Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε φιλική παροχή που πήγε Ήρωνα για ταχυτουρισμό έλαβε σήμερα 90 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό αντιπροσφορά από protergia για να "παραμείνει" στο swift on time deal.

Not bad at all.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζετε κάποιο e-mail (για επικοινωνία, αναφορά προβλήματος) στο τμήμα συμβολαίων της Protergia; 

Επεξ/σία από Joe22
Δημοσ.
22 ώρες πριν, messinia3 είπε

Με αφορμή το post του φίλου και δεδομένου ότι σε αρκετά μέλη δυστυχώς τελειώνει το πρόγραμμα smart night της ζενίθ κατά τη γνώμη μου έχουν τις εξής βασικές επιλογές ανάλογα πάντα με τη διάθεση του καθενός και τις καταναλώσεις του.

Όσοι έχουν μεγάλες καταναλώσεις και δε θέλουν να ασχολούνται κάθε μήνα με την τιμή επιλέγουν μεταξύ των σταθερών της elepison με το promo 100 ευρώ Σκλαβενίτη,protergia με τα 50 σπαστά μέσω σύστασης και τέλος Ηρωνα με τα 50 δώρο μέσω econtract.Δινει και η ζενιθ 60 στα σταθερα της ,αλλά ως υφιστάμενοι πελάτες δε θα τα λάβουν.

Με τα υπόλοιπα σταθερά δεν ασχολούμαι προσωπικά,γιατί δεν προκαταβαλλουν την εκπτωση συνεπειας (ούτε Ηρωνας,αλλά έχει το 50αρικο δώρο)

Για όσους είναι διατεθειμένοι να τσεκάρουν 10 λεπτά κάθε μήνα την τιμή ενός κυμαινόμενου προγράμματος προς το παρόν τουλάχιστον (αναμένοντας και τις τιμές Σεπτεμβρίου) παραμένει ως πρώτη επιλογή το value swift ontime deal της protergia.

Τέλος για κλειστά σπίτια, ή με πολύ χαμηλή κατανάλωση καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι το σταθερό της elpedison reward zero free με μηδενικό πάγιο και τη δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη και προφανώς εκ νέου το κυμαινόμενο της protergia και Ηρωνας μέσω econtract για τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. 

Όσοι κατάφεραν να πάρουν παράταση στο smart night με τους ίδιους όρους τυχεροί. Η όλη στάση της ζενιθ όμως στην υπόθεση όμως μπορεί να της γυρίσει  και μπούμερανγκ. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μια πρακτική ερώτηση. Έστω ότι κάποιος εχιε τη διάθεση, μηνιαίως να ελέγχει τις κυμαινομενες τιμές των παροχών... Πρακτικά πόσο εύκολο είναι να μετακινησε από μήνα σε μήνα σε διαφορετικό παροχο. Μπορεί να σου φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά η τόση πολύ χαρτουρα που ζητάνε ως δικαιολογητικά, δεν είναι ανασταλτικος παράγοντας για να θέλεις να αλλάζεις κάθε μήνα παροχο? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, messinia3 είπε

έλαβε σήμερα 90 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό αντιπροσφορά από protergia για να "παραμείνει" στο swift on time deal.

Not bad at all.

Σαν να έδωσε 2 συστάσεις! 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joe22 είπε

Καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζετε κάποιο e-mail στο τμήμα συμβολαίων της Protergia; 

στο [email protected] εστειλα δικαιολογητικα και αναμενω την συμβαση.Δεν ξερω εαν βοηθαει αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μια πρακτική ερώτηση. Έστω ότι κάποιος εχιε τη διάθεση, μηνιαίως να ελέγχει τις κυμαινομενες τιμές των παροχών... Πρακτικά πόσο εύκολο είναι να μετακινησε από μήνα σε μήνα σε διαφορετικό παροχο. Μπορεί να σου φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά η τόση πολύ χαρτουρα που ζητάνε ως δικαιολογητικά, δεν είναι ανασταλτικος παράγοντας για να θέλεις να αλλάζεις κάθε μήνα παροχο? 

Ταυτότητα -  Λογαριασμός προηγούμενου Παρόχου -  Φώτο το Ρολόι και τσουπ!

Εμένα από Δεη σε Protergia έκανε 10 μέρες περίπου. 3 η 4 νομίζω έκανα αίτηση και 11 ήρθε μήνυμα ότι άλλαξα πάροχο. Τι 10 ούτε 10.

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, ezioioannis said:

Μπορεί να σου φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά η τόση πολύ χαρτουρα που ζητάνε ως δικαιολογητικά, δεν είναι ανασταλτικος παράγοντας για να θέλεις να αλλάζεις κάθε μήνα παροχο? 

Τελευταίος λογαριασμός, φωτογραφία μετρητή, φωτοτυπία ταυτότητας. Σου ζήτησαν κάτι παραπάνω εσένα;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ezioioannis είπε

Και μόνο αυτά τα λίγα, χωρίς να σου στέλνουν κουριερ για υπογραφές συμβολαίων κτλ?? 

ολα ηλεκρτρονικα πλεον μεσω email η και viber

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, barbaraa είπε

μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις ποιες τιμές βάζουμε για να κάνουμε τη σύγκριση;

Μπορούμε να κάνουμε την σύγκριση μεταξύ 2 προγραμμάτων ρεύματος, όπου το 1ο πρόγραμμα είναι χωρίς πάγιο και το 2ο πρόγραμμα με πάγιο, για να βρούμε από πόσες KWh και πάνω, συμφέρει το πρόγραμμα με το πάγιο. Στην καρτέλα calculator δεν πειράζουμε τίποτα, δεν βάζουμε καμία τιμή. Στην καρτέλα inputs στο κελί Β2 βάζουμε την τιμή της KWh του προγράμματος που δεν έχει πάγιο. Στο κελί Β3 βάζουμε το πάγιο του 2ου προγράμματος και στο κελί Β4 βάζουμε την τιμή της KWh του 2ου προγράμματος. Πηγαίνοντας στην καρτέλα calculator αφού συμπληρώσαμε τις τιμές των προγραμμάτων που θέλουμε να τσεκάρουμε στα κελιά Β2, Β3 και Β4, κοιτάζοντας το κελί G2 βλέπουμε το σημείο ισορροπίας που είναι οι KWh που και με τα 2 προγράμματα πληρώνεις τα ίδια χρήματα. Από αυτή την τιμή και για περισσότερες KWh συμφέρει το πρόγραμμα με το πάγιο. Για μικρότερες τιμές από το σημείο ισορροπίας συμφέρει το πρόγραμμα χωρίς πάγιο. Στις στήλες Α, Β, C, D και Ε βλέπουμε όλα αυτά που λέει ο τίτλος της κάθε στήλης ανά 50 KWh (από 0 KWh έως 1200KWh). Αυτά κατάλαβα κάνοντας δοκιμές, ελπίζω να είναι και σωστά. Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι, στην καρτέλα Input τι βάζουμε στο κελί Β5. Περισσότερα θα μπορούσε να μας πει ο φίλος mdkamael που το έφτιαξε κι αν ήταν σωστά αυτά που κατάλαβα ή κάποιος φίλος που τα πάει καλά με τα excel και με τις χρεώσεις γενικά προγραμμάτων ρεύματος. Ωραίο εξελάκι, παιχνιδιάρικο και χρήσιμο για να μην κάθεσαι χειροκίνητα να κάνεις πράξεις.
Σ ευχαριστούμε φίλε mdkamael.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimath12 είπε

Αντίστοιχα στην elpedison μπορεί να συνδυάσει τα δύο σταθερά και να πάρει 200€. Αυτό με το μηδενικό πάγιο για το εξοχικό και το ultra ή το maximum για την κύρια κατοικία.

Αυτό θα κανω εγώ σήμερα με τα πεθερικά μου στην επαρχία, για 2 σπίτια 

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Από το 2021 που έφυγα από τη ΔΕΗ προσωπικά έχω αλλάξει 21 φορές παροχο.Μονο μια φορά αντιμετώπισα πρόβλημα από λάθος του παροχου,το οποίο και προφανώς επιλύθηκε.

Η χαρτουρα που λες όπως σου είπαν είναι ο τελευταίος λογαριασμός και ένα αντίγραφο ταυτότητας.Προφανως και δεν αλλάζουμε κάθε μήνα πάροχο και δυστυχώς πλέον τα δωρα στα κυμαινομενα έχουν μειωθεί. 

Δες όμως το παράδειγμα της φιλικής παροχής που ανέφερα.Αφου επιτέλους τον έπεισα να φύγει από ΔΕΗ,πλήρωνε 5 μήνες πολύ λιγότερο στην protergia.Τωρα που εξάντλησε το 50αρικο του δώρου μέσω σύστασης,του έκανα ecοntract στον Ηρωνα για να βγάλει κάποιες ημέρες με το δώρο των 50 ευρώ.Η αντιπροσφορα που δέχτηκε από protergia 90 ευρω θα είναι τελικά δωρεάν το ρεύμα του μήνα του.

Μη σε τρομάζει κάτι,ή πρώτη φορά πάντα είναι λίγο πιο δύσκολη.Μετα αν έχεις διάθεση να ασχολείσαι κατά καιρούς παρουσιάζονται προσφορές.

Δημοσ.

Μπαίνεις εδώ μέσα για 5 - 10 λεπτά διαβάζεις ή ρωτάς με το καφεδάκι σου (παλεύεις να στείλεις σύσταση!) και είσαι έτοιμος με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αποφασίσεις. 

Σε σημερινό καφέ που έλεγα σε φίλους εκπαιδευτικούς για το αν πάρουν το ρεύμα στο όνομα τους να μου πούνε για τον προφανή λόγο.... ε κάποιοι λίγο σκέφτηκαν και είπαν θα δούμε. Ρε λεφτά δίνουν (οι πάροχοι) ΔΕΝ παίρνουν....

Δημοσ.

Καλησπέρα

βλέπω και συγκρίνω αρκετά προγράμματα και κάπου έχω καταλήξει. Με προβληματίζει πολύ στον υπολογισμό σε κάποιους παρόχους το ενδεχόμενο bonus το οποίο δεν γνωρίζω ακόμα αν θα πάρω - αν δεν ρωτήσεις βέβαια τι θα πάρεις;

Για φοιτητικό σπίτι, ενός ατόμου με ρεύμα και φυσικό αέριο με ατομική εγκατάσταση (50τμ) τι θα προτείνατε; Σκεφτόμουν τα μηδενικά πάγια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε διαφορετικούς παρόχους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, netagra είπε

Καλησπέρα

βλέπω και συγκρίνω αρκετά προγράμματα και κάπου έχω καταλήξει. Με προβληματίζει πολύ στον υπολογισμό σε κάποιους παρόχους το ενδεχόμενο bonus το οποίο δεν γνωρίζω ακόμα αν θα πάρω - αν δεν ρωτήσεις βέβαια τι θα πάρεις;

Για φοιτητικό σπίτι, ενός ατόμου με ρεύμα και φυσικό αέριο με ατομική εγκατάσταση (50τμ) τι θα προτείνατε; Σκεφτόμουν τα μηδενικά πάγια, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε διαφορετικούς παρόχους.

Ευχαριστώ

Αν έχεις γύρω στα 100 kWh συμφέρει πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο. Αν έχεις παραπάνω κοίταξε κάποιο κίτρινο με κλειδωμένη τιμή όπως της protergia με 0.09kwh και 5€ Πάγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...