Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Seldon40 said:

Ναι απλως λεω θα ειναι τοσο για ολο το 18μηνο;

Ναι, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς διαβάζοντας τους όρους που θα σου στείλουν, καθώς είναι ειδικό promo. Στο εμπορικό πρόγραμμα το πάγιο είναι 9.90 https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/blue-generous-max-home/

• Like 2
  • Απαντ. 10,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

nai nai 3,90 μενει. πρακτικα ειναι 9,90 και σου κανουν εκπτωση 6ε καθε μηνα στο παγιο

Aν και η εκπτωση συνεπειας μπαινει στον επομενο και γιαυτο θα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη στον πρωτο λογαριασμο, επειδη σου δινουν 50αρικο και το παγιο ειναι 3,9, αν σου στειλουν τη συμβαση και αναγραφονται οπως σου τα ειπαν, παρτο. Εγω στη θεση σου θα το επερνα.

• Like 1
Δημοσ.

η προσφορα ισχυει για ενα μηνα. να περιμενω για το Σεπτέμβριο ή να αποφασισω τωρα ;

1 minute ago, Seldon40 said:

Aν και η εκπτωση συνεπειας μπαινει στον επομενο και γιαυτο θα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη στον πρωτο λογαριασμο, επειδη σου δινουν 50αρικο και το παγιο ειναι 3,9, αν σου στειλουν τη συμβαση και αναγραφονται οπως σου τα ειπαν, παρτο. Εγω στη θεση σου θα το επερνα.

η εκπτωση συνεπειας πρακτικα πιστωνεται απο τον επομενο λογαριασμο ; δηλαδη δεν βγαινω χαμενος ; απλα ειναι time difference ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

η εκπτωση συνεπειας πρακτικα πιστωνεται απο τον επομενο λογαριασμο ; δηλαδη δεν βγαινω χαμενος ; απλα ειναι time difference ?

Ναι πιστωνεται στον επομενο. Oχι δεν βγαινεις χαμενος, απλως αν δεν ηταν το 50αρικο, με 0,189/kw, ο πρωτος λογαριασμος θα ηταν φωτια, αν και θα επαιρνες την εκπτωση στον επομενο. Με το 50αρι ομως θα ερθει στα ισια του. Μην το πολυσκεφτεσαι, απλως κοιτα να αναγραφονται στη συμβαση η εκπτωση στο παγιο και το 50αρικο. Επεσες στην περιπτωση φαινεται, δεν ακουγονται συχνα τετοιες αντιπροσφορες.

5 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

η προσφορα ισχυει για ενα μηνα. να περιμενω για το Σεπτέμβριο ή να αποφασισω τωρα ;

8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εγω τωρα θα το εκανα.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, jimmysss! said:

Η εκπτωση συνεπειας πρακτικα πιστωνεται απο τον επομενο λογαριασμο ; δηλαδη δεν βγαινω χαμενος ; απλα ειναι time difference ?

Nαι και δε σε πολυνοιάζει τώρα γιατί θα είναι μικρή ή αρχική κατανάλωση Σεπτεμβρίου.

Απλά θα θυμάσαι στο τέλος της σύμβασης να φύγεις 2 μέρες μετά από την επιτοπια του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε ο τελικός να είναι καμιά 10ρια κιλοβατώρες και να περιεχει τη συνέπεια του εκκαθαρισικου.

Να μην ασχοληθείς καν για τη συνέπεια τελικής κατανάλωσης με καταγγελίες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα σας! Μπορώ να έχω μία πρόσκληση για protergia? Ευχαριστώ πολύ

4 λεπτά πριν, geovision_gr είπε

Καλημέρα σας! Μπορώ να έχω μία πρόσκληση για protergia? Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστώ πολύ παιδια!

Δημοσ.
25 minutes ago, ekrepali said:

Nαι και δε σε πολυνοιάζει τώρα γιατί θα είναι μικρή ή αρχική κατανάλωση Σεπτεμβρίου.

Απλά θα θυμάσαι στο τέλος της σύμβασης να φύγεις 2 μέρες μετά από την επιτοπια του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε ο τελικός να είναι καμιά 10ρια κιλοβατώρες και να περιεχει τη συνέπεια του εκκαθαρισικου.

Αν δεν σε βαζω σε κοπο μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις (ασχετος γαρ)..

δεν πρεπει να με αγχωνει η 18μηνη δέσμευση ;

30 minutes ago, Seldon40 said:

Ναι πιστωνεται στον επομενο. Oχι δεν βγαινεις χαμενος, απλως αν δεν ηταν το 50αρικο, με 0,189/kw, ο πρωτος λογαριασμος θα ηταν φωτια, αν και θα επαιρνες την εκπτωση στον επομενο. Με το 50αρι ομως θα ερθει στα ισια του. Μην το πολυσκεφτεσαι, απλως κοιτα να αναγραφονται στη συμβαση η εκπτωση στο παγιο και το 50αρικο. Επεσες στην περιπτωση φαινεται, δεν ακουγονται συχνα τετοιες αντιπροσφορες.

Εγω τωρα θα το εκανα.

αυτο που λενε οτι το φθινοπωρο βγαινουν πιο οικνομικα πακετα για τα μπλε τιμολογια ; Για αυτο ρωταω αν πρεπει να περιμενω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

αυτο που λενε οτι το φθινοπωρο βγαινουν πιο οικνομικα πακετα για τα μπλε τιμολογια ; Για αυτο ρωταω αν πρεπει να περιμενω

Δεν χρειάζεται να πας σε σταθερό με τόσο χαμηλές καταναλώσεις. Αν όμως δεν θέλεις να ασχολείσαι συμφέρει η προσφορά του ΗΡΩΝ αφού το πάγιο σου βγαίνει μόλις 3,90€. Είναι πιο φθηνό από οποιαδήποτε κυμαινόμενο πρόγραμμα σε αυτήν την τιμή 

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmysss! είπε

ποσο πιο οικονομικο να βγει σε σταθερο απο 3,9 παγιο, 0,094 η κιλοβατωρα και 50 ευρω δωρο; ακομα και τα κυμαινομενα εχουν 5 παγιο. Αντε και να βγει κανενα σταθερο με 9 λεπτα, αλλα το παγιο δεν προκειται να ειναι κατω απο 9,90, για 0,004 διαφορα στην κιλοβατωρα θα προτιμησεις να πληρωσεις 6 παραπανω παγιο;

επειδη ειναι πολυ καλη η τιμη παγιου και κιλοβατωρας να μη σε αγχωνει το 18μηνο.

1 ώρα πριν, jimmysss! είπε

Επειδη ο ηρων συνηθως τρωει την εκπτωση του τελικου λογαριασμου, δηλ. στον τελικο θα πιστωθει η εκπτωση του προηγουμενου, και την εκπτωση του τελικου που δεν υπαρχει αλλος λογαριασμος επομενος, την τρωει. συνηθως κανεις αιτημα μεσω myrae, και σε ενδειξη καλης συνεργασιας την αποδιδουν. ο συμφορουμιτης προτεινει κατι πρακτικο, μετα την καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ και ενω εισαι στο τελευταιο μηνα που μπορεις να φυγεις αζημιως, κανεις αμεσα αιτημα αλλαγης παροχου, ωστε ο τελικος να εχει ελαχιστες κιλοβατωρες και να μην χρειαζεται να μπεις στην παραπανω διαδικασια να τα ζητησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επικοινώνησα με Ήρων για το κίτρινο συμβόλαιο του χωρίς πάγιο. Ο πρώτος λογαριασμός κατ' εξαίρεση κάνει και δύο μήνες να εκδοθεί μου είπανε. Ακόμη το 50αρικο αφορά την αξία ρεύματος του πεδίου Α του λογαριασμού. Άρα αν κάποιος έχει μικρή κατανάλωση θα έχει πιστωτικό και καλό θα ήταν να μείνει κάποιες μέρες ακόμη σκέφτομαι. 

Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Επειδή δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί η συνέπεια του Ήρων, στον 2ο λογαριασμό αποδίδει την έκπτωση συνέπειας του 1ου λογαριασμού μόνο ή και για όλη τη κατανάλωση 1ου + 2ου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, john_66 είπε

Επικοινώνησα με Ήρων για το κίτρινο συμβόλαιο του χωρίς πάγιο. Ο πρώτος λογαριασμός κατ' εξαίρεση κάνει και δύο μήνες να εκδοθεί μου είπανε. Ακόμη το 50αρικο αφορά την αξία ρεύματος του πεδίου Α του λογαριασμού. Άρα αν κάποιος έχει μικρή κατανάλωση θα έχει πιστωτικό και καλό θα ήταν να μείνει κάποιες μέρες ακόμη σκέφτομαι. 

Όλα τα καλύπτει το 50€ απλά πιστώνεται στο πεδίο Α. Εγώ θεωρώ πως επίτηδες κάνουν να βγάλουν 2 μήνες πρώτο λογαριασμό για να ξεγελιέται ο κόσμος με το 50€. Σε δύο μήνες με 20 λεπτά την kWh το έχουν πάρει πίσω το δώρο.

6 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Επειδή δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί η συνέπεια του Ήρων, στον 2ο λογαριασμό αποδίδει την έκπτωση συνέπειας του 1ου λογαριασμού μόνο ή και για όλη τη κατανάλωση 1ου + 2ου; 

Μόνο του 2ου καθώς εξοφλήθηκε ο πρώτος εμπρόθεσμα. Στον 1ο και τελευταίο λογαριασμό δεν δίνει συνέπεια. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να έχει λάβει συνέπεια από ΗΡΩΝ σε κυμαινόμενο καθώς προϋποθέτει να παραμείνει τουλάχιστον 2-3 μήνες για να βγει και ο 2ο λογαριασμός

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

του 1ου λογαριασμου μονο.

Δημοσ.

"Τα δώρα αφαιρούνται από το πεδίο Α του λογαριασμού, το οποίο αφορά την αξία του ρεύματος."

Αν δεν πει κάποιος πελάτης τι ακριβώς σημαίνει, δεν είμαι σίγουρος τι εφαρμόζεται στην πράξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Στον δευτερο αποδιδει την εκπτωση του πρωτου, στον τριτο την εκπτωση του δευτερου κοκ

10 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Όλα τα καλύπτει το 50€ απλά πιστώνεται στο πεδίο Α. Εγώ θεωρώ πως επίτηδες κάνουν να βγάλουν 2 μήνες πρώτο λογαριασμό για να ξεγελιέται ο κόσμος με το 50€. Σε δύο μήνες με 20 λεπτά την kWh το έχουν πάρει πίσω το δώρο.

Παντα στον ΗΡΩΝ θα εισαι 2 μηνες πισω, δεν ειναι μονο ο πρωτος. Αλλα αυτο δεν σε πειραζει τπτ, εγω εφυγα απο ΗΡΩΝ Απριλιο και ο τελικος εκδοθηκε τελος ιουνιου. Δεν χρειαζεται να κατσεις 2μηνες, εγω εκανα αλλαγη παροχου με τον τελευταιο λογαριασμο που ειχα πληρωσει. Απριλιο εφυγα και στην προτεργια ειχα δωσει τον λογαριασμο του Φεβρουαριου για την αλλαγη.

7 λεπτά πριν, john_66 είπε

"Τα δώρα αφαιρούνται από το πεδίο Α του λογαριασμού, το οποίο αφορά την αξία του ρεύματος."

Αν δεν πει κάποιος πελάτης τι ακριβώς σημαίνει, δεν είμαι σίγουρος τι εφαρμόζεται στην πράξη.

Δεν εχει σημασια αυτο, το 50αρικο θα αφαιρεθει απο ολοκληρο τον λογαριασμο. εγω Νοεμβριο που πηγα ο πρωτος λογαριασμος ηταν πιστωτικος -6,45.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...