υποστηρίζει, το Protergia Value 4Family με 0,141 στην κανονική ζώνη ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Συνεπώς , με συμφέρει να εγκαταλείψω το διζωνικό και να παω σε προγραμμα χωρις διζωνικό πχ Value secure 12M  ωστε η τιμή χρεωσης με συνέπεια  να ειναι σε όλες τις ώρες χαμηλή κατω απο 1ε; 
Η μήπως να παω σε κιτρινο, και μετα μπορω να κανω αλλαγή μας και δεν υπαρχει δέσμευση? Η καταναλωση μου ειναι 300kw/m
Eυχαριστώ προκαταβολικά

Επεξ/σία από techgr2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Apo89 είπε

στο ρεύμα δεν ξεπερνά τις 250/μήνα αν δεν κάνω λάθος 

Για την κατανάλωσή σου το Protergia στο value swift ontime Deal είναι ότι πρέπει. Αρκεί κάθε αρχή του μηνός να παρακολουθείς την τιμή του μην αλλάξει δραματικά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, techgr2 είπε

Eχω διζωνικό/νυχτερινό μετρητή, αλλά βλέπω πως εχουν μονο ενα προγραμμα που το υποστηρίζει, το Protergia Value 4Family με 0,141 στην κανονική ζώνη ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Συνεπώς , με συμφέρει να εγκαταλείψω το διζωνικό και να παω σε προγραμμα χωρις διζωνικό πχ Value secure 12M  ωστε η τιμή χρεωσης με συνέπεια  να ειναι σε όλες τις ώρες χαμηλή κατω απο 1ε;
Eυχαριστώ προκαταβολικά

Δεν σε συμφερει κανενα διζωνικο τιμολογιο, ολα τα διζωνικα εχουν ακριβη τιμη στην κανονικη ζωνη.

Σιγουρα το  Value secure 12M σε συμφερει περισσοτερο, οσο για τον διζωνικο μετρητη, το μονο οφελος ειναι αν εχεις υψηλη καταναλωση να σπρωχνεις εκει οσο μπορεις καταναλωση ωστε να χρεωνεσαι λιγοτερο στις ΥΚΩ.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, techgr2 είπε

Συνεπώς , με συμφέρει να εγκαταλείψω το διζωνικό και να παω σε προγραμμα χωρις διζωνικό

Ότι θα πας σε πρόγραμμα με ενιαία χρέωση, δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπεις το διζωνικό μετρητή. Θα μετρά KWh ημερήσιες και KWh στο μειωμένο τιμολόγιο, απλά θα έχουν όλες οι KWh την ίδια χρέωση. Αν κατάλαβα καλά την απορία σου. 🙂

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση, στην protergia στο στάδιο αίτησης μου λέει "Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου¨ 

Είμαι έτοιμος? Πέρασα στην protergia η πρέπει να γράφει ολοκληρώθηκε? 

Προσπαθώ να κανω εγγραφή στο app και μου λέει ότι βαζω λάθος στοιχεία. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ερώτηση, στην protergia στο στάδιο αίτησης μου λέει "Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου¨ 

Είμαι έτοιμος? Πέρασα στην protergia η πρέπει να γράφει ολοκληρώθηκε? 

Προσπαθώ να κανω εγγραφή στο app και μου λέει ότι βαζω λάθος στοιχεία. 

Καταρχας δωσε ενα 24ωρο να ενημερωθει το συστυμα, δευτερον να βαζεις τον καινουργιο 12ψηφιο αριθμο παροχης, χωρις επικολληση (εχει αναφερθει οτι δεν τον δεχεται ετσι, γραψτον μονος σου)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...