Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στον τριτο 48ημερων, ειναι η χρεωση προμηθειας 20,56, 20,56/48= 0,4283 την ημερα, αρα για 30 ημερες 12,85, για και παλι χρεωσαν ερτ. Και στις δυο περιπτωσεις η χρεωση προμηθειας ειναι πανω απο 10 ευρω τον μηνα. 

Ο τρίτος είναι ΚΟΤ Α. Η χρέωση είναι 10,28. Αν δεις όμως στις χρεώσεις δήμου μετράνε 24 μέρες, όχι 48 που είναι η κατανάλωση (τις υπόλοιπες μέρες τις πλήρωσα στον έναντι). Κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα. Γι' αυτό λέω είναι ένα χάος οι λογαριασμοί τους. Αυτό θέλει ραε γιατί δεν θα βγάλω άκρη απ' το τηλ.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Ο τρίτος είναι ΚΟΤ Α. Η χρέωση είναι 10,28. Αν δεις όμως στις χρεώσεις δήμου μετράνε 24 μέρες, όχι 48 που είναι η κατανάλωση (τις υπόλοιπες μέρες τις πλήρωσα στον έναντι). Κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα. Γι' αυτό λέω είναι ένα χάος οι λογαριασμοί τους. Αυτό θέλει ραε γιατί δεν θα βγάλω άκρη απ' το τηλ.

Ναι κανε ενα αιτημα ραε, να σου εξηγησουν. Και εγω δεν καταλαβαινω ακριβως, στο δευτερο λογαριασμο εχει ενα μειον εναντι 23,05, αυτο απο που βγαινει; 

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ναι κανε ενα αιτημα ραε, να σου εξηγησουν. Και εγω δεν καταλαβαινω ακριβως, στο δευτερο λογαριασμο εχει ενα μειον εναντι 23,05, αυτο απο που βγαινει; 

Φαντάζομαι 15 κατανάλωση + 8,04 ρυθμιζόμενες απ' τον έναντι

Δημοσ.
3 hours ago, chemkyr said:

πρόκειται για δυο σπίτια, το ένα φοιτητικό και το άλλο πρώην φοιτητικό. Στο ένα οι καταναλώσεις είναι πολύ μικρές, κάτω από 100 KWh/μήνα, στο άλλο η μέγιστη που είδα ήταν 240 (κανονικά γύρω στις 180/μήνα). Η elpedison παρέχει δύο δωροεπιταγές σουπερ μαρκετ 40 ευρώ έκαστη και δύο συμβόλαια για παροχή υπηρεσιών (τεχνίτες) σε περίπτωση οικιακών βλαβών. Δεν θυμάμαι αν μου προτάθηκε και κάποια άλλη παροχή. Ο λόγος που θέλω σταθερό, είναι για να αποφύγω την διαδικασία αυτή της 'έρευνας' κάθε μήνα και να ξενοιάσω για ένα χρόνο

Προσωπικά επειδή και εγώ έχω φοιτητή, επέλεξα το for student της Δεη. Έχει 27(3*9) ευρώ πάγια το χρονο και τιμή kwh 0,129 για τις πρώτες 150 kwh. Δεν πρέπει να σε απασχολεί πολύ η τιμή της kwh τη στιγμή που έχεις τόσο μικρή κατανάλωση. Το μεγάλο προνόμιο που έχει το φοιτητικό της ΔΕΗ είναι τα κουπόνια που δίνει από την εφαρμογή. 50 ευρώ για τον κωτσοβολο, 50 ευρώ για το efood και 2 ευρώ καθημερινά για καφέ στα coffee island, το τελευταίο για μένα είναι και το πιο σημαντικό μιας και οι καφέδες που έχω πάρει δωρεαν, ήταν μεγαλύτερης αξίας από τους λογαριασμούς ρεύματος. Πιστεύω δεν υπάρχει ανταγωνιστικό φοιτητικό πακέτο, με την προϋπόθεση πάντα να είναι μικρή η κατανάλωση σου και προπαντών να κάνεις χρήση των κουπονιών.

• Like 1
Δημοσ.
On 14/08/2025 at 16:15, messinia3 said:

Το παραθέτω κι εδώ για όσους έχουν cosmote σταθερη και θέλουν να μεταβούν σε protergia για ρεύμα/αέριο(ως συνδιαστικο promo για κάποιους μπορεί να βολέψει-5 ευρώ έκπτωση σε μηνιαία βάση)

Εγώ το έχω κάνει ήδη και μόλις έλαβα το μήνυμα ενεργοποίησης της έκπτωσης.

Υγ.Προφανως το εν λόγω promo δε συνδυάζεται με σύσταση.(άλλο κανάλι πώλησης)

https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE-Protergia_New_Offer.pdf

COSMOTE-Protergia_New_Offer-1 (1).pdf 162.65 kB · 33 downloads

Πως το παίρνουμε αυτό; Δεν βλέπω κάποιον τρόπο να ξεκινήσω την διαδικασία μέσα στο Cosmote app. Νομίζω με συμφέρει καλύτερα από σύσταση, βγαίνει 60€ τον χρόνο αντί για 50€.

Μετά με σύσταση σκέφτομαι να πάω το εξοχικό στο Value Lite, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γι αυτό το πρόγραμμα ή/και αν υπάρχει πρόβλημα που οι παροχές ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μου κάνει εντύπωση η προτεργια που ΣΥΝΕΧΩΣ είναι ανοιχτό το σύστημα να δώσεις ενδείξεις.

Nαι πραγματι, ακομα και οταν ηταν να δωσει ενδειξεις ο δεδδηε, εδωσα κι εγω.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα....μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του σχετικά με το BAF της protergia ...πως θα το αποκτήσω εννοώ (αναλυτικά)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα....μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του σχετικά με το BAF της protergia ...πως θα το αποκτήσω εννοώ (αναλυτικά)

Εκανες τη λαθος ερωτηση. θα εχεις λαβει καμια 30αρια συστασεις.

Ενα λινκ ειναι που το πατας συμπληρωνεις τη φορμα και σε 1-2 μερες σε περνουν απο προτεργια να πεις πιο προγραμμα σε ενδιαφερει και μετα τα γνωστα στελνεις τα δικαιολογητικα οπως σε καθε παροχο, σου στελνουν συμβολαιο και υπογραφεις.

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Εννοείς για να φέρεις ένα φίλο σου στην Protergia; Ή κάτι άλλο;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Πως το παίρνουμε αυτό; Δεν βλέπω κάποιον τρόπο να ξεκινήσω την διαδικασία μέσα στο Cosmote app. Νομίζω με συμφέρει καλύτερα από σύσταση, βγαίνει 60€ τον χρόνο αντί για 50€.

Μετά με σύσταση σκέφτομαι να πάω το εξοχικό στο Value Lite, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γι αυτό το πρόγραμμα ή/και αν υπάρχει πρόβλημα που οι παροχές ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο.

Καλησπέρα,

Για το promo cosmote protergia θα πρέπει να απευθυνθείς σε κατάστημα cosmote η Γερμανός. 

Το promo του bring a friend ισχύει για όλα τα προγράμματα της protergia.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Ναι αυτό εννοώ ..πως Δινω  εγώ σύσταση σε ένα φίλο (διαδικασία και τι κερδίζω)

Από το app της Protergia μπορείς να στείλεις σύσταση σε όποιον θες ακόμη και στον εαυτό σου, αν υπάρχει 2η παροχή στον εαυτό σου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Πατάς στο "Αποστολή πρόσκλησης" και σου στέλνουν στο email το λινκ της σύστασης. Κερδίζεις 50 ευρώ για κάθε σύσταση. Μπορείς να δώσεις 10 συστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Από το app της protergia -αποστολη πρόσκλησης. Εσύ κερδίζεις εφάπαξ 50 ευρώ διαθέσιμα προς εξαργύρωση με την ενεργοποίηση της παροχής,ο φίλος σου 50 ευρώ σπαστά (10 ευρώ για 5 μήνες)

Αναλυτικά οι όροι του promo σε pdf.protergia_baf_terms-5.pdf

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...