Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vali είπε

Προσωπικά επειδή και εγώ έχω φοιτητή, επέλεξα το for student της Δεη. Έχει 27(3*9) ευρώ πάγια το χρονο και τιμή kwh 0,129 για τις πρώτες 150 kwh. Δεν πρέπει να σε απασχολεί πολύ η τιμή της kwh τη στιγμή που έχεις τόσο μικρή κατανάλωση. Το μεγάλο προνόμιο που έχει το φοιτητικό της ΔΕΗ είναι τα κουπόνια που δίνει από την εφαρμογή. 50 ευρώ για τον κωτσοβολο, 50 ευρώ για το efood και 2 ευρώ καθημερινά για καφέ στα coffee island, το τελευταίο για μένα είναι και το πιο σημαντικό μιας και οι καφέδες που έχω πάρει δωρεαν, ήταν μεγαλύτερης αξίας από τους λογαριασμούς ρεύματος. Πιστεύω δεν υπάρχει ανταγωνιστικό φοιτητικό πακέτο, με την προϋπόθεση πάντα να είναι μικρή η κατανάλωση σου και προπαντών να κάνεις χρήση των κουπονιών.

Καλησπέρα, το κουπόνι των 50 ευρώ efood σε τι μορφή είναι; Είναι ένας κωδικός και πρέπει να εξαργυρωθεί σε μία (μεγάλη) παραγγελία; Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, john_66 said:

Καλησπέρα, το κουπόνι των 50 ευρώ efood σε τι μορφή είναι; Είναι ένας κωδικός και πρέπει να εξαργυρωθεί σε μία (μεγάλη) παραγγελία; Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να εξαργυρώσει τμηματικά, νομίζω όχι. Ναι είναι ένας κωδικος

Εγώ έκανα ψώνια σούπερ μάρκετ 100+ ευρω, όποτε το χρησιμοποίησα όλο με τη μία.

Επεξ/σία από vali
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν δε το προσεχα θα εχανα την συνεπεια 

Kι εγω οταν πηγα να πληρωσω ειδα το ιδιο και πληρωσα με καρτα τελικα, εχει αναφερθει απο συμφορουμιτη παρομοιο γεγονος οπου εχασε τη συνεπεια, και του ειπαν οτι ηταν συστημικο λαθος και θα το διορθωναν, δεν ξερω τι εγινε τελικα.

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Νομίζω όταν πατάς πληρωμή με iris από ένα site βάζει αυτόματα μόνο του το ποσό 

Ναι αυτοματα το βαζει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Μου ερχεται λογαριασμος 9,54 στην προτεργια πληρωνω με την επιλογη IRIS απο Εθνικη και βλεπω οτι μου δειχνει υπολοιπο ανεξοφλητο 0,01€ στο site της Protergia 

Μπαινω στην εθνικη και βλεπω οτι εχει χρεωσει 9,53€

Τι κανουν ? 

Αν δε το προσεχα θα εχανα την συνεπεια 

Μου έχει συμβεί και μέσω του site της ζενίθ σε πληρωμή με κάρτα..που δεν βάζεις καν νούμερο...και το είδα εντελώς τυχαία..και έκανα άλλη μία πληρωμή 0,01 και ευτυχώς δεν έχασα συνέπεια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Σε τι τραπεζα ηταν ?

Η τραπεζα φταιει ή η Προτεργια ?

Δεν θυμάμαι..η Εθνικής ήταν η κάρτα ή Alpha bank.. τώρα γιατί συνέβη άγνωστο..

Δημοσ.

Λήγει σε 1 μήνα το Ζενίθ Power Home Direct Plus που έχω από πέρυσι.

Τι προτείνετε? Για το 2025 η μέση μηνιαία κατανάλωση είναι 240kWh περίπου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1J4t είπε

Σε σταθερό θα ήθελες πάλι 12 μηνών;

Ναι με βόλεψε αν και δεν απορρίπτω εξάμηνο.

Βλέπω και κάποια στους 18 μήνες αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει τόσο μακριά.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την κατανάλωσή σου στο energycost για τα σταθερά. Οι επιλογές είναι αρκετές και ζυγίζεις τα "δωράκια" που μπορεί να δίνει κάποια εταιρεία αν κάποιο σε συμφέρει περισσότερο. 

Για 18 μήνες ή και παραπάνω ούτε εγώ θα τα κοιτούσα. Αλλά με τις KWh που έχεις, η επιλογή κάποιου κίτρινου, με την προϋπόθεση να τσεκάρεις την τιμή του κάθε μήνα, θα σου έδινε μεγαλύτερο όφελος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα την βοήθειά σας ,όποιος γνωρίζει θα ήμουν ευγνώμων.Στην κύρια κατοικία μου εχω το πράσινο τιμολογιο της ΔΕΗ ,μου ηρθε τελευταιος λογοριασμος 1014 κιλωβατωρες  256 ευρω με τιμη κιλοβατωρας 0,17 .Εχω αποφασίσει να φυγω απο αυτο το τιμολόγιο .Η πλακα ειναι οτι εχω και το φυσικο αεριο στην Ζενιθ και εκει μου ερχεται φουσκωμενος ο λογαριασμος για 800 κιλοβατωρες.Υπαρχει καμια καλη προταση απο μερους σας για συμβολαιο ρευμα και αεριο με σταθερη τιμη κιλοβατωρας σε αυτες τις καταναλωσεις που παιζω?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gas1983 είπε

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα την βοήθειά σας ,όποιος γνωρίζει θα ήμουν ευγνώμων.Στην κύρια κατοικία μου εχω το πράσινο τιμολογιο της ΔΕΗ ,μου ηρθε τελευταιος λογοριασμος 1014 κιλωβατωρες  256 ευρω με τιμη κιλοβατωρας 0,17 .Εχω αποφασίσει να φυγω απο αυτο το τιμολόγιο .Η πλακα ειναι οτι εχω και το φυσικο αεριο στην Ζενιθ και εκει μου ερχεται φουσκωμενος ο λογαριασμος για 800 κιλοβατωρες.Υπαρχει καμια καλη προταση απο μερους σας για συμβολαιο ρευμα και αεριο με σταθερη τιμη κιλοβατωρας σε αυτες τις καταναλωσεις που παιζω?

Με τοση μεγαλη καταναλωση θα προτεινα για ρευμα ELPEDISON Reward Maximum παγιο 12.90 κ 0.088

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Despotas είπε

Λήγει σε 1 μήνα το Ζενίθ Power Home Direct Plus που έχω από πέρυσι.

Τι προτείνετε? Για το 2025 η μέση μηνιαία κατανάλωση είναι 240kWh περίπου. Ευχαριστώ.

Πηγαινε σε κάποιο Protergia (μπλε ή κίτρινο) με σύσταση (αν θέλεις) να γλυτώσεις 5 ή 10 πάγια αντίστοιχα ανάλογα το πρόγραμμα. Απλά στο κίτρινο θα μπορείς να φύγεις όποτε θες αν δεις ότι ακριβαίνει και στο μπλε τα γνωστα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Πριν εκδοθεί λογαριασμός κάνεις την εξαργύρωση ώστε να εκδοθεί με την έκπτωση. Τώρα πως να φανεί; Εννοείς να εκδοθεί άλλος λογαριασμός; Ότι έγραψε έγραψε, δεν αλλάζει. Στον επόμενο θα δεις το μείον 50. 

Σε αυτόν που θα εκδοθεί εννοει

Το κατάλαβα αλλά όταν γράφει "Σε ΑΥΤΟΝ τον λογαριασμό" δεν φταίει ο πελάτης που δεν καταλαβαίνει ότι σαν εταιρεία εννοείς τον επόμενο και δεν ξέρουν να μιλούν Ελληνικά.

Πάντως επειδή λες "τώρα πως να φανεί". Έχω περάσει απο τηλεπικοινωνίες και έχω ασχοληθεί με το billing στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να γίνει (και πρακτικά δεν γίνεται) κάποια νέα έκδοση (επανατιμολόγηση).. το εξαργύρωση θα έπρεπε να σημαίνει μερική "πληρωμή".. δηλαδή σε αυτόν που έχει εκδοθεί θα μειωθεί το ληξιπρόθεσμο και το υπόλοιπο θα είναι το ποσό - την "πληρωμή" αυτή, εγώ έτσι φανταζόμουν ότι θα γίνεται σύμφωνα και με την διατύπωση τους.

Άλλο πράγμα η τιμολόγηση που δεν μπορεί να ξαναγίνει για πολλούς και διάφορους λόγους και άλλο η πληρωμή :) Όπως και να χει, λάθος διατύπωση απο μεριάς τους και θα το γνωρίζω τώρα. Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...