Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Protergia / Αλλαγή κύκλου τιμολόγησης

Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημα σας για αλλαγή κύκλου τιμολόγησης του λογαριασμού σας, συνημμένα σας προωθούμε το έντυπο υποβολής αιτήματος το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί, να υπογραφεί από το Νόμιμο εκπρόσωπο και να φέρει σφραγίδα της εταιρείας.

Παρακαλούμε πολύ όπως: Συμπληρώσετε τα στοιχεία πελάτη και Στοιχεία Συμβάσης προμήθειας. Επιλέξετε από τις κατηγορίες που σχετίζονται με το αίτημα, την επιλογή Άλλο και περιγράψτε το ακριβές αίτημα « Αλλαγή της ημερομηνίας τιμολόγησης σε 15 έκαστου μήνα » Υπογράψετε την Τροποποίηση στο πεδίο «ΥΠΟΓΡΑΦΗ / ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ»

Την αποστείλετε ηλεκτρονικά, υπογεγραμμένη χειρόγραφα μέσω Φόρμα Επικοινωνίας | Protergia.

-------------------------------------------------

Αφήνω οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται. Η Protergia έχει τρεις κύκλους τιμολόγησης. 5, 10, 15.

Εμένα βγήκε λογαριασμός (Γ21) στις 5/8 με ημ. λήξης 27/8 και θα κάνω αλχημείες για να καταφέρω να τον πληρώσω. Έστειλα αίτημα να με τιμολογούν κάθε 15 του μήνα απο δω και πέρα, και εγκρίθηκε. 

entypo_ypovolis_aitimatos-paraponoypdf.pdf

• Like 3
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Αφήνω οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται. Η Protergia έχει τρεις κύκλους τιμολόγησης. 5, 10, 15.

Εμένα βγήκε λογαριασμός (Γ21) στις 5/8 με ημ. λήξης 27/8 και θα κάνω αλχημείες για να καταφέρω να τον πληρώσω. Έστειλα αίτημα να με τιμολογούν κάθε 15 του μήνα απο δω και πέρα, και εγκρίθηκε. 

entypo_ypovolis_aitimatos-paraponoypdf.pdf 93.47 kB · 0 downloads

Εχει οφελος στις 15 η τιμολογηση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Φανταζομαι ο συμφορουμιτης το εκανε για να συμπιπτει με την μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ, και να μην εχει μπλεξιματα με εναντι λογαριασμους. Εγω ειχα ζητησει απο την αρχη να με βαλουν στο πρωτο κυκλο, οπως και εγινε, γτ ο ΔΕΔΔΗΕ περναει παντα 1-2 του μηνος.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εκτιμώ ότι ο φίλος το έκανε για να έχει περισσότερες ημέρες στη διάθεσή του, για να πληρωθεί ο λογαριασμός, γιατί αυτό βολεύει αρκετά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι άλλο το κριτήριο του. 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, jimmysss! said:

Εννοώ ότι ο καθένας θέλει να τιμολογείται όπως τον βολεύει. Κάποιοι θέλουν να βγαίνει λογαριασμός όσο πιο γρήγορα γίνεται μετά τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ. Άλλοι θέλουν όσο πιο αργά γίνεται, ώστε να μαζέψουν λεφτά για να πληρώσουν εμπρόθεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση κάποιο συμφέρον συμβόλαιο για επαγγελματικό συγκεκριμένα κομμωτήριο με ισχυ 12v έχετε να προτείνετε και αν έχετε ήδη και είστε ευχαριστημένοι.Προτιμω σταθερό πρόγραμμα 

Δημοσ.

εμενα που δεν περναει σταθερα (τελευταια φορα περασε πχ στις 8/7 και μετα στις 14/8) , ποιον κυκλο να ζητησω ;
Επισης συνεργαζεται καμια τραπεζα με προτεργια για να πλρωνω με αυτην και να κερδιζουμε κανενα yellows etc παραπανω;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Κι εγώ έφαγα άκυρο από Zenith με το power home smart night. 
Για 350 kWh το μήνα τι προτείνουμε; Protergia value swift on time?

Επίσης, για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου γύρω στις 200kW το μήνα πιστεύετε ότι το Happy hour home του Ηρωνα συμφέρει αν γίνεται η φόρτιση τις ώρες που η τιμή θα είναι μηδενική;
Ευχαριστω! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, m_panag είπε

Επίσης, για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου γύρω στις 200kW το μήνα πιστεύετε ότι το Happy hour home του Ηρωνα συμφέρει αν γίνεται η φόρτιση τις ώρες που η τιμή θα είναι μηδενική;
Ευχαριστω! 

Για 350 ειναι καλο το deal, αρκει να παρακολουθεις καθε μηνα τιμη. Το happy hour δεν συμφερει καθολου. Αν εχεις και φορτιση ηλεκτρικου αυτοκινητου να προτιμησεις σταθερο, δες το protergia secure12m, λογικα θα εχεις λαβει και καμια 10αρια συστασεις ηδη. Δεν επρεπε να ρωτησεις για προτεργια, ερχονται 10-10 οι συστασεις.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
10 minutes ago, m_panag said:

Ευχαριστω! 

Το happy hour δεν σε συμφέρει, καταρχάς προϋποθέτει ότι έχεις τηλεμετρουμενο μετρητή, έπειτα  δεν έχει σταθερό ωράριο που δίνει δωρεάν ρευμα ώστε να μπορείς εύκολα να κανονίζεις την φόρτιση του οχήματος, η τιμή του τις υπόλοιπες ώρες είναι πολύ ακριβή.

Η πρόταση μου θα ήταν να πας σε σταθερό και να βάλεις νυκτερινό ρεύμα ώστε να επωφελείται από τις μειωμένες ΥΚΩ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Εκτιμώ ότι ο φίλος το έκανε για να έχει περισσότερες ημέρες στη διάθεσή του, για να πληρωθεί ο λογαριασμός, γιατί αυτό βολεύει αρκετά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι άλλο το κριτήριο του. 

Εμένα που ο ΔΕΔΔΗΕ περνά 9-11 του μήνα τι με βολεύει να δηλώσω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

entypo_ypovolis_aitimatos-paraponoypdf.pdf 93.47 kB · 7 downloads

η καταμετρηση δεδδηε γινεται 7,9,11,13 απ οτι ειδα
οποτε να βαλω 15 του μηνα να εκδιδεται ο λογαριασμος;;;

Δημοσ.

Έχω καινούργιο μετρητή (ψηφιακό).

Όταν θελήσω να αλλάξω πάροχο και μου ζητήσουν φωτογραφία μετρητή βγάζω κανονικά (είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις γιατί αλλάζει συνεχώς η οθόνη ενδείξεων) ή τους λέω ότι έχω ψηφιακό κ δε χρειάζεται φώτο?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εμένα που ο ΔΕΔΔΗΕ περνά 9-11 του μήνα τι με βολεύει να δηλώσω?

Πιστεύω στις 15 βολεύει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, history είπε

Θα πάω για ένα μήνα δωρεάν στη Volton

εχει κάποιο προγραμμα που συμφέρει αυτή την περίοδο η Volton?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...