Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

@Merenda7 νομιζω αν δεν κανω λαθος για εσωτερικη αλλαγη ειναι και το 211-1883014

Την τελευταία φορά είχαν αναφερθεί αυτά τα δύο συγκεκριμένα νούμερα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Μπορείς να μου θυμίσεις σε παρακαλώ το τηλέφωνό για εσωτερική αλλαγή;

Υπομονή μέχρι Δευτέρα όμως γιατί θα ζητηθούν καμία 10αρια φορές και θα είναι και ψιλοδυσκολη η επικοινωνία 😂

210 3448500 (εξυπηρέτηση πελατών)

211 1883014 (αλλαγή προγράμματος)

6944881346 (κινητό για να σε συνδέσουν για αλλαγή προγράμματος)

Προσωπικά έστειλα μεσω της φορμας επικοινωνιας της protergia και διαμαρτυρηθηκα για την εκ νεου αλλαγή στο φθηνο κυμαινόμενο (περιληπτικά επικαλεστηκα παραπλανηση καταναλωτή) και ζητησα να με καλεσουν αυτοι Δευτερα  για την αλλαγή. Για να δούμε εάν θα καλέσουν από μόνοι τους από τη στιγμή που το έχω κάνει γραπτώς. 

(έχει στη φόρμα επικοινωνίας ενότητα που λέει αλλαγή προγραμματος/ανανέωση)

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Υπομονή μέχρι Δευτέρα όμως γιατί θα ζητηθούν καμία 10αρια φορές 😂

210 3448500

211 1883014

6944881346

Το κινητο τι ειναι; προτεργια;

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει η αλλαγή γίνεται επιτόπου ή περιμένεις πάλι να σου στείλουν καινούργιο συμβόλαιο και να το υπογράψεις; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mikeser είπε

Επειδή δεν το έχω ξανακάνει η αλλαγή γίνεται επιτόπου ή περιμένεις πάλι να σου στείλουν καινούργιο συμβόλαιο και να το υπογράψεις; 

Ναι με ηχητική, δεν χρειάζεται να υπογράψεις συμβόλαιο. Σου διαβάζει περιληπτικά τους όρους και λες ότι συμφωνείς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mikeser είπε

Με δύο τροπους. Ή τηλεφωνικά με ηχογράφηση και σου στέλνουν τους ορους με μαιλ ή στέλνουν συμβόλαιο για υπογραφή.

Δημοσ.

Παιδιά ήρθε ο καιρός να αφήσω και εγώ την πανάκριβη ΔΕΗ. Με καταναλώσεις από 200 μέχρι 400 κιλοβατώρες το μήνα καταλήγω στο κίτρινο protergia swift on time deal.  Εχω 4 ερωτήσεις

1) Η επόμενη καταμέτρηση από το ΔΕΔΔΗΕ λέει θα είναι 19/09/25.  Έχει κάποια σημασία ως προς την ημερομηνία που θα κάνω αίτηση να φύγω;

2) Μένω σε νησί 20.000 κατοίκων, μπορώ να πάω σε όποια εταιρεία θέλω;

3) Τα 10 ευρώ σε κάθε λογαριασμό από την πρόσκληση, αφορούνε και τα πάγια ή μόνο την κατανάλωση ρεύματος;

δ) Εστω ότι κάποιος μου στέλνει πρόσκληση, απλά κάνω κλικ επάνω της και προχωράω;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cgioris είπε

Παιδιά ήρθε ο καιρός να αφήσω και εγώ την πανάκριβη ΔΕΗ. Με καταναλώσεις από 200 μέχρι 400 κιλοβατώρες το μήνα καταλήγω στο κίτρινο protergia swift on time deal.  Εχω 4 ερωτήσεις

1) Η επόμενη καταμέτρηση από το ΔΕΔΔΗΕ λέει θα είναι 19/09/25.  Έχει κάποια σημασία ως προς την ημερομηνία που θα κάνω αίτηση να φύγω;

2) Μένω σε νησί 20.000 κατοίκων, μπορώ να πάω σε όποια εταιρεία θέλω;

3) Τα 10 ευρώ σε κάθε λογαριασμό από την πρόσκληση, αφορούνε και τα πάγια ή μόνο την κατανάλωση ρεύματος;

δ) Εστω ότι κάποιος μου στέλνει πρόσκληση, απλά κάνω κλικ επάνω της και προχωράω;

Σας ευχαριστώ πολύ.

1. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα όποτε κι αν έκανα αίτηση για άλλο πάροχο
2. Ναι σε όποια θες.
3. Ναι όλα
4. Ναι

Δημοσ.

Μου λήγει τέλος του μήνα (Σεπτέμβρη) το Zenith Smart Night. Τι θα προτείνατε για χαμηλή χρήση (60-100kwh) με όσον το δυνατόν χαμηλότερο πάγιο;

Θα έλεγα να το κοιτάξω από τον άλλο μήνα, αλλά λήγει 24/9, μην περιμένω τελευταία στιγμή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Μου λήγει τέλος του μήνα (Σεπτέμβρη) το Zenith Smart Night. Τι θα προτείνατε για χαμηλή χρήση (60-100kwh) με όσον το δυνατόν χαμηλότερο πάγιο;

Θα έλεγα να το κοιτάξω από τον άλλο μήνα, αλλά λήγει 24/9, μην περιμένω τελευταία στιγμή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) 

Μέχρι 100KWh το φθηνότερο αυτή τη στιγμή είναι το σταθερό για 12 μήνες με 0 πάγιο ELPEDISON Reward Zero fee και τρέχει και promo 100 ευρώ επιταγή Σκλαβενίτη (δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το promo ισχύει και για τον Σεπτέμβριο)
Μετά έρχονται τα κυμαινόμενα με το καλύτερο Value Swift on Time Deal με σύσταση για να πάρεις 10 ευρώ/μήνα για 5 μήνες. Αυτά μπορείς να τα δεις και στο energycost.gr να κάνεις και ότι δοκιμές θέλεις.

Επεξ/σία από 1J4t
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Μέχρι 100KWh το φθηνότερο αυτή τη στιγμή είναι το σταθερό για 12 μήνες με 0 πάγιο ELPEDISON Reward Zero fee και τρέχει και promo 100 ευρώ επιταγή Σκλαβενίτη (δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το promo ισχύει και για τον Σεπτέμβριο)
Μετά έρχονται τα κυμαινόμενα με το καλύτερο Value Swift on Time Deal με σύσταση για να πάρεις 10 ευρώ/μήνα για 5 μήνες. Αυτά μπορείς να τα δεις και στο energycost.gr να κάνεις και ότι δοκιμές θέλεις.

Καταρχάς, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος από Ζενίθ, ίσως κάνω αίτηση αύριο μπας και προλάβω. Τα 100€ του Σκλαβενίτη πώς τα παίρνουμε όμως; Μου έβγαλε το Google σαν απότελεσμα 2-3 σελίδες πριν στο παρόν θέμα μια εταιρεία (CQS νόμιζω), αλλά δεν βρίσκω κάπου να κάνω αίτηση/εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Καταρχάς, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος από Ζενίθ, ίσως κάνω αίτηση αύριο μπας και προλάβω. Τα 100€ του Σκλαβενίτη πώς τα παίρνουμε όμως; Μου έβγαλε το Google σαν απότελεσμα 2-3 σελίδες πριν στο παρόν θέμα μια εταιρεία (CQS νόμιζω), αλλά δεν βρίσκω κάπου να κάνω αίτηση/εκδήλωση ενδιαφέροντος

Τηλέφωνο θα την καλέσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...